643
Command and Conquer 4.
  • XenHai
    igen ezt nem kellet volna!
    Egyébként ja a c&c hez nem illik ez a fajta rendszer....
  • Rage47
    ezt nem kellett volna..:D
  • kanduhr
    Off, de a Red Alert 3 lett az eddigi lejobb C&C.
  • Rage47
    sztem egyáltalán nem lerágott csont, és a c&c-hez nem illik ez a rednszer. próbáltam a bétát, egy szemét szvsz
  • Fenrir
    Azért ne felejtsük el, hogy a Warhammer 40k-nak egy rendkívül aprólékoson kidolgozott világa van, ezernyi könyvvel, szerepjátékkal, stb. A DoW készítőjének csak arra kellett ügyelnie, hogy mindent a világnak megfelelően csinálja meg és a siker garantált.

A C&C esetében is megvolt a jó alap, de a világ annyira nem volt kidolgozott, ebbe még bőven lehet újat kitalálni és belerakni.

Abban igaza van bgabor-nak, hogy bár a Dune 2 rendszere meghatározó volt a műfajban, de azóta eltelt cirka 20 év, fejleszteni kell valamerre. Egyik ilyen jó irány szerintem a CoH meg a DoW2. Hogy milyen lesz a C&C4? Lehet, hogy bukás, de lehet hogy nem. Majd megmutatják az eladások.
  • XenHai
    erre 2 dolgot mondok !
    1 a dune 2 rendszere isten király! És a c&c hez ez megy passzol...
    2 ez a rendszer nem újdonság mert a warhammer 40k dow2 is ezt használja...
    Egyébként ilyen téren esélye sincsen labdába rúgni a c&c 4 nek mert a dow2 olyan szinten össze lett rakva ...hogy amit talán a c&c 6 tudna hozza majd 10 év múlva....
  • bgabor
    Én nem állítom hogy a starcraft 2 bukás lesz. Gyakorlatilag akkora a múltja annak a játéknak és a készítői olyan minőségű cuccokat szoktak készíteni, hogy a játék tutira siker lesz.

Viszont ha megfigyeled a mai RTS-eket, sokan próbálnak új koncepciókat kitalálni, mert a régi Dune2 rendszer eléggé lerágott csont már. A C&C4-nek is ezért lesz új rendszere.
  • Zomil
    épp ezt irtam, h ott is annyi a lényeg, mint az eddigi c&c sorozatokban, mégis 90%, h sikeres lesz :)

red alert 3 is nem azért volt egy hatalmas szemét, mert mindenki ráunt a dune2 rendszerre...
  • Fenrir
    Sok különbség nem lesz az SC1 és 2 között a grafikát leszámítva. A sikert is majd maximum a koreaiak fogják meghozni hozzá ahogyan hozták az 1-hez is.
  • Zomil
    igen valószinüleg azért lesz bukás a starcraft 2 is ugye(elárulom nem lesz)? mert annál is bázist és egységeket épitesz dune2 modszerrel... :D

azért hülyeséget nem kéne irkálni :D
  • XenHai
    És nagyon is jó ez a rendszer.....
  • bgabor
    De azt ugye nem gondolod hogy a régi, C&C3 féle klasszikus C&C játékmenet tartható még 2010-ben? Nekem se tetszik hogy nem lesz bázisépítés, de valljuk meg, a régi C&C rendszer (építek néhány épületet, védelmet, gyűjtöm a nyersanyagot, építek néhány tankot és szétlövöm az ellenség bázisát) már nem működik manapság. Még a legutóbbi, C&C3-ban is ez az ősrégi, a '92-es Dune2 féle koncepció működött, csak a grafikát cserélték az évek folyamán. Ez ma már nagyon kevés.

Nézzél meg például egy Company of Heroest, ott a multinak olyan mélységei vannak, mint a C&C-nél soha, és sokkal több ész is kell hozzá.
    Egyszerűen belátták a készítők hogy a régi Dune2 féle receptről nem lehet több bőrt lehúzni, ezért igyekeznek újítani a negyedik részben.
    Meglátjuk hogy az új koncepció mennyire lesz működőképes.
  • Zomil
    a történet miatt végigjátszom, de sztem a polcomra nem fog felkerülni ez a rész :S
  • Prince23
    Élő szereplős videó

jó lesz ez
  • Prince23
    Most frissített a béta.
  • XenHai
    Valamiért nem megy neten .....
  • viizo
    az új battlecast primetime-ban elég sok zenei aláfestés részlet van a c&c4-ből, a zeneszerzős résznél

a londoni filharmónikusok is közreműködtek a zenénél, a hallottak alapján hihetetlenül fülbemászó, és tényleg filmszerűen nagyszabású lesz.
  • viizo
    C&C Tiberian Sun + Firestorm ingyen letölthetővé tette az EA!

