643
Command and Conquer 4.
  • grebber
    Egyértelmű single player!
  • Prince23
    ez most multi?
  • zsozso29
    Igen! XP azt nem kapok de legalább megy... :DDDDDDDDDDDD

• zsozso29
    Na azt hiszem EA védelem feltörve! Igaz most kezdtem el játszani lehet hogy lesznek bugok...

• viizo
    teljesen életképes állapotban volt a Tiberium, jöttek ki képek és ingame videók is róla ;)

csak egy jó sztorit kellett volna alátenni, és kész ;)
  • Zomil
    "csak azt nem értem, a valóban ígéretesnek tűnő Tiberium FPS fejlesztését miért állították le "minőségi problémák miatt", amikor az jóval életképesebb lett volna a rajongók részéről is?"

Szvsz azért, mert sokba került volna egy teljesen uj játék megirása, egyszerübb volt gyorsan összedobni egy ujabb rts-t :)
  • viizo
    ha vkit érdekel olcsóbban a játék, akkor itt link 6800 HUF körül beszerezheti.

egyébként a hivatalos c&c fórum tele van finoman szólva csalódott rajongókkal, akik egymásra licitálva okolják az EA-t, a fejlesztőket, a producert...

és lássuk be, joggal: pl. singleben 6 küldetés oldalonként??? a c&c történelem leggyengébb filmbejátszásai a létező legamatőrebb színészekkel?

több okot is felhoznak, ami miatt ide jutott a saga: a RA3 nem hozta az eladásokat, és

1, emiatt üzleti okokból túl nagy kockázatot látott az EA az elhúzódó, minőségibb c&c fejlesztésben;

2, a színészeken és mozibetéteken is spóroltak;

3, mesterséges intelligencia fejlesztés nuku

4, stb stb stb...

csak azt nem értem, a valóban ígéretesnek tűnő Tiberium FPS fejlesztését miért állították le "minőségi problémák miatt", amikor az jóval életképesebb lett volna a rajongók részéről is?
  • kanduhr
    Na, megvette már valaki?:)
  • Gauge
    Egyelőre. Szerintem nem kell sokat várni a konzolos verzióra...
  • gematta
    Érdekes hogy a magyar nyelvet is kisporolták
    belőle eddig részeknél volt
  • Narxis
    Viszont abban igaza van, hogy egyre egyszerűbbek a játékok, lassan már semmi kihívás nem lesz bennük. Csak csillogó grafika.
  • Zomil
    Nem azért, de ha jól tudom ez a rész csak pc-re jön ki :)
  • Gauge
    Egyetértek. EZ A JÁTÉK RABLÁS!!!!! Az élmény = 0 (NULLA).

Pont az látszik, hogy a szaros konzolok miatt kellett ennyire legyszerűsíteni - elsősorban - az irányítást, ami a játékmenetre is megtette a HATÁSÁT.

KÉREM VISSZA A PÉNZEMET!!!!!!!!!

• Swarczi
    Ez a C&C már nem C&C. Anno még a TW és a KW bejött, viszont amit ezzel műveltek az egy rakás szánalom - egyáltalán mi a francért kellett kivenni belőle a bázisépítést? Vagy netán az EA azt hitte h a SC2 mellett nem rúgna labdába egy hagyományos stratégia? Engem ebben már csak a történet érdekel, semmi más. Nem így kellett volna lezárni a sorozatot.
  • TDantes
    Ja, valahogy így. Ha nem lenne warez PC-re a PC-sek többsége átmenne Xboxra, mert arra van.
  • BaliBoy
    Igen. Ebben teljesen igazad van. A lényeg, hogy az iparnak sem érdeke, hogy eltűnjön a warez. Csúnyán azt is lehetne mondani, hogy a warez élteti a számítástechnikát.
  • Zomil
    Megkérdezhetem, h megvetted v már feltörték? :)
  • Prince23
    Kane-t nem bántod
  • TDantes
    Ha a Warez eltűnne, nem csak a játékok utáni kereslet csappanna meg, hanem hardverek iránt is. Mert miért vesznek sokan VGA-t? Mert játszani akarnak XY játékkal, és míg a játékot ellehet lopni, addig a hardvert nem nagyon.

