5661
-
Melkon666 #1933 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ti találkoztatok-e olyannal, hogy teljesen véletlenszerűen "beakad" a játék. Minden maxon full simán megy, gyönyörű fut az egész, aztán hirtelen megakad a kép, a hang is beakad, a gép tölt mint állat, aztán 5-10 másodperc múlva megy tovább gond nélkül. Csak addig a karakterem nyilván egy helyben áll és nem csinál semmit szóval ilyenkor mindig a földre kerülök, vagy nem futok az eventeknél stb. Baromi idegesítő... Van, hogy egy pálya alatt 2-3xor is csinálja, van hogy 3 pályán keresztül semmi.
Ezt csak a L4D2-ben csinálja, az egyessel nem volt még ilyen soha. Sőt a demoval sem volt ilyen problémám. Próbáltam ki-be kapcsolni a multicore-t, de ígyis-úgyis előjön a dolog.
-
#1932 Akkor csinálj arról a trükkről egy videót légyszí -
#1931 Dehogynem egyszerű az, megvan a maga trükkje ;)
(és nem bugokra gondolok) -
#1930 Inkább németek voltak, nem hiszem, hogy Ausztrálokkal összerak, elég messze vannak. :D -
#1929 Megvan a Parish experten. Bridge nem egyszerű :DDD
Viszont achinak csak ezt az egyet adta meg, so I got still something to prove :DD -
xxxpaulxxx #1928 nem figyeltem de nem volt magas pingre utaló jel:D -
#1927 Ping jóvolt, nem? :DA_:SD? -
xxxpaulxxx #1926 igen mert őket is elég keményen megcenzúrázták:D -
#1925 én úgy tudtam csak németekkel lehet:) de úgy látszik az ausztrálok is kaptak plusz fegyót -
xxxpaulxxx #1924 nem is tudtam, hogy ha ausztrál van a csapatban, akkor én is tudom használni a CS-s fegyókat:D -
xxxpaulxxx #1923 furcsa... nekem se működött de az utsó update óta megint jó -
BAk3R #1922 :) -
ProEvoFan #1921 ház ez mekkora gáz!!!
megint nem indul a L4D2
engine error hibával nem indul...
már másodszor...köszi Valve
remélem megint nem 4 napig tart majd a hiba kijavítása
írtam nekik levelet -
BAk3R #1920 survival-höz csak az a kézifegyveres achievement van összvissz? -
Since #1919 Akkor mivel ledhet a gond? Más játék zökkenőmentesen megy online, csak a L4D2 szarakodik. Nem lehet hogy alapból a serverrel van a gond? Bár a többieknek jó pingjei voltak... -
#1918 nem. -
#1917 Hm, nem is figyeltem, kösz.
Amúgy ja, elég jól megoldották hogy ilyen SNES szintűen is legyen értelmük. -
Since #1916 Nemtudjátok véletelnül hogy a port forwardolás megoldja-e a lag problémát? Akárhány játékhoz csatlakoztam 500 körüli pingem volt :( -
xxxpaulxxx #1915 várj, segítek:P:D
azért a boomer/spitter odabasz:D -
#1914 A kettes videóban sokkal több minden van, tankon kívül az összes special infected pl
-
#1913 Ááá, ez tök jó! :D Még el is játszanék vele! -
#1912 Fegyver stat-ok. -
harvypoker #1911 http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=884519
itt probald a kettes opciot :) -
ProEvoFan #1910 "szerinted ennek ugyanolyan gépigényének kéne lennie"
én nem ezt állítom
ezért mondtam h elvileg...mert sokan ezt hangoztatták a fórumban is -
xxxpaulxxx #1909 -
#1908 nem emlékeztek, hogy melyik l4d topicban volt az link, amin a fegyverek statjai voltak leírva? vmi fórum volt az is, dps-ekkel meg egyebek... -
#1907 Ki jön most egy expert / realism-re? :D -
#1906 Kb 10x annyi dologra hat egyszerre a fizika, mint az első részben. Az meg prociigényes, nincs mese. Pipe bomb, ugye. Meg gondolom a plusz zombimodellek (sokféle "ép" zombi, és azok csonkított 3D-s modelljei) meg textúrák a memóriát falják jobban.
Nekem meg az a fura, hogy szerinted ennek ugyanolyan gépigényének kéne lennie, mint az első résznek, mikor szemmel láthatóan több dolga van a gépnek.
És akkor a háttérben futó fejlesztett AI director gépigényéről nem is beszéltünk... -
ProEvoFan #1905 valamit nem értek
a L4D tökéletesen megy (60fps végig, néha lemegy 55re,képtörés bekapcsolva) viszont ugyanazokkal a beállításokkal nem megy 60fpsel a L4D2...4xAA, 16xAF, minden maxon, 1680x1050 a felbontás, képtörés bekapcsolva...így inkább 30-60fps között megy, átlag 40 fps...
elvileg nem változott a gépigénye...
ha a képtörés kikapcsolva, akkor 40-170 fps között megy, de így megtörik a kép:( ez azért érdekes, mert más játékoknál nincs ekkora különbség a képtörés on/off között, mag 5fps pl a Crysisnál ennyi a különbség
a Dirt2 demó bechmarkja több fpst hozott ki, mint a L4d2....
ez valami bug lehet, vagy a L4D2-nek több magos proci kell... -
xxxpaulxxx #1904 vagy olyan, mintha szemben nem lennének játékosok, esetleg ti ketten vagytok és ott egyedül játszik valakiXD -
Neoncsoves #1903 -
#1902 -
#1901 Na, rászántam magam, megvettem. Egész jó. -
#1900 maradjunk a csocsós hasonlatnál, l4d2 single player módban olyan mintha csak a kapussal játszanál... nagy hiba ha így hasonlítod össze -
xxxpaulxxx #1899 És tényleg! Észre sem vettem!:D
Köszi:)
Remélem a hét végéig még jó leszXD -
#1898 L4D single egy ökörség. Kb mintha a CS-t értékelné valaki az alapján, hogy botok ellen tolja. :D -
BAk3R #1897 volt update, hátha megint tudsz játszani egy darabig :) -
#1896 azt azért tegyük hozzá, hogy ezt ezért sikerült a multiban is lopva játszani, az mw2-őt meg nem igazán....
és mielőtt bárki rám ugrana, megvettem MINDKETTŐT, de eddig csak az MW2-őt toltam multiban, a left4dead2-őt singleben egy ideig, de néha elég frusztráló...
a cheaterek sem ennyire elvakultak, mint a zombik néha...
ebből is látszik, hogy jó a zombiölés, de mégis jobb az emberölés
:-)
ne hasonlítsuk már a két csocsót kérem, mert bár játék mindkettő, de igencsak más tartalommal.... -
#1895 -
MrAndree #1894 Biztosan. :) Én a Call of Duty féle multit mindig dögunalmasnak találtam és ez az MW 2vel se változna meg az biztos.