Command and Conquer IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon nem jön be ez a capture the flag megközelítés, a klasszikus rts-hez sajnos ennek már köze nincs, amolyan szarjuk az egységeket azt' küggyük! nálam ennyi volt (annak ellenére hogy ez még csak béta, a körvonala már tisztán látszik)
No építkezés az egységek is ilyen gagyin vannak megcsinálva...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
kiváncsi vagyok mit alkottak, de sajnos van egy olyan érzésem ra3 után ezt sem fogom megvenni(az összes többi c&c rész megvan eredetiben) :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
amúgy nem szereted a dínókat? :P
mert, h nem c&c az biztos....
eddigi összes c&c megvan eredetiben kivéve RA3 amit szintén nem tarton c&c-nek :D
de ugy látom ezt se fogom megvenni :S
És nem értem miért kell mindennek hülyén kinéznie, a NODnál az a benga nagy robot, 4 batár nagy fehér ágyúval az mi akar lenni? :D
Jól is teszi hogy a játék után a fejlesztõket kiteszi, bár én nem vártam volna meg amíg megjelenik. :D
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Lépegetõ kutya? Ha kell akkor meg lehugyozza a NOD épületeket? Arra tényleg kíváncsi vagyok, hogy magyarázzák ki azt, hogy miért jöttek elõ megint ezek a lépegetõk, mikor arról volt szó, hogy a 3-ban azért nincs mert drága.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
nem tudnál készíteni a Watchmen episodes játékokhoz egy bannert?
Ez nem kicsit hiányzik.