Command and Conquer IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a c&c1-ben és a tiberian sunban mindenesetre bõven elég volt a 2 frakció :)
a fajok offense / defense / support alfrakciói teljesen változatossá teszik a játékot, + az elfoglalt mutant hovelben is lehet termelni okosságokat.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Számomra az, hogy nyerek vagy vesztek másodlagos, persze egy idõ után mindkettõ rossz, ha veszít az ember akkor van aki ideges lesz ha pedig csak gyõz akkor meg nem talál kihívást a játékban és unalmas lesz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
aki ezt a klikkelõbajnokságot és robotgondolkozást élvezi, annak gratulálok - számomra ez inkább tünik beteges nyerési vágynak, mintsem a játék élvezetének.
ezért nem tartottam jónak sosem, hogy a TS megfontolt játékmenetét a C&C3-ra átvarázsolták gyors játékká, és ezt még tovább pörgettek a RA3-mal.
a C&C4 sebességét is túl gyorsnak találom, ez a klikkelõbajnokság sokkal kevésbé stratégia, mint inkább az SC2-höz hasonló reflexjáték.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
úgy tünik, az újságírók sem feltétlen vetik el az új játékmenetet...
mindenesetre érdekes, hogy ezúttal is az 'ez sem váltja meg a világot' jelzõt aggatják rá, miközben az agyonhypeolt SC2 gyakorlatilag majdnem ugyanaz, mint az elsõ rész (ráadásul szintén LAN nélkül), és amott egy emberként örvend a világ.
ejj, de messze van még márc 16 :( tolnám már nagyon, a Blood and Sand kezd megszokottá válni így 70-80+ meccs után :)
de szerintem leglább 3v3nak kell lennie egy egészséges multinak és mindenkinek különbözõ classban kell lennie ahhoz, hogy össze tudjon dolgozni a team (vagy persze 1v1..) viszont, ha mindenki végzi a dolgát a saját classában elég ütõs csaták kerekednek.
a menü tényleg botrány, hanyatt is estem a zenétõl (biztos jó játékot installoztam?...) azóta se szoktam meg, egyszerûen taszító, nem megy a játékhoz. a balance meg itt-ott felhördülésre ad azért okot. a szintkülönbségekbõl adódó esélyegyenlõtlenségeket meg hát igen...csak úgy lehet kiküszöbölni, hogy nem állsz ki lvl20 generalok ellen lvl1 szinten játszani :)
Mult szeptember ota betazom es elmondhatom brutal nagyot fejlodott mostanra a jatek (anno wc3 betaban is ez volt , szep volt latni ahogy mint egy virag kinyilt a jatek).
Nekem csak a szar netcode + lobby rendszer bassza az agyamat Red Alert 3 -ban megtanultam szidni az EA -s ok edesanyjat ;)
SC2 mellett szvsz nem rug labdaba .... (battle.net tejoistenem)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
C&CGZH-ban ez profin meg van oldva. A pénztermelõ lehetõségek nagyon sérülékenyek/drágák és vigyázni kell rájuk, mert ha kiszedik õket, véged (ugyanez igaz áramra, ahol kell).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Már az is gáz, ha nem lehet AKÁRHOVA építkezni, hanem csak kijelölt bázispontokra (ez is csak spórolás, könnyebb AI-t írni rá), de hogy egyáltalán nincs statikus védelem az durva hiba.
Jelzem a C&C Generals:ZH megmutatta mi az út. Ott aztán totális sokórás háborúkat lehet nyolcasba vívni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Afelõl nincsenek kétségeim, hogy jól fog fogyni ez a rész is, mégiscsak egy olyan névvel adják ki ami ma már legenda, még a fiatal játékosoknak is(ugye ingyen és legálisan letölthetõek a korábbi részek).
Nem tudom, nekem eddig semmi bajom nincs a bétateszt alapján. Simán jó kategóriába tartozik. Gondolom aki megrögzött c&c fan már 15 éve, annak lehet már nem jön be. De az új generációknak be fog jönni szerintem.
Azért egy UK vagy USA eladásra nagyon kiváncsi leszek. negyedik helyezés debütálásként én garantálom neki. Biztos jobban fog szerepelni mint mondjuk az Avatar. Ha már rajongói szituációt hozok fel.
Ha kiimeri az ember, rájön hogy sokkal taktikusabb, összetettebb és érdekesebb játékmenete van mint bármelyik C&C-nek.
ma már sajnos a szélessávú net korában csak elvétve akadnak ilyenek :/
+ folyamatos internetkapcsolat kell majd. Fasza. :-)
Company of Heroes-t is ezért nem szerettem, béna voltam oszt legyalulták az egységeim. Multizni meg nem multizok, majd SC2-vel.
Szvsz az újítás nem azon múlik, hogy kivesszük a bázisépítést, ez szimplán csak kontárkodás. Kivágtak a játékból egy részt, ennyi történt. Ettõl még nem lesz népszerû játék, legalábbis nem sokszor olvastam, hogy valaki ezért ne vette volna meg mert bázist lehet építeni benne. Szerintem egyszerûen a CnC széria kezd kiégni, már a 3. résznél le kellett volna zárni a sztorit, ehhez több ideig kellett volna fejleszteni, de nekik egyszerûbb volt 2 félkész játékot kiadni. CnC3-hoz 9 patchet kellett kiadni, Red Alert 3 asszem 12-nél tart, ez elég beszédes adat.
több RTS kedvelõ, de nem c&c-s ismerõsnek is ajánlottam, és miután nagy nehezen kaptak beta-keyt, ki sem lehet õket vakarni a 4 vs 4 és 5 vs 5 küzdelmekbõl :)
ergo lehet néhány öreg motorost veszít a játék, viszont sok újat toborozhat
Egy vicc volt az a játék, az elõzõ 2 rész megcsúfolása.
A halál csupán a kezdet...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A C&C esetében is megvolt a jó alap, de a világ annyira nem volt kidolgozott, ebbe még bõven lehet újat kitalálni és belerakni.
Abban igaza van bgabor-nak, hogy bár a Dune 2 rendszere meghatározó volt a mûfajban, de azóta eltelt cirka 20 év, fejleszteni kell valamerre. Egyik ilyen jó irány szerintem a CoH meg a DoW2. Hogy milyen lesz a C&C4? Lehet, hogy bukás, de lehet hogy nem. Majd megmutatják az eladások.
1 a dune 2 rendszere isten király! És a c&c hez ez megy passzol...
2 ez a rendszer nem újdonság mert a warhammer 40k dow2 is ezt használja...
Egyébként ilyen téren esélye sincsen labdába rúgni a c&c 4 nek mert a dow2 olyan szinten össze lett rakva ...hogy amit talán a c&c 6 tudna hozza majd 10 év múlva....
Viszont ha megfigyeled a mai RTS-eket, sokan próbálnak új koncepciókat kitalálni, mert a régi Dune2 rendszer eléggé lerágott csont már. A C&C4-nek is ezért lesz új rendszere.
red alert 3 is nem azért volt egy hatalmas szemét, mert mindenki ráunt a dune2 rendszerre...
azért hülyeséget nem kéne irkálni :D