Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lesz magyar felirat a demón

zzeN
Az utolsó tesztelésnél jött elõ ez a "hiba".

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ezzel sokkal nem vagyunk elõrébb, sejteni lehetett, hogy bugzott valami a demo-val, csak azt nem tudom, hogy nem tesztelték idõben?? mért most szarakodnak?

Lunki88
Öhm, véletlen nem róla mintázták a boomert? <#wow2>
drot
Vááá jelenjen már meg!!! 9-re visszajövök és ha addig nem lesz akkor...

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

SötétBarom
>[

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Valójában miért is csúszik a demo...

#
found this on the forums
its a chat session with a valve employee

"More information about the Demo - Reasoning for Delay, updates, etc.
posted by Killz2much Now On Windows 7 @ 08:02PM on October 27, 2009
So many of you might be mad or outraged about the early access demo being delayed. Many of you may think Valve was being lazy or they ****ed something up but I got in a word with Mike Blaszczak of Valve over Steam. He gave me the 411 on the reasoning behind its delay.

mike is now Away.
mike is now Online.
Killz2much Now On Windows 7: Hey Mike, I hope you don't mind but I just wanted to know something. What exactly happened with the L4D2 servers that made this demo be delayed for 10 hours?
mike: The servers? What do you mean?
Killz2much Now On Windows 7: I read on the Steam forums that the demo was delayed because of some "critical error" with the servers.
mike: I haven't heard such a thing.
mike: We found some bugs during last-minute testing that we decided to fix.
mike: If someone is telling you something else, you should ask them for details.
mike: They're probably making it up, and so there's no way for me to explain what everyone else says.
Killz2much Now On Windows 7: It was a thread on the Steam forums, I don't know the person.
Killz2much Now On Windows 7: But thanks for clearing that up.
Killz2much Now On Windows 7: Thanks, Mike.
mike: On the forums, you don't need to know them to ask them a question.
Killz2much Now On Windows 7: True and I did ask but the threads in the Left 4 Dead 2 section are in a storm of rage that it's impossible to get an answer.
Killz2much Now On Windows 7: But anyway, thank you.
mike: Sure.

This means the bugs present in the 360 demo will NOT be present in the PC demo. This also explains why there was a blank update just recently for Steam. It updated the Demo files for the patches which is why some of the files are not encrypted.

Also Jason from Valve had this to say.

"As you've already seen, the dedicated server files for the Left 4 Dead 2 Demo are now available. The game name is left4dead2_demo. We're still doing some final checks for the client, but that should be going live soon."

-Jason

This could mean the demo will release earlier than the planned delay release time.

Also, because of the delay with the early access demo, Valve has postponed the public demo for the PC version until November 4th.

Hope this clears stuff up!"
#

magyarul (most fordítottam, lehet van benne hiba, bocs de még reggel van 😛)

a fórumon találtam.
egy beszélgetés formájában egy Valve dolgozóval.

"Több információ a demóról - Magyarázat a késedelmrõl, frissítésekrõl, stb.
Elég sokan közületek dühös illetve felháborodott lehet a demo csúsztatása miatt. Sokan közületek azt gondolják, hogy a Valve lusta volt, vagy elbaszott valamit, de én beszéltem Mike Blaszczak-kal Steamen keresztül, aki a Valve-nál dolgozik. Elmondta a késés okát.

