Command and Conquer IV

← ElőzőOldal 13 / 13

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TurboX
"...aztán foshattad az egységeket" ;)
EnZsolt
Azért kellett a légvédelem, meg néhány egység, hogy az a "csak" 2 Grand Canyon, mindenkit kiírtson :)

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Sir Quno Jedi
persze

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TurboX
persze az utolsó bekezdés elég szituáció függõ, de nagy általánosságban nem igazán jellemzõ
TurboX
ált. a bázisvédelem nyarsanyag árából (feltéve ha védelmi épületekre gondoltál) már egy igen komoly garmadát lehet összehozni ami ráadásúl mobilis, kiexpelhetsz ill. támadhatsz vele.

másrészrõl nagyban függ a választott frakciótól, melyik oldal miben erõsebb. pl. annó a RA2ben a franciák(?) oldalán a "grandcannon" elnevezésû turretbõl elég volt 2db aztán foshattad az egységeket bõven elég volt.

ha meg a limitre támaszkodunk (sc esetében), el sem tudnám képzelni hogy egy zerg játékos ahelyett hogy nyomás alatt tartja az ellenfelét a folyamatos támadásokkal inkább a védekezést választaná. nem igazán passzolna a fajhoz
BaliBoy
Hát szomorú vagyok, hogy kihagyják a Scrin-eket. (legalábbis nagyon úgy tûnik :()

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Ögríí.<#eljen>

Sir Quno Jedi
Ezzel azt feltételezed ugye, hogy a teknõsbékás az passzív, ül a seggén é várja, hogy betámadják. Ez korántsem biztos, hogy igaz. Fontos a hazai védelem, mert aki túl bátor és vadul kikommandózik, védtelenül hagyva a bázisát, az bizony nagyon rápacsálhat. :D

Erõs védelem mellett tudod másra is használni a fölös egyésgeidet (így pl. az esetleges egységlimittel is együtt lehet élni). Ebbõl kifolyólag lesz alkalmad támadni. Védekezni ugyanis mindig könnyebb konvencionális fegyókkal.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TurboX
teknõsbéka taktikával egy kicsit komolyabb játékos ellen sztem esélyed nincs, legalábbis tapasztalataim szerint
Sir Quno Jedi
Az attól függ milyen az a bázisvédelem! :DDD Jómagam 50-100k-t bele tudok ölni egy állóvédelembe, az megtámogatva megfelelõ egységekkel brütális lehet.

Zomil
a c&c játékok multiban mindig is a rush-ról szoltak, az nyer aki a leggrovidebb idõ alatt tudja felépiteni a legnagyobb sereget.

az nem nyerõ taktika, ha vki a bázisvédelemre gyur

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csata!=háború
BaliBoy
Ez hülyeség. Olyan hatalmas sereget csak akkor lehet felállítani, ha méltatlan az ellenfél. Ugyebár nem csak te állíthatsz fel hatalmas sereget és akkor már úgy is mind1, hogy mekkora a létszám. Amúgy is hamar kimerülnek a tiberium mezõk. Ráadásul az egységek is eléggé különböznek egymástól.

Sir Quno Jedi
Jahkérem :D, hát lehet a 15perces klikkfeszt gyorsmeccseket is élvezni, de mi a több órás kimerítõ háborúkat kedveljük. Abban van az igazi stratégia, nem abban, hogy ki tudja gyorsabban kibepakolni a dropship-bõl a reaver-t minden egyes lövéshez...

SC-hez APM kell, GZH-hoz türelem.

Engem sose zavart az egység limit, mert mire elértem volna vagy nyerek vagy vesztek. :D

Nem teljesen értem mi köze USAnak ehhez a játékhoz, de elhiszem. :D

Mellesleg nem teljesen ismerem az USA katonai felépítését de szerintem ott is elsõnek a technika (vagyis egyetlen egy ember felérjen vagy 100al), és csak utána jön a létszám.

