643
Command and Conquer 4.
-
#43 "...aztán foshattad az egységeket" ;) -
#42 Azért kellett a légvédelem, meg néhány egység, hogy az a "csak" 2 Grand Canyon, mindenkit kiírtson :) -
#41 persze -
#40 persze az utolsó bekezdés elég szituáció függő, de nagy általánosságban nem igazán jellemző -
#39 ált. a bázisvédelem nyarsanyag árából (feltéve ha védelmi épületekre gondoltál) már egy igen komoly garmadát lehet összehozni ami ráadásúl mobilis, kiexpelhetsz ill. támadhatsz vele.
másrészről nagyban függ a választott frakciótól, melyik oldal miben erősebb. pl. annó a RA2ben a franciák(?) oldalán a "grandcannon" elnevezésű turretből elég volt 2db aztán foshattad az egységeket bőven elég volt.
ha meg a limitre támaszkodunk (sc esetében), el sem tudnám képzelni hogy egy zerg játékos ahelyett hogy nyomás alatt tartja az ellenfelét a folyamatos támadásokkal inkább a védekezést választaná. nem igazán passzolna a fajhoz -
#38 Hát szomorú vagyok, hogy kihagyják a Scrin-eket. (legalábbis nagyon úgy tűnik :() -
#37 Ögríí. -
#36 Ezzel azt feltételezed ugye, hogy a teknősbékás az passzív, ül a seggén é várja, hogy betámadják. Ez korántsem biztos, hogy igaz. Fontos a hazai védelem, mert aki túl bátor és vadul kikommandózik, védtelenül hagyva a bázisát, az bizony nagyon rápacsálhat. :D
Erős védelem mellett tudod másra is használni a fölös egyésgeidet (így pl. az esetleges egységlimittel is együtt lehet élni). Ebből kifolyólag lesz alkalmad támadni. Védekezni ugyanis mindig könnyebb konvencionális fegyókkal. -
#35 teknősbéka taktikával egy kicsit komolyabb játékos ellen sztem esélyed nincs, legalábbis tapasztalataim szerint -
#34 Az attól függ milyen az a bázisvédelem! :DDD Jómagam 50-100k-t bele tudok ölni egy állóvédelembe, az megtámogatva megfelelő egységekkel brütális lehet. -
viizo #33 http://www.commandandconquer.com/cnc4/index.html -
#32 a c&c játékok multiban mindig is a rush-ról szoltak, az nyer aki a leggrovidebb idő alatt tudja felépiteni a legnagyobb sereget.
az nem nyerő taktika, ha vki a bázisvédelemre gyur -
Zóanagyvarázsló #31 csata!=háború -
#30 Ez hülyeség. Olyan hatalmas sereget csak akkor lehet felállítani, ha méltatlan az ellenfél. Ugyebár nem csak te állíthatsz fel hatalmas sereget és akkor már úgy is mind1, hogy mekkora a létszám. Amúgy is hamar kimerülnek a tiberium mezők. Ráadásul az egységek is eléggé különböznek egymástól. -
#29 Jahkérem :D, hát lehet a 15perces klikkfeszt gyorsmeccseket is élvezni, de mi a több órás kimerítő háborúkat kedveljük. Abban van az igazi stratégia, nem abban, hogy ki tudja gyorsabban kibepakolni a dropship-ből a reaver-t minden egyes lövéshez...
SC-hez APM kell, GZH-hoz türelem. -
r4pt0r #28 Engem sose zavart az egység limit, mert mire elértem volna vagy nyerek vagy vesztek. :D
Nem teljesen értem mi köze USAnak ehhez a játékhoz, de elhiszem. :D
Mellesleg nem teljesen ismerem az USA katonai felépítését de szerintem ott is elsőnek a technika (vagyis egyetlen egy ember felérjen vagy 100al), és csak utána jön a létszám.
C&C minidg tankrush, talán generals kivétel, de ott nem toltam sokat.
Mindenesetre bárhol olvasom, ahol netes emberek tolják, komolytalanak tartják, mert nem stratégia kell oda hanem rengeteg egység. -
#27 Pcdome -
#26 Pcguru? -
#25 Jah, csak az egységlimit minden, de nem reális. Vicces lenne, ha egy összecsapásban bivalybasznádpuszta és az Amerikai Egyesült Államok is mindössze 120 embert állíthatna ki a háborúban, egy fővel sem többet. Kérdésem MIÉRT?! Így a gazdasági potenciál értelmét veszti, ami a röhej kategória.
