Command and Conquer IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A játékoknál ugyanaz a hatás érvényesül, mint mondjuk az Avatarnál. Kell a tömeghisztéria, hogy sokan elmenjenek a moziba megnézni a filmet. Egy játéknál is kell, hogy sokan játszanak vele és, hogy sikeres legyen. Különben nem fogják ismerni és kevesebben fogják megvenni. És minderre rá lehet azzal segíteni, hogy a multija a kiadók saját szerverein mûködjön. Meg lehet nézni, hogy a Call of Duty sorozat milyen eladásokat produkál, vagy egy TDU. Ha nem lenne warez és kevesen, vagy kevesebben ismernék, akkor jóval kevesebben is vennék meg azt. Ha eltûnne hirtelen a warez, egy idõ után a kereslet is megsínylené.
"Élményeimet" osztanám meg veletek errõl a játékról. Ha röviden kéne jellemezni akkor azt mondanám, hogy ez nem C&C játék, de lássuk részletesebben.
Zene: A zenéjét 3 ember szerezte, köztük az egyik név ismerõs nekem. James Hannigan, Õ szerezte a Conquest - Frontier Wars (CFW) zenéjét is, és pár CC zenét. Aki játszott a CFW-vel az tudja milyen katonás a zenéje a játéknak. Itt is visszajön + ST feeling is. Igazi zene akkor lett volna jó ehhez a játékhoz ha Frank Klepacki és (vagy) Steve Jablonsky komponált volna. Tiberium Wars muzsikája nagyban meg adta a löketet ahhoz, hogy jó játék legyen.
Film: Borzalmas, amit már TW-ben is hiányoltam, hogy nincsenek FMV-k amik mondjuk komolyabb eseméynt mutatnának be, lásd TSun. GDI küldi végén mutatják a Scrin tornyot elõtte 1 riporter csaj beszél és kész, semmi akció.
Szereplõk: TW-ban meg adták a presztizst ha lehet így fogalmazni a színészekre. Itt is megadták a 3. illetve 4. osztályú amatõr emberekre. Szánalmas és siralmas amit mûvelnek. 1 példa: GDI felettesünk bizonyos James ezredes aki Nõ mellesleg. Egyik bevetés elõtt meséli, hogy meghalt a családja és erre elsírja magát, most akkor katona vagy mi? Kane egyedül aki adja a színvonalat már amennyire lehetséges.
Játék: Csak hibkat tudok felsorolni itt is, kezdjük a parancsnoki pontokkal, mi a szent szarnak van 50, kb 6 egységet tudsz gyártani és utána full, azzal mész harcba. Meg egyáltalán minek rakták bele??? Következõ a "bázis" ezt a fajtát is faszságnak tartom, nem errõl szól a C&C. Így nem tudsz minden egységet maximálisan kihasználni. Skirmish: nincs ilyen, hogy skirmish mint a régi "idõkben", Domination ez van egyedül és kész.
Összegzés: Ez a CC4-nek nevezett program 1 nagy rakás szar, egyáltalán kinek jutott az eszébe, hogy így elkurják, nem kicsit, nagyon (kérek mindenkit ne a politikára gondoljon most). Remélem olvassa majd 1 EA-nál dolgozó munkatárs is aki tolmácsolja majd a "vezetésnek". Végül azt a feelinget amit TW és az eõdei adtak itt már nem kapjuk meg, elveszett. Most már a CC-re is igaz amitõl tartottam. NFS-nél minden évben kiadtak 1 részt, de az a minõség rovásárra ment. Ez útolérte a CC sorozatot is :(
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hogy ne legyek teljesen off, C&C4-bõl amit eddig láttam az alapján siralmas, ha fel is törik én le nem töltöm. Valahonnan a videokat megszerzem, hogy a sztorit lássam vagy ha nem tudom megszerezni akkor talán letöltöm és belekezdek...de elõször a C&C történetében nem várom ezt a részt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az meg egy beteg vagy simán f@sz aki egy-két játék miatt vesz egy szaros konzolt. De egyébként a fejlesztõk is bekaphatják a szarabbnál szarabb stratégia játékaikat amiket a csodálatos konzolokra is írnak. Tiszta fos az egész. A supreme commander is úgy el lett cseszve a szaros konzol miatt...
Hiába ilyen olyan védelem, látod hiába szopnak páran ubisoft védelemmel v hiába geciség mégis megveszik. Ha egy játék jó és megéri az árát nem a védelem lesz az ami visszaszoritja az eladásokat, max. az eladások 0.01 százaléka elveszik emiatt ami belefér.
Next PC upgrade: 2022
Ha így folytatják megugrik majd szépen a box eladása!
Next PC upgrade: 2022
Nem ér semmit nem lesz feltörve.
Sc2 meg szvsz méltó az utodjához, nekem bejön, bár mivel sose fogok belekockulni annyira, h fejböl vágjam mi-mi ellen hatásos, ezért multiban biztos nem lesz sok esélyem, szemben pl. a Tiberium Wars-al ahol azért 2-3 nyerö taktikát 2nap alatt be lehetett tanulni
hol van az már, amikor 90% alatt alig volt értékelés egy c&c-nél? :[
nem túl biztató... <#help>#help>
Amúgy meg én se adnám ki tesztelni amíg pár hülye megvenné csak mert CnC és nem néztek utána mit is kapnak.