C&C minidg tankrush, talán generals kivétel, de ott nem toltam sokat.
Mindenesetre bárhol olvasom, ahol netes emberek tolják, komolytalanak tartják, mert nem stratégia kell oda hanem rengeteg egység.

Narxis
Pcdome

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Prince23
Pcguru?

Sir Quno Jedi
Jah, csak az egységlimit minden, de nem reális. Vicces lenne, ha egy összecsapásban bivalybasznádpuszta és az Amerikai Egyesült Államok is mindössze 120 embert állíthatna ki a háborúban, egy fõvel sem többet. Kérdésem MIÉRT?! Így a gazdasági potenciál értelmét veszti, ami a röhej kategória.

C&C Generals: Zero Hour-ban annyi egységet gyárthatsz, amennyit nem szégyellsz. Mégsem lehet nyerni csak úgy tankrushsal, ha odafigyel az ellen.

Narxis
A tegnapi pletykák után az Electronic Arts ma hivatalosan is bejelentette, hogy készül a Command & Conquer negyedik része. A C&C 4 cselekménye a Tiberium Wars eseményei után zajlik. 2062-ben vagyunk, az emberiség a kipusztulás szélén áll. Hat év múlva a rejtélyes kristály, a tiberium a bolygó egészét megfertõzi s lakhatatlanná teszi. A szembenálló felek – a Global Defense Initiative (GDI) és a Nod Testvérisége – immár ugyanazért a célért küzdenek: meg kell akadályozniuk, hogy a tiberium elpusztítsa az emberiséget. Ami eddig lehetetlennek tûnt, most valóra válik: A Nod rejtélyes vezetõje, Kane elindul a GDI fõhadiszállására. A Command & Conquer 4 epikus végkifejlettel zárja le a Tiberium univerzum cselekményét; a rajongók megismerhetik a Föld, a Nod, a tiberium és a GDI sorsát, és ami a legfontosabb, Kane nagyszabású terve mögött rejtõzõ motivációt. A GDI és a Nod heves harcát bemutató, egyedül és kooperatív módban is játszható két történetmód mellett a negyedik rész vadonatúj 5 az 5 elleni, küldetésalapú többszemélyes játékmódot is tartalmaz majd, amely csapatmunkára és együttmûködésre buzdít. A Command & Conquer 4 az EA Los Angeles fejlesztésében jelenik meg 2010-ben PC platformra.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nézd scben akár 1 egységgel meg tudsz fogni 10 battlecriuset ha nem figyelsz, ezért nem az számít hogy mibõl mennyi van hanem a képességeket hogyan használod. Ezzel nem tud versenyezni a c&c, nem véletlenül az sc az egyik fõ rts versenyszám.

De ezzel szemben a c&cnek is megvan a maga közössége. Én mind2öt ugyanúgy szeretem.

BaliBoy
Ezzel nem értek egyet. Csak az ellenfél nehézségétõl függ. Ugyan a C&C rövid csatákra van kihegyezve, de pl. a Battle for Middle Earth-ben játszottam igen hosszú izzasztó csatákat hard fokozaton. Abban sincs megszabva, hogy ki mekkora sereget épít. Én jobban szeretem amikor egy háborút hadsereggel lehet megvívni nem pedig néhány marines-el. De egyébként ez még hagyján is lenne. Ami sokkal rösszabb, hogy ha elér az ember egy limitet akkor kevesebb a befolyó nyersanyag. <#wilting> Bár arra már nem emlékszem, hogy az SC1-ben is így volt-e ez.

Ebben különbözik a c&c meg az sc, míg az elõbbiben az nyer akinek több egysége van, a 2.ban pedig aki okosabban játszik.