mike is now Away.
mike is now Online.
Killz2much Now On Windows 7: Hey Mike, remélem nem haragszol meg, de szeretnék valamit tudni. Mi történt a Left 4 Dead 2 szerverekkel, hogy 10 órával csúsztatni kellett a demot?
mike: A szerverek? Hogy érted?
Killz2much Now On Windows 7: A STEAM fórumokon olvastam, hogy a demo valami "kritikus szerverhiba" miatt lett késleltetve.
mike: Én nem hallottam ilyesmirõl.
mike: Találtunk pár bugot az utolsó tesztelés közben, és úgy döntöttünk, hogy kijavítjuk õket.
mike: Ha valaki esetleg mást mondana neked, kérned kéne részleteket azzal kapcsolatban.
mike: Talán õk megpróbálják felfújni ezt az egészet, de ezt nem tudom megmagyarázni neked.
Killz2much Now On Windows 7: Egy téma volt a fórumon, nem ismerem az illetõt.
Killz2much Now On Windows 7: Köszönöm a felvilágosítást.
Killz2much Now On Windows 7: Kösz Mike.
mike: A fórumokon nem kell ismerned õket, hogy feltegyél egy kérdést nekik.
Killz2much Now On Windows 7: Igaz, meg is kérdeztem, de a STEAM fórum indulatviharokkal van tele, szinte lehetetlen választ kapni egy kérdésre.
Killz2much Now On Windows 7: De mindenképpen köszönöm.
mike: Nincs mit.

Ez azt jelenti, hogy az XBOX360as bugok nem lesznek benne a PC-s demoban. Ez megmagyarázza a "kitöltetlen" updatet. Updatelte a demo fileokat, amik nem voltak encryptelve.

Még Jason akarta ezt elmondani.

"Ahogy már láttátok, a Left 4 Dead 2 Demo dedikált szerverfájlok elérhetõek. A játék neve left4dead2_demo. Még mindig ellenõrizzük a klienst, viszont hamarosan játszható lesz a játék."

-Jason

Ez azt jelenti, hogy elõbb elérhetõ lesz a demo, mint a tervezett kitolt idõ.
Az elõrendelõknek szóló demo késése miatt, a Valve elhalasztja a publikus demo kiadási idejét is.

Reméljük ez tisztább képet ad!"

ne legyél már hülye.
ha már elõre kipengettem a pénzt nekik a játékért, hagy kapjak már idõben demot.

angelslie
Szerintem megvan hozzá a joguk, hogy tolják a demot, végülis ök csinálták 😊
Örüljetek ha lesz 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Myrddraal
áhhh, kiadnak majd róla pár fasza videót, azt megint mindenki itt fog remegni, hogy mikor lehet már tolni a demót 😄 Hiába, a beetetésnek nagymestere a Valve. Ettõl függetlenül lehet én is megveszem a 2-õt, csak elõbb kíváncsi vok a visszajelzésekre, na meg majd a pub. demóra 😊

jó hát nyilván bugfixelgetnek, csak azt nem értem, hogy mért most? biztos tudták, hogy állnak, nem az a kezdõ csapat a valve. késõbbre tûzték volna ki a dátumot vagy valami, de ez a szopatás amit most csinálnak érthetetlen, így is egy rakásan nem veszik meg a 2. részt szerintem, nemhogy elõrendelik.. és akkor ezt csinálják azzal a "kevés" emberrel. pofátlanok. összeszedhetné már magát a cég, régebben nem voltak ilyenek.

zzeN
Mennyibe h megint megcsinálják?

steamforums-ról vki:
"yes the demo has been delayed further, I've heard rumors of doing bug fixes and until they are fixed the demo will not be released. So we are all stuck with our thumbs in our ♥♥♥"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bertino
hát az beb@szna gecc 😄DDDDDDDDddd

azt bemakkolnánk elég tisztességesen.

sõt, lehet valaki perelne is <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ha este megint átteszik reggelre az már a pofátlanság csúcsa lenne.

na nálam 66% a pre-loading, csak azt nem tudom mit tölt, ha elvileg már egyszer letöltöttem, na mindegy.

felvettelek barátnak.

bertino
12k-val csordogál az UK-ban.
tud ez a valve mostanság nagyon.

