Command and Conquer IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
skeezo™
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az XP gyûjtögetés meg érdekes, de kissé furának tartom, hogy emiatt kapunk új egységeket. Inkább legyen úgy, mint eddig, hogy erõsebbek lettek, minél több ellent tettek el láb alól. De így, hogyha nincs komolyabb egységem, nosza mentsünk egyet, oszt nyomjunk le egy skirmisht, hogy összeszedjük a MegaGiga Lépegetõ XD 4-re a tapasztalati pontot egy kissé elkedvtelenít. Mindegy, majd meglássuk mit hoznak ki belõle, remélem pozitívan fogok csalódni...
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Remélem ebbõl indulnak majd ki a fejlesztõk..
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Ezt látva az a véleményem, a kikerült scan-ek egy része vmi félrevezetés lehet, mert kizárt hogy ugyanazt az engine-t két évig továbbfejlesztve vmi sokkal gagyibb látványvilágot hozzanak össze.
És ha lenne olyan kreatív a gárda, hogy a RA3 gyönyörû tenger-megvalósítását átmentenék ide, vmi poszt-apokaliptikus lepusztultsággal, nagyon nagy plusszpont lenne nálam - tengeri ütközetet a C&C-be!
szvsz nagyon rossz 5let, ha átalakitják a menürendszert, föleg a sorozat befejezésére :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha itt fogsz vergõdni napestig, hogy már pedig te sidebar-t akarsz és az EA azért is ennél az elrendezésnél az jó neked?
A halál csupán a kezdet...
- Game is primarily focused around 5v5 objective based multiplayer.
- Scrin won't be playable, and their story won't be further explored. However possible Scrin expansion
- The Forgotten are in, not a major part of the story though. Neutral class on maps that you can fight for experience or can ally with to use forgotten units.
- Only two playable factions (Nod and GDI), but they have around 80 units right now, which may change as they balance the game (add some, remove some).
- Upgrades return (missing from RA3).
- Support class crawlers can fly (The GDI support crawler is actually that large GDI aircraft from the scanned pictures already up)
- EA promises that while the C&C universe will go on, C&C4 will complete Kane's story. You will learn who he is, where he comes from, and why he cares so much about Tiberium.
- Horizontal UI, however it isn't finalised yet.
Bõvebb infó a Crawler-rõl.
Nem lesz oldalsó menü? Na bumm, attól még lehet jó a játék ami méltó folytatása a sorozatnak.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az EAnál nincs koncepció csak összedobnak valamit, összeszednek minden szart minden játékból aztán kiadják valamilyen néven.
de néhány viszont vmi eszméletlen gagyi hatású, lásd az utolsó és az utolsó elõtti - azok hiperlebutítottnak tûnnek :| <#levele>#levele>
Mellesleg én még minidg nem olvastam hivatalos infot a blizztõl 2010re, szóval majd kiderül.
ezek alapján a két nagy õsi rivális rts igen komolyan összecsap jövõre :)
márcsak emiatt is remélem, hogy az EA LA ezúttal vmi atomkomoly, minõségi, és valóban 'epic' stuff-al szeretné megtámadni a Blizzardot.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Bár azt kicseszésnek éreztem, hogy a Szovjet oldalról nem voltak olyan jók a "nemzeti" egységek. Demolition truck az egy rakás szar volt, Desolator-t sem lehetett olyan jól használni, akárcsak a terroristát. A Tesla tank pedig csak gyalogság ellen volt jó. A szövetségeseknél azért a sniper (ok, ez is csak gyalogság ellen), Grand Canyon, Black Eagle, Destroyer vonal lényegesen használhatóbb volt.
Szerintem.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune