MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maga a konfig is (38 km/h-val közlekedõ Awesome-k, 1080 rakéta ami 13,5 lövésre elég, nulla közelharcos fegyver) eléggé csücskös😊 addig elvannak amíg van lõszer, de nézzük meg mennyi idõ alatt fogy el ha az ellenfél ki-be bujkál a fedezék mögül..

Apropó, másnak is feltûnt hogy a legújabb matchmakerrel sokkal nehezebbek a csaták? Nincsenek pugok ha teamben vagy D.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

xblades
Jól összeszokott társaság (klán), de az ellenfél nem egy 8-as csoport volt.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

HAF Rigel
Nem tudjátok mi ez a Hero tournament? Külön kell rá jelentkezni?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Torzonborz
ez a zene alatta 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
elég beteg 😄 de az látszik hogy néha spotter nélkül meg vannak lõve.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Caliph
másik videója rosz,6db Raven ac/20al😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

úristen?!😄
Caliph
izé😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Torzonborz
Mármint attól független mint ahogy pl WoT-ban meg most már WT-ben is van.

Caliph
az majd a klán háborúkkal lesz,nem?

Torzonborz
Én meg egy csapat alapú tournamentet.

Caliph
hú egy 1v1 vagy 2v2 arénát el tudnék képzelni még

http://mwomercs.com/tournaments
Tegnap sikeresen beadta a pályát. Szerintem rohadt jó,végre 1 igazi pálya ami Battletechhez való. Annyi tény hogy ez nem 8v8-ra hanem 12v12-re lett inkább kialakítva. Itt tényleg fontos az hogy legyen scout aki jelenti honnan jön a fõ támadó ék,meg ha kell akkor gyorsan vissza tudj menni a saját bázisra védeni/besurrani az ellenfelére.
Bucser
Az Uj ppc effect tetszik. Van ertelme hasznalni vegre.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Scout vadasz stalker😊 3 ppc 1 tag 5ssrm2. 300-as standard engine. Chainelve percekig lehet ontani az aldast a ppcbol😊 elso meccs 750 damage

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nekem is van tapasztalatom vele. Az elsõ mûködõ képes konfig a 3energia/3 missile változattal így néz ki:
2 ML
1 ERPPC
3 Streak
Raven ECM-el kezdett kötözködni, nagyon jól mûködött a ppc találat Streak combo! Meg is feküdt, dacára hogy egy hunchie is próbált neki segíteni. Persze Standard motor, mondanom se kell.

iracing the 'real' race.

Tapasztalatok a Trebuchet-rõl.

Én egy rakétázót kezdtem el húzni, 2 darab lrm 10 és 1 db lrm 15-el artemisszel no meg 1 ams és 1 tag. Egyelõre szoknom kell ezt a fajta harcmódot eddig inkább közelharcban voltam többet. Sajna elég gyenge a páncélzata ha std páncélt rakok nem marad tonna semmire, így eléggé sérülékeny, de elég gyors lett, az enyém 90 felett szalad fejlesztések nélkül. Úgy látom az lehet a feladata, hogy ott rohangáljon a nagyok mögött 200 300 méterre vagy kicsit távolabb tageljen és rakétázásokkal zavarja az ellenfelet, de ha rámásznak akkor vége. A sok ecm miatt szinte alig találok vele, ha közelebb megyek rögtön ppc-znek rám. Ezért raktam rá most két erõsebb lézert, és levettem az lrm 15-öt. Még variálás alatt áll a megfelelõ konfig, de úgy érzem egyelõre az új pályához alktták meg, mert ott tud érvényesülni, gyorsan jön megy és rakétázza a nyilt terepen haladókat. A régi pályákon a sok fedezék miatt, emg az ecm miatt ez a rakétás verzió nem muzsikál túl jól egyelõre, bár lehet én vagyok még béna vele. Tehát lehet, hogy inkább valami vegyesfelvágottat kéne csinálni ami mindenhol bevethetõ, pl 1 darab lrm 15 artemisszel, egy vagy kettõ srm6 artemisszel meg lézerek. A sebessége nem rossz, még akármi lehet belõle.
mikor bejön a töltõ képernyõ!😄
Ja, de honnan tudod mikor kapod ezt a pályát?

iracing the 'real' race.

