MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
A phoenix mecheket kesobb nem fogod tudni megvenni. Tehat egyediek😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Cobra.
Csaszix: lekapcsolod a mechet.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
Azt tudom, hogy pénzben megéri, csak azt nem tudom, hogy megéri-e kiadni rá ennyi pénzt.
A hirdetésben meg megtaláltam, hogy az alapverziókat adják Heroként, azok meg igencsak harmatosak a többi verzióhoz képest.
DAQ001: csak a Locuston nincs ECM, se jumpjet. Ráadásul kevesebb páncél és fegyver van rajta, mint a Jenneren, ami jelenleg igen gyengén szerepel.

Bucser
Mar megbocsass, de jelenleg 25000 MC-t veszel 100 dollarert. ez a 25000 MC eleg a kovetkezore: 13500 6 honap premium time. Mechek ara kb 2000-6000 MC kozott van (a 6000 MC a hero mechek egy resze).

Most 80 dollarert kapsz 4 majdnem HEro mechet, +8 normal mechet. Ha csak a 2000 MC/mech arral szamolsz mar akkor 12*2000=24000 MC-nel jarsz. Plusz ha ebben honapban vasarolsz kapsz melle 120 napnyi premium idot (4 honap = 13500/6*4= 9000 MC). + a hozzajuk tartozo Mechbay ami innentol a tied 12*300 MC ami 3600 MC.

Szoval cirka 20000 MC araert kapsz 3600+9000+24000=42600 MC erteku cuccot also hangon is. A Kerdes annyi, hogy akarsz-e ennyit fizetni vagy nem es jatszanal-e ennyit. SZVSZ ez Community warfare-en mulik.

Es arrol ne beszeljunk, hogy a 2000 MC-s mech altalaban medium vagy light. Az assaultok joval vaskosabb koltseggel jonnek.

Szerintem nem olyan rossz business ez. A variantok meg olyanok amilyenek. MInden hero variantal lehet jatszani. A phoenixek sem kulonbek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha jol hasznaljak ernek. Hatasosan lehet vele zavarni egy egesz csoportot is. Mar nem egyszer szivattak meg vele, hogy a light berohant ECM-mel, es mig megprobaltuk levadaszni, a tobbiek tonkrelottek raketakkal. Erre mondjuk erdemes lenne valami bonuszt kisutni a fejlesztoknek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hogy lehet a játékban eltüntetni a HUD-ot?
Cobra.
Bár nem írják, hogy az lenne a Hero verzió, aminek kirakták a statjait. Ha mindegyikbõl a legjobb verziót rakják Heronak, akkor elgondolkozok, hogy kiadjak ennyi pénzt erre a játékra.

Cobra.
Ráadásul megint a leggyengébb verzió lesz a Hero mech (a Locustból), ráadául jelenleg a lightok alig érnek valamit.

"Egy picit elárulva is érzi magát az ember, amikor a fejlesztõkbe vetett bizalmát elõre megfizetett pénzzel is megfejeli, majd kiderül, hogy ezért cserébe olyan hú, de sokat nem kapott"

Ez sajnos nem meglepo. Penzt akarnak, es az ido elorehaladtaval egyre jobb ajanlatokat kell feldobniuk, hogy megnyiljanak a penztarcak. Azt gondolnam korrekt eljarasnak, ha ilyenkor a founders packkal rendelkezok is megkapnak egy reszet az ilyen cuccoknak, .

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

[NST]Cifu
Battlemaster volt a Mechwarrior 2-ben. Ezzel együtt is ezek Reseen mech-ek, amiket a PG újraértelmezett, most a Locust került ki. Hát nem azt mondom, hogy rosszul néz ki, de sorry, ez nem az, amibe huszon éve beleszerettem.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Eléggé eltûntem, ami leginkább annak köszönhetõ, hogy nem picit kiábrándultam a játékból. A Community Warfare nélkül az MW😮 alig több, mint egy Team Deathmatch játék, és abból sem a legjobb fajta. Az egyszeri Battletech rajongó még bízik a játékban, akkor is, amikor egyértelmûen tele van buggal, amikor gyakorlatilag félkészen kerül kvázi kiadásra, de egy idõ után már megunja a sok placeholdert, miközben volt olyan patch note, ahol az újdonságok lista nagyobbik részét a pénzért megvehetõ apróságok teszik ki. Egy picit elárulva is érzi magát az ember, amikor a fejlesztõkbe vetett bizalmát elõre megfizetett pénzzel is megfejeli, majd kiderül, hogy ezért cserébe olyan hú, de sokat nem kapott (a Founder's Mech-ek eléggé alul maradnak a Hero Mech-ekhez képest).

