MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Nos igen ehhez kellene aktív vezetõség aki megalapítja.
Aktív de nem kényszerbõl játszó tagok.
És leginkább ok ami miatt létjogosultá teszi a klánokat, ami a frakció háború lenne de az még nincs.

Így marad a Ts.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

EGy klánra gondolsz? Ha igen az van bõven már, elég komolyan is veszik a bekerülést némelyek, magyarok is vannak ott, bár nem árt az angol tudás alap szinten. Nem tudom, hogy van-e full magyar klán, ha igen oda én is mennék akár😊

Ha csak simán egy ts-es csapathoz akarsz csatlakozni akik együtt nyomják akkor a hivatalos ts szerverre elég ha feljössz megkeresed a hun csatornát és csatlakozol a játszókhoz.
Beszeretnék állni egy csapatba esetleg vki már tagja valamelyiknek?
Cobra.
Az elite skill akkor jó, ha több helyen vannak a fegyverek, amiket egyszerre elsütsz, így pontosabban találsz velük.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Az szerintem nem az az összetartás.

Az elit skill a fegyverek "fókuszálását" javítja. Szerintem nincs sok értelme.

MWO: Veszmadar

Ugyanaz, bár pontosabban fogalmaztál😊 Egy rakéta 1,8-at sebez ha becsapódik, az Artemis és a Tag is növeli az összetartást, illetve az egyik elite skill is.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Bucser
Artemis nem noveli a sebzest csak az osszetartast. Ergo tobb raketa csapodik oda ahova celzol. (ezert tunik ugy hogy tobb a sebzes artemissel)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Alapban az LRM-ek mellé érdemes felrakni az Artemist, érezhetõen nagyobbat ütnek bár némileg csökkentették a hatásosságát, csak akkor mûködik ha közvetlen rálátásod van a célpontra.

Milyen mechre gondolod, illetve milyen builddel? Gondolom az LRM lenne a fõ fegyverzet, akkor viszont a TAG is kötelezõ darab, illetve késõbb a Target Decay modul.

micsoda??? Simán megy 52-t, sõt, bónusszal 57-t az atlas std325 motorral, mint az enyéim. ÉS elég lazán hozok vele meccsenként 3 fraget átlagban.

iracing the 'real' race.

Akkor marad az endo steel meg a double heat sink
Artemis mehet 2x15 lrm melé?
Egyáltalán nem, ugyanis nem lesz tõle erõsebb az armorod csak könnyebb, az se számottevõ. 14 critical slotot foglal el (ugyanúgy mint az endo steel) de csak minimálisan lesz több szabad tonnád, mechtõl függõen kb. 0,5-1.5 tonna körül. Az endo steel többet ad, pl Stalkeren 4 tonnával többet bírsz el.

Érdemes Ferro Fibrous Armort használni?
Mikor én anno a trial mechekkel mentem úgy tûnt,mintha a Center Torso-n elõl kevés lenne a páncéljuk,legalábbis a saját ugyan olyanokhoz képest úgy éreztem tõbbszõr lõttek ki szembõl.

Nekem az elején egy nagyon jó tanács volt, h vegyem le az egér érzékenységet.
Nagyon nehéz célozni rángatott egérrel.

egy darabot nem tudok kiütni:S
JA bocs. Lehet még "Head component destroyed." is...

Mástól nem is nagyon lehet most meghalni asszem...

Még a túlhevülés is azt üti ki nem?

Hát én nem tudok ezzel a játékkal játszani!
Elõször még egy hónapja kb tudtam õlni most meg 10mecsbõl egy darabot sem tudok kioffolni...nem értem állandóan engine destroyal halok meg akár trial akár a saját mechemmel...
Az nekem is feltûnt hogy eltalálják és nem sebzõdik,szerintem valami nem okés...
Mondjuk akkor is érdekes, h nagyítás és hõkép nélkül eltalál valamit 1000 méterrõl és valahogy nem az igazi, h dupla ppc találattól rázkódik, de sérülni nem sérül...

😊
A videóban pont 52,2 a végsebessége.
Ami vagy egy 295-ös XL (bónusszal), vagy egy 325-ös XL (bónusz nélkül).