A nép sírt nagy pályáért!!!😊 meg elõre megmondták,hogy erre a mapra az emberek izztsák a scout mecheket és az ecm-t! Na meg az LRM cukiságot is.
Addig örülj amíg nem adja be!!! KAtasztrófa. 8 percig sétálgattam az ilyaval, egyet nem tudtam lõni, valami light befoglalta a bázisokat (conquest) és ennyi. Elbújni rakéták elõl nem lehet, szóval gáz. Még ha elõre tudná az ember hogy ez a pálya jön, akkor nem vinnél brawler mechet, fõleg nem ecm nélkül, de így.....

iracing the 'real' race.

Nekem még nem adta be.... sõt most meccsre is alig akar bedobni....végig csak pörög a search és utána kidob hogy "failed to find a match" vagy mit szokott ilyenkor írni....
Az új pálya irdatlanul nagy, többszöröse a többinek....

éles a patch!
Hmm, ezek a meccsek eléggé az elején voltak, utána már jobban ment. 😊

Oh, oil imperium😊 Én amigán nyomtam nem kevés idõt beleölve, mindig én voltam az explora cég. A settlers-el is sokat játszottunk, ezek voltak a 90 es évek pvp meccsei😊 A MWO egész más élményt nyújt, de számomra többet mint a mai népszerû mmo-mmorpg-k. Csak már bõvülhetne a tartalom...
Lui76
Én is játszottam testvéremmel éjszakán keresztül oil imperiumot C64-el (minden olajkút megfúrása floppy fordítással járt...), de mióta két gyerek van lettek fontosabb dolgok is.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

xblades
Valamikor régen mi Lant nyomtunk a Mechwarrior 3-al egy hétvégén át <#zavart1>
A szomszéd átjött megnézni mit csinálunk és csak másnap reggel ment haza <#mf1>
Néhány éve meg már a Lan partyt se bírtam ki csak kb 14 órán át.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lui76
Rég volt már olyan <#szomoru1>
Azért össz. olyan 4 órát nyomtam , de nem is ez a pár xp plusz a lényeg hanem hogy végre összejött egy Cataphract 3D használható build. 1 JJ, DHS, 2 UAC 5 mellé feldobtam 2 LL-t a torzókba és ennyi az egész . Sikerült 7-800 dmg köröket is teljesíteni amit eddig még soha.Próbáltam PPC-vel is de nem tudtam jól találni viszont a LL szépen varr , és közel futkározókra is lehet vele próbálkozni.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Valós idõ, amikor elindítod onnantól 24 órán át aktív, függetlenül attól hogy játszol-e vagy sem. Érdemes hétvégén indtani amikor -esetleg- el tudsz tölteni 8-10 órát a játékkal..

És csak akkor telik ha játszok?
Valós 24 óra, ha felvetted megjelenik egy "activate" gomb a játék indítóképernyõjében, akkor indítod amikor akarod.

Lui76
Ez valós 24 órára vonatkozik ?

Ismét egy napos ingyen prémium.
Wow, még én is rajta vagyok, pedig olyan sokat nem is toltam 😊
Rádásul nem is utolsó. Nem lehetett könnyû ilyet találni 😉)
Jé ott vagyok én is! 😊
Tíz-tizenkét(?) évvel fiatalabban lol.
+1 az évtizedes screenshot -tárolásért 😊
Szóval:

Nosztalgia poszt. 😊

275 felett minden motorba lehet plusz heat sinket rakni, a mérettõl függ hogy hányat. Olyan megy bele amilyent amúgyis használsz, ha a dupla heat ki van fejlesztve, akkor dupla.

275: 1 db
300: 2 db
325: 3 db
350: 4 db

Lui76
a 3D-ben az XL280-as engine-ben van a 6 slotban heat sink , ezt hogy lehet másik motornál belerakni ? Csak sima heat sink megy bele?

