Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jöjjön már valaki most játszani!

angelslie
Hát mondjuk megvette a four packot és az egyik kiszemelt a 4 közül mégse kérte... akkor rajta maradhat egy..

Volt aki jelentkezett is, hogy van egy feleslegese, csak neki megvan az Orange Box :/

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Mondjuk szerintem nem túl reális, hogy valakinek már megjelenés elõtt felesleges példányai legyenek, de persze ki tudja... 😊
angelslie
Szerintem annyira nem rossz... ha van egy felesleges példányod így hozzájuthatsz ingyen plusz 2 játékhoz..
Azzal a felesleges példánnyal meg nem tudom mit kezdenél, elküldöd valakinek, de akkor nem kapsz érte +2t 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

HF
Csak nem te hirdetted a hivatalos steam fórumon 😄

csak, hogy az még 15-én volt. azóta pedig történt egysmás, pl. a korai demo megjelenése jõ bõ napot késett, így a többi dátumot is tolták egy nappal.

Serpa
kijaz a hüje? X)

angelslie
Valaki akar cserélni l4d2-t egy hl2:episode1-ra + egy team fortress2-re?😄

ITT IS 3-at írtak, de majd meg látjuk, azon az egy napon már semmi nem múlik. 😊
jolvan nekem8 😊 csak ne lepõdj meg ha esetleg 4-e lesz belõle.

angelslie
Reggel bejött a start preloading ablak, ott 3.a volt kiírva NAGY betükkel...

http://steamcommunity.com/games/L4D2/events/55327883716489665

w77d
hál istennek, komolyan hiányoznának Francis beszólásai XXD

angelslie
A felugró ablakban 3.a volt kiírva, had tudja jobban már az aki kiadja 😊

4-én 😊

Lunki88
Ha lehet hinni a cikknek akkor a 2-ben is lehet majd Francisékkel nyomulni. 😄
Rip
Köszi!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Serpa
megtaláltam a public demohoz a közvetlen linket.

steam://preload/590/

tölti ...

Serpa
megvan, csak még mindig azt írja, h az elõfizetõk tölthetik.

angelslie
Még csak preload, 3án lehet játszani vele 😊
Warezt meg nem érdemes leszedni, nekem tönkretette a steamet délelött, az elöbb sikerült megcsinálnom, hogy egyáltalán elinduljon..

bertino
ja, olyan lehetséges, hogy letölthetõ steamen, elõre.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

angelslie
A store-ben keress rá hogy left 4 dead, ott lesz..

Serpa
nekem felugrott egy ablakban, h elõtölthetõ a public.
csak nem kattintottam rá, steam restart miatt.

bertino
csak elõrendelõknek van, meg max warez.
az ebben a topikban bocsi, de kerülendõ 😊

Serpa
megtudná vki adni a public demo preload linkjét?

bertino
na csak sikerült végre feltöltenem youtube-ra.
igen, direkt lett összenyomva

Rage47
de, mert így elvettek az értékébõl. mikor a 2. rész miatt csak hozzáadni kellett volna :S
plusz az fps-eket sztem valamennyire különlegessé teszi, ha látszanak a karaktered testrészei, élethûbb.
Krinyo
az fps-ek 99%-ban lebegsz, nem nagy érvágás

böröczk
Tegnap este én is csekkoltam, és sokkhatásként ért. Az elsõ részben látszik, szerintem úgy helyes, de most meg olyan, ha lenézel, mintha a levegõben lebegnél. : / Remélem, csak a demoban van így : D

Kumiho #2179

Az a görény Multicore rendering miért kapcsolódik minden indításnál magától be??

woy
már elõtölthetõ a demo

SötétBarom
A legjobb, mikor bemennek a parkba, és Ellis felkiált, hogy: "HORSE!"

😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Krinyo
igen ez nekem is feltûnt

angelslie
Pff, miért vették ki?:/

Rage47
Nem látszik a karakterünk teste belülnézetbõl :S Az 1.ben ha lenézek, simán látom a lábaim.
LasCar16
Ro-nak igazi feka szlengjei vannak: amikor Nickhez szól az a legjobb: yóóóóNick 😄d

#acm

angelslie
Hiába

SötétBarom
Igzektli.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nohab
Katt a képre, majd F5.
Krinyo
A szöveget majd akkor pontozzuk ha kijött a full addig fölösleges. A hangok sztem el vannak találva, föleg a parasztgyerek üt 😄

angelslie
Nekem miért nem töltenek be a képek? Kb. egy ekkora rész tölt be az összes általad linkelt képröl
----

----

Semmi más...<#nemtudom>

SötétBarom
Édesanyámék jöttek hozzám, aztán gondoltam jobb, ha nem szakadnak darabokra emberforma dolgok a háttérben <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

zzeN
Jaja, de hova tûntél? A riasztós résznél vettem észre h nem vagy ott😊.

És most egy kis bugyis kép:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

angelslie
A szövegükre értettem, söt a hangja max a nagy négernek lett eltalálva :/

SötétBarom
Mi a vér a sablonos bennük, úgy mégis ??? A motoros, a veterán, a jócsaj meg a parás nigger talán nem sablonos. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Dehogy.

Itt van egy laza kokszos tag, masszív feka, déli redneck gyerek (talán a legviccesebb), meg depeche mode pólós feka csaj.

Mégis melyik sablonosabb?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Krinyo
Ha ezek lettek volna elõször akkor most rinyálna mindenki hogy miért cserélnék le louis-ékra. Semmivel sem rosszabbak, pont ugyanaz a séma.

angelslie
Én a vidikböl azt vettem észre hogy nagyon sablonosak ezek a karakterek, nekem nem szimpatikusak :S

Lunki88
Amúgy milyenek az új karakterek? Van olyan jó dumájuk mint Franciséknek? xD Azért látom az arany gyûrû befigyel az elsõ képen. <#hehe>
angelslie
Kösz az ötletet 😊