MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kipróbáltam a Jenner-t,egész egyszerûen gyenge hozzá a gépem :S
Nem tudja a gyors mechnél 15-25 fps felett kiszámolni a képet + tragikusan szar light pilot lennék, szóval el is adtam.

Szivattyú.
xblades
"Elõre bocsátom, hogy én sem vagyok már akkora rajongója a játéknak, a beígért, de elmaradt dolgok miatt"

Ehhez sajna nincs mit hozzá tenni.
Talán a Béta végén már lesz valami belõle.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

[NST]Cifu
Amikor aktívan játszottam a játékkal, nekem is az alaplapi realtek-rõl ment az erõsítõ és a 7.1-es rendszer. A tapasztalatom szerint a fõ probléma az, hogy alacsony az egyszerre megszólaltatni képes hangok száma. Mivel minden egyes hangforrás külön van kezelve (a fegyverek hangja egyenként, a két láb egyenként, a torzó fordítása, a pilótafülke hangja, a többi mech hangjai, stb.) én élnék a gyanúval, hogy itt is egy kissé rosszul leprogramozott résszel kell együtt élünk.

A hátsókból én nagyszerûen hallom most is a saját dübögést, a Púposban oldalról hallom, ahogy az AC/20 újratölt, a mögöttem elszaladó mech-eket viszont nem mindig hallom (felteszem az engine ugyanúgy nem veszi figyelembe a hangok szempontjából, ahogy a radaron sem látszik).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lui76
Nálam nem igazán éreztem az 5.1-el megfelelõ térhatást és bosszant mert nem tudom mi kéne.
Dedikált hangkártya kell, vagy a játék érzékeny ha állítgatom , sztereo és 5.1 között ? Most egy "korszerû" 7.1 is tudó integrált hangot használok , ami filmekben jó de játékokban vhogy nem érzem .szinte semmi nem jön a hátsókból.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

[NST]Cifu
Elõre bocsátom, hogy én sem vagyok már akkora rajongója a játéknak, a beígért, de elmaradt dolgok miatt (igaz nemrég említették, hogy a tesztszerveren már 12 vs. 12 csaták mennek...).

Nekem nincsen olyan erõs gépem, de azt elvárom egy ilyen játéktól, hogy fullon menjen már, ha a BF3 high beállítással megy 40 FPS-t.

Már elnézést, de miért törvényszerû, hogy valami "fullon" menjen már a te gépeden? Azért grafika terén az MWO egyáltalán nem néz ki rosszul, sõt!

Nem dõlnek ki a fák. :S

Melyik multi játékban dõlnek ki, ahol ennyi fa van? Például a BF3-ban sem...

A hangok gagyi vackok. Nem érzem, hogy én most egy 70 Tonnás atombrutál Mech páncélszaggató fegyverét sütöm el. Pedig az audió élmény nagyon fontos.

Emmm, konkrétan e téren vitatkoznék, 7.1 hangrendszerem van, ha valahol, akkor audio terén szerintem nem rossz az MWO, jó poén, ahogy dübög a Mech, ahogy zümmögnek a szervók, ahogy tölt az ágyú...

En se koltottem meg egy fillert se ra. Igy legalabb a kovetkezo mechert lehet melozni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Bucser
Nem tetszik? ne jatszd. neikem nem fog hianyozni a siras.

kthnxbye😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

1 éve van béta fázisban nem tudom mi bajod van. Ez nem LoL vagy valami egyszerûbb játék ahol 2 mp megoldani 1 bugot,a motor meg az egész komplexebb tõle.

Nekem sincs atom gépem,de nem sírok a teljesítmény miatt,mikor elindult a béta akkor ezerszer szarabb volt,azóta sokat javítottak az optimalizáción. fák majd dõlni fognak de most nem az a legfontosabb hogy ez mûködjön.
Mechek mozgásával semmi baj. Raven meg Atlas pl szerintem pöpecül hasonlít a régi játékban lévõ mozgásokra.

Minden mechen ugyanaz a fegyver van/szerelhetõ szóval nem értem miért kéne érezned hogy "én most egy 70 Tonnás atombrutál Mech páncélszaggató fegyverét sütöm el." logikai buktató amit írsz. De 1-2 hanggal ettõl függetlenül én se vagyok elégedett,de cserélgetik õket gyakran hogy minél jobb legyen.

Pénzt csak az költi rá aki akarja,nem köteleznek rá.
Cél valóban nem sok van a pénzgyûjtésen kívül,de ahogy néztem az ütemtervet augusztus/szeptember körül már jönnek a community warfare részei,12v12 stbstb és ismételten csak 1 éve béta open béta pedig kevesebb mint 1 éve,nem érzem jogosnak a fejlesztési idõn való kiakadásodat.

