MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nincs baj a fegyverekkel. Az SRM-ekkel kene talan kezdeni valamit, mert igy nem sok mindenre jok. Vagy a szorasukon, vagy a sebzesukon kene javitani. En az utobbira szavaznek, mert a szorasuk most amugy hiheto.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Egyetértek, amivel kiegészíteném, hogy egyszerûen buffolni kéne a közelharc fegyvereket, fõleg SRM esetleg Med pulse laser, és máris visszatérhetnének a medium mechek, nem kéne ppc-s gyors heavy-vel vagy ppc-s assaulttal menni ahhoz, hogy valamit hozzátehess a meccshez, mert 2-3 medium szét tudnáugrasztaniadombokon csücsülõ, túlhevülõ assaultokat (gondolom én, lehet tévedek, de legalább nem csak ppc , gauss, ac20 lenne a használható fegyver).
Nem kene itt annyit szarakodni mindenfele ravasz tervekkel a 4-6 PPC-s buildek megregulazasara. Csak annyi, hogy mondjuk 150% hoterhelesnel szetrepul az egesz ocskavas, aztan kesz. Ezt mondogatom a TS-en is a tobbieknek, nem az az en bajom, hogy a figura egy lovessel shutdownolja a 6 PPC-s Stalkeret, hanem hogy 95%-nal megegyszer elsuti mind a hatot, aztan kenyelmesen megvarja, mig restartol a gep.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kíváncsi vagyok holnapi patchban milyen kreténség vár minket ...
a BAP tényleg kiüti az ECM-t??
végre...lassan jöhetne már a borulás is 😄
Változások hõkezelésben...

Talán így nem lesz annyi 4-5-6 PPC-s mech, jobban meggondolja mindenki mire és hogyan lövöldöz. Jah és nem csak az energia fegyvereket érinti majd a változás 😛

--------------------------- MWO:Raggor

Nem reklám, inkább elrettentés képpen 😞
MWO cheats

Nehéz utána nézni..
http://mwomercs.com/game/modes
s1lkforrent
Keress rá az Artificial Aimingre. Azok a faszparittyák majd minden játékhoz készítenek csalást, és fórumok alapján a MWO sem kivétel.

Hax vagy sem, MWO-ba tettek már más játékmódokat, vagy még mindig az egy szem TDM van benne?

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

En rakerestem a youtubeon, de csak par cheat igergeto videot lattam, olyat nem, amin valaki tenyleg cheatel.

Lui76
Én is mostanában csak rövid idõket tudok fent lenni.
Ha 1 óra játékidõ összejön már húha....

Hihghlander-nél az 1 ballistic slotosnak is belemegy az ac20 ?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Jó a meglátásod Nagydög😊 Elszaporodtak a cheatelõk. Rendszeresen rákeresek az MWO-hoz köthetõ cheatekhez és mindig találok újat. A többség kivagyiságból a youtube-ra tölti fel a csalásokról készült videóit. A készítõk részérõl viszont nem látok nagy aktivitást ennek kiszûrésére, csak a fizess és játsz, de ha lehet inkább fizess projektet látom körvonalazódni. 😞

MWO: Hunkyee SWTOR : Onedin

Üdv a csapatnak,
sajnos mostanában igen késõn jutok géphez, de ha sikerül 21:00 körül, akkor megyek majd TS-re is.
Még a Highlander mastery-vel sem végeztem ...
Na, mentem nehany PUG menetet tegnap(A regi tarsasagbol nem lattam senkit fent). Az egesz sokkal osszeszedettebnek tunik, de vagy megszaporodtak a cheaterek, vagy nekem van ordenare pechem. Az elso korben az epp csak megkarcolt Awesomeombol egyetlen fejlovessel tettek ki. A kovetkezo korben egy ket tapogatozo lovesvaltas utan a CT-met lottek ki egy lovessel. Az utolsoban pedig harom egy aranyban maradtunk egy PPC-s Jenner ellen. Azt gondolna az ember, sima ugy, de mindharmunkat konnyeden kilott. Engem a hegy mogul kifutva ugy 700 meterrol, mikozben mindketten mozogtunk. 5 killel fejezte be a csoka. Egyik eset sem lehetetlen, de igy egyutt kicsit sok volt.

