5661
  • Hoz_Hun
    Ez abzzeg H-I-H-E-T-E-T-L-E-N!!
    Megint működik csak át kellet pakolnom a C-re oda ahova alapból tenni akarja. Ugyan ezt eljátszották a L4D is annak idején! A kurva annyukat!
    (erről a forumon nem írnak mint megoldást, csak emlékeztem L4D nél ugyan ez volt, csak mást írt ki és el se indult az introig se)

Ezzel csak annyi a bajom, hogy a C-n én csak OP rendszert és fontos dolgokat tartok, helyem sem annyi.
    Rohadjon le a Valve. Na mindegy remélem a következő update után viszapakolhatom :(
  • BAk3R
    Kit érdekelnek a személyiségek, meg, hogy hogy nénzek ki??
    Egyetlen dolog számít, a gyilkolás!!
  • Prince23
    Miért, egyáltalán van valamelyik karinak személyisége? nagy nulla az egész.
  • MrAndree
    Megnéztem gyorsan, nekem továbbra is működik... :)
  • Hoz_Hun
    Nem. Nekem eddig jó volt, legutóbbi "frissítés" óta nem megy egyáltalán. Intro után kilép Engine error-ral (és semmit nem változtattam a gépemen).
    Ez úgy értem, hogy előrendelésben volt meg a játék és a demo és egész eddig a játék is jól futott.

A Steam olyan mint autoval közlekedni: bármikor baleset érhet önhibádon kívül.
  • Krinyo
    A megszokás nagy úr
  • ProEvoFan
    több embernek nem ment...
    most jött egy frissités, de nekem ezzel sem működik
    odáig jutottam, h nem mindig írja ki, h "engine erreo2...LOL!

neked megjavult a játék?
  • xxxpaulxxx
    nekem kedvencem a "Move ya asses!":D
  • SötétBarom
    =]

Mindig coachal megyek. :D Lehet vele mondani folyton, hogy "Ah shit" :D
  • xxxpaulxxx
    Coach powa!:D
  • SötétBarom
    Engem például végtelenül irritált Louis. -.-
  • LasCar16
    mer ő jány és nem szeret vele lenni
  • MrAndree
    Mindegyikben van azért valami, ellentétben ezzel a nővel aki nemcsak randa de egyetlen emlékezetes beszólása vagy momentuma nincs a játékban. A többieknek azért akad.
  • Rage47
    talán azért maradtak meg az 1 karakterei jobban, mert ilyen játék azelőtt még nem volt.
  • angelslie
    Nekem is jobban bejöttek az 1 karakterei. Csak nem értem miért pont Rochellet szemelitek ki? Számomra a többiek is ugyanolyan furák és nem túl szimpatikusak.
  • böröczk
    Köszi
    Egyébként egy rohadt idegesítő karakter mindazon túl, hogy baromi ocsmányra is sikerült, nulla személyiséggel, gyenge szövegekkel, irritáló kommentekkel.
    Vissza a régieket. Másik hárommal amúgy nincs gond, de az 1 karakterei sokkal kidolgozottabb személyiségűek és kedvelhetőbbek voltak. Persze, nem ez a játék lényege, de számít.
  • angelslie
    Grat
  • MrAndree
    Nekik is legyenek rossz álmaik mi? :) Tessék:

• böröczk
    Apropó, A KÉPet oszd már meg a publikummal, legalább örökre nyomot hagy a topicban is.
  • MrAndree
    Szerintem verték őt szülei azzal eleget, ilyen fejet a természet magától nem hozhatott létre...
  • MrAndree
    Játékindításnál valóban nem volt eddig baj, de azért a tegnapi meg azelőtti páros kifagyásainkat nem élveztem annyira. :) Persze semmi súlyos, és már chargerbe se ragad bele senki de azért még van mit javítani.
  • böröczk
    Miva? Rosellt bézbólütővel verném, ameddig ki nem pukkad, bár jobb ötlet a shoti, mert addig se visít.
  • angelslie
  • böröczk
    VÉGRE
  • böröczk
    mert 1-2 ember 50x leírja ugyanazt a problémáját : D De ismerőseim körében sem gyakori ez a fajta gond játékindításnál..
  • böröczk

Érdekes, nekem még egyszer nem volt indítási problémám. Egyszer sem.
    Egyéb játékbeli bugba már futottunk, de azt patch megoldotta.

• Doom 4
    hát akkor keresek videót mert játék közbe is megnézném csak nincs játékom de azért köszi ^^
  • Hoz_Hun
    Gondoltam beírom: a játék újratelepítése se oldotta meg a gondot.
    Úgy hogy nekem pihi a következő updatig (vagy tovább).
  • HF
    Hát videót találsz szerintem nélkülem is, de játékban inkább megmutatnám... :P
  • angelslie
    Nekem ez minden újabb játéknél jelen van. De nemrég rájöttem hogy ha elkezdem gyorsan mozgatni az egeret ilyenkor akkor hamar megmozdul újra a játék.
  • tototto
    na mire lemegy az ára és megvehetem, addigra talán gatyába is rázzák a gamet, addig meg nem kell legalább idegesítenem magam :D
  • Lunki88
    Azok alapján hogy mennyi felháborodott hsz-t olvastam már ezzel kapcsolatban, nem értem hogy a Valve miért nem vesz róla tudomást.
  • Hoz_Hun
    Na most már nekem se megy a játék.
    A K*** A**** a rohadt Valvenak, hogy nem bírnak úgy updatelni, hogy el ne basznának valami.
    Az intro után kibasz a windowsba ezzel az üzenettel: "Engine Error: Could not load library client."
    Probáltam a Validating Steam files, de nem használt semmit. Most épp újra letöltöm az egészet (úgy hogy várhatok pár órát).
    Ha ez után se megy akkor ennyi, nem tudok mit tenni. Reménykedek, hogy egy legközelebbi update után majd elindul.

AZ ILYENEK miatt lettem konzolos. Guildwars, Left 4 Dead kívül nem is játszom mást PCn.... nem is fogok. Rohadjanak le, hogy veszek egy játékot és nem tudok vele normálisan játszani a baromkodásaik miatt.
  • bertino
    nem valószínű.
  • Lunki88
    Arra gondoltam hogy az első részt odaadnám tesómnak. Mivel 1 példány van csak, így nem igen tudnánk együtt játszani. Gondolom nem lehet megoldani anélkül (warezt leszámítva) hogy megvegyem még1x...
  • bertino
    én a helyedben nem variálnék.
    egy acc-hoz annyi game-t adsz hozzá, amennyit csak lehet.
  • Rage47
    csinálhatsz új accot is (nem látom értelmét), vagy a meglévőhöz hozzáadhatod (megmaradnak a friendek, stat, stb.)
  • Rage47
    multicore rendering? - bár már javitották elvileg azt is
  • Lunki88
    Na jelentem megvettem a játékot, remélem nem fogom siratni a pénzem. :P Az első rész óta van steam accom, szóval a 2.részt ehhez hozzá tudom regelni? Vagy csinálhatok egy másik accot ennek a játéknak, és az előzőt pedig oda tudom adni másnak pl.?
  • SötétBarom
    A legutóbbi update óta nekem is van ilyen. Meg olyan, hogy leesik az FPS 5-10 közé pár másodpercig :c