Csak kötözködök! 😊

Oké😊

Akkor kicsit módosítottam, így kijön a sebessége is.

4 PPC, Gauss, 2 strek2 ATLAS

ömm.

Ezt a buildet én raktam össze az alapján, h mennyivel ment a videóban - feltételezve, h ez már speedtweakkel ennyi ; mennyi ammo-t vitt és hogy miket írt a kommentekben.

Kíváncsi lennék a kill/death arányára, ez a build nem életképes csak ha van mellé beosztva valaki aki vigyáz rá... Egyet lõ és túlhevül. A lábakban túl sok a páncél, ha levenné a felére lenne plusz 3,5 tonnája amit felhasználhat nagyobb motorra pl. Gyorsabb is lenne, illetve ha belenyom egy 300-as XL motort, abba már 2 heat sink fér, így fel tudna szuszakolni még 1 heat-et.

Vagy még egy verzió, láb páncél félig le, dobjuk ki a streaket lõszerre együtt, az plusz 8,5 tonna szabad súly, elég hozzá hogy a standard 275-ös motor belemenjen + 2 dupla heat sink...

A Gauss lõszer nem robban, viszont a Gauss igen (minden más fegyvernél ez fordítva van).Itt nem kell CASE.

Az orosz RS-ben XL motor meg DHS van - írja a kommentekben.
Itt a buildje:

http://mwo.smurfy-net.de/mechlab#i=18&l=20bbea2d8674a3c3e097219b3dc2335031668b80

Bucser
Nem terjed center torsora a sebzodes. De a bal vagy jobb torso meghal... Ha van Xl akkor nem erdemes case-re vesztegetni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha beletrafálnak egy lõszerbe és van CASE, akkor csak a torzón kívülre nem megy a robbanás, vagy torzón belül se terjed át?

xblades
Ez az elmélet, %-an biztos be is jön.
De mint írtam nekem feketére lõtték és mentem tovább, csak hûtés és max. sebesség nélkül és ez nem egyszer történt meg.
És nyilván megy tovább a Standard jobbik esetben is 50 % kevesebb fegyverrel az amúgy is súly miatt kevesebb kezdetinél.

Idézett:
"Mindemellett egyes gépekben és konfigokkal van létjogosultsága."
Én se mindre tettem.

Wolwerine
Igen ezt írtam én is csak nem írtam oda a pontos %-ot <#kacsint>
Berobbanó lõszer ellen én Case-t használok minden mechembe.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Mellé ha már nincs armorod, 25% esély van arra hogy a torzót érõ lövés közvetlenül az engine-t sebzi, ha pedig berobban a torzóban tárolt lõszer, az egész mechet viszi magával. Mindemellett egyes gépekben és konfigokkal van létjogosultsága.

Bucser
Internalod sokkal kevesebb van mint armor. Ha elfogy az internal leesik a torso. Torso nelkul xles mech meghal. Standard meg harcol tovabb a megmaradt oldallal.

xblades
Nem értem ezt az Xl reaktor ellenességet <#fejvakaras>

Nekem több mechben is van és amikor már odáig jutottam hogy minden páncélom kilõtték csak a hûtésem szált el, de mivel ezek Gauss-os mech-ek annyira nem zavart eddig.
Én lõszert 90 %-ban a torsoban tartom Case-val párosítva.
Ezekben a mechekben a Torsok mindig full-on vannak pakolva mivel ha átmegy egy lövés nem a reaktor ami sérül hanem %-os eséllyel sérül valami a torsoban.

Ez az Atlas csoda hogy életben maradt, pedig szinte senki nem lõtte... Hasonlóan gyenge build mint a 6 large lézeres Stalker amivel találkoztunk, két sorozattól leszakadt az összes fegyvere.

A light gépek ellen a géppuska jó, ha lehet én mindig teszek fel egyet, ha lábra célzol és ott már nincs páncélja, akkor berobbantja a lõszert és már le is lassult. Jó ellenük az SRM/LBX10 mert hiába laggolnak ha eléjük tartasz eltalálod... Jó még az LRM/TAG/Target Decay combó, ha tiszta a terep közöttetek, az ECM-es gépeket is folyamatosan befogva lehet tartani, persze rengeteg rakétát elnyelnek.