De nem a warez mellet akartam érvelni, csak az van, hogy nem minden fekete és fehér.

Amúgy most mi van a C&C 4-el? Az előző részt két napja játszottam ki ismét.
  • GeneralsHungary
    Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de nincs kapacitásom a játék magyarítására.
  • BaliBoy
    Ja és ezt nem csak én találtam ki. Ezt a Microsoftnál is megmondták. Persze ott azért hagyják a kalózkópiákat mert ők a vállalati vásárlókra hajtanak. És minél többen használnak windowst mindenütt, pl. otthon akár kalóz verziót, nekik annál jobb. Ugyan ez az analógia a játékokra is, csak pepitában. És mondjuk nekik az az érdekük, hogy a multi rajtuk keresztül menjen mert valójában abban van a pénz, azért fognak egy játékkal sokáig játszani. Ki lehet könnyen következtetni, hogy miért olyan játékok jelennek meg az utóbbi időben amiknek 5-6 óra játékélménye van single-be. Mert az csak a "csali". A lényeg, hogy sokan ismerjék és a multi miatt megvegyék.
  • BaliBoy
    Igen.
    A játékoknál ugyanaz a hatás érvényesül, mint mondjuk az Avatarnál. Kell a tömeghisztéria, hogy sokan elmenjenek a moziba megnézni a filmet. Egy játéknál is kell, hogy sokan játszanak vele és, hogy sikeres legyen. Különben nem fogják ismerni és kevesebben fogják megvenni. És minderre rá lehet azzal segíteni, hogy a multija a kiadók saját szerverein működjön. Meg lehet nézni, hogy a Call of Duty sorozat milyen eladásokat produkál, vagy egy TDU. Ha nem lenne warez és kevesen, vagy kevesebben ismernék, akkor jóval kevesebben is vennék meg azt. Ha eltűnne hirtelen a warez, egy idő után a kereslet is megsínylené.
  • Gohanka
    Sziasztok:)

"Élményeimet" osztanám meg veletek erről a játékról. Ha röviden kéne jellemezni akkor azt mondanám, hogy ez nem C&C játék, de lássuk részletesebben.

Zene: A zenéjét 3 ember szerezte, köztük az egyik név ismerős nekem. James Hannigan, Ő szerezte a Conquest - Frontier Wars (CFW) zenéjét is, és pár CC zenét. Aki játszott a CFW-vel az tudja milyen katonás a zenéje a játéknak. Itt is visszajön + ST feeling is. Igazi zene akkor lett volna jó ehhez a játékhoz ha Frank Klepacki és (vagy) Steve Jablonsky komponált volna. Tiberium Wars muzsikája nagyban meg adta a löketet ahhoz, hogy jó játék legyen.

Film: Borzalmas, amit már TW-ben is hiányoltam, hogy nincsenek FMV-k amik mondjuk komolyabb eseméynt mutatnának be, lásd TSun. GDI küldi végén mutatják a Scrin tornyot előtte 1 riporter csaj beszél és kész, semmi akció.

Szereplők: TW-ban meg adták a presztizst ha lehet így fogalmazni a színészekre. Itt is megadták a 3. illetve 4. osztályú amatőr emberekre. Szánalmas és siralmas amit művelnek. 1 példa: GDI felettesünk bizonyos James ezredes aki Nő mellesleg. Egyik bevetés előtt meséli, hogy meghalt a családja és erre elsírja magát, most akkor katona vagy mi? Kane egyedül aki adja a színvonalat már amennyire lehetséges.

Játék: Csak hibkat tudok felsorolni itt is, kezdjük a parancsnoki pontokkal, mi a szent szarnak van 50, kb 6 egységet tudsz gyártani és utána full, azzal mész harcba. Meg egyáltalán minek rakták bele??? Következő a "bázis" ezt a fajtát is faszságnak tartom, nem erről szól a C&C. Így nem tudsz minden egységet maximálisan kihasználni. Skirmish: nincs ilyen, hogy skirmish mint a régi "időkben", Domination ez van egyedül és kész.

