643
Command and Conquer 4.
  • XenHai
    Az előre berendezett térkép (tornyok ).
  • TurboX
    mint pl?
  • XenHai
    Azért loptak a dotábol is ....
  • Zomil
    azért hülyeségeket ne irkáljunk már :D
    dotának ehhez semmi köze... ez egy dawn of war 2 másolat :)
  • XenHai
    Hát akkor nem értem mi tetszik neked ez 1 dota c&c re ültetve!
    1 mondnak még el menne de nem teljes c&c-nek
  • viizo
    igazad van, végül is csak '96 óta tolom a c&c-t

mi az a 14 év :)
  • XenHai
    Ha ez a szar neked be jön te sem vagy régi c&c arc....
  • maniac001
    Amikor belépek a béta oldalra azonnal kiadja a kódomat amit nem fogad el. nem tudok regelni újra
  • viizo
    végül a tegnap este 6-tól kb. éjfélig tartó masszív multi eredménye: baromira bejön, alig tudtam abbahagyni.

az 5 vs 5 csaták nagyon eltaláltak, nagyon élvezetes a folyamatos taktikázás, és a command point-függő egységlimit pont annyira nehezíti meg a játékot, amennyire kell, és ezzel ezúttal tényleg taktikásra sarkall (mondom ezt úgy, hogy világ életemben utáltam az egységlimitet, legyen bármilyen rts-ről szó).

amennyire fújtam az új CTF rendszerre az első néhány meccsen, amikor még azt sem tudtam mit-hogy, most már legalább annyira bejön ez az új móka.
  • r4pt0r
    Azért mert az EA havonta kidobja a kacatokat, még nem lesz jó játék.
  • bgabor
    De ez legalább időben meg fog jelenni, még idén. A SC2-vel meg a jó ég tudja, mikor játszhatunk.
  • viizo
    érdekes, minél többet játszok vele, annál jobban tetszik a multija

a single playert viszont hogy fogják megoldani, hát kíváncsian várom...

maniac001:
    nem lehet hogy rosszul írtad be a kulcsot? esetleg próbálj regelni másik accountot...

• maniac001
    A kapott béta kulcsra azt írja invali. nem értem. találkozott már ilyennel valaki?
  • viizo
    lehet hogy túl sokszor néztem meg a Starship Trooperst, de a menü teljesen olyan, mintha épp Klendathut mennének megtisztítani a bogaraktól az űrgyalogosok :)

épp csak az űrbe lőtt kékes rovarplazma hiányzik :D
  • Zomil
    ugy látom megjelentek már a csalók is... volt most egy érdekes meccsem csávo nyomatta folyamatosan a sephard tankokat+enginereket...érdekes jóval több tankja volt mint nekem, pedig ugyanannyi pontba kerülnek...
  • r4pt0r
    Hát én bárhogy nézem SC2 szebb, lehet nincs benne ennyi csillogó effekt, viszont ott legalább foglalkoztak a részletekkel, és nem baltával van vágva minden.
  • Zomil
    én 1680x1050-ben minden max-on(kivéve árnyék) játszok, de sztem az egységek kifejezetten rondák, pl. nevetséges ahogy a nod motor/buggy kinéz...

zene: nem lenne rossz, ha ez egy star trek játék lenne...ugyanis totál olyan érzésem van mintha egy star trek világba csöppentem volna, közben ez c&c :D
    sztem a zene nem nagyon illik hozzá, föleg amelyik a menüben szól

igazábol a véleményem: elég érdekes és talán még sikeres játék is lenne, HA nem c&c név alatt futna... igy viszont mint ennek az univerzumnak az utolso darabkája csak egy EIPC FAIL
    ha arra gondolok, h ez lesz az utolso nod vs gdi játék fáj a szivem, h ezt kapjuk. kapunk egy CTF játékot ahol egységeket kell mozgatni és ez bizony nem c&c :S
  • viizo
    pozitív:

