MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De tessék, RP magyarázat: ahogy sokszor leírják minden BT anyagban, az elveszett technológiák - különösen ami a célzórendszereket illeti -, okozzák az ilyen 'visszafejlõdést'.
Valahogy csak meg kellett magyarázni, hogy a táblás játékban és az alapján készült regényekben miért örül a mechwarrior, hogy egyáltalán a négyemeletes nagyságú mechet eltalálja, a kamion nagyságú testrészekre miért nem tud célzott lövést leadni. 😊
Ami a heatvision játékbeli lebutítását illeti - nem ultimate sniper-toolnak szánták, úgyhogy megváltoztatták, hogy ne is legyen az. Szerintem jól tették.
Raadasul miert vannak egyaltalan battlemechek? Hisz egy ket labon jaro, lassu fegyverplatform nem a legjobb megoldas...
A jetake igy lett kitalalva az univerzumban. Ennyi.
A NV meg a Heat Vision meg hozza lett butitva hogy ne legyen op.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A játék kora ugye 3049-3050. A mostani 2013-as vagy kicsit még talán régebbi technológiai szintünk szerint a hõkamerák, már olyan szintû felbontást, és látótávolságot értek el, hogy jelen pillanatban szerintem kb. 2 km-rõl az egér tökét is el lehet lõni egy mesterlövésznek pár milliméteres lõszerrel. Leszögezem nem vagyok fegyverszakértõ, nem értek a harcászathoz, de azért van sok minden errõl a témáról.
Kéredezem én, miért van az akkor, hogy 700, sõt kicsit talán még kevesebb méterre csökkentették a thermal visiont, miért nem tudok rázoomolni az igen nagy hõt termelõ mechekre, akik az akár -90 fokos háttér elõtt mozognak? Vagy annyira lehûlnek, hogy nem látszanak, akkor ha közelebb jönnek sokkal melegebbek? De akkor ha -90 fokos pályán kilövök egyet, akkor miért nem hûl le? Miért világít meccs végéig thermalban? Sok hülye kérdés tudom. Linkelek egy videót, ezt tudja a mai technológia, akkor most miért kellett lebutítani ezt az egészet.
Ja és még valami, minek tud némelyik fegyver akár 1000 méter fölött is ellõni, hogyha nem tudok messzire látni?
Szerintem pusztán a pénzrõl van szó. Mindenki nézzen normálban és akkor majd lát szép festéseket és majd õ is akar olyan szép festéseket és akkor vesz olyat és az jó, mert azt csak pénzért lehet. Hmmm? Ez is egy koncepció, csak ne menjen a játék rovására.
Thermal Vision
--------------------------- MWO:Raggor
http://mwomercs.com/forums/topic/110251-technical-issues-update/
http://mwomercs.com/forums/topic/110187-the-state-of-guardian-ecm/
Hotfixek jönnek:
Kifejezetten UI javítás nem lesz, de azon is dolgoznak.
ECM lehetséges változások "soon" (amin gondolkoznak):
Hardpoint limited: mindig csak ugyanott lehet a mechen (tudod mit kell lõni h kiiktasd) és
Csapattársakat látni fogod.
Egy kis bugjavítás belefért volna még, pl én rendszeresen játszom csillogó, tükrözõdõ talajon ahol az objektumok a levegõben lógnak. Alpine Peaks-en konkrétan átlátok a hegyeken...
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Hide and fear, Cobra Commander is here !
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Befelé fekete kép sokáig és már többen elindulnak mire képet kaptam.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Ezutan pedig meg allitgatnak rajta.
A masik dolog pedig, hogz Rhonda Snord mechje azert erdekes, mert ezzel a mechel probajak ki eloszor a modulokkal valo kulso customizaciot. (mas a feje mint a tobbi highlandernek.) Meg ugye vegre teljesen egyedi.
A masik valasztas Davis Mccall lehetne, de o egy tok standard highlandert vezetett.
