Command and Conquer IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézzél meg például egy Company of Heroest, ott a multinak olyan mélységei vannak, mint a C&C-nél soha, és sokkal több ész is kell hozzá.
Egyszerûen belátták a készítõk hogy a régi Dune2 féle receptrõl nem lehet több bõrt lehúzni, ezért igyekeznek újítani a negyedik részben.
Meglátjuk hogy az új koncepció mennyire lesz mûködõképes.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a londoni filharmónikusok is közremûködtek a zenénél, a hallottak alapján hihetetlenül fülbemászó, és tényleg filmszerûen nagyszabású lesz.
egyébként mindig gyõzünk:) Mikor megszakadt a szerver éppen vereségre álltam xd, de elveszett az összes rangom GDI-val. :(
Mindenestre kiváncsi leszek hogy mien lesz a teljes játék, március 16-án
Ennel meg a tiberian wars is ezerszer jobb, vissza siroma regi strategiakat.<#rinya>#rinya>
Ugy nez ki tovabra isa Tiberian Sun marad az orok kedvenc. Raadasul mivel most van a 10 eves evforduloja ingyen le lehet tolteni a kiegeszitojevel eggyutt Innen jo nosztalgiazast.<#integet2>#integet2>
eddig elsõ benyomás 7 ponttal kezdõdött... 9 pontot már sajnos nem fog kapni tõlem. Korrekt játék lett, csak hát a béta nem szól másról mint az esztelen egységgyártásról :S
egyébként tényleg idegesítõ lehet újra kvázi kezdõként indulni, azt aláírom :|
Most lvl 1 vagyok
Már bocs de mindent elcsesztek eddig, ami köze volt a c&c-hez, ez már csak a nevében volt, már egy menü elcseszés is belefér.
az eddigi c&c menük jók voltak, nehogymár a legújjabbat csesszék el. :)
a béta nálam is 10/7 eddig, a több fõs multija jobban bejön mint a c&c 3-é volt.
az 1 vs 1 viszont nagyon nem kiegyensúlyozott, ha a két ellenfél másféle kasztot választ, az egyik nagyon hamar durva fölénybe kerülhet - a defense 1 vs 1-ben pl. sokkal jobban mûködik, mint az offense vagy a support.
Egyébként az elõdökhöz képest vissza esés de nagyon!
a zene + a menübõl nézve eléggé star warsos tényleg meg star trekes lol
Nem, én tényleg nem a fikzázáson szeretném kiélni magam de egyszerûen SEMMI jót nem tudok leírni, pedig szeretnék elhihetitek.
Nekem megvannak az eredeti CnC-k egészen a generalsig (és nem packban) ott valami elszakadt és csak romlik minden de ez tényleg a mélypont.
F
Login bla bla...
Nézem, valami nem stimmel jót szedtem le? Star wars zene, világûr, csillagrombolók?! Ha nem lenne ott a felirat kíváncsi lennék ki mondaná meg ez még is micsoda.
Játszani még nem tudtam mindig kidobott elõtte de ez nem indul jól, a CnC3 legalább kötõdött valamennyire az univerzumhoz de ez semennyire eddig.
F
Kipróbáltam a C&C4 bétát, gamespoton osztogatnak kulcsokat.
2 kört játszottam, elég szánalmas egy játék. Sajnálom, hogy így sárba tiporják a C&C nevét.
A DoW2 játékmenetéhez hasonlítható, mégsem éri el annak a szintjét. Szerintem túl gyorsan történik minden, elnagyolt az egész, mintha konzolra készítették volna(:D). Az egységeknek nincs "súlya", annyiból áll az egész, hogy az elsõ másodpercektõl kezdve fos*d ki az egységeket, majd támadsz. Tiberiumot nem kell szedni, építkezni nem lehet. A legviccesebb, hogy a kisebb rangú játékosoknak szinte esélye sincs nyerni, mivel a nagyobb rangúak jobb egységeket gyárthatnak. A hangok sem tetszenek, a zenék szépek, de nem illik a csatákhoz szerintem.