C&C Generals: Zero Hour-ban annyi egységet gyárthatsz, amennyit nem szégyellsz. Mégsem lehet nyerni csak úgy tankrushsal, ha odafigyel az ellen. -
#24 A tegnapi pletykák után az Electronic Arts ma hivatalosan is bejelentette, hogy készül a Command & Conquer negyedik része. A C&C 4 cselekménye a Tiberium Wars eseményei után zajlik. 2062-ben vagyunk, az emberiség a kipusztulás szélén áll. Hat év múlva a rejtélyes kristály, a tiberium a bolygó egészét megfertőzi s lakhatatlanná teszi. A szembenálló felek – a Global Defense Initiative (GDI) és a Nod Testvérisége – immár ugyanazért a célért küzdenek: meg kell akadályozniuk, hogy a tiberium elpusztítsa az emberiséget. Ami eddig lehetetlennek tűnt, most valóra válik: A Nod rejtélyes vezetője, Kane elindul a GDI főhadiszállására. A Command & Conquer 4 epikus végkifejlettel zárja le a Tiberium univerzum cselekményét; a rajongók megismerhetik a Föld, a Nod, a tiberium és a GDI sorsát, és ami a legfontosabb, Kane nagyszabású terve mögött rejtőző motivációt. A GDI és a Nod heves harcát bemutató, egyedül és kooperatív módban is játszható két történetmód mellett a negyedik rész vadonatúj 5 az 5 elleni, küldetésalapú többszemélyes játékmódot is tartalmaz majd, amely csapatmunkára és együttműködésre buzdít. A Command & Conquer 4 az EA Los Angeles fejlesztésében jelenik meg 2010-ben PC platformra. -
r4pt0r #23 Nézd scben akár 1 egységgel meg tudsz fogni 10 battlecriuset ha nem figyelsz, ezért nem az számít hogy miből mennyi van hanem a képességeket hogyan használod. Ezzel nem tud versenyezni a c&c, nem véletlenül az sc az egyik fő rts versenyszám.
De ezzel szemben a c&cnek is megvan a maga közössége. Én mind2öt ugyanúgy szeretem. -
#22 Ezzel nem értek egyet. Csak az ellenfél nehézségétől függ. Ugyan a C&C rövid csatákra van kihegyezve, de pl. a Battle for Middle Earth-ben játszottam igen hosszú izzasztó csatákat hard fokozaton. Abban sincs megszabva, hogy ki mekkora sereget épít. Én jobban szeretem amikor egy háborút hadsereggel lehet megvívni nem pedig néhány marines-el. De egyébként ez még hagyján is lenne. Ami sokkal rösszabb, hogy ha elér az ember egy limitet akkor kevesebb a befolyó nyersanyag. Bár arra már nem emlékszem, hogy az SC1-ben is így volt-e ez. -
r4pt0r #21 Ebben különbözik a c&c meg az sc, míg az előbbiben az nyer akinek több egysége van, a 2.ban pedig aki okosabban játszik. -
#20 Még egy infó a gamepodról és a gamestar-ról. -
#19 Elég lesz ha az első részben csalódnak az emberek. :) (gondolom jó blizzard szokás szerint az SC2-ben is lesz food limit így a harcokat megint "4" egységgel kell végig csinálni. :S) -
#18 naja, de jön még 2 kieg hozzá éves periódusokban -
#17 Én meg pont fordítva vagyok ezzel. Minél többet látok az SC2-ből annál kevésbé tetszik. Ráadásul elvileg az SC2 még idén megjelenik. A C&C IV-ig meg még tuti van vagy másfél év. -
r4pt0r #16 Nem mondta senki hogy nem fér el a gépemen mind a 2 játék. :D Mind2 kihagyhatatlan lesz. -
#15 sc2 mellett nem adok neki sok esélyt (meg azért sem mert íéjgémsz ví missz jú wesztvúd) de azért egy próbát majd megér:) +fav -
#14 Azért ez még szerintem nem valami hiteles infó lehet. Nem hiszem, hogy a Scrin-eket kihagynák, hiszen úgy lett vége a Tiberium Wars-nak, hogy elindították a megszálló erőket. Remélem nem hagyják ki őket. -
#13 gamer365 -
#12 Stealth Tankot akarok
-
#11 a concept-et szapultam. az ingame kép tényleg elég pofás
amúgy igen, Blizzard fanboy vagyok, és büszkén vállalom :D -
#10 érdekes...
nagyon remélem a co-op nem olyan lesz mint a ra3-ban, nagyon idegesitett, h single-ben a gép bénázását kellett néznem :S
a másik dolog meg: mi a franc az a sok lépegető a képen? a tiberium wars-ban le volt irva, h azért nem használnak már lépegetőket(mammut és titan, stb.), mert nem éri meg tul drága ellenben könnyen sebezhető.
Erre most ujra telinyomják lépegetőkkel? :S -
-
viizo #8 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondja ezt egy Blizzard fan - mert sztem még ez a semmitmondó new-gen c&c prntscrn is felér 50 SC2 képpel
+ fav, ha tanulnak a RA3-as kritikákból, még jó is kisülhet az egészből :)
de remélem nem mennek el nagyon csillagok háborújába, szinte más sincs a képen csak lépegetők hada :) -
#7 De várom, de várom, de várom. :)) -
#6 első részletek + első kép
első artwork
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amiket a Blizzard kidob, mondván még az alapvető szintet sem üti meg, na azok is ötvenszer jobbak ennél -.- -
#5 Köszi:) valamiért nem jött be a link -
#4 inkább így:
Hivatalos bejelentés a Worthplaying magazin oldalán!