5661
  • Krinyo
    Megválaszoltad magadnak
  • Prince23
    Én már bánom, hogy megvettem a gémet :( csalódás. Bár csak 4-5 órát toltam, végigvittem az első kampányt. de eddig nem bejövős.jó versusba tetszik jockey, charger is...de... hát nem tom...mindegy. Lehet többet kéne foglakozzak a gémmel.
  • Nohab
    Nekem itt még könnyebben megy, mint az egyben. 16 órát játszottam vele, és egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor ugrottak rám.
  • xxxpaulxxx
    ilyen tényleg van
  • Neoncsoves
    de nem félretántorgok, hanem "lecsúszok" róla.
  • ZsirosKenyer
    ez sem bug. Ha jó ritmusban ütsz egy nagyot akkor ugyanúgy tudod evadelni a chargert mint mikor a huntert vagy a jockey-t csapod le az utsó pillanatban.
  • Doom 4
    Hali! Csak úgy általánosságban ti se tudjátok leütni a huntereket ha rátok akarnak ugrani. Mi coopba nem tudjuk versusba meg még nem nyomtam...
  • Neoncsoves
    mármint jockeyval ugrok rá :D

Rage: ja, lehet -.-
  • Rage47
    lehet nem a tf2 hitboxát kellett volna kölcsönözni a l4dbe :D
  • Neoncsoves
    Tegnap toltunk Scavenget, lényegében full szemből nekimentem a túlélőnek (30-60as ping) és így simán kikerülte a chargerem a túlélőt, és nekimentem a falnak... plussz ugyanez amikor telibe ráugrok, de "lepattanok".
  • BAk3R
    lag ide vagy oda, a jockey akkor is bugos.
  • Krinyo
    ezt úgy hívják lag
  • xxxpaulxxx
    nem gyakori? a francokat nem...
    Én is szoktam miatta anyázni rendesen:D
  • ZsirosKenyer
    most volt egy update, azóta én is tapasztaltam hasonlót, de ez nem bug, hanem szerintem is lag. Elég ha csak egy pillanatra elveszti a szinkront és megtörténik pl. az a chargeres dolog.

"game experience may change during online play" :)

viszont pozitív, hogy fixelték a multicore rendering-et, úgyhogy akinek eddig nem működött próbálja meg visszakapcsolni!
  • BAk3R
    fullra nem volt lag meg ilyesmi, egyszerűen megtörtént. nehéz elhinni? nyilván nem gyakori ez a dolog, de előfordul..
  • reaper4
    az is lehet, h nem bug (sőt). így akarták megoldani a nehézségi szintet :). szenvedni akarsz? szenvedj :D
  • angelslie
    Ne játsz laggos szerveren és megdoldódik.
  • Rip
    "hogy elálltam előle a közelében sem voltam, szépen el is futott, majd így egy másodperc múlva megjelentem a kezében, mint aki simán elkapott..."

Nem lagoltál épp? Mert ez pont egy pillanatnyi lag tünete (kliensoldalról te félreugrottál, de a jel késett a szerver felé, így ott a charger elkapott - a következő pillanatban helyreállt a szinkron, és te a szerveroldali eseményeknek megfelelően a kezében találtad magad)
  • BAk3R
    hahaha, persze. olyanokat nyomott a jockey, volt, hogy egyáltalán nem az emberre ugrott hanem teljesen mellé és ugyanúgy elkapta. a charger meg hátrafele fut néha, de az is tolt olyat, hogy elálltam előle a közelében sem voltam, szépen el is futott, majd így egy másodperc múlva megjelentem a kezében, mint aki simán elkapott...
  • Krinyo
    Nem vagy tisztában a bug fogalmával. Ha nem megy vegyétek lejjebb a nehézségi szintet. Az első résszel ellentétben az expert itt végre tényleg nehéz.
  • angelslie
    Én is pont így voltam vele, az a kapus benyomulós rész marha nehezen ment. Aztán a koncert hát no komment... Le kellett hogy vegyem normal-ra, úgy sikerült -.-
  • XeeN
    Tegnap este majdnem megvolt a Hard Rain exp-real-on, de a fináléban mindig elbuktunk...
  • BAk3R
    Most nyomtunk kb 5órát dark carnival-on experten. a 4. mapig elég hamar eljutottunk úgymond, amikor a kapu kinyílik és nyomulni kell befele. na itt kb 2 óra alatt jutottunk túl. de már full ideg volt mindenki. na aztán a finálé, egyszerűen totál lehetetlen, tank simán odaspawn-ol eléd, bead mellé egy chargert meg 2 boomert...spitter a világvégéről leköp mindig a legjobbkor, a jockey meg akárhova ugrik elkap, totál bugos. egyszerűen gecinehéz az egész, szerintem még csal is a gép. itt adtuk fel az egészet. arra is kíváncsi vagyok, hogy ki fog valaha is megcsinálni egy kampányt expert+realizmussal.
  • Lunki88
    Azért mert nincs még bankkártyám, arra gondoltam hogy bankba bemegyek és átutalom a paypal-os accountomra a pénzt, mivel jelenleg egy fitying sincs rajta.
  • BAk3R
    minek rá utalni? ha azon nincs pénz akkor a belföldi számládat megterheli, ergo kb ugyanaz, csak nem kell utalgatni.
  • Rage47
    minek arra pénzt utalni? egyből leveszi a paypal, hétvégén is
  • Lunki88
    Az cink. xD Na majd legközelebb.
  • Krinyo
    tegnapig
  • Lunki88
    Ez az akció meddig tart nem tudod? Mert a 7végén már nem tok pénzt utalni a paypalomra. :(
  • Blacksheep333
    Szegény zombik megbántódtak! :D
  • xxxpaulxxx
    BÁNTÓDÁSXDXDXD
  • woy
    ja ,bekapcsoltam a magyar szöveget ,hát érdekes,sok helyen nem tudták rendesen lefordítani a szöveget,olyan hülyén jön ki az egész
  • LasCar16
    gyááá, a magyar szöveg :DDD
  • woy
    9 / 11

fickót meg a charger vitte oda fel

• SötétBarom
    Arra még gyúrni kell keményen :D
  • Ron Ragm
    Na akkor mehet az expert realism, sok mókát a cukorföldhöz visszafele :D
  • tototto
    Na most a steamen a L4D2 37,99€ helyett 28,49€
    4es csomagban meg 113,99€ helyett 85,49€
    elgondolkodtató már :)
  • SötétBarom
    Nem. :P
  • xxxpaulxxx
    és mindenki a saját nyelvén kommunikált?:D
  • SötétBarom
    Ej paszmek, sikerült végigküzdeni a Hard Raint experten egy német egy román meg egy istensetudja milyen arccal.

Elképesztő. Kibaszott jó. Totál le vagyok döbbenve :D