szép gesztus. :)

link
  • XenHai
    Én inkább a warhammer dow 2 kiegészítőjét veszem meg..
  • Prince23
    Ejjj, de bírom az olyanokat, akik only repair/engeener egységeket csinálnak, istenkém... erre ezt lehet mondani. értelmeteln az egész, csak állóháborút biztosít. Nem bánja az illető, csak ne legyen destroyed.
    egyébként mindig győzünk:) Mikor megszakadt a szerver éppen vereségre álltam xd, de elveszett az összes rangom GDI-val. :(

Mindenestre kiváncsi leszek hogy mien lesz a teljes játék, március 16-án
  • XenHai
    Gondolom neten már nem lehet gamelni..
  • Daell Drow
    Nos en is kaptam beta kulcsot, igy kiprobaltam mivel a regi C&C-en nottem fel. Nos csak annyit tudok mondani hogy: Mi ez a szar?
    Ennel meg a tiberian wars is ezerszer jobb, vissza siroma regi strategiakat.
    Ugy nez ki tovabra isa Tiberian Sun marad az orok kedvenc. Raadasul mivel most van a 10 eves evforduloja ingyen le lehet tolteni a kiegeszitojevel eggyutt Innen jo nosztalgiazast.
  • Prince23
    Nekem tetszik a játék eddig, de nem fogja megváltani a játékos (RTS) társadalmat. Eddig stabil 8 pontos a játék nálam, és külön tetszik az, hogy kell fejlődni a NOD-dal és a GDI-val is. Ezt a jó ötletet csak tartság meg továbbra is... a teljes játékra.....
    eddig első benyomás 7 ponttal kezdődött... 9 pontot már sajnos nem fog kapni tőlem. Korrekt játék lett, csak hát a béta nem szól másról mint az esztelen egységgyártásról :S
  • viizo
    ezért jó hogy tartanak bétát - inkább itt jöjjön ki, mint a végleges játékban :)

egyébként tényleg idegesítő lehet újra kvázi kezdőként indulni, azt aláírom :|
  • Prince23
    Na megszakadt a kapcsolat a pályán és elveszítettük az eddig megszerzett Xp-ket, ezt a szart már :P
    Most lvl 1 vagyok
  • r4pt0r
    "eddigi c&c menük jók voltak, nehogymár a legújabbat csesszék el."

Már bocs de mindent elcsesztek eddig, ami köze volt a c&c-hez, ez már csak a nevében volt, már egy menü elcseszés is belefér.
  • viizo
    a menü nyilván nem végleges, csak a bétához tettek fel vmit gagyit, hogy ne vmi statikus kép legyen.

az eddigi c&c menük jók voltak, nehogymár a legújjabbat csesszék el. :)

a béta nálam is 10/7 eddig, a több fős multija jobban bejön mint a c&c 3-é volt.

az 1 vs 1 viszont nagyon nem kiegyensúlyozott, ha a két ellenfél másféle kasztot választ, az egyik nagyon hamar durva fölénybe kerülhet - a defense 1 vs 1-ben pl. sokkal jobban működik, mint az offense vagy a support.

