Command and Conquer IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
másrészrõl nagyban függ a választott frakciótól, melyik oldal miben erõsebb. pl. annó a RA2ben a franciák(?) oldalán a "grandcannon" elnevezésû turretbõl elég volt 2db aztán foshattad az egységeket bõven elég volt.
ha meg a limitre támaszkodunk (sc esetében), el sem tudnám képzelni hogy egy zerg játékos ahelyett hogy nyomás alatt tartja az ellenfelét a folyamatos támadásokkal inkább a védekezést választaná. nem igazán passzolna a fajhoz
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Erõs védelem mellett tudod másra is használni a fölös egyésgeidet (így pl. az esetleges egységlimittel is együtt lehet élni). Ebbõl kifolyólag lesz alkalmad támadni. Védekezni ugyanis mindig könnyebb konvencionális fegyókkal.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az nem nyerõ taktika, ha vki a bázisvédelemre gyur
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
SC-hez APM kell, GZH-hoz türelem.
Nem teljesen értem mi köze USAnak ehhez a játékhoz, de elhiszem. :D
Mellesleg nem teljesen ismerem az USA katonai felépítését de szerintem ott is elsõnek a technika (vagyis egyetlen egy ember felérjen vagy 100al), és csak utána jön a létszám.
C&C minidg tankrush, talán generals kivétel, de ott nem toltam sokat.
Mindenesetre bárhol olvasom, ahol netes emberek tolják, komolytalanak tartják, mert nem stratégia kell oda hanem rengeteg egység.
C&C Generals: Zero Hour-ban annyi egységet gyárthatsz, amennyit nem szégyellsz. Mégsem lehet nyerni csak úgy tankrushsal, ha odafigyel az ellen.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De ezzel szemben a c&cnek is megvan a maga közössége. Én mind2öt ugyanúgy szeretem.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
amúgy igen, Blizzard fanboy vagyok, és büszkén vállalom :D
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nagyon remélem a co-op nem olyan lesz mint a ra3-ban, nagyon idegesitett, h single-ben a gép bénázását kellett néznem :S
a másik dolog meg: mi a franc az a sok lépegetõ a képen? a tiberium wars-ban le volt irva, h azért nem használnak már lépegetõket(mammut és titan, stb.), mert nem éri meg tul drága ellenben könnyen sebezhetõ.
Erre most ujra telinyomják lépegetõkkel? :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
+ fav, ha tanulnak a RA3-as kritikákból, még jó is kisülhet az egészbõl :)
de remélem nem mennek el nagyon csillagok háborújába, szinte más sincs a képen csak lépegetõk hada :)
elsõ artwork
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
For the Brotherhood!!!
Hogy ez mit jelent, pontosan még nem tudni, de mint a Crysis 2 esetében, valószínûleg az EA itt is elõre ivott a medve bõrére, és egy kis hiba miatt elõbb tudódott ki a bejelentés, mint azt szerették volna.
A dolognak van elõzménye is, pár hete ugyanis már voltak olyan pletykák, miszerint az EA Los Angeles készül bejelenteni a C&C sorozat legújabb részét, mely végre pontot tenne a 15 éve elindult történetnek, és a titokzatos Kane sztorijának a végére.
A lavinát egy kérdõív indította el, amiben különbözõ új ötletekrõl faggatták a C&C játékosokat, ilyen például az elmozdítható bázis, mely a "Crawler" nevet viselné, különbözõ kasztok bevezetése, és az tapasztalat pontok (XP-k) használata, amit az ellenséges bázisok és egységek elpusztításáért kapnánk, és amit fejlettebb egységekre, új képességekre, vagy épületekre válthatnánk be. Érdekesen hangzik, várjuk az igazi bejelentést!
infó: GAMEKAPOCS
Worthplaying