Stat emelkedes pedig par perces kesessel megy.
Egyebkent jatekbol kidobas nekem cfg buhera miatt volt sokaig. Ujratelepitettem a jatekot teljesen es azota nincs semmi gondom. Itt a forumban eleg sok embernek megoldotta a problemait. Egy probat meger.
Egyébként nem hiszem, hogy nem volt másik highlandert használó hõs, mint egy rózsaszín mechen, Elvist bömböltetõ nõ?
Nekem elvették a kedvem ezzel is, meg a thermo látás szürkítésével is. 😞
A nagyját megúsztam, de az UI nagyon megsínylette ezt a patchet, eléggé kiszámíthatatlan lett, hogy a következõ meccsben éppen melyik ezeréves bugot kapod meg: wwwwwwwwwwwwwwwwwww, nincs IFF, nincs minimap, szivárvány minimap, nincs UI/célkereszt.
Grafika: training grounds -ban a hó C64-es kockákból áll Forest Colony Snow pályán.
Amit vártunk de nem jött: nincs javítás LRM/SRM sebzésre.
Meccsenként 2-3 Heavy Metal 😊))
Spectatorként néztem a HM-et belülrõl, biztos van akinek tetszik, de nekem öööö, teljesen klausztrofobikus csõlátás parám lett tõle, két oldalt óriási szemellenzõk, mint a lovaknak, és nagyon vastag fémrudak az üvegpanelek között, nagyon beszûkíti a látóteret.
ECM alatt érkezõ csapatot nem veszed észre csak utolsó pillanatban, semmi kibukkanó kék folt, stb...közelharcban is használhatatlan szerintem. Night visiont eddig sem használtam, ezután sem fogom. Marad tehát a normál, amiben legalább látszik a rettenet ronda rózsaszín fenegyerek mech. Na most ez vicc? Azért kiváncsi volnék, hogy az eredetileg Csillagliga által használt mecheket ki festette ott vörösre? Vagy ezt vitte magával Kerensky és ezzel jöttek vissza kiröhögtetni magukat.
Egyértelmû pénz kiszedés, nézd a camokat, vedd a camokat 😞
Azt hiszem megint kihagyok pár napot, hogy megemésszem ezt a béna patchet 😞
New Hero Mech
“Heavy Metal” HGN-HM
Highlander HGN-HM
- Tonnage: 90
- Engine: 275 XL Top Speed: 49.5 kph
- Max Engine Rating: 330
- Torso Movement:
- 90 degrees to each side
- 20 degrees up and down
- Arm Movement:
- 20 degrees to each side
- 30 degrees up and down
- Armor: 544 (Standard)
- Weapons & Equipment:
- Left Arm: 3 Medium Lasers
- Left Torso: LRM 20, SRM 6
- Right Arm: Gauss Rifle
- Internal Structure: Standard
- Hardpoints:
- Left Arm: 3 Energy
- Left Torso: 2 Missile, 1 AMS
- Right Arm: 2 Ballistic
- Heat Sinks: 13 Double
- Jump Jets: 5 (5 Max)
- ECM Capable?: No
- Module Slots: 2
- 30% C-Bill Bonus
Új trial mechek, pár bug javítása, illetve jön az air strike/artillery páros.
probalt segiteni, ami szamodra alap, de azert meg segiteni probalt..
a stilus nem tetszik..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
iracing the 'real' race.
A mostani trial mechek viszont fél MC áron vihetõk.
http://www.youtube.com/watch?v=3JZ9AUgR4qA .
Az szerintem nem jelenti,hogy jobb ha nyom az ECM-re 1 j gombot és rávekszik 2 kézzel az ssrm tûzgombjára és közben minden tereptárgynak neki megy ami az útjába kerül. Amikor még volt borulás október körül,ezek a "Jó játékosok" halomra borultak volna,és szanaszét lettek volna lõve amég a felállással szarakodnak. És biztos vagyok benne,hogy pontosan ez fog várni a mostani light pilóták kb 70-80%ára is.