Bucser
Hasonlo buildem van, csak ppc helyett 3xllaser es 2 uac5.

Lui76
Én is Cataphract mániás vagyok,a 3D-n majd kiprobálom amit írtok mert nem üt úgy mint a 4x-em...
Jelenleg amit adnak xl motort hozzá meg 1 Ac10-x , 1 UAC5 , 1 LL, 2 ML ,1 JJ a build-em. A JJ jobb lett a patch óta csak még nem tudom tökéletesen használni éles helyzetben.

Ilya Muromets-re egy build, de többfajta Cataphracton meg lehet építeni (pl 3D):

XL 255 motor, 13 DHS (10+3), 3 db PPC, 1 db Gauss, 3 tonna lõszer, 1,21 heat

Az eredmény egy lassú mech, rejtõzködõ (sniper) mech, eliten 64 km/h-val megy, viszont 45-öt üt egy helyre ha jól célzol. Talán a Cataphract az egyik mech amire nyugodt szívvel lehet XL motort rakni, ugyanis irdatlan széles mellkasa van így mindig azt ütik ki elõször. Erre példa az egyik csatám, ezzel géppel mentem, a végén hárman lõttek, a középsõ torzó full vörös volt, leesett mind a karom, kilõtték az egyik lábam és az oldalsó torzókon még volt páncél D.

Na közben ezeket szültem excel mechlabban:

Mind DHS, Endo.

Brawler:
std 280 4jj 2 uac5 4t ammo 4 ml 11 DHS (10+1 a motorban) 1.22 heat

std 280 4jj 1 uac5 3t ammo 2 LL (karokban) 2 ml 11+3 DHS 1.27 heat

jj nélkül:

std 300 2 uac5 5t ammo 4 ml 12 DHS 1.26 heat (ez egy ilyen Ilya Muromets "light" 😊 )

Sniper:

XL 280 4jj 1 gauss RA 3t ammo 2 PPC R/LT 2 ml LA 11 DHS 1.17 heat (medium laserek csak közelre vagy fontos alpha strike-ra)

STD 300 4jj 2 ERPPC R/LT 2 ml karokban 12+6 DHS 1.27 heat (ez inkább csak egy gondolatkísérlet 😊 )

A heat az kicsit összekeveredve hol elite skillekkel, hol anélkül 😊

Az XL motorokat nem szeretem, fõleg egy ilyen széles mechen.

Még tesztelni kell, hogy a torzókban lévõ fegyverek magas pozíciója nagyobb elõnyt jelent -e a karok mozgékonyságához képest, ha nem, akkor csere a karok/torzók között.

T
Nem használok Catapracht-ot, de a 4t ammo a 2 UAC5-höz kevésnek tûnik.

Próbáltam összerakni egy ugrálós mechet -ha már sniper akkor PPC-kkel, de közben rájöttem, h kb. semmi értelme. Ez a meccsek elején divat távolról lövöldözés igazi kárt nem okoz(ritka kivétel mondjuk egy jó Gausscat vagy 6 PPC-s stalker pilóta), késõbb meg közelrõl úgyis szétszedik.

300XL , 3 PPC, DHS

Mondjuk.

MWO: Veszmadar

Hali!

Közeljövõben veszek egy Cataphract 3D-t, tudnátok adni pár tippet jump jet-es buildekre?

Közelharcosnak már kitaláltam egy STD300 motoros verziót jetek nélkül, 2 uac-5 (4t ammo) és 4 ML, de nehezen tudok összerakni egy értelmes ugrálós snipert illetve ugrálós közelharcost (XL motorral, STD-vel meg végképp 😊 ).

Annyit kiderítettem, hogy a L/RT-be érdemes sniper fegyvereket rakni, mert magasan vannak az oldaltorzókban a fegyvernyílások és így könnyebb vele felugorva lõni, de itt el is akadtam nagyjából.

Elõre is köszi!
Faq/Blog felirat-> Magyarok a játékban menüpont, és 1 kis olvasás után megkapod a választ a kérdésedre.
A Ts- az team speaket jelent?
Hol lehet ilyeneket találni és ehhez kell mikrofon?