643
Command and Conquer 4.
  • Prince23
    LAUNCH trailer
  • nyirog
    nem igazán védelem, inkább az h netes profilod van, szóval amit gyűjtesz xp-t a küldetések alatt az megjelenik netes profilodon, inkább olyan mmo szerü baszásnak mondanám az egészet :D, nem tudom h ezt hogyan fogják feltörni, mert ezt ki akarom próbálni mielőtt megvenném mivel eddig nekem elég gyérnek tűnik az egész játék :S
  • zsozso29
    Na azt mondják EA bekeményített! Itt is valami netes védelem van a játékon. Durva
  • Zomil
    jó volt nem is azt mondom, de az se kapott már nagyon 90% felett sztem :)

Sc2 meg szvsz méltó az utodjához, nekem bejön, bár mivel sose fogok belekockulni annyira, h fejböl vágjam mi-mi ellen hatásos, ezért multiban biztos nem lesz sok esélyem, szemben pl. a Tiberium Wars-al ahol azért 2-3 nyerö taktikát 2nap alatt be lehetett tanulni
  • Narxis
    supreme commander nekem se tetszett, tesóm bétázott SC2-vel, amennyit láttam belőle az alapján nem rossz.
  • nyirog
    azért a tiberian wars is jó volt még, sőt még kenterbe is veri a supreme commandert meg ilyeneket (erről jut eszembe, az SC 2 jó szar lett szerintem :D, az első sokkal jobb volt, kár h egyre kevesebb a jó és élvezhető stratégiai játék :S - bocs az offért)
  • Zomil
    tiberian sun/red alert 2-nél utoljára :D
  • viizo
    most lassan beindulak a kritikák, eddig a legjobb egy svéd oldalon 10/8 - de a nagy többség bizony 10/7 és alatta, közepesnek titulálják...

hol van az már, amikor 90% alatt alig volt értékelés egy c&c-nél? :[

• viizo
    kijött eddig 2 review: mindkettő 10/6

nem túl biztató...
  • MEdievil
    Vége a bétának.

Amúgy meg én se adnám ki tesztelni amíg pár hülye megvenné csak mert CnC és nem néztek utána mit is kapnak.
  • Zomil
    valóban ez nekem is nagyon fura :S Pedig azért ilyenkor már néhány single izelitőt is ki szoktak dobni, de ha jol tudom van kb. 1 db és annyi...

Amugy a bétának már vége ugye?
  • viizo
    Usánkában holnap jön ki a végleges játék, majd 19-én itthon is elérhető lesz.

már nagyon kíváncsi vagyok, mindenesetre eléggé csend van a megjelenés körül... :[

a C&C3-nál és a RA3-nál ilyenkor már napi 2-3 hír is napvilágot látott, preview videók tömkelege, intro, stb - itt egyenlőre szinte semmi, még egy előzetes review sem sehol.

• [Rush]
    Na mi van a banner-al még mindig nem rakták be?
  • Narxis
    jaja
  • BaliBoy
    Azta mindenit! Ez nagyon ütős! Ezeket a zenéket szégyen ilyen szar játéknak adni.
  • Zomil
    Ez kimaradt:
    A zenék 2. fele tetszik az első fele nekem még mindig tul Star Trek-es/Csillagkapus :)
    Viszont a 2. fele nagyon tetszik és ütös.
  • Zomil
    hm hát a cimek érdekesek, ha van közük az eseményekhez és ebben a sorrendben, már lehet találgatni mi lesz a tiberium univerzum vége :)
  • viizo
    c&c 4 soundtrack preview:

link

(legalább) a zenéje biztosan nagyon oda fog verni
  • viizo
    már majdnem felizgultam, hogy milyen a video stuff, de ez csak 'miért rendeld elő a c&c4-et' videó, amiben elmondják a bónusz mission-t, és a c&c.com-on már múlt 7en kint volt.