Már a honlapjukat sem követem, csak a Facebook oldalon szembesültem vele, hogy elindult a Project Phoenix. Ez ugye a Founder's Pack-hoz hasonló csomag, amivel a játékos támogathatja a fejlesztõket, cserébe kap pár Mech-et, a drágábbaknál 1-3 hónap prémiumot és egy "head-startot", vagyis az adott Mech-et 30 nappal korábban kapja meg, mint a Phoenix programra elõ nem fizetõ játékostársai.

Nézzük elõször mit is tartalmaznak a pack-ok:

Talon Tier: 20$-ért egy Phoenix skines Locust-ot, két sima Locust-ot, és fórum titulust, valamint pilótafülke-díszt.
Storm Tier: 40$-ért egy-egy Phoenix skines Locust és Shadow Hawk, valamint két-két sima Locust és Shadow Hawk, és fórum titulust, valamint pilótafülke-díszt.
Guardian Tier: 60$-ért egy-egy Phoenix skines Locust, Shadow Hawk és Thunderbolt, valamint két-két sima Locust, Shadow Hawk, és Thunderbolt, továbbá 30 napnyi prémium, fórum titulust, valamint pilótafülke-díszt.
Overlord Tier: 80$-ért egy-egy Phoenix skines Locust, Shadow Hawk, Thunderbolt és Battlemaster valamint két-két sima Locust, Shadow Hawk, Thunderbolt és Battlemaster, továbbá 90 napnyi prémium, fórum titulust, valamint pilótafülke-díszt.

A Phoenix Mech-ek 30% C-Bill és 10% loyality bónuszt adnak.

És mikor jönnek a Mech-ek amúgy?

2013 Október 25: Locust
2013 November 20: Shadowhawk
2013 December 18: Thunderbolt
2014 Január 22: Battlemaster

Egyfelõl örülnöm kéne, a Locust régi kedvencem a játékban. Csakhogy itt nem a "klasszikus" verzióról beszélünk, mert az ugye Unseen. Hanem egy saját Piranha-féle Reseen változat. Nem néz ki rosszul, de nem az a Locust, ami anno a kedvencem volt.

Ráadásul nem enyhe ellenérzést vált ki belõlem az, hogy ismét pénzt harácsolnak csak, miközben a CW még mindig csak ígérgetés szintjén mozog (most ugye már hol nyárra ígérik hol Augusztus-Október közé), és lassan már a Klán inváziónak kellene megjelennie a játékban. Talán nem meglepõ, hogy nem csak én érzek így, az MW😮 Facebook oldalán a hír alatt is egybõl vegyes reakciókat váltott ki a bejelentés...

(Irregular Blog bejegyzés copy-paste 😄)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Cobra.
A Victor elvileg egy Highlander kevesebb páncéllal meg kicsit kisebb fegyverbírással.

Ingyen is benne lesznek,
a pénzért +30% cbill, +10% loyalty (community warfare-ben lesz majd reputációtkp.) és egyedi megjelenés/modellbónuszt kapsz, de Locust, Shadow Hawk, Thunderbolt és Battlemaster lesz cbillért is, 3-3-3variáns minimum. Csak nem okt 15-én kapod meg egybe, hanem késõbb, 2013 nov/dec 2014 jan.

Addig amirõl tudunk, hogy majd kijön, az a Victor ésegyszer talán szept/okt az Orion.
Ebbõl az Orion egy mini Atlas, a Victor meg egy nagy kérdõjel 😊

Én a Shadow Hawk-ot várom, mert hiánypótló 55 tonnás jump jetes medium mech, ha jók a hitboxok, a fegyver elhelyezés, és még XL-el is jól mûködik, azt hiszem tökéletes lesz 😊.
Vagy ha standard motorral is lehet bele értelmes fegyverzetet rakni.
Bucser
RAadasul ezek olyan mechek amik a korabbi mechwarriorokban nem voltak FASA jog problemak miatt. (battlemaster, Locust, Thunderbolt Shadowhawk mind unseen ha jol tudom)

Ha jovo honapban lesz meg ra lovem benevezek egy 4/es packra.