BaliBoy
Elég lesz ha az elsõ részben csalódnak az emberek. :) (gondolom jó blizzard szokás szerint az SC2-ben is lesz food limit így a harcokat megint "4" egységgel kell végig csinálni. :S)

TurboX
naja, de jön még 2 kieg hozzá éves periódusokban <#hehe>
BaliBoy
Én meg pont fordítva vagyok ezzel. Minél többet látok az SC2-bõl annál kevésbé tetszik. Ráadásul elvileg az SC2 még idén megjelenik. A C&C IV-ig meg még tuti van vagy másfél év.

Nem mondta senki hogy nem fér el a gépemen mind a 2 játék. :D Mind2 kihagyhatatlan lesz.

TurboX
sc2 mellett nem adok neki sok esélyt (meg azért sem mert íéjgémsz ví missz jú wesztvúd) de azért egy próbát majd megér:) +fav
BaliBoy
Azért ez még szerintem nem valami hiteles infó lehet. Nem hiszem, hogy a Scrin-eket kihagynák, hiszen úgy lett vége a Tiberium Wars-nak, hogy elindították a megszálló erõket. Remélem nem hagyják ki õket.

Prince23
EnZsolt
Stealth Tankot akarok <#vigyor1>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

ProGabe
a concept-et szapultam. az ingame kép tényleg elég pofás

amúgy igen, Blizzard fanboy vagyok, és büszkén vállalom :D

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zomil
érdekes...
nagyon remélem a co-op nem olyan lesz mint a ra3-ban, nagyon idegesitett, h single-ben a gép bénázását kellett néznem :S

a másik dolog meg: mi a franc az a sok lépegetõ a képen? a tiberium wars-ban le volt irva, h azért nem használnak már lépegetõket(mammut és titan, stb.), mert nem éri meg tul drága ellenben könnyen sebezhetõ.
Erre most ujra telinyomják lépegetõkkel? :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Prince23

mondja ezt egy Blizzard fan - mert sztem még ez a semmitmondó new-gen c&c prntscrn is felér 50 SC2 képpel

+ fav, ha tanulnak a RA3-as kritikákból, még jó is kisülhet az egészbõl :)

de remélem nem mennek el nagyon csillagok háborújába, szinte más sincs a képen csak lépegetõk hada :)
BaliBoy
De várom, de várom, de várom. :))

ProGabe
elsõ részletek + elsõ kép

elsõ artwork
amiket a Blizzard kidob, mondván még az alapvetõ szintet sem üti meg, na azok is ötvenszer jobbak ennél -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince23
Köszi:) valamiért nem jött be a link

EnZsolt
Mindig is nagy kedvenc volt a C&C sorozat, így kíváncsian várom a fejleményeket :)

For the Brotherhood!!!

Prince23
Az EA nemrég a Twitteren keresztül jelentette be a Command & Conquer negyedik részének készültét, ám nem sokkal késõbb eltûnt a bejegyzés.

Hogy ez mit jelent, pontosan még nem tudni, de mint a Crysis 2 esetében, valószínûleg az EA itt is elõre ivott a medve bõrére, és egy kis hiba miatt elõbb tudódott ki a bejelentés, mint azt szerették volna.

A dolognak van elõzménye is, pár hete ugyanis már voltak olyan pletykák, miszerint az EA Los Angeles készül bejelenteni a C&C sorozat legújabb részét, mely végre pontot tenne a 15 éve elindult történetnek, és a titokzatos Kane sztorijának a végére.

A lavinát egy kérdõív indította el, amiben különbözõ új ötletekrõl faggatták a C&C játékosokat, ilyen például az elmozdítható bázis, mely a "Crawler" nevet viselné, különbözõ kasztok bevezetése, és az tapasztalat pontok (XP-k) használata, amit az ellenséges bázisok és egységek elpusztításáért kapnánk, és amit fejlettebb egységekre, új képességekre, vagy épületekre válthatnánk be. Érdekesen hangzik, várjuk az igazi bejelentést!

infó: GAMEKAPOCS

Worthplaying

← ElőzőOldal 13 / 13