Még nincs kész,semmi szégyen nincs benne. Szerintem se tökéletes még de jó úton járnak egyenlõre.
Ez nem lol kategória. Leírtam a tényeket. Csak ez neked nem tetszik, mert az igazság.
Nincs is értelme, hogy tovább érdekeljen, mert a játék egyáltalán nem szippant be.

Az, hogy a pénzt harácsolják kegyetlenül és Ti fizetitek. Más haszna nincsen. Kiforratlan nem összeilleszkedõ vacak. Hány éve dolgoznak rajta? Mennyi pénz folyt be nekik??

Az, hogy neked atom géped van és úgy megy. Az egy dolog. Nekem nincsen olyan erõs gépem, de azt elvárom egy ilyen játéktól, hogy fullon menjen már, ha a BF3 high beállítással megy 40 FPS-t. Mert a két játék közt fényévek vannak. Szal ez minden, csak nem optimalizált játék. A Mechek olyan bután mozognak mint egy farönk. Nem dõlnek ki a fák. :S A nem tudom hány éves fejlesztés alatt ennyire futott, de ami hozza a pénzt az megvan.

A hangok gagyi vackok. Nem érzem, hogy én most egy 70 Tonnás atombrutál Mech páncélszaggató fegyverét sütöm el. Pedig az audió élmény nagyon fontos.

Szóval ez egy semmi. Nem motivál semmire. Nincsen célod. A pénzt viszont tudod rá költeni, de nem is akárhogy. x évnyi fejlesztés után még mindig Open beta.

Az, hogy Te nagyon elvakult vagy az baj. Pedig ezeket sok ember látja. Én nagyon bíztam ebben a játékban, de csak szégyent hoztak a Névre. Kár volt.
ximix
off
Igen igen, pl a Hobit-ot és a Gyûrûk urát én könyvben olvastam jóval a filmek megjelenése elõtt, és sokáig dilemmáztam megnézzem-e a filmeket, úgymond féltettem az elmémben felépített könyvbeli világot hogy a filmbeli "felülírja" , de a kíváncsiság végül gyõzött megnéztem a filmeket, de a saját jobb volt 😊
Caliph
és pont ezért jó egy faján megírt könyv,ahol az író körbeírja a dolgokat de maga a történet vizuális megjelenítése teljesen az agyadra van bízva😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

ximix
off
Nem hinném hogy veled van a baj, csak nem vagyunk mind egyformák, ennyi.
Nem a sztori a film erõssége ez inkább csak a látvány világra fókuszál .
Annak idején néztem Last Action Hero-t amiben a kis srác kap egy varázs jegyet amivel beléphet a filmbe, és akoriban elfantáziáltam hu milyen lenne tényleg belépni a filmbe ... Majd jó pár évvel késõbb egy délelõtti Korvin mozi vetítésen azon kaptam magam, hogy a film nézés közben ép hangos utasítást adtam a szereplõnek nem kicsit jöttem zavarba egy gyors bocsánatot elnyomtam és ott morfondíroztam hogy ez mi volt ennyire beleéltem magam a filmbe, de gáz hangosan beszélek, de valahol meg azt hiszem ez minden filmkészítõ, rendezõ álma egy olyan filmet csinálni ami idézõjelben elvarázsol.
Bár ehhez sok minden kell szerintem pl pont jó helyre kaptam jegyet a vászon kitöltötte a látótered, a hangzás nem volt zavaróan túlhangosítva,az élleség tökéletes volt, nyugodt nem zörgõ-csörgõ emberek ültek mellettem.... ez olyan mint este zenét hallgatni, ugyan az mégis más.
Ha csak arra elég hogy elkalandoz milyen lenne a filmvásznon egy Atlas amit féllábbal egy Jenner nyakán áll már megérte...😊
Lehet velem van a baj,de engem a film trailerek alapján nem hozott lázba.
[NST]Cifu
Esetleg a már kijött regények / novellák közül a jobbakat kiszemezgetve. 😊

Persze mi sem természetesebb, hogy az Unseen mech-ek így sem kerülhetnek bele... 😛

HAF Rigel
Igen megvettem múlt szombaton, meg is néztem és azon gondolkodtam milyen lenne egy MW univerzumban játszódó filmet ezzel a csapattal/technikával megcsinálni.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

ximix
A jegyet már megvettétek ? 😊

idézem magam->"csak a lávát meg a pálya közepén a textúrát még meg kell csinálniuk 😄"

mivel még teszt szerveren van elég egyértelmû hogy nincs minden megcsinálva ezért nem normálisan "mûködik" a láva.......
Csak nekem tûnik úgy, hogy a lávában hül a mech, ha kijön belõle, akkor pedig konstans 10% a hõ?
Mert ez így elég béna.