Bucser
Ez tulajdonkeppen a Founder`s Program reloaded. Sokan kertek anno, hogy szeretnenek hasonlot. szerintem a final Rollout miatt csinaljak. Befizetsz 80 dollart kapsz 4 hero szeru mechet + 3 variansat is meg 120 nap premium idot. Szerintem ez jobb business mint a Founders pack volt.

Furcsa is lett volna ha ingyen bele rakják õket.Max talán idõvel egyszer.

Pénzeseknek: Project Phoenix
http://mwomercs.com/phoenix .
Hali,

KisZ, nem tudom olvasod -e ezt a fórumot,
de gratula a 06.21-23 Tournament medium leaderboard-ra jutáshoz 😊 !
Deviome! Nekem is sokáig volt problémám azzal ,hogy nem megy rendesen a játék pedig a gép bõven üti a szintet... a fórumokon barangolva olvastam ,hogy próbáljam meg régebbi driverekkel meg visula C++ variálással megoldani és sok telepítgetéssel késõbb nem mondom hogy tökéletes de elfogadtható lett... elötte low-on volt 15 körül most ott van 40 körül.
Hali,
12 dec eleje óta tolom,és azt kell mondjam,engem egyelõre meggyõzött arról h nem P2W.
Hero mechek ha egyáltalán jók,leginkább cbill farmra lehetnek hasznosak.
Amire én költöttem: mechbay premium xp conversion és 1 db szín. Xp conv a gxp miatt semmi mást nem jelent csak idõmegtakarítást ahogy a premium is.
Hero mechek ugyanúgy hullanak mint a rendesek, a fizetõs modulok meg nem erõsebbek mint a cbillesek ill. a modulok consumables casual játékban nem annyira fontosak. Liga meccsekben biztos jó lesz a coolant de mindegy h mc v cbill vetted ugyanazt tudja.
Szóval p2w nem gond,a tartalom hiánya és a gyenge SRM inkább.
Rengetegen sírnak a nagy alpa strikeok miatt elfelejtik h év elején egy közelharcos Atlasnak 98as alphája volt most meg a 40 is sok lol.
Szóval kicsit még gyerekcipõ de ha lassan is,halad és szép ill. élvezhetõ.
ximix
A Free-to-play azaz idõ = pénz .

A WoT fórumon is van errõl egy pár száz oldal ahol valaki a rövidebb idõt vagy a több játék pénzt is az elõnyök közé sorolja és van a másik tábor aki szerint ez nem számít ha a csata közben nem jut tõle elõnyhöz.

Egy példa az Allods nevû MMO játék amivel barátom szeretett játszani és jókat PvP-ni, de aztán bejött egy parfümnek becézett fizetõs tárgy ami ha jól emlékszem a játékos képesség pontjait megduplázta és ezáltal képes volt egymaga kisebb partikat agyonverni, õ ekkor hagyta abba.
Több hónappal késõbb már a játékosok igen kis része volt csak fent az aukciós ház kongott az ürességtõl csak úgy mint a szerverek.
Ez a p2w számomra.

Az Allods hogy elkerülje a játék leállítását orvosolta a hibát kivette ezt az tárgyat és egy mindenki számára elérhetõvé tette annyi különbséggel, hogy a nem fizetõk korlátozott darabszámban egy napi küldetés után jutottak hozzá, a fizetõsek meg vehettek pénzért, de a játékosok létszáma és a bizalma már nem volt a régi.

Így talán elmondhatjuk, hogy a Free-to-play játék készítõknek nem sok mozgásterük van csak az idõ megtakarítást tehetik pénzzé mivel a játékos társadalom gyorsan és könyörtelenül reagál a rossz döntésekre.
Ez felvet még egy kérdést, hogy lehet a fizetõs játékosokat ott tartani ha amúgy is hamarább érik el a "játék végét" erre találták ki a béta állapotot mondhatni, adott idõnként mindig jön valami tartalom a játékhoz ami megpróbálja ott tartani vagy visszacsábítani hozzá.

