MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bug Fixes

-Various HUD Issues should be resolved on all supported systems including:
--Black screen on loading into the match
--Start the match with no HUD
--Mechs name appears as "WWWWWWWWWW"
--Orange/Yellow Powering filter remains on screen permanently.
--Minimap does not update when the Mech rotates
--Battlegrid and Minimap appear multicoloured
--HUD elements break out of their normal graphical limits.

A mai bugjavítás a teljesség igénye nélkül:
-fekete képernyõ
-nincs HUD
-mech neve "wwwwwwwwwwwwwwwwwww"
-sárga képernyõ
-beragadt minimap

Életünk megkeserítõi, már csak a le-ledobálást kellene javítani D

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Persze, nyugodtan rakd fel.

xblades
Ez jó beraknám a Faq-ba, ha engeded.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Mit csináljak ha a csapattársak ügyetlenek/hülyék/bénák?

Gyakran panaszkodnak az emberek a különféle fórumokon, hogy sok játékos (csapattársak) ügyetlen, nem ért hozzá és emiatt nem lehet velük együttmûködni, esetleg emiatt valaki sorban veszti a meccseket. Sajnos a játékosokon nem változtathatunk, de íme néhány tipp ami segíthet hogy a lehetõ legtöbbet hozzuk ki egy helyzetbõl (ahelyett hogy a kardunkba dölünk amikor látjuk hogy mindenki megy a dombra kempelni)

-Legyél türelmes!
Pl amikor meccs elején elfoglalod a kedvenc fedezéked, és mondjuk 2 percig nem történik arrafelé semmi, ne gondold azt nincs ott ellenség (“biztos mindenki a másik oldalra ment”😉, mert többnyire van, csak neki jobbak az idegei
-Legyél udvarias, hagyd a többieket “érvényesülni!”
Kicsit szemét dolognak tûnhet, de mivel úgyis vannak olyanok akik nem bírnak magukkal, hagyd hogy hadd menjenek elõre. Legyél ott velük, támogasd õket, de az elsõ lövést nyugodtan megkaphatják õk.
-Nem muszáj mindig lõni amikor látod a célpontot
Néha elõnyösebb kivárni hadd higgye az ellenség azt, hogy nincs veszélyben, és még távolabb jöjjön a fedezéktõl. Sõt, ha vannak melletted csapattársak, hagyd hogy õk adják le az elsõ lövést, mert akkor õk fogják kapni az elsõ választ is
-Ne légy túl bátor!
Mész és egy perce csak egyetlen mech látszik a túloldalon, könnyû célpontként? Ha nem látod az ellenséges csapat többi tagját a minimapon, akkor ne feltételezd azt hogy egyedül van ott!
-Ne hagyd hogy a vörös köd elborítsa az agyad!
Nem kell mindenáron megölni valamit, ha ez azzal jár hogy te is meghalsz. Tudni kell visszavonulni, és lecsapni késõbb.
-Nem muszáj ott maradni ahova mentél
Tipikus hiba, hogy elkezdesz egy erõsebbel csikicsukizni, amíg meg nem járod. Egy csiki után nyugodtan vissza lehet vonulni, és átmenni oda ahol nem számítanak rád.
-“1 mech nem mech”
Nézd mit csinál a csapat, és ha felülnek a lemmingvonatra (értsd: mindenki egy nagy konvojban elindul az egyik irányba), menj velük te is. Vagy a mindenki kempel,maradj a közelükben te is. Egyedül a toptank is csak meghalni tud, anélkül hogy bármi hasznosat tudna mûvelni.
-Feltételezd az hogy a mögötted álló nem fog segíteni!
ha mégis jön a segítség az kellemes csalódás, de mondjuk ne lövesd el magadra a szemben álló Atlas-t, arra gondolva hogy egy lövést megér és majd kirontotok a mögötted álló mechhel ketten rá, mert közel sem biztos hogy a segítség jönni fog. Érdemes lehet ilyenkor a chatet használni, és egy rövid, nevet tartalmazo kérdéssel “Hey “xy”, come to help to kill the Atlas!” próbáld ki, figyel e a csapattársad. Ha értelmesen reagál, akkor lehet próbálkozni.
-Figyelj mit csinál a csapattársad mögötted!
Amilyen fontos figyelni mit csinál az ellenség, legalább annyira fontos hogy tudatában legyél annak mit csinálnak a körülötted lévõ csapattársak. Ha látod hogy idiótákkal vagy körülvéve, akkor lépj ki lõni, mert jó eséllyel nem tudsz majd visszamenni. Ilyenkor inkább húzódj hátrébb, ha valamelyik meg nagyon ugrál inkább várd míg kilövik. Fedezéknek jó lesz

-Golyófogónak mindenki jó!
Ha a helyzet úgy kívánja nyugodtan használd a társad fedezéknek. Állj mellé / mögé úgy, hogy téged csak akkor lássanak – és akkor is a lehetõ legkevesebb felülettel – amikor lõsz. Fontos: ne akadályozd társadat abban hogy vissza tudjon húzódni! Nem kell a seggében tolongani valakinek hogy fedezékként funkcionáljon, 5-10 méterrel mögötte is ugyanolyan jól takar!