Van a multi bétában global chat, és a többi játékosnak is hasonló volt a véleménye, akik írtak, nem igazán bejövõs. Kár érte, szerettem a C&C stratégiákat, talán az egyjátékost megnézem még a történet miatt.
sõtt egy adag orce meg a másik fajta gdi repülö egy pillanat alatt leszedte... nekem valahogy a gdi repülöi tul eröseknek tünnek
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
a Scorpion tank vmi brutális, Tier 1-es egységként nagyon ütõs, fõleg a rákapcsolódós, másodlagos funkció - néhány ilyen skorpió komplett tank / titan seregeket tesz a földdel egyenlõvé.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
dotának ehhez semmi köze... ez egy dawn of war 2 másolat :)
1 mondnak még el menne de nem teljes c&c-nek <#boxer>#boxer>
mi az a 14 év :)
az 5 vs 5 csaták nagyon eltaláltak, nagyon élvezetes a folyamatos taktikázás, és a command point-függõ egységlimit pont annyira nehezíti meg a játékot, amennyire kell, és ezzel ezúttal tényleg taktikásra sarkall (mondom ezt úgy, hogy világ életemben utáltam az egységlimitet, legyen bármilyen rts-rõl szó).
amennyire fújtam az új CTF rendszerre az elsõ néhány meccsen, amikor még azt sem tudtam mit-hogy, most már legalább annyira bejön ez az új móka.
a single playert viszont hogy fogják megoldani, hát kíváncsian várom...
maniac001:
nem lehet hogy rosszul írtad be a kulcsot? esetleg próbálj regelni másik accountot...
épp csak az ûrbe lõtt kékes rovarplazma hiányzik :D
zene: nem lenne rossz, ha ez egy star trek játék lenne...ugyanis totál olyan érzésem van mintha egy star trek világba csöppentem volna, közben ez c&c :D
sztem a zene nem nagyon illik hozzá, föleg amelyik a menüben szól
igazábol a véleményem: elég érdekes és talán még sikeres játék is lenne, HA nem c&c név alatt futna... igy viszont mint ennek az univerzumnak az utolso darabkája csak egy EIPC FAIL
ha arra gondolok, h ez lesz az utolso nod vs gdi játék fáj a szivem, h ezt kapjuk. kapunk egy CTF játékot ahol egységeket kell mozgatni és ez bizony nem c&c :S
- grafikailag egészen jó lesz (Starcraft 2-nél jóval látványosabb, bár aki összevetette már a két rts-rõl a screenshotokat vagy videókat, béta nélkül is láthatta már a komoly difit a c&c javára)
bár vannak baltával faragott egységek, és a dizájn is érdekes helyenként, de az összkép mozgás közben mégsem rossz, a terep is részletes és szép.
mondom ezt persze min. high-ra húzott nagyfelbontású grafikával - de nyilván megjelennek majd a lehúzások is az 1024x768 vagy az alatti felbontásban, low-ban nyomuló kollégák részérõl, mint a RA3-nál;
- a hangokból túl sok variáció nincs, de nyilván nem sütnek el mindent a bétában. eddig az összes c&c jó volt hangok terén, várhatóan itt sem lesz gond;
- zene az átlagos és a jó között mozog nálam, néhol hatásvadász, de kifejezetten jónak várható;
- a három crawler kaszt a játékban jobban mûködik, mint gondoltam;
negatív:
- a menü nem túl jó;
- nincs bázisépítés, tibériumgyûjtés, ezek óriási és bosszantó hibák
- rettentõen sajnálom, hogy elvitték klikkelõbajnokságba a C&C-t, hol van már a tiberian sun megfontolt játékmenete?
sajnos hiába jó a körítés, ha pont magát a játékot cseszik el, és ezzel magát a C&C nevet ölik meg.
az egységek iszonyat gusztustalanul néznek ki...