643
Command and Conquer 4.
-
vasziszdasz #83 Ezek a Harkonnenek a Dűnéből? ^^ -
Akranor #82 http://www.youtube.com/watch?v=hub2AxUZCs4&feature=related
Remélem ebből indulnak majd ki a fejlesztők.. -
viizo #81 hosszabb kihagyás után elővettem hvégén a Kane's Wrath-et, és hirtelen megnyugodtam hogy legalább grafikailag nagyon rendben kell hogy legyen a C&C4. Már a K'sW is igen ütős látványvilággal rendelkezik, a Red Zone-os zöldes tibériumkristályos pályákon az apokaliptikus hangulatot marhajól eltalálták, és kifejezetten szép az egész.
Ezt látva az a véleményem, a kikerült scan-ek egy része vmi félrevezetés lehet, mert kizárt hogy ugyanazt az engine-t két évig továbbfejlesztve vmi sokkal gagyibb látványvilágot hozzanak össze.
És ha lenne olyan kreatív a gárda, hogy a RA3 gyönyörű tenger-megvalósítását átmentenék ide, vmi poszt-apokaliptikus lepusztultsággal, nagyon nagy plusszpont lenne nálam - tengeri ütközetet a C&C-be!
-
#80 Adj címet a C&c-nek! -
YMan #79 nagyon komoly problémáitok vannak... :)))) Kit érdekel.. -
#78 én is igy vagyok vele, ha c&c akkor oldalso menü kell! :)
szvsz nagyon rossz 5let, ha átalakitják a menürendszert, föleg a sorozat befejezésére :S -
#77 Állati jó, Kane rulz! -
viizo #76 érdekes vid, de nem lettem teljesen elvarázsolva - tán mert vártam egy kis gameplay-t :) -
r4pt0r #75 új vid -
r4pt0r #74 Én csak leírtam a véleményemet mi nem tetszik benne, aztán jöttél te. :D -
#73 Miben nem erősít meg engem? Abban, hogy még most sem izgat, hogy a menü vízszintesen vagy függőlegesen van?
Ha itt fogsz vergődni napestig, hogy már pedig te sidebar-t akarsz és az EA azért is ennél az elrendezésnél az jó neked? -
r4pt0r #72 Ez nem erősít meg téged, még mindig rossz helyen van, ha majd látok egy képet ahol nem akkor nyugodt leszek. De EAt ismerve szarik a rajongókba, és hogy mit akarnak. -
#71 - Horizontal UI, however it isn't finalised yet. -
r4pt0r #70 Hát pedig az oldalsó menü az nekem a C&C egyik alap dolga, a sok közül. Ezért mivel ennek nevezte a kedves EA ezért már temetem. Ha neked mind1, az nekem is mind1. :D -
#69 New CnC4 Infos from PC Powerplay:
- Game is primarily focused around 5v5 objective based multiplayer.
- Scrin won't be playable, and their story won't be further explored. However possible Scrin expansion
- The Forgotten are in, not a major part of the story though. Neutral class on maps that you can fight for experience or can ally with to use forgotten units.
- Only two playable factions (Nod and GDI), but they have around 80 units right now, which may change as they balance the game (add some, remove some).
- Upgrades return (missing from RA3).
- Support class crawlers can fly (The GDI support crawler is actually that large GDI aircraft from the scanned pictures already up)
- EA promises that while the C&C universe will go on, C&C4 will complete Kane's story. You will learn who he is, where he comes from, and why he cares so much about Tiberium.
- Horizontal UI, however it isn't finalised yet.
Bővebb infó a Crawler-ről. -
#68 CnCDen reported today that James Hannigan, one of RA3's composers, announced on his personal blog, that he will be in charge of CnC4's soundtrack along with Timothy Wynn (RA3) and Jason Graves (Dead Space). No word of Frank as of yet, but with Wynn's and Hannigan's track record, we should be in the green. -
#67 -Tiberium will be collected by refineries you erect yourself at pre-determined spots
Nem lesz oldalsó menü? Na bumm, attól még lehet jó a játék ami méltó folytatása a sorozatnak.
-
#66 Ez ugyanaz amit már #59-ben belinkelt! -
#65 Képek! -
#64 nagyon elmentek lépegető-irányba.. gondolom a ts-féle mamut-lépegető is visszaköszön -
r4pt0r #63 hát ahogy látom ez lehet az első c&c ami kimarad. Ha a tiberiumot, az oldalsó menüt nem hozzák vissza ez már bukta lesz. Nem értem miért kell minden egyes részben újabb hülyeségeket csinálni.
Az EAnál nincs koncepció csak összedobnak valamit, összeszednek minden szart minden játékból aztán kiadják valamilyen néven.