A fenti szöveget a "http://wotfaq.solidlane.eu/#csapat"oldalon találtam, minimális módosításokkal másoltam ide. A World of Tanks tapasztalatai alapján írták, de a Mechwarriorra is illik<#smile>

Annyit módosítanék a bujkálással kapcsolatban, hogy azért az ellenséges sebzést neked is el kell vonnod, ne csak a többieket lõjék.

Cobra.
Ez a Misery inkább miserable... Jó, van egy ballisztikus slotja, de mellette alig van fegyverzete alap kivitelben.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

XenHai
srm kéne meg lrm-et kéne tápolniuk.. Fel basz a sok ppc meg LL-es fasz....
A streak-ek sebzése jóval kisebb mint volt, illetve már nem is csak a középsõ torzóra mennek, úgyhogy a streak cata-k nem lesznek olyan jók mint régen... De én tuti visszaülök rá😊)))

Cobra.
Lesznek megint Streakcat-ek? Bár kétlem, hogy ne tudna kifutni idõben a hatósugárból egy light.

Tourneynek vége, ahogy idõ engedi, megyek majd TS is 😊
BAPocalypse jön, BAP 150m-en belül kiüti majd az ECM-et, kíváncsi vagyok heh.
ah értem.
(végre tudom mi az Champion mech definíciója,köszi!😄)
Amúgy ja,valamennyire egyet értek.
Cobra.
Mostanában kapunk havi kettõ pénzért megvehetõ mechet (jó, az egyik csak a legoptimálisabb felszereltségû normál mech), meg 1 ingyeneset. Pálya most jön a 3. 5 hónap alatt, az se túl kapkodós, új játékmód talán a nyár közepén, egyéb fejlesztések meg majd ha kész. Az elhasználható modulok meg csak megint felborítják a játékmenetet.

Hát ez nem tûnik 1 nagy valami hónapnak,borulás sehol......

am milyen ingyenes contentre gondolsz?
Cobra.
https://mwomercs.com/news/2013/05/668-2013-may-creative-director-update
Van egy olyan érzésem, hogy szándékosan húzzák az ingyenes content kiadását...

xblades
Majd kiderül milyen lesz játszani rajta.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Hali,

a TS csapatnak írom, hogy nem azért nem fogadom el az invite-okat mert tapló vagyok, hanem mert a nyomi tourneyben szopatom magam megint, az meg csak solo 😊

T
Caliph
inkább fizikát

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ezt láttátok már?

Canyon

--------------------------- MWO:Raggor

sz4bolcs
jaj, ez a zseniális játék sokkal jobb grafikát érdemelne. :/

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Igazad van Masakari. Remélem, hogy ezért lesznek majd eventek amiken a profik igazán tudják villantani tudásukat és csak reménykedem benne, hogy esetleg akik nem neveztek "nézõként" is részt tudjanak venni az ilyen játékokon.Vagy legalább - a visszaélések elkerülése végett - utólag meglehessen nézni.

MWO: Hunkyee SWTOR : Onedin

Valamennyire jogos,de ugyanakkor nem mert így meg azt ölik meg hogy normális versenyeket is lehessen csinálni ha minden szét van cseszve a lámák miatt.
Sajnos vagy nem, de a patch-nél nem csak a profi játékosok igényeit veszik figyelembe a játéküzemeltetõk. Nekik - jelenleg - nem érdekük, hogy a lámák kerüljék a játékot, hanem a bevétel 😞 ezer fizetõ láma többet ér 100 profi fizetõ játékosnál. Sztem ezt figyelembe kell venni.

MWO: Hunkyee SWTOR : Onedin

+1
Nem csak a borulás érdekes, hanem valamilyen komolyabb ütközési modell is jöhetne. A múltkor beragadtam a falba, kilõttek, anyáztam is a játékot... De utólag belegondoltam, az se normális hogy megy egy mech 70-80 vagy 150 km/h-val, belecsapódik a sziklafalba és semmi nem történik. Egy jobbfajta modell taktikussá tenné a játékot.