F
Amugy a bétának már vége ugye?
már nagyon kíváncsi vagyok, mindenesetre eléggé csend van a megjelenés körül... :[
a C&C3-nál és a RA3-nál ilyenkor már napi 2-3 hír is napvilágot látott, preview videók tömkelege, intro, stb - itt egyenlõre szinte semmi, még egy elõzetes review sem sehol.
A zenék 2. fele tetszik az elsõ fele nekem még mindig tul Star Trek-es/Csillagkapus :)
Viszont a 2. fele nagyon tetszik és ütös.
link
(legalább) a zenéje biztosan nagyon oda fog verni <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen>
és ami a legszebb, olyan izgalmasnak és 'epic'-nek ígérkezik így videón ez a küldetés, mint egy barátok közt epizód, így remélem hogy nem a legjobb misszió bemutatását láttuk... :)
a lokalizációról / magyar feliratról info?
És pont ez az, amitõl sokféle variációs lehetõség lesz multiban, és változatos játékmenet. Nem véletlenül a COH a legjobb.
Az alapkoncepció nem valami jó elsõre de legyen végül is meg lehet szokni és vannak benne lehetõségek, ha teszem azt szép egységmodellekkel több taktikai lehetõséggel kicsit átgondoltabb koncepcióval (tibérium gyûjtés ezen formája egy vicc) lenne azt mondanám még tetszene is.
Nod supportal játszottam végig az én stílusomhoz ez okés és alapvetõen nyerõ taktika lehet akármi ellen.
1v1:
6-7 Játékot játszottam vegyes de álltalában szintemhez közeli ellenfelek ellen, de sok mindent nem tudtam levonni mivel az elején megszereztem a legfõbb pontokat + az összes értékes tibériumot levédtem és esélyük nem volt mindet megnyertem. Sajnos új taktikákat nem lehet kitalálni megvan a bevált séma mi ellen mit kell hozni és kész.
3v3-5v5:
Ez kicsit élvezetesebb mert a több játékos miatt nagyobb a variáció viszont már az elején eldönti a játék sorsát hogy kikkel kerülsz össze.
Volt 1-2 élvezetes játék a több mint harmincból ami nem valami fényes arány. Ritka amikor végig fej-fej mellett halad a két csapat inkább már az elsõ 5 percben látni ki fog nyerni de sajnos a játék mód miatt nem lehet hamar véget vetni végig kell szenvedni az egészet.
A tibérium a kulcs ha meg tudod szerezni a technológiai fölényt és megakadályozni az ellenfelet ebben akkor esély nincs fordítani a játékon és ha valaki alapban kis szintû és nincs unlockolva semmije akkor csak imádkozhat hogy nem rúgják ki a csapatból és a neki köszönhetõ vereségekbõl azért kap annyi Xp-t hogy elszenvedjen lvl 20 közelébe. Én még azt is meggondolom hogy játsszak-e valakivel aki lvl 15+ nem, hogy teljesen kezdõvel és ez késõbb csak rosszabb lesz az újoncoknak. Idióta egy rendszer amikor pont az ilyenek kiszûrése a lényeg lásd SC2 többféle battle.netes liga.
Ja a grafika elmegy de az egységmodellek szörnyen bénán festenek fõleg a mamut tank és a gyalogosok baltával faragott egységek. A légierõ nagyából rendben van de szerintem a CNC3 is felül múlta dizájnban pedig abba is rendesen bele lehet kötni.
Na ami pedig a legfõbb negatívum hogy hosszútávon nagyon repetaív és unalmas lesz. Volt pár poénos megmozdulás: amikor hijackerrel loptam el az ellenfél tibiériumkristályt szállító tankját és hasonlók de nem azon múlott a játék sorsa. Se a micro se a macro része nem felel meg profi online játékra és így nem lesz hosszú életû. DOW2 sokkal jobb volt ilyen téren de sajnos relic nagyon érdekesen kezeli a balance témát és nem tudja összehozni a folyamatos és normális supportot a játékaihoz pedig csak ennyi kellene a tökéletességhez.
Na ezek után nem mondhatja senki hogy hirtelen ítélkeztem én megadtam minden esélyt a kezdeti negatív ellenérzések ellenére de ez a játék legjobb esetben is középszerû! Már pedig egy CNC nekem 95%+ legyen és ne 70-79%! Azért így már kap egy esélyt a singleplayer hátha ott lesz valami kis CNC hangulat a videóknak hála meg azért érdekel a történet.
F
Nem is kell majd a végleges játék, mert ennyi volt.
A betaban szerintem minden benne van a némi single kivételével...
Tûrhetõ játék, de semmi újdonság nincs benne... azér volt egy két nagy csatám, a kb 30 ból amit eddig játszottam.
Ez eddig is max. csak 1v1-ben mûködött ha mûködött egyáltalán...
Ez a game, teljes mértékig a csapatjátékra és a rohamra van kihegyezve, az "elvagyok a sarokban egyedül, kifejlesztem a nagy csúzlit, és akkor szétlövök mindenkit" - itt nem mûködik.)