643
Command and Conquer 4.
  • MEdievil
    Hát szerintem meg a red alert 3 jobb ennél. Már csak a videók miatt is amiben ott még volt pénz normális színészekre itt meg már az sem :(

• nyirog
    Nah, végigvittem Nod oldalon, többet vártam a játéktól, de azért egy kcisit kellemeset csalódtam, nem lett ANNYIRA pocsék mint a Red Alert 3 - ez annál 3-4 fokkal jobb, de a közelébe se ér a C&C 3-nak és elődjeiének. Én szívesen vittem végig, de van egy érzésem h inkább a sztori volt az ami érdekelt és ami miatt kicsit megnőtt a játszhatósági faktor.
    A befejezés alapján számíthatunk 5. részre :D és KANE -t se kell totál lenírni - még visszatérhet ^^ és vissza is fog ^^
  • Rage47
    hm, én ezt a beta alapján leszűrtem :D
    am. kösz a leírást:)
  • genRob
    eredetije* :-D
  • genRob
    Eredetija van vkinek vagy ez csak warez topic?
  • TDantes
    Most töltöttem ezt le. Nekem ez se működik. Még csak nem is csinál semmit, elindítom, és azt írja ki main screen-start producte-on click Argument 1 must be of type table.

És hiába kattintok erre a start productre gombra, csak ezt írja ki.
  • viizo
    Jónéhány single hadjárat és skirmish pálya utána a C&C4-ről íme a véleményem

Kezdem a pozitívumokkal:

(+) Kiváló a zene. A hadjáratoknak és a multis csatáknak nagyon jó aláfestést adnak a c&c4 zenéi, szinte bizsergetik a fület. Dinamikusan változnak az eseményeknek megfelelően, jól eltaláltak a hangszerek és az énekhangok. A GDI zenei részei katonásak, pattogósak, némileg visszafogottabbak mint a NOD elvont, fantasztikusan filmszerű, keleties zenéi. Utóbbiak kissé jobban sikerültek, hamisítatlan NOD-os 'káosz' érzést adnak, míg a GDI részről az 'indulunk a csatába' érzésen kívül nem ad különösebb jellegzetességet ehhez az oldalhoz.

(+) Eltaláltak az egységhangok. A C&C széria mindig híres volt az egységek eltalált hangjairól, itt sincs ez másként. Lehetnének picit változatosabbak, de összességében piros pont.

(+) Az új MCV rendszer, a Crawler. Magát a mozgatható bázisok ötletét jónak tartom, stratégiailag hozzátesz a játékhoz, és a 3 kaszt [Offense / Defense / Support] frakciókra bontása is jó.

(+) A fejlődési rendszer ÖTLETE. Maga az ötlet itt is jó, azaz a játékos nem egyből kap mindent, hanem meg kell küzdenie kicsit érte, tetszik. A rendszer kivitelézéséről viszont bővebben majd a negatívumoknál...

(+) Az új multis játékmód, a CTF jellegű Domination. Vérfrissítést ad a szokásos 'semmisíts meg mindent ami ellenfél' c&c multihoz. Az 5v5 mód multiban kiválóan működik, nagyon szórakoztató.

(+) Néhány egységdizájn. Tetszetős pl. a brutális Mastodon, a mérnökök kibővített alkalmazási területe.

És most jöjjön a negatívumok hosszú-hosszú listája...

(-) Grafika. Bár van néhány szép grafikai megoldás a játékban (pl. a száraz sivatagi pályák, a 'Blood and Sand' és társai tetszenek), összességében csalódás. 1680x1050-es felbontáson, mindent fullra húzva nem akarom elhinni, hogy 2010-ben ez a maximum egy ilyen nagy nevű RTS-nél. A 2007-es Tiberium Wars-ban sokkal szebb a tűz, jobbak a robbanások, jóval kidolgozottabb a talaj, élesebbek a textúrák. Mi ez, talán visszamentek az időben az engine-nel?

A RA3-ból átmentett egységdizájnról nem is beszélek, egyszerűen botrányos, hogy pl. a legendás Orca milyen béna bumfurdi lett, nem is beszélve a NOD egységeinek nagy részéről. A mutánsok busza is csak valami paródia lehet, rettentő béna.

Egységkijelölés? Nem akarom elhinni, hogy volt ember akinek tetszett a RA3 színes körvonalas megoldása.

Ha továbbmentek volna a TW többé-kevésbé realisztikusságra törekvő grafikája által kijelölt úton, most lenne egy gyönyörű RTS-ünk, nem pedig egy ilyen eldizájnolt öszvér.

Ami a RA3 paródisztikus giccsében még működött (sokaknak már ott sem) az itt egyszerűen letaglózó.