Cobra.
PGI-nek sikerült végre meglépni a pay2win felé vezetõ elsõ lépést a Firebrand-el... Eddigi Hero mechek legalább nem voltak jobbak az alap változatoknál, de ez nagyságrendekkel erõsebb a kézbe rakott energia slot miatt az alap verzióktól.
A következõ mech-kel meg remélem csak trollkodtak és nem tényleg az lesz, amit írtak.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Jót röhögtem a kommentárokon, az viszont látszik hogy a sima PPC lõtávjával nem nagyon vagy tisztában😊 Látszik ahogy 90 méter alatt is lövöldözöl. 90 méterig semmit nem sebez (vagy minimális 1-2 sebzést, errõl megoszlanak a vélemények), 90-540 között adja le a maximumot, az felett arányosan csökken.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Hát bõven van még min javítani😛
Nyilván halálra leszek majd szapulva de aki esetleg kíváncsi rá annak ajánlom.

Üdv.
Caliph
na mentem egy kört valamelyik nap én is,puggal,jager ac macro mst az ász,olyan sorozatot ver az emberre hogy semmit nem lehet látni a robbanásoktól...

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

http://mwomercs.com/forums/topic/119914-weekly-challenge-25-victories/
Mentem egy testrange kort. A korites tagadhatatlanul sokat fejlodott, miota nem lattam.

Cobra.
S PUG az talán még siralmasabb, mint régen, de maga a játék mechanilailag elég sokat javult. Mondjuk most majdnem mindenki jumpjetes mechet hoz PPC-vel meg Gaussal.

Milyen mostanaban a jatek, sracok? Nagyon regen nem jelentkeztem be.

http://mwomercs.com/forums/topic/119328-battlemech-20-victor/
Bucser
ergo ki is lehet loni?

jessz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Konkrétan a bal vállra megy csak fel.

Cobra.
Ledobták minden ECM mechrõl, mert most már csak fix slotba lehet rakni.

Valaki arra tudna válaszolni hogy hova az istenbe tûnt a Cicadámról az ECM??? még a felszerelések között se találom sehol,LOL
a válasz:
Hello Bálint Péter,

Using such a macro is allowed as there are no changes being made to the weapon rules and it can be easily recreated without a macro:

-customize a JM6-DD with 6 AC/2s
-set 2 AC/2's to each weapon group
-set all three groups to chain fire
-press and hold fire1, fire2, fire3 ...notice how you are achieving roughly the same fire-rate as a macro-using player

Regards,
Magius
GameMaster
MechWarrior® Online™

Ettõl függetlenül én akkor se tartom fernek a dolgot. Ha valaki gyorsan akar lõni csinálja magától,ne valami programmal.
Én ezt a makrót az egér driverével állítottam be gyakorlatilag.Azzal meg mit is csinálnának?Bannolnak,mert túl gyors a sorozatom?Mondjuk nem jött be uh le is álltam vele.

xblades
Így van minden olyan dolog ami olyan elõnyhöz juttat amit más játékos nem tud használni csalásnak számít.
Az mindegy hogy az a játék alap történetében van-e vagy lehetne-e.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

A chainfire egy nagyon hasznos módszer amit mindenki tud használni. A makróval lövöldözés lehetõsége nincs beépítve, itt önkényesen megváltoztatják egy fegyver használatának módját. Nem korrekt, hogy olyan módon szerezzenek elõnyt a csatákban amivel nem tud mindenki élni. Ha makrózni lehet, onnantól az gyõz aki jobb programot tölt le D.

Az UAC-nál azt csinálták anno hogy írtak egy makrót amivel a leállt UAC-ot újraindítják, ez még az az idõ volt amikor kézzel kellett újraindítani. Makróval tizedmásodpercek alatt ki lehetett ütni, gyakorlatilag folyamatosan lõttél, miközben a többiek ész nélkül nyomkodták a gombokat hogy tudjanak lõni. Valószínûleg erre reagált a support amikor automatikussá tette az újraindulást, az egy jó megoldás volt, ráadásul hasztalanná tette a makrót.

na ránéztem egyenlõre 1 fél autó válasz jött:

Thank you for contacting MechWarrior® Online™ support. Your request has been received and is pending assignment to one of our Game Masters.