Nekem rendszerint az Atlasok a Torsó szétlövésébõl következõ ammo explosionbe halnak bele,szóval nem feltétlenül a lábba van az ammo😊

Stalker->hátul papír a páncélja.
Cataphract->Oldalsó torzó vagy hátsó torzó,papír páncélozású a mech szerencsére. általában az ammo explosion itt is garantált.

Az Atlas azért vicces mert 52-vel negy,tehát tuti XL engine van rajta,a fegyverzetet és lõszert elnézve viszont tuti hogy semmi páncél nincs rajta mert ez másképp nem fér fel rá-
Lasd az elozo hozzaszolasokat! Azzal egeszitenem ki, hogy a serult reszekbe probalj minel nagyobb sebzest belepumpalni. A kijelzon minden testresz korul van egy korvonal, az a pancel, a testresz szine meg a belsosegek allapotat mutatja.

Sarga, narancs, voros allapota van mindennek, a pancel korvonala meg eltunik, ha mar ledaraltad. Pancel nelkul mar az erzekeny belso reszek serulnek, ha azt a teruletet lovod. Minel nagyobb egy felszereles merete critical slotban, annal valoszinubb, hogy oda love sebzed az adott felszerelest. Ha egy tetreszt kinullazol, minden ott levo felszereles megsemmisul, a tovabbi sebzes meg atmegy a szomszedos resz belsosegeire. Ez a vegtagokra nem igaz, azok eszeruen leszakadnak, ha megsemmisited oket, nem adnak at sebzest a torzsnek. (De egy lab szetlovese meg egy nagy mech kilatasait is jelentosen rontja, egy konnyu meg gyakorlatilag halottnak tekintheto, ha csak santikalni tud.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hali!

Hova lõj:
Atlas: a vállát/oldalsó torzóját lõdd, ha szembe állsz vele, neked balra van az õ jobb torzója amibel a ballisztikus fegyvere van, neked jobbra a bal torzója amiben a 2-3 srm6-osa vagy streak-je van (ha közelharcos). A skuló a lábában van, de ott még lebontva is több armor van szinte mint a torzón, szóval felejtõs. Hátulról ugyanez igaz csak az oldalak fordulnak 😊

Stalker (ML+millió srm6): a füleit (karjai) lõdd, ha egyet leszedsz, megfelezted a tûzerejét. A középsõ torzó (CT) azért nem annyira jó, mert az orrán nagyon közel esik a két oldalsó torzó és a CT, ezért ha oda lõsz, nagy valószínûséggel csak szétszórod a sebzést, õ meg addig 2 alpha strike-al szétken.

Cataphract: úgy vettem észre hogy a vállak lövése itt is jó, a ballisztikus fegyvereiket szétszeded (uac-5-ös buildek nagyon népszerûek), illetve ha XL motort használnak, akkor az oldalsó torzók ideális célpontok.

Centurion: Yen-Lo Wang jobb (szembõl neked bal) kezét szedd le elõször. Centinek a torzójában vannak a legerõsebb fegyverei (srm6 meglepõ módon), a CT-je viszont nagyon keskeny, szóval elég szívós, kivéve ha XL motoros, de az meg is érdemli hogy másodpercek alatt haljon, mert viszont az oldalai nagyon szélesek.

Más mecheknél nincs igazán sok tapasztalatom, lightokat örülök ha eltalálom, de a lábuk lövése fõleg srm-ekkel be szokott jönni néha, srm6-os Catapultnál ugyanaz jó mint a Stalkernél, a fülek lelövése, Hunchbacknél meg nincs igazán jó tippem, mivel az SP a legnépszerûbb variáns, aminek egyenlõen vannak szétosztva a fegyverei (a többinél a jobb torzóban, szembõl bal lévõ púpját lõdd, ott van a legnagyobb tûzerõ összpontosítva). Dragonok nagyon gyorsak, a kezeiket ha ellövöd, az segít.