(-) Nincsenek tibériummezők. Valami űrbigyó dobálja le nekünk a kristályokat? Rossz vicc. Olyan tibérium lepte, poszt-apokaliptikus városokat szerettem volna látni, mint ami az intro-ban is szerepel. A harvesterek a C&C védjegyei voltak, erre kidobták. A multiban jól működik a kristályleejtő-elszállító rendszer, azonban elvenni a single-ből és a multiból a tibériummezőket - óriási negatívum.

(-)A komplett single player. Epikus kampány? Nyomokban sincs. Védd meg ezt, majd foglald el azt, a végén rombold le amazt. A kampány olyan egyszerű, mint a faék, három rajongó összedugva a fejét sokkal jobb kampányt, feladatokat találna ki, mint ezek a sablonos, ezerszer látott valamik. Rövid, sablonos, unalmas.

(-) Az átvezető videók. Ennyire low-budget videóbejátszásokat rég láttam. Szinte kár rá a szót vesztegetni, a forgatókönyvírót nem lenne szabad billentyűzet közelébe engedni 10 évig. Színészileg egyedül Kane hozza amit kell, a többi felejtős. A díszletekre sem időt, sem pénzt nem áldoztak, nagytotál akció szinte a nullával egyenlő.

(-) A menü. A bétázás alatt volt annyi jóhiszeműség bennem, hogy azt gondoltam, a bétához összedobtak valamit, a kiadott játékban rendes C&C dizájnos, fullos menü lesz. Hát persze. Ugyanaz a semmitmondó, jellegtelen valami a menü, mint amott. Gratulálok a dizájnereknek, ingyen csináltam volna mérföldekkel jobbat mint ez.

(-) EGYETLEN multis mód, a Domination. A bétában remekül szórakoztam, viszont azt gondoltam, lesz itt több, 4-5 féle játékmód is, és ez csak egy lesz a többi közül. Nos hát nem. Van egy játékmód, és más semmi. Írd és mondd, 12 db pályával. TIZENKETTŐ. Van 4-5 darab pályatípus, ezek variációi adják ki a pályákat. Először azt hittem, rosszul látok, amikor végignéztem mindet, és kerestem valami újdonságot. Nem kaptam.

(-) A fejlődés rendszer KIVITELEZÉSE. Óriási potenciál lett volna benne: a játékos által kiválasztható fejlesztések, tech-tree, upgrade-ek, nem pedig 'játszom és automatikusan kapok valamit' mód.

(-) És még sorolhatnám...

Hihetetlen, hogy ezt kaptuk 'epic conclusion' címén. Vannak a játéknak jó pillanatai, a bétában kiválóan szórakoztam sokszor, ám a teljes játék egy jó nagy csalódás. Meggyőződésem, hogy csak azért kapott 10/7, 10/8 értékeléseket, mert C&C - ha nem ragasztották volna oda a címet, ez a játék 2010-en nem kapott volna többet sehol 10/6 pontnál, vagy 60%-nál.

Annyira rámentek a multira, hogy teljesen figyelmen kívül hagyták azt, ami a C&C-kben hagyományosan jó, a roppant hangulatos single playert.

Az EA óriási hibát követett el, amikor ilyen utat választott lezárásként. Nagyon remélem, hogy a játék negatív visszhangja nagy arculcsapásként éri az EA-t, és őszintén örülök az EA Los Angeles szélnek eresztésének - ez a kontár banda nem cseszhet el még egy C&C játékot.

Hamvaiból pedig évek múlva egy új C&C emelkedhet fel, új, lelkiismeretes fejlesztőkkel, akik nem adnak ki a kezük közül ilyen öszvért. A neten, hivatalos fórumon, C&C közösségekben óriási a felháborodás a rajongók részéről, legyen ez intő példa.

Persze mindez bennünket, C&C fanokat nem vigasztal - Kane ennél sokkal minőségibb és jobb lezárást érdemelt volna.

• zsozso29
    Van valami Automated Patch, csak nem tudm letölteni...
    Cracking Command and Conquer 4 Made Easy

Explanation:
    ------------

- Run the offline patch and follow the instructions.
    - Start the game using the custom launcher.

Known Issues:
    -------------

- Progress jumps back to mission two after restart.

The emulator is an 0.1 alpha version, so I bet it's
    going to get fixed real soon. I'll release a new
    version of this application every time a new emulator
    comes out so stay tuned! And saving your game at the
    beginning of a new mission before closing the game
    should work just fine until then. Happy Seeding!