--------------------------- MWO:Raggor

Jónak tûnik,csak a lávát meg a pálya közepén a textúrát még meg kell csinálniuk 😄 de engem az erdõs meg az aszteroidás pálya jobban izgat személy szerint^^
Ez lesz ám az izgalmas pálya.
Hogyan kell eltüntetni a HUD-ot.

Engem rohadtul nem zavar,ha veszek vmit úgyis csak C-bill ért......az hogy 1 héttel késõbb tudom megvenni meg rohadtul nem érdekel(de a Victor hidegen hagy szóval....)
Cobra.
Egyre kevésbé tetszik az fejlesztõk (kiadó) üzleti modellje. Most pl kitalálták, hogy a Victort a héten már meg lehet venni MC-ért, de C-Billért majd csak jövõ héten.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ximix
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
xblades
Érdekes, fõleg a szöveg.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Picit kísérleteztem a játékkal. 😊
Cobra.
Kint a Battlemaster képe és specifikációja is, elég komoly darab lesz, tetszik. Kár, hogy elvileg csak jövõre jön ki.

Hmm... Igy elso blikkre, es kiprobalas nelkul, nekem tetszik.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Cobra.

Hmm, a "Phoenix" Shadow Hawk hardpointjai elég bénák :S
Mintha arra "movitválna" hogy 60/80 $-t vegyél ...
Így már nem annyira menõ a 40$ pack.
Lui76
Lassan összejön a 3. ára és csak egy maradhat...

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Cobra.
A Thunderbolt egész jónak tûnik a leírás alapján, plusz majdnem úgy néz ki, mint a Thor/Summoner.

Köszi. Kicsit problémás volt mert havert mindig ledobálta de végül sikerült.
A HGN-732-es képes 3 PPC-t hordozni.
A 732-nek harom energy slotja van a jobb melkasaban, sz'al igen, meg az XL engine is befer.

Lui76
Azt jól láttam (játék közben láttam vkin), hogy az egyik Highlanderen lehet jobb torzóban 3 ppc egymás fölött?

Mit szolnal ahhoz a megoldashoz, hogy egyikotok csinal egy groupot, es meghivja a masikat?

Lenne egy kérdésem, amire félek, már tudom a választ. A haverommal hogy tudok közös csatákat nyomatni? Vagy akkor minek van benne a friend list?
Jah hát nem látják át azt azegyszerû igazságot, hogy alegjobb playereket kéne megkérdeziük, hogy mi OP, mi gyenge, és a fegyvernemeket kéne egymással kiegyensúlyozni, valami egységes vízióval. Kb. mint a Blizzard.

Ha SRM-et buffolnák, esetleg a mediumokon csavarnának egyet, engine cap-ekkicsit feljebb, stb. akkor nem ez a csakheavy vagy asasulttal tudsz jönni, mert az egyetlen valamirevaló közelharcos fegyver most a 2xAC20.
Ma láttam Commando-t ERPPC-vel, és már napok óta futok össze 2-3ERPPC-s Hunchback P-kkel.

Komolyan, az alapmedium az 2-3 Artemis SRM4-6+ medium laser kénehogy legyen, legalább 90km megy, és ha van egy lrm boat vagy PPC boat, akkor 2-3an rászállnak, és kivégzik.
Nem is tudom mit gondolnak.

A matchmaker meg egy vicc. Szerencsétlen szárnypróbálgató új játékosokat dob be 3+ PPC+Gauss assault és 2-3 AC40 Jager meccsekbe.
Megette a fene az egesz heat stacking mutatvanyt, ha a tulmelegedesert nem jar tisztesseges buntetes. A tulhevules sebezze szepen a gepek belso rendszereit, es mondjuk 160%-nal leolvad a motor, aztan kalap. Lehet menni lodozni 6 PPC-vel, ugy 30 masodpercenkent egyszer. Mikor az urget harmadszor rugdossak halalra, mig varja, hogy biztonsagos szintre huljon a cucc, meg ketszer felrobbantja magat, mert megsem vart eleget, rogton nem fogja olyan jo mokanak tartani a 6 PPC-t.

[NST]Cifu
Én most délelõtt kipróbáltam újra, de nem estem hanyat. Kb. a gyors Cicada-k és a Heavy-k / Assaultok uralták a pályát. Volt olyan, hogy egy Stalker két ER PPC találattal kivégezte az Awesome-omat. Csak a CT-t találta el, szóval legalább 5db ER PPC-je lehetett fent. Irtó pompás. Aztán egy Gauss-boat Jaegermech snipeolta ki a fejem 1100 méterrõl.

Gondoltam építek egy én is egy Jaegermech-et, rá 2x AC/20, jó gyors, tényleg Vadászmech lesz. Gondoltam. Aztán bekerültem az Alpine Peaks mapra, és csak kamilláztam, hogy itt aztán a szó szoros értelmében 2-3 km-es lõtávok is vannak. Ide már a Long Tom-nak is lenne értelme. Ellenben én a 2x AC/20-asommal úgy éreztem magam, mint az egyszeri kocsmatöltelék, aki a tûzharcba puszta kézzel megy. Természetesen a kiosztott sebzésem 0 volt a végén...