és ami a legszebb, olyan izgalmasnak és 'epic'-nek ígérkezik így videón ez a küldetés, mint egy barátok közt epizód, így remélem hogy nem a legjobb misszió bemutatását láttuk... :)
  • Prince23
    videon_a_command_and_conquer_4
  • viizo
    nem tudjátok hogy a 9900 HUF ár csak a netes előrendeléseknél lesz-e, vagy ha bemegyek egy media marktba vagy vmi hasonlóba, akkor is annyi, nem pedig 12e?

a lokalizációról / magyar feliratról info?
  • bgabor
    Hát ezaz. És a DOW2 is csak egy leegyszerűsített Company of Heroes. A COH ugyanaz, csak épületekkel és négyszer-ötször annyi egységfajtával,plusz a választható doktrínák.
    És pont ez az, amitől sokféle variációs lehetőség lesz multiban, és változatos játékmenet. Nem véletlenül a COH a legjobb.
  • MEdievil
    Na nekem közben már régóta megvan a lvl20 és azért kicsit változott a véleményem annyiban ha nem CNC játék lenne akkor azért nem a máglyán kellene égnie a fejlesztőknek és leginkább a felelős designereknek.

Az alapkoncepció nem valami jó elsőre de legyen végül is meg lehet szokni és vannak benne lehetőségek, ha teszem azt szép egységmodellekkel több taktikai lehetőséggel kicsit átgondoltabb koncepcióval (tibérium gyűjtés ezen formája egy vicc) lenne azt mondanám még tetszene is.

Nod supportal játszottam végig az én stílusomhoz ez okés és alapvetően nyerő taktika lehet akármi ellen.
    1v1:
    6-7 Játékot játszottam vegyes de álltalában szintemhez közeli ellenfelek ellen, de sok mindent nem tudtam levonni mivel az elején megszereztem a legfőbb pontokat + az összes értékes tibériumot levédtem és esélyük nem volt mindet megnyertem. Sajnos új taktikákat nem lehet kitalálni megvan a bevált séma mi ellen mit kell hozni és kész.

3v3-5v5:
    Ez kicsit élvezetesebb mert a több játékos miatt nagyobb a variáció viszont már az elején eldönti a játék sorsát hogy kikkel kerülsz össze.
    Volt 1-2 élvezetes játék a több mint harmincból ami nem valami fényes arány. Ritka amikor végig fej-fej mellett halad a két csapat inkább már az első 5 percben látni ki fog nyerni de sajnos a játék mód miatt nem lehet hamar véget vetni végig kell szenvedni az egészet.

A tibérium a kulcs ha meg tudod szerezni a technológiai fölényt és megakadályozni az ellenfelet ebben akkor esély nincs fordítani a játékon és ha valaki alapban kis szintű és nincs unlockolva semmije akkor csak imádkozhat hogy nem rúgják ki a csapatból és a neki köszönhető vereségekből azért kap annyi Xp-t hogy elszenvedjen lvl 20 közelébe. Én még azt is meggondolom hogy játsszak-e valakivel aki lvl 15+ nem, hogy teljesen kezdővel és ez később csak rosszabb lesz az újoncoknak. Idióta egy rendszer amikor pont az ilyenek kiszűrése a lényeg lásd SC2 többféle battle.netes liga.

Ja a grafika elmegy de az egységmodellek szörnyen bénán festenek főleg a mamut tank és a gyalogosok baltával faragott egységek. A légierő nagyából rendben van de szerintem a CNC3 is felül múlta dizájnban pedig abba is rendesen bele lehet kötni.

Na ami pedig a legfőbb negatívum hogy hosszútávon nagyon repetaív és unalmas lesz. Volt pár poénos megmozdulás: amikor hijackerrel loptam el az ellenfél tibiériumkristályt szállító tankját és hasonlók de nem azon múlott a játék sorsa. Se a micro se a macro része nem felel meg profi online játékra és így nem lesz hosszú életű. DOW2 sokkal jobb volt ilyen téren de sajnos relic nagyon érdekesen kezeli a balance témát és nem tudja összehozni a folyamatos és normális supportot a játékaihoz pedig csak ennyi kellene a tökéletességhez.