Credits:
    --------

Developed and brought to you by Blacktronic ~
    Based on an emulator by KoriTama ~
  • TDantes
    Oké, oké, csak érted, ha másnak működik, akkor nekem miért nem? Jó, hogy bármi megzavarhatja, csak bosszantó amikor sokan leírják hogy működik,de nekem meg nem.
  • Narxis
    Akkor várni kell crackre, szerintem lesz nemsokára. Ez nem tűnik olyan komoly védelemnek mint ubié. Az emulatort bármi megzavarhatja sajnos.
  • TDantes
    Nálam akkor se működik. Hogy kell működésre bírni? Mindent a leírás szerint tettem, itt lejjebb is levan írva. Pontosan lépésről, lépésre, ezt tettem.

Mégis, e-mail-t, és nevet kér.
  • gematta
    Teszteltem elég érdekes
    de megxokható csak a fránya magyar hiányzik nekem
    remélem lesz hun hozzá?
  • Narxis
    működik

• TDantes
    Működik ez különben valakinek? Nekem el se indult, kéri az e-mail-t, meg jelszót.
    Ha nem lehet működésre bírni, akkor mindegy , annyira nem izgat. Állítólag elszarták, nem lesz ez jó játék. De ha működésre lehet bírni, csak megnézném igaz-e.
  • zsozso29
    Hogyha kilépsz a játékból csak akkor törli, de viszont mentésből meg tudod folytatni, hmmm, de ma már nem foglalkozom ezzel majd hóónap.
  • Narxis
    Próbáld ki ezt!!

In emule serv. dir. > Accounts>persona_test.xml>open in notepad:
    Find:
    0
    0
    0 - XP, write your number of XP and save.

Tehát manuálisan minden mentés vagy pálya után(?) be kell írni.
  • grebber
    Tehát akkor a single-et nem lehet végigvinni?
  • Narxis
    ááááááááááá fenébe...

még jó hogy nem kezdtem letölteni :p
  • gematta
    köszi mindenki segitségét megy
    + találtam én is segitséget

http://www.youtube.com/watch?v=Imn01HSH6yM
  • zsozso29
    Valami nem jó! nem maradnak meg a feloldott pályák...
  • gallardo
    ezt mind megcsináltam de a RunCNC4.eng.bat-ra kattintva nem történik semmi. win7/32bit
  • gematta
    hát pech sehogy sem megy se az angol szerint se a magyar szerint
    szerintem a 64 bit nem teccik neki vagy a win7
  • Japper
    detto
  • gematta
    thx
    de a total nem látja se igy se ugy
    a számitógép ikonbol meg igen
  • viizo
    aki játszik már vele: hány skirmish / multi pálya van benne?
  • Japper
    Kapcsold be a rejtett és az operációs rendszer védett fájljainak megjelenítését a mappabeállításokban.
  • gematta
    javitom
  • gematta
    jo neked
  • Coolfire
    32 bitnek van....

• gematta
    köszönöm
    csak nekem ez hiányzik
    Windows\system32\drivers\etc\hosts fájlt
    Win 7 64bit amit használok
  • Coolfire

MŰKÖDŐ SERVER-EMULÁTORRAL!

Használata:

1, Windows\system32\drivers\etc\hosts fájlt megnyitod jegyzettömbbel és bemásolod ezt:

Idézet:
    127.0.0.1 gosredirector.ea.com
    127.0.0.1 blazeserver.blazeemu.org
    127.0.0.1 gosgvaprod-qos01.ea.com
    127.0.0.1 gosiadprod-qos01.ea.com
    127.0.0.1 gossjcprod-qos01.ea.com
    127.0.0.1 demangler.ea.com
    127.0.0.1 vmp.tools.gos.ea.com

2, A lemez CNC4Server mappájából minden fájlt a játék Data mappájába másolsz.

3, Elindítod a CNC4SERVER.exe-t!

4, Elindítod ezt: RunCNC4.eng.bat - ez indítja a játékot!

http://www.file-rack.com/files/KL2prUDNwVWH/CNC4SERVER.rar.html

by Szaby59 magocska...
  • gematta
    leirnád lécci hogy csináltad
    hogy elindult
    köcce
  • Coolfire
    Ez nem crack,csak szerver emu.De csak jó lesz egy darabig..
  • Narxis
    majd meglátjuk
  • Prince23
    azé top 5 -be benne lesz jövőhéten,a mikor emgérkezik a lista angliából meg usabol
  • Narxis
    LOL, amúgy se hiszem, hogy sokat adtak volna el belőle, de így aztán végképp nem. :D
  • Zomil
    nah ez jó hir, legalább a single-t végig vihetem :)
    (már csak le kéne töltenem valahonnan :D )
  • zsozso29
    Ja jó van működi az XP is csak el kell jutni odáig...
    Tehát minden rendbe.
  • zsozso29
    4 pályánál tartok semmi gond működik. lol
    Ja akinek kell a "Crack" itt van.
    CNC4SERVER
  • Prince23
    akkor nem értem minek van ott a chat.