If you have additional details to add, or if you wish to share files that could help with the issue, please reply to this message and attach the files as attachments (screenshots, log files, DxDiag)

You can find the latest patch notes and known issues list here: http://mwomercs.com/forums/forum/84-patch-support-and-feedback/

If you noticed something different after a game patch, please read up on the patch notes, you may find an answer there.

The ComStar corporation wishes you a great time patrolling our wasteland in your favourite Battle Mech!

Best Regards,
MechWarrior® Online™ support team

korábban mikor 1 gyerek 1 nem jammelõ uac5 macrot tesztelt vagy mit,úgy írtak vissza hogy a ComStar vizsgálja a dolgot,szóval most direkt a "ComStar"nak címeztem a dolgot,bár lehet a ROM-nak kellett volna na mind1,lényeg a lényeg,hogy vizsgálják.majd másolom amint megjön a rendes válasz valamelyik fejestõl mit mondanak macro ügyben.
Ha olyan jó játékos akkor csinálja meg kézzel és ne macroval!
Bucser
Meg mindig nem ertem a problemat... Ha valaki eleg jo jatekos akkor ezt kezzel is meg tudja csinalni.

Ez kb ugyanolyan mint a laser chainert siras volt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Torzonborz
A problémát értem de ha jobban belegondoltok egy ilyen fejlett mechnek biztos van tûzvezetõ számítógépe amiben lehetne ilyeneket állítani . Az más kérdés hogy ez a játékban nincs benne így macroval csinálják meg.

Aztán lehet hogy nincs igazam ennyire mélyen nem ismerem a lore-t.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Itt a link is.
<#confused>

Itt a különbség, chain és macro között. Szerintem igen durva.

Bucser
Igazabol nem ertem a problemat. Chainfireben van 5 ac2 es ratapad a tuzgombra.

És el is ment,kíváncsian várom a választ.
Na ez lesz az amit küldök is a supportnak,hogy mondják meg szabályos-e v nem,ha nem büntessék meg õket.ha igen akkor meg fuck you.
Kartal erre gondolt 😞
AC2 Macro Lance

De van, az AC2 is csak 0,5 másodpercenként tud tüzelni, ezek a makróval az elsütést hangolják össze. Alapban 0,5 másodpercenként lõsz az AC2-kkel, aztán vagy találsz, vagy nem. Ha 5 db-al számolunk akkor makrózva 0,1 másodpercenként lõ ki egy lövedéket a csávó, a lövedék sebessége 2000 m/s. Folyamatosan tûz alatt tart, látja hogy becsapódik-e a lövedék és tud is korrigálni ha arrébb mész. Képzelj egy machinegunt ami 2-t sebez minden találatra, másodpercenként 20-at...

Lui76
Miért az Ac2-nél csak az számít milyen gyorsan nyomod neki ? Ott nincs semmi korlátozó idõ ?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

XenHai
OMFG
Added Mouse sensitivity options ! Ez azért nekem hiányzott már 😄
Cobra.

Egyre több a csaló<#falbav> Volt ma egy csatám, az ellenfélnél egy csomó Jaegermech volt (5 db), ebbõl négyen makróztak. Aki nem ismerné még, a géppuskaszerû hang kíséretében érkezõ AC-2 áradatról beszélek, programozható billentyûzettel és makróval is meg lehet oldani hogy folyamatosan lõj... Egyikük tuti aimbotot is használt, másképp képtelenség 917 sebzést összeszedni, átlagosan 1000 méterrõl.

Lassan Sun-Tzu val egy napon fognak említeni stratégiai éleslátásomért 😄

Canyon Network preview

Szerintem igen érdekes lesz, de megint csak a hosszú távú harcnak és a snipereknek kedvez.