Tehát ha a játék, csata közben nem jut elõnyhöz ,mert fizettet nemfog a PPC kétszer akkorát sebezni és az Atlas nem 200Km/h fölött rohangál kergetve a Commander-eket akkor ezt a játékos társadalom jól tolerálja.
Én nekem a founders téma miatt van csak MC-m de jelenleg csak garázshelyre és színekre költöttem belõle. Mech-re nem is fogok,teljesen hülyeségnek tartom.
Premiumot se fogok venni,azt is feleslegesnek tartom mivel 80 millióm van........Szerintem ez lesz inkább a gond,hogy mivel nincs javítás mindenki rohangálhat minden mechel mert nem kell "fent tartania" mert úgyis pluszban jön ki vele a végén.
(PPC-s Stalker hordától konkrétan már hányingerem van)
Lui76
Az én gépem sem nagy költségvetésû , de 1680x1050-ben minden high - 40-60 FPS .Tegnap épp nem tapasztaltam zavaró lassulást.
Én jelenleg kevés idõm miatt csak ezzel játszok, arra pont jó . Én eddig annyi valós pénzt raktam a játékba hogy pár mechbay-t vegyek , ez sztem még teljesen ok ,
viszont 5-6 ezerért venni egy mech-et ami alig tér el az ingyenestõl, sztem egy csak online játszható játékba elég merészség. Ha "nem jön be" a fejlesztõknek és lekapcsolják akkor ment a levesbe... Pedig látom köztünk is mennyi pénzes mech futkározik, van akinek több is.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Nos most így végigolvasva a hsz.eket úgy néz ki még mindig hanyagolom jópár hónapra a játékot 😄
De azért jó látni haladnak valamiféle irányba játékmenet terén.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

xblades
Ez jogos nem véletlen még mindig az Open Beta állapot.
Vannak hibái de ezen dolgoznak is.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Válasz #5411-re

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Tévedsz <#kacsint> ezt több szakíró leírásából tömörítve írtam ide.
Igazak, persze nem minden illik a MWO-ra.
És nem is írta szerintem hogy eredményesebb játékos lesz valaki, de elõnyhöz juttat a másikkal szemben, ez nem jó vagy rossz, tény.

Az utolsó mondatodat nem tisztán értem, de ha a csalásra érted, akkor nem az a lényeg hogy van vagy nincs, hanem az hogy hogyan kezelik ezt a fejlesztõk.

Bucser
Szerintem meg ugy alkotsz velemenyt rola, hogy jatszottal kb par orat max vele. Holott sem az efficiencyket sem a csapatmozgast sem a commander feature-t fogadjunk nem hasznaltad. Nem beszelve a consumable modulokat es a tobbi mechet.

Egy mechet kiprobaltal, nem tetszik es erre ramondod, hogy szar.

Hat ez elegge LOL kategoria.

BTW nalam 60FPS-el megy 1920*1080-ben. Minden maxra felnyomva. nem mondanam, hogy csunya es szarul optimalizalt😊

Igaz, hogy az elmult 1-2 honapban nem jatszottam sokat, de azert bele raktam 4 teljes mecht chassis minden tagjat kimaxolva masterre.

1 éve láttad volna,hogy milyen volt. Ahhoz képest már sokkal jobb a játék!!
Nekem amúgy kifejezetten tetszik,bár még van mit rajta javítani ez tény.
Igen. Nem úgy írtam, értettem. A gépen Directx 11 van fent. Szal még az sem lehet akadály neki, mert ( ahogy montad is ) a játék is csak 9.0-t használ. Szal valami nagyon nem oke.

Bevallom, hogy felidegesített és kapott egy uninstalt. Ez a játék nagyon nincsen kész, de a fizetõs opció már mûködik. :S
Ez a játék nem is nagyon lesz kész. Nem mûködik megfelelõen, de a pénz már is folyik befele. Hát hova ennél többet? Minek egyáltalán többet?
Remélem azért, hogy Ez változni fog. Mert akkor szívesen térek vissza, de nekem ez egyenlõre a Mechwarrior sorozat szégyene. Kár volt adni ezt a nevet a játékhoz. 😞
Blake Szava Köszöntsön Titetek!

