5661
-
#1813 Megválaszoltad magadnak -
#1812 Én már bánom, hogy megvettem a gémet :( csalódás. Bár csak 4-5 órát toltam, végigvittem az első kampányt. de eddig nem bejövős.jó versusba tetszik jockey, charger is...de... hát nem tom...mindegy. Lehet többet kéne foglakozzak a gémmel. -
#1811 Nekem itt még könnyebben megy, mint az egyben. 16 órát játszottam vele, és egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor ugrottak rám. -
xxxpaulxxx #1810 ilyen tényleg van -
Neoncsoves #1809 de nem félretántorgok, hanem "lecsúszok" róla. -
ZsirosKenyer #1808 ez sem bug. Ha jó ritmusban ütsz egy nagyot akkor ugyanúgy tudod evadelni a chargert mint mikor a huntert vagy a jockey-t csapod le az utsó pillanatban. -
#1807 Hali! Csak úgy általánosságban ti se tudjátok leütni a huntereket ha rátok akarnak ugrani. Mi coopba nem tudjuk versusba meg még nem nyomtam... -
Neoncsoves #1806 mármint jockeyval ugrok rá :D
Rage: ja, lehet -.- -
#1805 lehet nem a tf2 hitboxát kellett volna kölcsönözni a l4dbe :D -
Neoncsoves #1804 Tegnap toltunk Scavenget, lényegében full szemből nekimentem a túlélőnek (30-60as ping) és így simán kikerülte a chargerem a túlélőt, és nekimentem a falnak... plussz ugyanez amikor telibe ráugrok, de "lepattanok". -
BAk3R #1803 lag ide vagy oda, a jockey akkor is bugos. -
#1802 ezt úgy hívják lag -
xxxpaulxxx #1801 nem gyakori? a francokat nem...
Én is szoktam miatta anyázni rendesen:D -
ZsirosKenyer #1800 most volt egy update, azóta én is tapasztaltam hasonlót, de ez nem bug, hanem szerintem is lag. Elég ha csak egy pillanatra elveszti a szinkront és megtörténik pl. az a chargeres dolog.
"game experience may change during online play" :)
viszont pozitív, hogy fixelték a multicore rendering-et, úgyhogy akinek eddig nem működött próbálja meg visszakapcsolni! -
BAk3R #1799 fullra nem volt lag meg ilyesmi, egyszerűen megtörtént. nehéz elhinni? nyilván nem gyakori ez a dolog, de előfordul.. -
#1798 az is lehet, h nem bug (sőt). így akarták megoldani a nehézségi szintet :). szenvedni akarsz? szenvedj :D -
#1797 Ne játsz laggos szerveren és megdoldódik. -
#1796 "hogy elálltam előle a közelében sem voltam, szépen el is futott, majd így egy másodperc múlva megjelentem a kezében, mint aki simán elkapott..."
Nem lagoltál épp? Mert ez pont egy pillanatnyi lag tünete (kliensoldalról te félreugrottál, de a jel késett a szerver felé, így ott a charger elkapott - a következő pillanatban helyreállt a szinkron, és te a szerveroldali eseményeknek megfelelően a kezében találtad magad)
-
BAk3R #1795 hahaha, persze. olyanokat nyomott a jockey, volt, hogy egyáltalán nem az emberre ugrott hanem teljesen mellé és ugyanúgy elkapta. a charger meg hátrafele fut néha, de az is tolt olyat, hogy elálltam előle a közelében sem voltam, szépen el is futott, majd így egy másodperc múlva megjelentem a kezében, mint aki simán elkapott... -
#1794 Nem vagy tisztában a bug fogalmával. Ha nem megy vegyétek lejjebb a nehézségi szintet. Az első résszel ellentétben az expert itt végre tényleg nehéz. -
#1793 Én is pont így voltam vele, az a kapus benyomulós rész marha nehezen ment. Aztán a koncert hát no komment... Le kellett hogy vegyem normal-ra, úgy sikerült -.- -
#1792 Tegnap este majdnem megvolt a Hard Rain exp-real-on, de a fináléban mindig elbuktunk... -
BAk3R #1791 Most nyomtunk kb 5órát dark carnival-on experten. a 4. mapig elég hamar eljutottunk úgymond, amikor a kapu kinyílik és nyomulni kell befele. na itt kb 2 óra alatt jutottunk túl. de már full ideg volt mindenki. na aztán a finálé, egyszerűen totál lehetetlen, tank simán odaspawn-ol eléd, bead mellé egy chargert meg 2 boomert...spitter a világvégéről leköp mindig a legjobbkor, a jockey meg akárhova ugrik elkap, totál bugos. egyszerűen gecinehéz az egész, szerintem még csal is a gép. itt adtuk fel az egészet. arra is kíváncsi vagyok, hogy ki fog valaha is megcsinálni egy kampányt expert+realizmussal. -
#1790 Azért mert nincs még bankkártyám, arra gondoltam hogy bankba bemegyek és átutalom a paypal-os accountomra a pénzt, mivel jelenleg egy fitying sincs rajta. -
BAk3R #1789 minek rá utalni? ha azon nincs pénz akkor a belföldi számládat megterheli, ergo kb ugyanaz, csak nem kell utalgatni. -
#1788 minek arra pénzt utalni? egyből leveszi a paypal, hétvégén is -
#1787 Az cink. xD Na majd legközelebb. -
#1786 tegnapig -
#1785 Ez az akció meddig tart nem tudod? Mert a 7végén már nem tok pénzt utalni a paypalomra. :( -
#1784 Szegény zombik megbántódtak! :D -
xxxpaulxxx #1783 BÁNTÓDÁSXDXDXD -
#1782 ja ,bekapcsoltam a magyar szöveget ,hát érdekes,sok helyen nem tudták rendesen lefordítani a szöveget,olyan hülyén jön ki az egész -
#1781 gyááá, a magyar szöveg :DDD -
#1780 9 / 11
fickót meg a charger vitte oda fel
-
#1779 Arra még gyúrni kell keményen :D -
#1778 Na akkor mehet az expert realism, sok mókát a cukorföldhöz visszafele :D -
#1777 Na most a steamen a L4D2 37,99€ helyett 28,49€
4es csomagban meg 113,99€ helyett 85,49€
elgondolkodtató már :) -
#1776 Nem. :P -
xxxpaulxxx #1775 és mindenki a saját nyelvén kommunikált?:D -
#1774 Ej paszmek, sikerült végigküzdeni a Hard Raint experten egy német egy román meg egy istensetudja milyen arccal.
Elképesztő. Kibaszott jó. Totál le vagyok döbbenve :D