A lõszerköltségben is lenne ráció... Feleslegessé tenné a rakéták nerfelését, simán vissza lehetne hozni a régi sebzés értékeket, a régi repülési modellel, ha van lõszerköltség az nagyon lekorlátozná a használatukat. Anno a streak/lrm Catapultommal (1200 rakéta) gyõztes csatában is olyan mínuszos körök jöttek hogy ihaj. Csakhogy mindenki rájött, ha kikapcsolja a lõszerújratöltést, kb. 75%-ra úgyis feltölti a rendszer a gépet, szóval egyszerre nem ért semmit.

Javítás. Elméletben jó lehetne, lekorlátozná a nagyobb mechek használatát, csakhogy a szerencséhez kötné a C-bill-t, végigküzdesz egy jó csatát és nem kapsz normális jutalmat mert félig szétlõttek. Egy ésszerû fejlõdési rendszer szerintem jobban megoldaná hogy a lámák ne kapjanak nehéz mechet, mondjuk GXP-t költhetnél a magasabb osztályok feloldására.

Mind1 nem erõltetem.A borulást én is várom,de a javítási költség visszahozataláról nem sikerült meggyõznöd.

Látom szövegértelmezés nem megy neked "néha csak rohangálsz" nem minden esetben,nekem is volt anno Cicadával 5 killes meccsem(úgy hogy a 2 fegyverembõl 1 az 4db machine gun volt,igaz akkor csak a maradékot takarítottam el)! Lightal és Mediummal is lehet sok killes meccset menni de az ritkább mint a Heavy/Assault.
Ettõl függetlenül az armor és sebesség dolog jogos,de ugye ezért Light és Medium mechek. Minden esetre én továbbra is tartom,hogy a borulást és javítási/lõszer költséget minél hamarabb be kéne hozniuk újra....
Nekem pl a Centurionomon is 3 fegyvercsoport van és az atlasaimon is max 4 volt.És egy jobbfajta egér nélkül lehet sokan le is mondanak a több fegyverrõl.Nekem sem legjobb az egerem ezért is használok max négyet.A célpontválasztásról meg annyit,hogy pont tegnap volt centurionnal egy 5 killes meccsem.Ahol ha rosszul választom meg a célpontokat nem biztos hogy 1v1-ben döntöttem volna el a meccs végét."mediummal meg lightal néha csak rohangálsz és randomra lövöldözöl meg harassolsz."Ha te így fogod fel...Szóval nem mondanám,hogy egyszerûbb a light/med,fõleg hogy gyorsabb is ,így gyorsabban kell dönteni h adott szituban mi a helyes.És itt nem véd meg az a kevés armor ami van ha vmit rosszul számol ki az illetõ.

Több fegyver miatt,meg célpont kiválasztás miatt többet számít ott az iq,mediummal meg lightal néha csak rohangálsz és randomra lövöldözöl meg harassolsz.
Heavy/Assault mecheknél már tudatosan kell célpontot választani és az ellenfél fegyverzete alapján(és mechje alapján) tudni hova kell lõni stb
Honnét veszed,hogy megtanulna vele játszani?Majd azoknál is felcsavarják maxra a speedet és elsõként halnak meg.Az jobb lesz?"Heavyhez meg az Assaulthoz kell a legkevesebb IQ"Akkor a 0 IQ pont jó ezekhez...

Medium és Light kaszttal legalább megtanulna játszani,Heavyhez meg az Assaulthoz kell a legkevesebb IQ mert csak felcsavarja maxra a speedet és lõ....pont ezért ha 1 medium/light muja esik ki az nem akkora tragédia mintha 1 heavy/assault,mert elég sokszor látom,hogy iszonyat nyomorékok az emberek és csak a fejemet fogom....
És az mért lesz jó ha eltûnnek a 0 IQ-s assault/heavy-k?helyettük 0 IQ-s lightok és medek lesznek.De gondolom neked ugyan úgy fog menni ezeknek is a kilövése.Ha meg veled vannak ugyan úgy bosszantó lesz.Szóval ennek a javítás dolognak így sem látnánk sztem hasznát...

rohadtul örülök,hogy a lightok le lettek gyengítve épp ideje volt már!!!!
most már csak a borulás kéne vissza meg a fenttartási költség,és a sok nyomorék assault/heavy 0 iq-s huszár eltûnne végre,és megjelennének végre a medium mechek. Maradnának a jobb pilóták a nehezebb osztálynál.
Caliph
én stalkert használok mostanában,er large laserrel sniperkodni,lightok ellen meg van fent ssrm. elég jól el lehet bohóckodni vele.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Cobra.
Az Atlas nem nagy szám, a legtöbb pályán hátrányban van az alacsonyan lévõ fegyverek miatt, ráadásul pont a K a leggyengébb verzió. A D-DC jó az ECM miatt, meg az RS a 4 energiaslot miatt. Viszont a Stalker erõsebb, mint fegyverzetben, mind túlélésben.
Highlander akkor lenne jó, a bal kezébe is menne vagy energia vagy ballisztikus fegyver. Az SRM jelenleg semmit nem ér.
A lightokat jól legyengítették mostanában, szóval már a Raven 3L-t se tudom ajánlani, mint legerõsebb mechet.