Ami viszont továbbra is nevetséges, hogy még mindig az alapvetõ balance-nál tartunk. Most olvastam Paul azon bejegyzését, hogy most a túlzott Alpha sebzés ellen úgy próbálnak védekezni, hogy lesz egy büntetés. Például ha egy -4SP púposod van, akkor a jobb torzón lévõ 6 energiaslot egyszerre nyugodtan lõhet. De ha már az egyik kézen lévõ is csatlakozik, akkor kap 5, ha a másik kar, akkor 10, ha a fejen lévõ slot is, akkor 20 heat büntetést. Rögtön magyarázzák a bizonyítványt is, ha lõsz a 6 torzó pontról, és utána vársz fél másodpercet, hogy a maradék 3-al lõj, akkor nincs büntetés.

És ezt komolyan gondolják. Teljesen el van szúrva a balance, és a jelek szerint hozzávetõleges segédfogalmuk sincs, hogy fogják megoldani...

A 20$ kivételével a Phoenix csomagok elég jó ajánlatok
ha az MC-ben kifejezett tartalmát veszed és átszámítod $$-ra,
pl. a 40 $-os Storm nekem kb 13'675 MC kb. 59,7 $$-ra jött ki ha júli 25-ig venném (a sima variánsokat 25MC/t-val számoltam, hero-kat 75MC/tonna, a többi adott).

Mondjuk normál Locustokat elsõ dolgom lenne eladni, eleve nem játszom light-al, mert kb elszédülök tõle, de egy 20 tonnás, lol.

Namost ha a júli 2. illetve júli 16. patchben lesz értelmes dolog, de legfõképp SRM damage buff, és nem jön közbe vmi kiadás és a dollár sem lesz mondjuk 225-230 helyett 240 körül, akkor van esély hogy megvegyem a Shadow Hawk miatt a 40$-est, mivel egy 55 (kategória max) tonnás medium hero-val tudnék mit kezdeni, ac20/gauss+laserek (esetleg n db PPC lol), gyors, jumpjet, stb szóval sebezni is lehetne vele értelmesen, ami megdobja a cbill-t és még értékesebbé teszi a 30% bónuszt, illetve ha SRM megjavul, akkor az 1-2 missile hardpoint is jól jön. Ha mázlink van, XL-el is jólesz (kis oldaltorzók esetén).

A Thunderbolt-ot meg Battlemaster-t nézegettem sarna.net-en, hát, kb Jager/Catapult meg Misery ami most megfelel nekik, csak nyilván a hitboxokat meg a fegyverek elhelyezkedését nem ismerjük (kar vs torso, seggébõl lõ vagy magasról), ezek annyiranem izgatnak, heavy-m meg assaultom van sok, de mediumból csak a3 Centi és 1 Treb.

A HUD bugokat faszán eltüntették pl., de az ECM fél évig volt OP minden counter nélkül, az SRM-ek miatt meg 3-4 hónapja nem lehet normális medium brawler-t, vagy bármilyen brawlert építeni, szóval inkább vagyok szkeptikus mint bizakodó.

Ha semmi nem jön össze, mire kijönnek a normál verziók, talán játszani is érdemes lesz már a játékkal a mostani shoot-em-up helyett.
Értem, köszi.
Bucser
Ez developer video. ok ugy kapcsolgatjak a HUD-ot ahogy akarjak.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Akkor ilyen felvételeket csak az tud csinálni akinek elõjön az a Bug?

Bucser
MC-bol sem eri meg a legolcsobb pack. Ahogy itt sem eri meg a legolcsobb pack.

Bucser
ja. ha bekapod a HUD bugot😊

Nem egészen erre gondoltam. Hogy tudok úgy nézelõdni a játékban, hogy nem látszódik a pilóta fülke belseje csak maga a játék?
[NST]Cifu
Nézzük a 20$-os opciót:

20$ ~ 4400 MC

1x 20 tonnás Hero Mech. (az eddigi legkissebb Hero Mech a 25 tonnás Death's Knell, 1850 MC-ért, szóval érjen mondjuk 1500 MC-t)
2x 20 tonnás sima light Mech (a Commando-k átlag ára olyan 700MC, szóval akkor két Locust érhet olyan 2x 500MC-t)
3x Mechbay (900MC)
30 nap prémium, ha most megrendeled (2500MC)

1500 + 1000 + 900 + 2500 MC = 5900 MC, ha most megrendeled, és 3400MC, ha Július 25.-e után rendeled meg. Azt még valahol megértem, ha most rendeli meg valaki, no de július 25.-e után inkább már ráfizetés...