Keresek egy jó kis magyar csapatot, akikkel csapatmunkában lehetne kicsit irtogatni az ellent, vagy amint bejön a CW, akkor velük együtt építeni magunkat.

MWO nickem: Gelf (milyen meglepõ....)

Mechjeim:

Raven-3L
Centurion 9-AL
Jagermech 6-S

Fõként ezekkel játszom, nem tudom hogy láthatóak-e a stat-ok. Eddig Lonewolf/Mercenary logoval voltam, jelenleg fontolgatom, hogy Marik logoval díszítem majd az adatlapom.

A lehetõséget elõre is köszönöm!
Bucser
Szerintem a kovetkezteteseid hibasak. Nem leszel jobb es eredmenyesebb jatekos MWO-ban attol, hogy fizetsz.

MWO-ban minden jatekelem megszerezheto premium es item shop nelkul is (kiveve a hero es champion mechek meg a kozmetikai cuccok). Ido kerdese. Es ha meg is szerzed oket azokat is ki kell grindelni xp-vel hogy hasznalhatoak legyenek.

Ergo a p2w nem igaz.

A haterkedes pedig minden sikeres jatek foruman Megvan ez csak is a kozonsegen mulik nem pedig azon, hogyan monetizaljak a jatekot. Lasd bioware forum pl.

xblades
Na egy kis leírás a F2P mostani állásáról:

"Ha F2P (free to play) koncepcióval indul el a játék, akkor nyilvánvaló, hogy szélesebb közönséget érhet el. Habár ha a mostani F2P játékok között széttekintek, nem igazán a minõségi szórakoztató játékok vannak többségben (kivétel lehet néhány nemrég F2P-é vált játék), hanem az Item Shop-ra épülõ pénzcsináló gépezetek. Amiknek a lényege, hogy az üzemeltetõ pénzt szerezzen a szerverek fenntartására és ami azon felül bevétel számára az a haszon. Sokszor ennek a játék tartalmassága látja kárát, lásd a MWO is ilyen lett. Sok játékos aki pénzt áldoz az ilyen játékokra gyakran irreális elõnyökre tesz/tehet szert a többi játékossal szemben. Az sem a legjobb ha egy kezdõ mindjárt a legelején a legjobb, legerõsebb játékos mert van rá pénze.

A játékos közösségek nagyon szétesnek az ilyen játékoknál, gyakoriak a flame és hate postok a fórumaikon. (tisztelet a kivételnek)

A hack és mást csalást használók kevésbé érzik a kockázatát annak amit csinálnak, ezért nem is riadnak vissza ezektõl. A gold sellerek meg pár perc alatt csinálhatnak új account-ot a spammer botjaiknak.
Ez is egy új trend mint volt a Kickstarter vagy a ritmus és mozgásérzékelõs játékok..."(érdemes elolvasni a linket)

Ez az ingyenesség ára.

Cobra.
Érdekes lenne, ha Dx11-ben menne, amikor a játék egyelõre Dx9-et használ csak. A processzorod elég elvileg, de valamit a legutóbbi patchben megint elszúrtak, mert mint írtam nekem is elkezdett akadni.

Egy AMD Athlon x4 750K quad core procim van. Szal az sem akadály. Egyszerûen nincsen optimalizálva a motor. A BF majdnem fullon megy 1920x1080-as felbontásban. És annak azért fényévekkel komolyabb a grafikája. Ez szerintem optimalizálatlanság. Amúgy a legújabb driver van fent. És nem is DX 9.0 hanem DX 11 el megy a kari.
Cobra.
Hmm, most nekem is szaggat a játék, pedig tegnap nem tûnt fel.

Cobra.
Milyen processszorod van? Nagyon CPU igényes a játék. Nekem is 7770 van, igaz csak 1280x1024-ben megy a játék, de high grafikán megvan általában a 40-50fps.

Lõszer és javítás sokáig volt, aztán kivették. Személy szerint én is hiányolok valamiféle költséget ezekre, de akkor kicsit több zsét kéne adni a gyõzelmekért.

A játék szerintem nem csúnya, nálam médiumon közepes gépen nem szaggat, egyszer kifagy néha, de újraindítás után nincs baj vele, más gond nincs.