Na ezek után nem mondhatja senki hogy hirtelen ítélkeztem én megadtam minden esélyt a kezdeti negatív ellenérzések ellenére de ez a játék legjobb esetben is középszerű! Már pedig egy CNC nekem 95%+ legyen és ne 70-79%! Azért így már kap egy esélyt a singleplayer hátha ott lesz valami kis CNC hangulat a videóknak hála meg azért érdekel a történet.

• Zoliz
    Már 19-es szintű vagyok. Még egy-két játék és végzek.
    Nem is kell majd a végleges játék, mert ennyi volt.
    A betaban szerintem minden benne van a némi single kivételével...

Tűrhető játék, de semmi újdonság nincs benne... azér volt egy két nagy csatám, a kb 30 ból amit eddig játszottam.
  • Narxis
    "Ez a game, teljes mértékig a csapatjátékra és a rohamra van kihegyezve, az "elvagyok a sarokban egyedül, kifejlesztem a nagy csúzlit, és akkor szétlövök mindenkit" - itt nem működik.)"

Ez eddig is max. csak 1v1-ben működött ha működött egyáltalán...
  • viizo
    úgy tünik, az új patch-el a balance-ot véglegesre belőtték
  • Prince23
    Új patch jött ki!
  • kev
    Nekem bejött, mondjuk én nem játszottam az előző részekkel multiban.

Ez a game, teljes mértékig a csapatjátékra és a rohamra van kihegyezve, az "elvagyok a sarokban egyedül, kifejlesztem a nagy csúzlit, és akkor szétlövök mindenkit" - itt nem működik.)

• Narxis

beta=demo
  • XenHai
    volt szerencsém a bétához és ez nem c&c csak valami pénz hajhász c&c copynak mondanám jó esetben is!
  • r4pt0r
    Azt ne mond hogy a véglegesben már rendes bázist építhetek, és minden pálya tele lesz kristályokkal.
  • Zomil
    minden játékról elmondható, h amilyen a béta ahhoz képest a teljes játék csak nagyon minimálisat változik. sok bétában részt vettem már, ugyhogy sajnos ez már a teljes játékig nem nagyon fog változni
  • Fenrir
    Játszottam a bétával, nekem ez megadta az alaphangulatot.
  • viizo
    érdemes lenne megvárni a játékot, mielőtt véleményt alkot vki...

ez az előre fújolás kb olyan, mintha egy kémfotón látnál egy, majd vmikor a jövőben megjelenő autót, amibe persze még bele sem ültél, de már lehúzod, hogy broáf.
  • XenHai
    Attól még hogy lezárás lehet szar sőt az is!
  • Fenrir
    A kettő hogyan függ össze? Csak azért nem fog bebukni mert ez az utolsó rész? Nem azért mert a játék egyszerűen gagyi?

Elég lett volna a harmadik részig erőltetni ezt, ez a negyedik már egyáltalán nem kellett volna. Se a történethez, se a játékélményhez nem tett hozzá.

Komolyan mondom inkább felrakom a Generals-ot, bár annak semmi köze a C&C világhoz, de legalább jól össze van rakva és hangulatos.
  • Prince23
    Az kizárt, h belebukjon. Főleg amiatt, hogy véglegesen lezárják a C&C-t. Többet nem lesz Kane meg GDI se.
  • Fenrir
    Próbáltam vele még vagy négyet játszani, még mindig nem tetszik :\

Sem az egységek mérete és kidolgozottsága, sem a pálya dizájnja, sem a játékstílus, sem a játékrendszer.

Ez nagyon gyenge eddig

Remélem bebukik vele az EA.
  • Zoliz
    Háááát. Mára meguntam a játékot.
    Szerintem még mindig undorító plasztikus a grafika, mint egy dedós lego.
    Olyan szar mint az újabb Red Aleretek. Ejnye... Ezzel a játékkal nem váltják meg a világot az biztos.

Azért már a 8. Sergant szintre feltornásztam magam, de valahogy semmi extra nincs ebben a játékban..
  • Zomil
    nekem se a játékkal van bajom, hanem azzal, h ott van elötte a c&c név :D
    1héten át gyürtem minden nap jópár meccset játszottam, nem rossz, de nem vagyok elégedett :)
    én is a single-be bizok, h az legalább normális lesz.