-
#62 Ja, az utolsó nekem is feltűnt. Szerintem csiszolnak a CnC 3 grafján aztán kész, EA-t ismerve... -
viizo #61 vannak pár kép ami nagyon bejön (a lezuhant szállítóhajó, ill. amikor a hegyből kijövő csöveknél támadja a NOD a Crawler-t)
de néhány viszont vmi eszméletlen gagyi hatású, lásd az utolsó és az utolsó előtti - azok hiperlebutítottnak tűnnek :| -
#60 Képek alapján tetszetős! -
viizo #59 C&C4 scanek:
link -
#58 Egyetértek, mikor is adták ki a 3-at? 2 éve? Nem hiszem, hogy ennyi idő alatt sikerülhet maradandót alkotni, a Blizzard már jóval több ideje és jóval komolyabban dolgozik(tekintve a 2 cég eddig kiadott játékait). Kapunk egy javított grafikájú CnC 3-at, átdolgozott multival és szépen megtámogatott marketinggel, másolásvédelemmel. -
r4pt0r #57 EA termék nem fog Blizzel versenyezni nagyon, erre fogadni merek.
Mellesleg én még minidg nem olvastam hivatalos infot a blizztől 2010re, szóval majd kiderül. -
viizo #56 ma szellőztették meg az infót, hogy a SC2 is elcsúszik 2010-re...
ezek alapján a két nagy ősi rivális rts igen komolyan összecsap jövőre :)
márcsak emiatt is remélem, hogy az EA LA ezúttal vmi atomkomoly, minőségi, és valóban 'epic' stuff-al szeretné megtámadni a Blizzardot.
-
#55 sajnos igy van, pl. eszméletlen hányan bejátszák, h 1db enginerrel befutnak, v a bázisukat rádcipelik és belédépitkeznek :) -
#54 válogatott meccs volt, képzeld el ha egy 4 perces rush videoval szurták volna ki a szemünket amiben kb. t1-nél tovább nem fejlesztettek:) -
#53 Jöttök itt, hogy a C&C így rush meg úgy... Láttátok már az SC2 legújabb (legalábbis számomra) gameplay-ét? (zerg vs. protos) Kőkemény 20 percig tart a meccs. -
r4pt0r #52 Egyébként a kezdő rushert ha van egy kis tapasztalatod már megtudod állítani, mert mint ahogy mondtad másol. De hogyha nem azt csinálod amire számít már nyert ügyed van, mert csak lesni fog hogy mi van. :D -
r4pt0r #51 Ezért mondom a tudás a megállításhoz kell, utána ha béna a srác kiderül mert 2 egységgel szétkapod. Ha 2 profi van akkor meg folyamatosan mennek a támadások egyre nagyobb egységekkel. És elég ritka azért az a mecs ahol az egység limit beleszólna. -
#50 tudod hányan másolják re a pro meccsek kezdéseit.. és a vicc az hogy ha kínkeservesen valahogy meg tudod az elején állítani, utánna összeomlik a srác mint a kártyavár -
r4pt0r #49 Szerintem egyáltalán nem baj. Mert így általában hamar kiderül hogy a 2 fél egy szinten van e, ha nem akkor meg nem vesztegetik egymás idejét. -
#48 Én rusht max CoD4-be szokatam alkalamazni, az is map válogattja, hogy mikor. De rts-ben ezt el nem tudom képzelni, sry :D És elég baj, hogy RTS-be itt tartunk, hogy van rush szvsz. -
r4pt0r #47 Rushoz nem kell tehetség, kivédeni meg már inkább. De hiába a rush 2 profi eltolja így is akár 10-15 percig. Folyamatos támadásokkal, építkezéssel. -
#46 na ez a nagy gond. rush mint fogalom RTS játékban nem is kéne szerepeljen. Megértem a CoD4-be, hogy go rush! de ne egy RTSbe vazz. -
#45 tiberium wars-al elég sokat multiztam és ott, ha nem rusholtál, hanem szépen elkezdtél védelmet kialakitani/várakozni halott ember voltál :D -
#44 Igazad van, jobban belegondolva/emlékezve a mozgó légvédelem hatékonyabb volt :)
Bár azt kicseszésnek éreztem, hogy a Szovjet oldalról nem voltak olyan jók a "nemzeti" egységek. Demolition truck az egy rakás szar volt, Desolator-t sem lehetett olyan jól használni, akárcsak a terroristát. A Tesla tank pedig csak gyalogság ellen volt jó. A szövetségeseknél azért a sniper (ok, ez is csak gyalogság ellen), Grand Canyon, Black Eagle, Destroyer vonal lényegesen használhatóbb volt.
Szerintem.