Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
egy kis hiba

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Why so serious?
Engine error
Steam is not running.You must start Steam in order to play this game.
kösz elõre is.
Csinálj játék közben screenshotot, majd nézd meg a tulajdonságait.
Ebból le tudod szûrni, hogy abban van-e, amiben akarod.
(Még ide is beszúrhatod, és elmondod, mi a baj vele.)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
"Nem lehetsz több 14-nél...."
Rengeteg embert ismerek aki hiába 30 éves, mégis kevesebbet ért a számítógépekhez, mint egy 14 éves. Jó nagy faszok, mi?...
Az operációs rendszeren is túl...
A demoban a fegyverek hány %-a van benne?
Jó nagy csicskaság volt, ugyanis 2magossal csak 1600-as felbontásban fut szépen, most meg 50 FPS minden full + 1920x1080 .....
aki teheti kapcsolja ki!!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
javaslatod 1-es, mostmar leulhetsz... meg tanulj 1 kicsit...
arrol van szo hogy nem tudok valtani felbontast! az hogy betuk olyanok amilyenek az egy dolog! ranyomok, hogy masik felbontas es semmi! capise?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szerintem nalad legalabb 10-el idosebb! ;-)
Azt is el tudom kepzelni, hogy regebb ota van szgepem mint ahany eves Te vagy!
pls irjatok ki, hogy senki ne merjen kerdezni mert mindenki neki esik! eszem megall!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Engine error
Steam is not running.You must start Steam in order to play this game.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
ezek szerint a betuk minosege nalad is ilyen csapnivalo?
Mint emlitettem barmilyenre allitom felbontast nincs valtozas, ergo nem tudom mihez viszonyitani hogy milyen a minosege! A jelenleginel tobbet vartam! Mivel nem tudom merni a dolgot semmihez igy feltetelezem, hogy nalam van a gond vga driver, op rendszer etc!
Ha kepes vagy felfogni a problemat (amit ketlek az eddigi hozzaszolasaid alapjan), akkor dobhatsz 1-2 otletet mi lehet a gond egyebkent meg nem kellenek a hozzanemerto megjegyzeseid! Azokat megtarthatod magadnak!