Pont ezért nem tetszik,hogy most minden mechet miután megvetted csak vezetni kell,nem kell aggódni a fenttartási költsége miatt,aztán boldog boldogtalan rohangál mindennel........
Egyébként azt vedd ami neked a legjobban bejön,mindenki mást szeret. Nekem founders Atlasom van,de nem gondolkozok rajta,hogy újat vegyek,1 elég. Stalker nem jön be,Awesome van de az se az igazi. Highlandert vettem most azt viszont tetszik,meg igazából majdhogynem az elsõ olyan mech amit igazán vártam,hogy bekerüljön.
(Cicada meglepett,mert nem ismertem a mechet elõtte,de imádom)
42nd Intruder
Szerintetek most melyik machet érdemes venni? Igazából eddig csak a pénzt gyûjtöttem és igencsak szemezek egy Atlas AS7-K-val ami igencsak menne a játékstílusomhoz és behemót is... Dragonból a trialos DRG-5N(C) is jó, csak azt nem lehet "játék" pénzért megvenni... Esetleg valami hevy/assault mech amit átfegyverezni? De akkor még gyûjtök az Atlasra aztán azt csak vezetni kell 😄

90:p

ha jól rémlik elõtte jön a flea és a blackjack is.
Tegnap highlandereket vacsoráztunk 3 stalkerrel😊Én nem tervezek venni, valahogy nem bejövõs ez a repkedõ 95 tonnás, nagyra nõtt trebuchet. Én az Oriont várom, nem tudom az lesz-e a következõ?..
Highlandert nem tudom ki vett magának de iszonyat bejövõs nekem,bár nem a legegyszerûbb gép.
nem nézek/olvasok command chairt
Bucser
Command chair legujabb szekciojaban irtak, hogy .netframework 4 kell a patcherhez mar.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A laptopon magától megoldódott 1 idõ után,de lövésem sincs mi baja volt.
Az asztalin viszont Netframework-ot kellett frissíteni,majdhogynem kötelezõen kell 4.0 verzió alaphangon vagy nem hajlandó elindulni a patcher.
Lui76
Sokan fent voltunk , nem panaszkodtak.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Másnak se akar elindulni a patcher a mai patch óta?? nekem ott virít a monitor közepén a "mechwarrior online" felirat és ennyi,semmit nem csinál,baszik elindulni. Valakinek valami ötlet mi a frászt csesztek most el?
Bucser
Igazabol attol fugg, hogy mekkora a splash radius. Mert ha mondjuk valaki butan mozog es alaesik mind a 6 bomba splash radiusanak akkor az azert 60 damage mindewnkine aki alallt... Nem csak 1 mechre. teehat ez terulet sebzes... Ez azert 2-3-szor eljatszva mar egy assault lancenek is faj... nem szabad egy mechre eltolni az iigaz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az ún. consumable modulok között lehet megvenni a légicsapást/tûztámogatást, egyszer használatos modulok. GXP-ért lehet õket fejleszteni is, onnantól rövidebb idõ alatt érnek be a rakéták? lövedékek? illetve kisebb helyen szóródnak. A modullal felszerelt mech kijelöli a célterületet, ahol egy vörös füstölgõ fáklya jelenik meg és jelzi hogy légicsapás, stb. jön. Ha jól rémlik, talán 6 rakéta/lövedék csapódik be a célterületen, melyek 10 egységnyit sebeznek. Magánvélemény de ebben a formában és sebzéssel nem sok mindenre jók....

USA bashing is lame! 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Velük futottunk össze ma/tegnap conquest közben 😊

http://www.twitch.tv/vercinix

xblades
Az Artillery és a Air Strike hogy mûködik?
Mert látom MC és C-bill-ért vehetõ. Lesz Wot fíling?

xblades
Így van ez egy mese, úgy ahogy egy alsógatyáját kívül hordó hõs repked a levegõben amíg rá nem pottyan egy kõ a saját bolygójáról mert az elveszi minden erejét <#fejvakaras>

Az egyre nagyobb szintû lebutítás meg tudjuk melyik 3 betûs ország értelmes kis gyermekei magas értelmi szintû tudása miatt van.