- grafikailag egészen jó lesz (Starcraft 2-nél jóval látványosabb, bár aki összevetette már a két rts-ről a screenshotokat vagy videókat, béta nélkül is láthatta már a komoly difit a c&c javára)

bár vannak baltával faragott egységek, és a dizájn is érdekes helyenként, de az összkép mozgás közben mégsem rossz, a terep is részletes és szép.

mondom ezt persze min. high-ra húzott nagyfelbontású grafikával - de nyilván megjelennek majd a lehúzások is az 1024x768 vagy az alatti felbontásban, low-ban nyomuló kollégák részéről, mint a RA3-nál;

- a hangokból túl sok variáció nincs, de nyilván nem sütnek el mindent a bétában. eddig az összes c&c jó volt hangok terén, várhatóan itt sem lesz gond;

- zene az átlagos és a jó között mozog nálam, néhol hatásvadász, de kifejezetten jónak várható;

- a három crawler kaszt a játékban jobban működik, mint gondoltam;

negatív:

- a menü nem túl jó;

- nincs bázisépítés, tibériumgyűjtés, ezek óriási és bosszantó hibák

- rettentően sajnálom, hogy elvitték klikkelőbajnokságba a C&C-t, hol van már a tiberian sun megfontolt játékmenete?

sajnos hiába jó a körítés, ha pont magát a játékot cseszik el, és ezzel magát a C&C nevet ölik meg.

• Narxis
    Jó nagy bukás lesz. :D
  • Zomil
    én is kiprobáltam és valóban nem sok köze van az rts müfajhoz :DDD
    az egységek iszonyat gusztustalanul néznek ki...
  • TurboX
    én letoltam 2 meccset aztán ment a levesbe
    nagyon nem jön be ez a capture the flag megközelítés, a klasszikus rts-hez sajnos ennek már köze nincs, amolyan szarjuk az egységeket azt' küggyük! nálam ennyi volt (annak ellenére hogy ez még csak béta, a körvonala már tisztán látszik)
  • XenHai
    Volt szerencsém ki próbálni lehet mondani hogy béta de ez 1 rakás szar......
    No építkezés az egységek is ilyen gagyin vannak megcsinálva...
  • XenHai
    ja ráadásul az új bf beta is most rajtolt....
  • Zomil
    én is igy vagyok vele, sajnos várni kell amig vége a rohamnak, h a szerverek ujra feléledjenek :D
  • XenHai
    Ez de cink lent van a kliens van kulcsom de nem tudom be regelni az accba.....
  • TurboX
    kliens 1.4gb
  • Zomil
    valóban, ebböl csak holnap lesz vmi, de a beta kulcs megvan ugyhogy innentöl ráérek :D

kiváncsi vagyok mit alkottak, de sajnos van egy olyan érzésem ra3 után ezt sem fogom megvenni(az összes többi c&c rész megvan eredetiben) :S
  • viizo
    elkezdődött, de kicsit nehézkes - a kódelfogadó szerver behullott a túlterheltségtől :)
  • TurboX
    ob
  • XenHai
    Én meg néztem volna de eh nak volt annyi esze , hogy le védje ......
  • Narxis
    Én kihagyom, gyűjtsék a bugokat mások. :)
  • XenHai
    most szedem a bétát torrentröl..
  • Pretorian
    Hát...ha már szebb nem is lesz sokkal, mint a 3, remélem legalább jobb lesz...
  • Doom 4
    Oké! De akkor is jó lenne^^
  • Shiwo
    erről én azt olvastam, hogy 1 rajongó készítette photoshoppal, és az 1ik készítőnek annyira tetszett, hogy kitette blogjába, de nem terveztek ilyen kieget
  • Doom 4
    Ez nem kicsit hiányzik.
  • TurboX
    ezzel azt akartam mondani hogy Jamie vélhetőleg nem tud programozni
  • Agamemnon
    Nono, Jamie-t ne tessék leszólni!
  • TurboX
    arra a sapkás csókára (-game designer) azt hittem Jamie Oliver, legalább magyarázatot adott volna a játék minőségére
  • Doom 4
    Ez már nem is C&C, szerintem most akkor megérdemlik hogy mindenki warezolja a játékot.