Forumon is olvastam,hogy sokan írták,hogy azért pihentetik a light mechjeiket mert semmi skill nem kell hozzájuk, nem kell arra figyelni nehogy neki menj valaminek és felborulj,egyszerûen csak rohangálsz mint 1 hülye és lõsz...ennyi a light mech most.
Az is elgondolkodtató,ha szerinted ennyire jók ezek a zseniális light pilóták akkor mért van az,hogy a light mechek kb 70-80%a az ecm-es Raven és Commando, Jennerek szinte eltûntek,és Spiderbõl is leginkább az ECM verziót látom(de azon nincs missle slot)de azokból se sokat.
szóval szerintem ezt az állításod gondold át 1 kicsit mert több sebbõl vérzik
(azt meg nem tartom válasznak,hogy Atlasod van? szerelj rá ssrm-t, Atlasnak nem a light mechekkel kell/kéne foglalkoznia hanem az ellenfeles csapat krémjével,ha meg lehetne borítani akkor az Atlas gáncsol és amég a kis drága lightok a felállással bajlódnak halomra lõné õket,de jelenleg ez ugye nem opció)
Shadows of War-ban is a megmaradt DEST kommandósok is azért haltak meg(a csapatvezetõt leszámítva),mivel nem maradt semmi fegyverük ezért elõre mentek beásni magukat,hogy az elhaladó klánosokat megjelöljék a tábornál lévõ LRM fegyvereknek.
mindezt csak azért kifogásolom,mert nagyon hangoztatják,hogy amennyire csak lehet ragaszkodni akarnak a BT eredeti dolgaihoz,erre valaminek majdnem a 2szeresére növelik a lõtávját...na kösz....
Nem értem a problémád.
Azt írtad, hogy ECM-mel sincs esélyed a másik ECM-es mech ellen. Ha azonos súlycsoportban vagytok, akkor ez azt jelenti, hogy a másik jobb pilóta, vagy jobb a buildje, és ezen a felborítás se fog segíteni. Ha az általad gyökérnek titulált játékos counter modeba kapcsol, nyílván érti a dolgát, ezért nem hibáztathatod.
Ha atlast játsztol, akkor a counter mode alatt ssrm-mel szét kell szedned a lightokat, mert papírból vannak. Vagy ha nem is te szeded szét, de megkönnyíted az lrm boatok munkáját.
A hozzászólásom lényege egyébként az volt, hogy ha kiütöd a másik ECM-jét, akkor kvázi mindketten "meztelenül" vagytok és a skill, a backup és a build fog dönteni, mint bármely más szituációban.
Szóval nem értem, mit szeretnél.
iracing the 'real' race.
A mai hotfix írás közben jött, a fene tudja mit variáltak😊))) A sebzés maradt az tuti.
0:23-nál Highlander!😄
De tényleg nincs kiforrva ez az egész Ecm dolog, most szerintem egy kicsit Pro ez így hogy a kicsik lába nehezen kilõhetõ és felborítani sem lehet õket.
Hiába hivatkoznak a Net kódra csináljanak egy EU szervert az egybõl javít rajta.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha átkapcsolom az ECM-et counter módba ugyanúgy kitörölhetem a seggem mintha disrupt módba hagynám mert a gyökér Raven/Commando átkapcsolja counterbe a sajátját és semmit nem érek,õ meg nyomogatja a gyökér ssrm tûzgombját és közben meg retardált módon mosolyog hogy milyen pro(mert ugye kilõni nem egyszerû,felborítani meg nem lehet õket)....
Amig nincsenek közel...
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
És mindjárt lesz egy amivel minden "okos" gyerek játszani fog majd 😊
Igen vannak még hangolási gondok, de már néha azért jó dolgokat is raknak be.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...