Ígérnek valami rombolható terepet, pl kidõlnek a fák stb, de nem tudni mikor.

Persze, hogy más mint a MW2 ezt csakis multira csinálták, szokni kell. De az tény, ahogy írtam is lentebb, ez kevés lesz, már az is unja aki nemrég regelt...
Nagydög. Köszi a választ.
Tegnap leültem elé és toltam vele vagy 6 órát. Hát ez minden, csak nem MW 2-re hasonlító dolog. Az még csak csak elmegy, hogy a playerek mennek minden fele. Tegnap Catapult KL-2-vel megyek ( vagy nem tudom melyik az. Nem rakéta van rajta alapból, hanem laser meg ilyensmi ) és jött valami kis ratyi robot. Szép volt nézni ahogy leölt. Az, hogy eltalálom 30 m-rõl large pulse laser-elx2 meg ER PPCx2 és vígan futkorászik körülöttem. Nah az vicces volt. Meg sem érezte a több találatot. Pedig azért hiába fürge de 2-3 találattól boruljon már meg. Mivel nem 50T páncél van rajta, ha nem 10. Szal ez kicsit nekem olyan rossz. Mert az, hogy egy Atlast lövök 20 percig az oke. Azért van.
A másik meg, hogy meg volt sérülve a torso, de semmi critical damage. Erre jött rakéta. És összeroskadt a robot. Gondoltam magamban, hogy a**ád. Teljesen értelmetlennek találom azokat a rakétákat. Esélyed sincs kivédeni. Pedig fent van az elhárító+ lõszer. Szal így az egészséges robotom 1 sorozattól csak úgy összerogyott. Vannak furcsaságok benne. -.- Persze ez lehet azért, mert nem elég fejlett a robotom még vagy nem tudom, de azért elég furcsa volt. Jah! Meg ha netán 2 Atlas összeáll akkor az meg = win.

Az FPS-t nem csoda, hogy kivették. Ez a játék grafikailag úgy hányadék ahogy van. HD7770+4GB memoria+4 magos proci és szaggat a játék. Könyörgöm. Ráadásul hõérzékelõ volt bekapcsolva és szaggatott a játék!! :S Az mi? A hõérzékelõnél, mikor csak fehértõl szürkén át feketéig látsz mindent. Szánalmas. A grafikát levettem Low-ra. Mondom háta gyenge a VGA. Ott is szaggatott. ilyen 20 FPS-t nyomott néhol. Az, hogy folyamatos mozgás nagyon távol áll. Nem tom, de ha a maga korához nézzük a MW2-t meg ezt. Az MW2 fényévekkel jobb volt. Ez a grafika szerintem nem ide való. Az meg, hogy Cryengin-el dolgozik a játék és nincsen rombolható terep....... Nah erre inkább nem mondok semmit.
A pilóta fülke még úgy ahogy jó is. Tetszik az elindulás.Viszont, hogy minden robotban ugyan az a joy. 😄 Hiányolom a külsõ nézetet. Legalább akkor lenne, mikor a társamat nézem. A conquest-nél szerintem az a 750 pont az semmi. Egy normális akció nem tud kibontakozni a kevés ponthatártól.
Ne haragudjatok, de nem szidni akarom, de szerintem ez így nem az igazi. Amúgy jó kis játék lenne. Meg csak lekötött 6 órán át. Most is megyek nyúzom még kicsit. 😛
Viszont ez így semmi lesz rövid idõn belül. Nincsen cél. Nincsen semmi. Az, hogy a lõszer nem fogy ki az is egy vicc. Pl. Ha a lõszert kilövik, vagy elfogy. Akkor a következõ meccset ne kezdjük már full munícióval. Persze most nem azt mondom, hogy a fegyvereket is újra keljen venni. Viszont szerintem a lõszer fogyhatna. 1000 meg 1 olyan dolog lenne amivel kicsit felpörgethetnék és célja is lenne. Azt is meg lehetne, hogy ha totálkárra vágják a robotot akkor legyen javítási költsége. Nem tudod kifizetni akkor vállalsz küldetéseket amik pénzt adnak. Megjavítod és mehetsz újra playerek közé. Így lenne értelme annak, hogy emberek ellen játszol. Lehet, hogy meggondolnák a lépéseket. Nem pedig menne mindenki mit az ökör. És persze a nyertes csapat jó pénzt kap, hogy a javítást meg tudja oldani.
Nah mindegy. Jó sokat írtam. 😊 Bocsika. Megyek nyúzom még egy kicsit és bízok benne, hogy jó lesz. Mert tényleg kéne már egy faszántos, csihipuhis robotos játék. 😊
Cobra.
Kivették az fps kijelzést, valamit variálnak vele, köv pathben elvileg visszakerül.
Új Caustic Valley jól néz ki, de a térképe elég átláthatatlan lett, remélem ezen majd javítanak valamit.