Hehe, Official Groupban az Early Access Demo-nál a kommenteket lezárták 😄
kerestem közöttük. megtaláltam a legjobbat:

|RS| Soratris posted on October 27, 2009 @ 9:40pm
EVERYONE LETS ORGANIZE A WORLDWINDE FUNRUN AND GABE CAN WATCH US ALL GET FIT

ugyanmár. örüljünk, hogy mi kapunk demot.

zzeN
Jó is lett volna ha esetleg kárpótlásként beleraknak még 1 pályát...

Lunki88
Na majd várom a véleményeket, ha sikerült kipróbálnotok a demot. <#wave>
A nagy repreloading annyi, hogy valszeg megváltoztatták a media könyvtárban lévõ 1-2 filet. Introt, hátteret.

jaja. sok birka (köztük én is) megvette. na majd a 3at viszont nem fogják annyian megvenni...

zzeN
A végén eljutunk a megjelenésig azt mondják majd, h hoppá hát nem lesz demó, bocsi. Talán kiadnak 1-2 dlc-t és be is jelentik h készül a 3. rész. Így kell ezt csinálni!

Rage47
Ma este 9, holnap reggel 7, holnap este 9, holnapután reggel 7, holnapután este 9 és így tovább...

Blacksheep333
Vegyetek fel friends-be, majd nyomulhatunk együtt. 😊
acc name: regoczy

Az operációs rendszeren is túl...

bertino
na, nekem tölt valamit még hozzá.
pompás.

Krinyo
megvettem, várom, de nem rinyálok és nem kakilok be mert csúszik 😊

STFU!

hosszú idõ után ez az elsõ gém amit megvettem és amit megveszel azt jobban becsülöd, ráadásul már ráhangolódtam hogy tegnap este nyomhatom, direkt emiatt jöttem haza, így az estémet is elbaszta, még jó hogy rinyálok 😄

Krinyo
nincs más dolgotok mint rinyálni? 😄

zzeN
Nekem kemény 40%-ról updatel...most elb@sztak megint vmit vagy csak simán patchel? Kemény 90k-val repeszt.

na, msot meg visszaugrott 55%-ra és újra tölti a demot <#zavart2>

jelenlegi állapot szerint este 9.

Bár a kóddal is lehetett vmi difi, mert mikor beléptem, újra elkezdte az utolsó 5%-ot preloadolni.

zzeN
Szánalmas az egész!!! Jó sokan elõrendelik, erre telibe sz@rják az embereket, elmennek!!
Most akkor nálunk este 9-kor jön ki?

ha felkeltél lépj be steamre

Rage47
<#banplz>
NA JÓ BMEG

tegnap megittam egy csomó sört, fél7-kor felébredtem, mert kiszáradtam teljesen, mondom akkor már nem fekszem vissza úgyis mindjárt LEFT.
Erre belépek mit látok?

Left 4 Dead 2 Early Demo Access
Today @ 09:00pm

Ez már tényleg kritikán aluli!
ráadásul olyan vissza sem tudok aludni olyan ideges lettem :S

angelslie
Guardin12 account névre is jöhet a gift <#nevetes1>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

holnap vagyis ma zéhá. tanuljá!

Rage47
behalt a steamem, nemtok csatlakozni
Rage47
vmi van a steammel mert kifagyott, meg updatelt😄
na valami csak lesz itt!

semmi. valszeg a cloudos cuccokat továbbra is activision szerverek fogják "hostolni"

Rage47
ja! 😄
Prince23
Nem elég a UPC is, de még a Steam is befog pofázni XD

Rage47
huhh tényleg. naponta leállások😄
én arra leszek kiváncsi, mi lesz amikor ráerõltetik a cod X re a steamet, és a cloudot, mi lesz...

mondjuk én kurvára örülök neki, majd ha megveszem egyszer

jó dolog az a cloud
Rage47
ja sry
náluk akkor hajnali 1-2-3 óra lesz. szóval akkor nem hiszem hogy túl sok ember dolgozna :-)

Rage47
Direkt 8kor, mikor mindenki dolgozik, igy nem döglenek be a szerók😄