Command and Conquer IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TurboX
én letoltam 2 meccset aztán ment a levesbe
nagyon nem jön be ez a capture the flag megközelítés, a klasszikus rts-hez sajnos ennek már köze nincs, amolyan szarjuk az egységeket azt' küggyük! nálam ennyi volt (annak ellenére hogy ez még csak béta, a körvonala már tisztán látszik)
XenHai
Volt szerencsém ki próbálni lehet mondani hogy béta de ez 1 rakás szar......
No építkezés az egységek is ilyen gagyin vannak megcsinálva...
XenHai
ja ráadásul az új bf beta is most rajtolt....
Zomil
én is igy vagyok vele, sajnos várni kell amig vége a rohamnak, h a szerverek ujra feléledjenek :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

XenHai
Ez de cink lent van a kliens van kulcsom de nem tudom be regelni az accba.....
TurboX
kliens 1.4gb
Zomil
valóban, ebböl csak holnap lesz vmi, de a beta kulcs megvan ugyhogy innentöl ráérek :D

kiváncsi vagyok mit alkottak, de sajnos van egy olyan érzésem ra3 után ezt sem fogom megvenni(az összes többi c&c rész megvan eredetiben) :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

elkezdõdött, de kicsit nehézkes - a kódelfogadó szerver behullott a túlterheltségtõl :)
TurboX
XenHai
Én meg néztem volna de eh nak volt annyi esze , hogy le védje ......
Narxis
Én kihagyom, gyûjtsék a bugokat mások. :)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

XenHai
most szedem a bétát torrentröl..
Pretorian
Hát...ha már szebb nem is lesz sokkal, mint a 3, remélem legalább jobb lesz...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Doom 4
Oké! De akkor is jó lenne^^

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Shiwo
errõl én azt olvastam, hogy 1 rajongó készítette photoshoppal, és az 1ik készítõnek annyira tetszett, hogy kitette blogjába, de nem terveztek ilyen kieget

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Doom 4
Ez nem kicsit hiányzik.

TurboX
ezzel azt akartam mondani hogy Jamie vélhetõleg nem tud programozni
Agamemnon
Nono, Jamie-t ne tessék leszólni! <#ejnye1>

TurboX
arra a sapkás csókára (-game designer) azt hittem Jamie Oliver, legalább magyarázatot adott volna a játék minõségére
Doom 4
Ez már nem is C&C, szerintem most akkor megérdemlik hogy mindenki warezolja a játékot.

XenHai
Erre már én is azt mondom hogy tönkre teszik a C&C nevet...Mi ez a node foglalgatás szánalmas...Gameplay
XenHai
A kivágással egyet értek eléggé irritáló .Viszont szerintem az egységek jól felismerhetõek.
Doom 4
Hali! Elõször amikor hallottam róla gondoltam hogy király... De most nagyot csalódtam, most olvastam el a GS cikkét, nekem soha nem jöttek be ezek a kis csapatok, én eddig a RA3 és a Tib Wars al nyomtam illetve a kiegjükkel meg a RoN-al az is nagyon jó. Sztem nem igaz hogy az nyer akinek több 1sége van pl ha haverommal ronozunk általában 2x annyi egysége van mint nekem még is ki kap mindig és (mondjuk c&c-t csak hamachin nyomtam 1-2 meccset) c&c ben gépek ellen volt hogy legyõztem 1v2 be egy nehéz+közepes kombinációt. És akkor elérkeztem a 2. problémámhoz: nekem a SCRIN ek a kedvenceim és csak velük tudtam így nyerni, de amúgy a sztorijuk is tetszik. Szóval nekem már ez a rész eddig nem nagyon jön be de ki tudja mi lesz. És pl nekem nagyon tetszett a Kane's Wrathnak a vége. Szerintem az valami zseniális volt azt a szálat is folytathatnák...

Nem. A régi unitok szépek voltak, a maga idejében. Ezek meg röhejesek, nem csak az hogy mindegyik baltával van kivágva, de egyes egységekrõl azt se lehet megmondani micsoda.