Lui76
A tegnapi patch óta nem mûködik F9-re az fps kijelzés.

Volt pár eset, hogy mikor hõképes nézetben voltam ,sok füst meg robbanások egyszerre és nagyon belassult.
Igaz tegnap az asztali gépem wifirõl ment de nem éreztem laggolást , jól futott , ugyanolyan sebzést értem el mint lan kábelen.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Remélem hamarosan jön valami új játékmód, mert én kb most kezdem unni kicsit. Késõbb kezdtem mint a nagy öregek, de azért még napi 3 4 meccs belefér, de a 9-tõl-12 ig partyk már rég nem játszanak be...TS-en is kevesen vannak, sok régi arc tûnt el, szóval bejön a játék, még nem törlöm le, de valaminek kell változnia, mert a zsé lehúzáson kívül semmit nem érzek a fejlesztõkben....
Azert beta, mert beta. Ennel jobban mar sosem fog megjelenni, csak egyszer majd azt mondjak rola, mar nem beta.

Teljes ablakba nem tudod kirakni. Eleinte fura volt, de tulkeppen jobb is igy.

A legnagyobb mech nem feltetlenul a legjobb. Erre azonnal rajossz majd, ha egyedul maradsz valahol egy Atlasban, es ket kis szemetlada halalra szurkal, mikozben meg eltalalni sem tudod oket. Kozben esetleg egy cimborajuk tavolbol szorja rad az LRM-et.

Köszi, de valami rendezvény, verseny van? Vagy csak úgy fun-ból lõjük egymást?
A kezdõ menüt hogy lehet teljes ablakra rakni? Elég zavaró kicsibe.
Meg mért ír beta-t a címbe? Nem jelent még meg a játék? 😊
Bevallom a MW 2-vel toltam utoljára. Az nagyon királyság volt. Imádtam is, de utána olyan rossz minõségûek jöttek, hogy nem is foglalkoztam vele.
Cobra.
5/6 PPC-s Stalker mostanában a menõ, Atlason kívül bármi fekszik 2 telitalálat után. A játékmenet inkább CS, mivel egy körben csak egy életed van. Jelenleg 2 játékmód van, Assault ahol vagy megölsz mindenkit az ellenségtõl vagy befoglalod a bázisukat, Conquest meg olyan, mint a BF (1-2, 3 nem tudom ilyen-e még), pontokat kell elfoglalni, csak itt gyûjtöd a pontokat, nem veszed el az ellenségtõl, és ha megva na 750, akkor nyertél. Meg persze itt is nyersz, ha meghal az összes ellen. Elvileg nyár végén/õsszel jön respawn-os játékmód, de ott is korlátozott lesz az újraéledések száma.

Üdv! Most telepítem a játékot. Annyi kérdésem lenne, hogy van valami célja a játéknak? Vagy csak meglegyen a legnagyobb Mech? Vannak ilyen bajnokságok? Vagy van valami értelme, hogy a legjobb legyen az ember? Tudom, hogy hülyén hangzik. Pl mint a BF3-ban. Vagy Cs.

Jah meg annyi, hogy van a játékban ilyen legyõzhetetlen összeállítás? Vagy inkább a pilóták ügyességén múlnak a dolgok? Mert az olyat nem szeretem, mikor csak a (gear) számít nem a tudás.
szerencsére!
Lui76
Jumpjet most csak mászni jó , mert a remegés miatt célozni már nem lehet.

Cobra.
Tegnap is élmény volt, hogy a Ravenemet egyetlen lövésbõl leszedték, pedig sose megyek egyenes vonalban.
A jumpjetes Dragonra meg kíváncsi leszek milyen lesz.