5661
  • Melkon666
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy ti találkoztatok-e olyannal, hogy teljesen véletlenszerűen "beakad" a játék. Minden maxon full simán megy, gyönyörű fut az egész, aztán hirtelen megakad a kép, a hang is beakad, a gép tölt mint állat, aztán 5-10 másodperc múlva megy tovább gond nélkül. Csak addig a karakterem nyilván egy helyben áll és nem csinál semmit szóval ilyenkor mindig a földre kerülök, vagy nem futok az eventeknél stb. Baromi idegesítő... Van, hogy egy pálya alatt 2-3xor is csinálja, van hogy 3 pályán keresztül semmi.
    Ezt csak a L4D2-ben csinálja, az egyessel nem volt még ilyen soha. Sőt a demoval sem volt ilyen problémám. Próbáltam ki-be kapcsolni a multicore-t, de ígyis-úgyis előjön a dolog.
  • Doom 4
    Akkor csinálj arról a trükkről egy videót légyszí
  • HF
    Dehogynem egyszerű az, megvan a maga trükkje ;)
    (és nem bugokra gondolok)
  • Blacksheep333
    Inkább németek voltak, nem hiszem, hogy Ausztrálokkal összerak, elég messze vannak. :D
  • SötétBarom
    Megvan a Parish experten. Bridge nem egyszerű :DDD

Viszont achinak csak ezt az egyet adta meg, so I got still something to prove :DD
  • xxxpaulxxx
    nem figyeltem de nem volt magas pingre utaló jel:D
  • SötétBarom
    Ping jóvolt, nem? :DA_:SD?
  • xxxpaulxxx
    igen mert őket is elég keményen megcenzúrázták:D
  • Rage47
    én úgy tudtam csak németekkel lehet:) de úgy látszik az ausztrálok is kaptak plusz fegyót
  • xxxpaulxxx
    nem is tudtam, hogy ha ausztrál van a csapatban, akkor én is tudom használni a CS-s fegyókat:D
  • xxxpaulxxx
    furcsa... nekem se működött de az utsó update óta megint jó
  • BAk3R
    :)
  • ProEvoFan
    ház ez mekkora gáz!!!
    megint nem indul a L4D2
    engine error hibával nem indul...
    már másodszor...köszi Valve
    remélem megint nem 4 napig tart majd a hiba kijavítása
    írtam nekik levelet
  • BAk3R
    survival-höz csak az a kézifegyveres achievement van összvissz?
  • Since
    Akkor mivel ledhet a gond? Más játék zökkenőmentesen megy online, csak a L4D2 szarakodik. Nem lehet hogy alapból a serverrel van a gond? Bár a többieknek jó pingjei voltak...
  • bertino
    nem.
  • Ron Ragm
    Hm, nem is figyeltem, kösz.

Amúgy ja, elég jól megoldották hogy ilyen SNES szintűen is legyen értelmük.
  • Since
    Nemtudjátok véletelnül hogy a port forwardolás megoldja-e a lag problémát? Akárhány játékhoz csatlakoztam 500 körüli pingem volt :(
  • xxxpaulxxx
    várj, segítek:P:D

azért a boomer/spitter odabasz:D
  • Ron Ragm
    A kettes videóban sokkal több minden van, tankon kívül az összes special infected pl
  • Rip
    Ááá, ez tök jó! :D Még el is játszanék vele!
  • XeeN
    Fegyver stat-ok.
  • harvypoker
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=884519

itt probald a kettes opciot :)
  • ProEvoFan
    "szerinted ennek ugyanolyan gépigényének kéne lennie"

én nem ezt állítom
    ezért mondtam h elvileg...mert sokan ezt hangoztatták a fórumban is
  • xxxpaulxxx
  • RatBaG #1908
    nem emlékeztek, hogy melyik l4d topicban volt az link, amin a fegyverek statjai voltak leírva? vmi fórum volt az is, dps-ekkel meg egyebek...
  • SötétBarom
    Ki jön most egy expert / realism-re? :D
  • dronkZero
    Kb 10x annyi dologra hat egyszerre a fizika, mint az első részben. Az meg prociigényes, nincs mese. Pipe bomb, ugye. Meg gondolom a plusz zombimodellek (sokféle "ép" zombi, és azok csonkított 3D-s modelljei) meg textúrák a memóriát falják jobban.

Nekem meg az a fura, hogy szerinted ennek ugyanolyan gépigényének kéne lennie, mint az első résznek, mikor szemmel láthatóan több dolga van a gépnek.

És akkor a háttérben futó fejlesztett AI director gépigényéről nem is beszéltünk...
  • ProEvoFan
    valamit nem értek
    a L4D tökéletesen megy (60fps végig, néha lemegy 55re,képtörés bekapcsolva) viszont ugyanazokkal a beállításokkal nem megy 60fpsel a L4D2...4xAA, 16xAF, minden maxon, 1680x1050 a felbontás, képtörés bekapcsolva...így inkább 30-60fps között megy, átlag 40 fps...
    elvileg nem változott a gépigénye...
    ha a képtörés kikapcsolva, akkor 40-170 fps között megy, de így megtörik a kép:( ez azért érdekes, mert más játékoknál nincs ekkora különbség a képtörés on/off között, mag 5fps pl a Crysisnál ennyi a különbség

a Dirt2 demó bechmarkja több fpst hozott ki, mint a L4d2....
    ez valami bug lehet, vagy a L4D2-nek több magos proci kell...
  • xxxpaulxxx
    vagy olyan, mintha szemben nem lennének játékosok, esetleg ti ketten vagytok és ott egyedül játszik valakiXD
  • Neoncsoves
  • SötétBarom
  • dronkZero
    Na, rászántam magam, megvettem. Egész jó.
  • LasCar16
    maradjunk a csocsós hasonlatnál, l4d2 single player módban olyan mintha csak a kapussal játszanál... nagy hiba ha így hasonlítod össze
  • xxxpaulxxx
    És tényleg! Észre sem vettem!:D
    Köszi:)
    Remélem a hét végéig még jó leszXD
  • SötétBarom
    L4D single egy ökörség. Kb mintha a CS-t értékelné valaki az alapján, hogy botok ellen tolja. :D
  • BAk3R
    volt update, hátha megint tudsz játszani egy darabig :)
  • Frank99
    azt azért tegyük hozzá, hogy ezt ezért sikerült a multiban is lopva játszani, az mw2-őt meg nem igazán....

és mielőtt bárki rám ugrana, megvettem MINDKETTŐT, de eddig csak az MW2-őt toltam multiban, a left4dead2-őt singleben egy ideig, de néha elég frusztráló...

a cheaterek sem ennyire elvakultak, mint a zombik néha...
    ebből is látszik, hogy jó a zombiölés, de mégis jobb az emberölés
    :-)

ne hasonlítsuk már a két csocsót kérem, mert bár játék mindkettő, de igencsak más tartalommal....
  • böröczk
  • MrAndree
    Biztosan. :) Én a Call of Duty féle multit mindig dögunalmasnak találtam és ez az MW 2vel se változna meg az biztos.