XenHai
pedig a unitok egészen old school c&c hangulatúak .
Én pedig sírok. Már a C&C3 is elszakadt a régi vonaltól, de ez már.... inkább nem mondok semmit. :P

XenHai
Pedig nekem ez alapján jobban be jön mint a C&C3 Gameplay
Kontrakcio
elmehetnek a jó édes annyukba, mi a szar ez?:O nem akarom elhinni... képröl elég gyér egységeket kreáltak... meg maga a környezet is elvan baszva, nem adja vissza a tiberiumfertõzött körülményeket, hol van a zöld,sárga,piros zóna? áhh, basszák ki a brigádot nyugodtan, megerõszakolták már nagyon rég a Westwood nevet.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

TurboX
sztem már a kénzvret is bukó volt (ill. az utolsó épkézláb stratégia a generals volt nálam)

amúgy nem szereted a dínókat? :P
Zomil
te jó isten mi a szar ez?
mert, h nem c&c az biztos....

eddigi összes c&c megvan eredetiben kivéve RA3 amit szintén nem tarton c&c-nek :D
de ugy látom ezt se fogom megvenni :S

Én amikor megláttam hogy 1 db tiberium kristály sincs feladtam. Már a legelsõ vidben lehetett látni hogy már mindenhol az van, erre itt meg mintha eltûnt volna mindenhonnan. Aztán meg találják már ki hogy a lépegetõ jó vagy nem.

És nem értem miért kell mindennek hülyén kinéznie, a NODnál az a benga nagy robot, 4 batár nagy fehér ágyúval az mi akar lenni? :D

Jól is teszi hogy a játék után a fejlesztõket kiteszi, bár én nem vártam volna meg amíg megjelenik. :D

TurboX
sc2ig el lehet majd bohóckodni a robot dínókkal
gameplay trailer

nem tetszik :(

az eddigi képek sokkal jobban bejöttek, mint ez a videó
BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kontrakcio
gyere :D majd meglássuk mi lesz <#pias><#lama><#wilting><#bdead>

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Narxis
Jöhetsz, ma megpróbálom felrakni C&C3-at aztán megmutatom én. :p

Prince23

93

[Rush]

hTTp://ror.hu/

Kontrakcio
nem -,- majd gdi-al szétcsaplak -.-

Narxis
inkább a NOD. Kane a messiás. -.-

Kontrakcio
jah, és GDI a király -.-

Kontrakcio
reggelt. Pfúú gyereke, nálam nagyobb c&c fan nincs szal... megint rogyásig fogok multizni :) kéne egy banner a topiknak, nem?

jöttek ki kellemes screenshotok, gamepod és hardwired oldalon megtekinthetõek :)
TurboX
prájmtájm elején egy kis q&a
TurboX
EnZsolt
Ez meg mi????

Lépegetõ kutya? Ha kell akkor meg lehugyozza a NOD épületeket? Arra tényleg kíváncsi vagyok, hogy magyarázzák ki azt, hogy miért jöttek elõ megint ezek a lépegetõk, mikor arról volt szó, hogy a 3-ban azért nincs mert drága.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Magh
Egyszerûen nem értem, miért kell ennyire elrugaszkodni a bevált koncepciótól. Nézzék már meg a DoWII-t, és vonják le a következtetést. A CnC3 TW és KW is elég jó állapotban van manapság, a RA3 pedig sok téren hozzá tudott tenni (és sok téren gyengébb is), ha ezeket összegyúrnák, adnának alá egy átlátható grafikát (és rendes minimapet) és megtartanák a megszokott CnC jellemzõket (sok, gyors egység, viszonylag alacsony HP, T3/4-ben pár lassú nehézgép), létrejöhetne egy valóban profi CnC játék. Ehelyett kevés, lassú egység lesz brutális HP-val, gratulálok annak, aki ezt kitalálta.

Prince23

[Rush]
Nézek valamit;)

hTTp://ror.hu/

Prince23
Jó a banner... van stílusod, amely meglehetõsen egyedi.

nem tudnál készíteni a Watchmen episodes játékokhoz egy bannert?