Más: tegnap esti második (harmadik) 8v8-ból az oroszok egyikének videóját (ileltve amin õ is szerepel) megtaláltam a tecsõn, nagoyn vicces, az is hogy mit préselt fel egy Atlas RS-re (4 PPC Gauss 2 streak) meg az is hogy nagyítás és hõkép nélkül snipel és talál 😊 Itt: http://www.youtube.com/watch?v=LlHzZ42TNs8 .

T
😊))

Ezt megfejelném annyival,hogy néha lehet látni,hogy abnormális mennyiségû fegyver van 1 mechen.Ilyenkor lehet gyanakodni arra,hogy XL engine van benne,esetleg 1-1 lövésváltás után gyanúsan sok páncélt veszít. Ezek ilyenkor egyértelmû jelek a célzandó területre. Illetve az egyik kedvencem. Senki nem használ gyakorlatilag CASE-t.Érdemes a muníciós fegyvereket tartalmazó torzókat szétlõni mert általában ez biztos halált jelent nekik. Fejre csak abban az esetben szabad célozni,ha áll és nem rád lõ,illetve ha túlmelegszik.
xblades
Kifejtem Masakari írását jobban 😊
Oda lõj ahol már kevesebb a páncél, ezt látod ha kijelölted azt a mechhet amit lõsz, fent a kis mech képen.

Ezenkívül a kis mecheknél érdemes a lábat kiszedni elsõnek, a nagyoknál pedig valamelyik oldali torzot a kevesebb bevethetõ fegyver miatt.

Végül a fej és a hát a leggyengébb pontja minden mechnek.

A gyenge pontra! And I just solved this problem right now <#hawaii>
Azt mondjátok el nekem hova lõjek az ellenfél mechjén?
Nem tudok ölni egy darabot sem ez hihetetlen!
Eddig a szimpla ECM-rõl volt szó.Ha 4-es group van és senki nem akar ECM-el menni csak azért,mert úgy gondolják,hogy hát az ellennél úgy is több lesz belõle akkor ott rossz a gondolkodásmód.Így valószínûbb,hogy náluk több lesz az ECM.

Értem én,de most érted pugba nem fogok csak azért ecm-s mechel menni,hogy ki tudjam ütni az ellenfél ecm-ét.amivel ugyanúgy nem megyek semmire mivel õ is kiüti az enyémet tehát ssrm-el szarrá szed, ha meg(ami általában mindig így van)2-en jönnek rám ecm-el semmit nem értek az enyémmel.tehát ugyanúgy ott vagyok ahol a part szakad.
Én tudom,de ezzel nem érdemes egyedül pugozni.Ha meg már csapatban van az ember csak van valakinek ECM-je...

Nekem is volt párszor,hogy a képernyõre "fagyott" ez a kis jelölõ. De egyenlõre ettõl nagyobb hibát nem láttam(még).
Tudod mi az az ECM nélküli mech?
HAF Rigel
Sajnos nekem pont az ellenkezõje történt. Pach óta 3 szor is fullra megfagyott a játék. Eddig ilyet egyszer csinált.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Lui76
Tegnap pár esetben a piros kijelölés torzó elfordulásával elhagyta az ellenfélt mintha a képernyõre fagyott volna.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

magyarázhatnám, de nézd meg a videom. De mivel ugysem teszed, magyarázom mégis: tudo mi az hogy counter ECM? A DDC atlason van ECM, nyomok egy "j" betût, és a commandonak aki rámjön máris nincs ECM-je. A három streak pedig igen gyorsan megsüti, na meg a lézereim. De ha neked nincs is ECM-ed, csak van a csapatban valaki akinek van!?

iracing the 'real' race.

Cobra.
El se hiszem, hogy normálisan fut a játék, valamit sikerült eltalálniuk 😊 Mondjuk a scoreboardon még van mit csiszolni, elég átláthatatlan a pici és sûrû feliratozással. A csapattársak nevét meg nem tudom elolvasni a fejük fölött a sötétkék feliratozás miatt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Torzonborz
lazsálnak no 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Az új camo színek valami isteniek.