Összegzés: Ez a CC4-nek nevezett program 1 nagy rakás szar, egyáltalán kinek jutott az eszébe, hogy így elkurják, nem kicsit, nagyon (kérek mindenkit ne a politikára gondoljon most). Remélem olvassa majd 1 EA-nál dolgozó munkatárs is aki tolmácsolja majd a "vezetésnek". Végül azt a feelinget amit TW és az eődei adtak itt már nem kapjuk meg, elveszett. Most már a CC-re is igaz amitől tartottam. NFS-nél minden évben kiadtak 1 részt, de az a minőség rovásárra ment. Ez útolérte a CC sorozatot is :(
  • Zomil
    Én single-t uccso rész miatt mindenképp végig szeretném vinni, de a polcra tuti nem kerül :)
  • Narxis
    Én inkább azt mondanám, hogy warez nem akkora jelentőségű mint amilyennek a kiadók beállítják a nagyérdemű előtt. Egy játék ha szar akkor warez nélkül is szar és nem veszi a nép, ha meg jó akkor hiába van warez verzió aminél nagy az esélye, hogy a multi nem is működik, megveszik az emberek. Nem a magyar hozzáállásból kell kiindulni.

Hogy ne legyek teljesen off, C&C4-ből amit eddig láttam az alapján siralmas, ha fel is törik én le nem töltöm. Valahonnan a videokat megszerzem, hogy a sztorit lássam vagy ha nem tudom megszerezni akkor talán letöltöm és belekezdek...de először a C&C történetében nem várom ezt a részt.
  • Kandurex
    Nem értem az összefüggést, lecsökken a warez vele együtt az eladás is?
  • BaliBoy
    Hát remélhetőleg az SC2 jó lesz, bár én azokat a stratégiákat szeretem ahol nincs ilyen alacsony egység limit mint a Blizzard-os játékokban. Én szeretek egy háborút hadsereggel megvívni, nem pedig 3-4 egységgel. Ezért szerettem (meg szeretem most is) a Supreme Commander 1-et.
  • Zomil
    Azért szerencsére jönnek még ki jó stratégiák, én ide sorolom a SC2-öt és az uj Civilization 5-öt, legalábbis most ezeket várom nagyon idén :)
  • BaliBoy
    Én nem is az eladásról beszélek. Az lehet, hogy stagnálni fog, de növekedni semmikép sem. Sőt, ha warezon nem tudnának terjedni a játékok akkor egy idő után csökkenni fognak az eladások.
    Az meg egy beteg vagy simán f@sz aki egy-két játék miatt vesz egy szaros konzolt. De egyébként a fejlesztők is bekaphatják a szarabbnál szarabb stratégia játékaikat amiket a csodálatos konzolokra is írnak. Tiszta fos az egész. A supreme commander is úgy el lett cseszve a szaros konzol miatt...
  • Zomil
    Dehogynem, ne Mo-t vedd alapul, hanem más országokat :)
    Hiába ilyen olyan védelem, látod hiába szopnak páran ubisoft védelemmel v hiába geciség mégis megveszik. Ha egy játék jó és megéri az árát nem a védelem lesz az ami visszaszoritja az eladásokat, max. az eladások 0.01 százaléka elveszik emiatt ami belefér.
  • Prince23
    Red alert 3 asszem elég jól szerepelt boxon
  • grebber
    Tévedés.A játszási szenvedély nagy úr lesz olyan aki ezek miatt vagy megveszi vagy vesz xbox 360-at (ami warezra alkalmas) EA meg Ubi azért elég sok játékot kiad.
  • BaliBoy
    Nem. Ha így folytatják akkor a kutya sem lesz kíváncsi a játékaikra. :)
  • grebber
    Hát ha beválik összes EA game ilyen védelemmel jön akkor venni kell xbox360-at ott nincs ilyen védelem
    Ha így folytatják megugrik majd szépen a box eladása!
  • zsozso29
    Az van meg nekem is!
    Nem ér semmit nem lesz feltörve.
  • ajem kisa
    Nkorra figyu!
  • zsozso29
    Ennyi:

• Gauge
    hát marad acompany of heroes addig is...
  • Rage47
    sc2: lesznek ladderek núboknak is (mint nekem), szal nem a prokkal fog összerakni a game:)
  • Rage47
    kár, hogy így ér véget a c&c sorozat:(