• XenHai
    Egyetértek! Én a 4/10 sem adnám meg neki de a 4 is csak azért mert c&c!
    Egyébként az elődökhöz képest vissza esés de nagyon!
  • Prince23
    Én is kipróbáltam, nem egy nagy was ist das, de hozza a 7/10-et. annyira nem vészes. Csak hát a menü enyhén szólva okádni való :D Kiváncsi vagyok a singlre mit hoztak ki, elvégre van nekünk egy kopasz zseni, bármi kisülhet belőle.
    a zene + a menüből nézve eléggé star warsos tényleg meg star trekes lol
  • MEdievil
    Na jó ezt igazán kár volt, ez egy nagy nulla. Azért az botrányos, hogy egy dologra nem lehet azt mondani hogy jó vagy hogy legalább rendben van. Hangulat nincs, egységek botrányosak (CnC3 egységei magasan veri minden téren pedig hát tudjuk milyen), mikrózni nehezen lehet az egységek nem igazán reagálnak elakadnak egymásban vagy szimplán b.sznak odébb menni akármit is csinálsz, Sokszor csak unatkozol mert legyártasz egy halom egységet aztán csatában fókusz és várod mi lesz ha pedig az elején sikerül erőfölényre szert tenni onnantól vége van az egésznek. Szinte lehetetlen fordítani. Grafika gyenge főleg a semmilyen pályáknak köszönhetően de az egységek baltával faragottsága vagy az effektek sem segítenek sokat. DoW2-t egy lapon említeni ezzel említeni is istencsászár káromlás, ott egy smarine több törődést és odafigyelést kapott mint itt az egész játék. Hangok még mindig valami Star wars epizódra emlékeztetnek bár van ami oda sem illik, és már a jó klasszikus egységhangokból sem maradt semmi.

Nem, én tényleg nem a fikzázáson szeretném kiélni magam de egyszerűen SEMMI jót nem tudok leírni, pedig szeretnék elhihetitek.
    Nekem megvannak az eredeti CnC-k egészen a generalsig (és nem packban) ott valami elszakadt és csak romlik minden de ez tényleg a mélypont.
  • MEdievil
    Na felraktam a bétát..

Login bla bla...

Nézem, valami nem stimmel jót szedtem le? Star wars zene, világűr, csillagrombolók?! Ha nem lenne ott a felirat kíváncsi lennék ki mondaná meg ez még is micsoda.
    Játszani még nem tudtam mindig kidobott előtte de ez nem indul jól, a CnC3 legalább kötődött valamennyire az univerzumhoz de ez semennyire eddig.
  • Rage47
    bekopizom, amit egy másik helyre írtam, hátha érdekel vkit a friss bétás élményem
    Kipróbáltam a C&C4 bétát, gamespoton osztogatnak kulcsokat.
    2 kört játszottam, elég szánalmas egy játék. Sajnálom, hogy így sárba tiporják a C&C nevét.
    A DoW2 játékmenetéhez hasonlítható, mégsem éri el annak a szintjét. Szerintem túl gyorsan történik minden, elnagyolt az egész, mintha konzolra készítették volna(:D). Az egységeknek nincs "súlya", annyiból áll az egész, hogy az első másodpercektől kezdve fos*d ki az egységeket, majd támadsz. Tiberiumot nem kell szedni, építkezni nem lehet. A legviccesebb, hogy a kisebb rangú játékosoknak szinte esélye sincs nyerni, mivel a nagyobb rangúak jobb egységeket gyárthatnak. A hangok sem tetszenek, a zenék szépek, de nem illik a csatákhoz szerintem.
    Van a multi bétában global chat, és a többi játékosnak is hasonló volt a véleménye, akik írtak, nem igazán bejövős. Kár érte, szerettem a C&C stratégiákat, talán az egyjátékost megnézem még a történet miatt.
  • Zomil
    nekem ez nagyon nem igy lötte le a gdi repülőket :D
    sőtt egy adag orce meg a másik fajta gdi repülö egy pillanat alatt leszedte... nekem valahogy a gdi repülöi tul eröseknek tünnek
  • Tigristank
    Ez jobbnak tűnik. :)
  • viizo
    scorpion tank videó, a drága

#168 nézz fel a gamespot-ra, ott lehetett igényelni, hátha van még...
  • Prince23
    Béta kulcsot hogy tudnék kapni EA-től?
  • viizo
    bár ős GDI-os vagyok, bele-belekóstolok a konkurenciába is:

a Scorpion tank vmi brutális, Tier 1-es egységként nagyon ütős, főleg a rákapcsolódós, másodlagos funkció - néhány ilyen skorpió komplett tank / titan seregeket tesz a földdel egyenlővé.
  • viizo
    azért ha vagy 5-6 órán keresztül csak játszol vele, akkor csak nem annyira tré a játékélmény :)
  • Vexille
    hát én is tegnap kaptam meg a béta kulcsot, de elsőre nagyon szar volt. másodjára is. most már megbarátkoztam vele, de szégyen és gyalázat amit műveltek a c&c névvel. aki tolja a multit és lenne kedve együtt nyomulni, dobjon egy privit :) (18-24 között tolom)
  • STREEX
    Új trailer