643
Command and Conquer 4.
  • XenHai
    Erre már én is azt mondom hogy tönkre teszik a C&C nevet...Mi ez a node foglalgatás szánalmas...Gameplay
  • XenHai
    A kivágással egyet értek eléggé irritáló .Viszont szerintem az egységek jól felismerhetőek.
  • Doom 4
    Hali! Először amikor hallottam róla gondoltam hogy király... De most nagyot csalódtam, most olvastam el a GS cikkét, nekem soha nem jöttek be ezek a kis csapatok, én eddig a RA3 és a Tib Wars al nyomtam illetve a kiegjükkel meg a RoN-al az is nagyon jó. Sztem nem igaz hogy az nyer akinek több 1sége van pl ha haverommal ronozunk általában 2x annyi egysége van mint nekem még is ki kap mindig és (mondjuk c&c-t csak hamachin nyomtam 1-2 meccset) c&c ben gépek ellen volt hogy legyőztem 1v2 be egy nehéz+közepes kombinációt. És akkor elérkeztem a 2. problémámhoz: nekem a SCRIN ek a kedvenceim és csak velük tudtam így nyerni, de amúgy a sztorijuk is tetszik. Szóval nekem már ez a rész eddig nem nagyon jön be de ki tudja mi lesz. És pl nekem nagyon tetszett a Kane's Wrathnak a vége. Szerintem az valami zseniális volt azt a szálat is folytathatnák...
  • r4pt0r
    Nem. A régi unitok szépek voltak, a maga idejében. Ezek meg röhejesek, nem csak az hogy mindegyik baltával van kivágva, de egyes egységekről azt se lehet megmondani micsoda.
  • XenHai
    pedig a unitok egészen old school c&c hangulatúak .
  • r4pt0r
    Én pedig sírok. Már a C&C3 is elszakadt a régi vonaltól, de ez már.... inkább nem mondok semmit. :P
  • XenHai
    Pedig nekem ez alapján jobban be jön mint a C&C3 Gameplay
  • Kontrakcio
    elmehetnek a jó édes annyukba, mi a szar ez?:O nem akarom elhinni... képröl elég gyér egységeket kreáltak... meg maga a környezet is elvan baszva, nem adja vissza a tiberiumfertőzött körülményeket, hol van a zöld,sárga,piros zóna? áhh, basszák ki a brigádot nyugodtan, megerőszakolták már nagyon rég a Westwood nevet.
  • TurboX
    sztem már a kénzvret is bukó volt (ill. az utolsó épkézláb stratégia a generals volt nálam)

amúgy nem szereted a dínókat? :P
  • Zomil
    te jó isten mi a szar ez?
    mert, h nem c&c az biztos....

eddigi összes c&c megvan eredetiben kivéve RA3 amit szintén nem tarton c&c-nek :D
    de ugy látom ezt se fogom megvenni :S
  • r4pt0r
    Én amikor megláttam hogy 1 db tiberium kristály sincs feladtam. Már a legelső vidben lehetett látni hogy már mindenhol az van, erre itt meg mintha eltűnt volna mindenhonnan. Aztán meg találják már ki hogy a lépegető jó vagy nem.

És nem értem miért kell mindennek hülyén kinéznie, a NODnál az a benga nagy robot, 4 batár nagy fehér ágyúval az mi akar lenni? :D

Jól is teszi hogy a játék után a fejlesztőket kiteszi, bár én nem vártam volna meg amíg megjelenik. :D
  • TurboX
    sc2ig el lehet majd bohóckodni a robot dínókkal
  • viizo
    gameplay trailer

nem tetszik :(

az eddigi képek sokkal jobban bejöttek, mint ez a videó
  • BaliBoy
    Március 16-i megjelenés.
  • Kontrakcio
    gyere :D majd meglássuk mi lesz
  • Narxis
    Jöhetsz, ma megpróbálom felrakni C&C3-at aztán megmutatom én. :p
  • Prince23

93
  • [Rush]
  • Kontrakcio
    nem -,- majd gdi-al szétcsaplak -.-
  • Narxis
    inkább a NOD. Kane a messiás. -.-
  • Kontrakcio
    jah, és GDI a király -.-
  • Kontrakcio
    reggelt. Pfúú gyereke, nálam nagyobb c&c fan nincs szal... megint rogyásig fogok multizni :) kéne egy banner a topiknak, nem?
  • viizo
    jöttek ki kellemes screenshotok, gamepod és hardwired oldalon megtekinthetőek :)
  • TurboX
    prájmtájm elején egy kis q&a
  • TurboX
  • EnZsolt
    Ez meg mi????

Lépegető kutya? Ha kell akkor meg lehugyozza a NOD épületeket? Arra tényleg kíváncsi vagyok, hogy magyarázzák ki azt, hogy miért jöttek elő megint ezek a lépegetők, mikor arról volt szó, hogy a 3-ban azért nincs mert drága.
  • Magh
    Egyszerűen nem értem, miért kell ennyire elrugaszkodni a bevált koncepciótól. Nézzék már meg a DoWII-t, és vonják le a következtetést. A CnC3 TW és KW is elég jó állapotban van manapság, a RA3 pedig sok téren hozzá tudott tenni (és sok téren gyengébb is), ha ezeket összegyúrnák, adnának alá egy átlátható grafikát (és rendes minimapet) és megtartanák a megszokott CnC jellemzőket (sok, gyors egység, viszonylag alacsony HP, T3/4-ben pár lassú nehézgép), létrejöhetne egy valóban profi CnC játék. Ehelyett kevés, lassú egység lesz brutális HP-val, gratulálok annak, aki ezt kitalálta.
  • Prince23
  • [Rush]
    Nézek valamit;)
  • Prince23
    Jó a banner... van stílusod, amely meglehetősen egyedi.

nem tudnál készíteni a Watchmen episodes játékokhoz egy bannert?
  • [Rush]
    Banner:
    HTML-ben
    SWF-ben
    width=790 height=320 a beillesztéshez

Text box
  • Tr3sh3nc0r3
    nem lesz ez rossz
  • YMan
    én szeretem ha "reálisak" a méretek
  • r4pt0r
    Nekem nem. EA 2 féle egységet tud készíteni, vagy ami baltával vágtak, vagy pedig amiben 1 egyenes sincs. Borzalom. :D
  • Narxis
    Én meg pont azt akartam írni, hogy tetszenek ezek a nagy monstrumok. :D
  • TurboX
    ezek a baszominátorok lehetnének kisebbek is -.-
    tiszta dzsurásszikpark
  • Prince23
    Új képek
  • Zomil
    számomra már az, h nem lesz benne harvester csak ilyen furotorony szerüségekböl fog jönni a pénz, a sorozat megcsufolása
  • EnZsolt
    Véleményem szerint túl sok újítás lesz benne :(

Az XP gyűjtögetés meg érdekes, de kissé furának tartom, hogy emiatt kapunk új egységeket. Inkább legyen úgy, mint eddig, hogy erősebbek lettek, minél több ellent tettek el láb alól. De így, hogyha nincs komolyabb egységem, nosza mentsünk egyet, oszt nyomjunk le egy skirmisht, hogy összeszedjük a MegaGiga Lépegető XD 4-re a tapasztalati pontot egy kissé elkedvtelenít. Mindegy, majd meglássuk mit hoznak ki belőle, remélem pozitívan fogok csalódni...
  • grebber
    Gamekapocs előzetes