5661
-
Dzsimbao #1853 A tank által elütött autók, kukák, stb-k mostmár nem ütnek le azonnal?
Versusban a parish kampány fináléjában, a hídon a tank nekünk csapta a kocsit és akit eltalált az vesztett kb 20 hp-t. Más pályán is igy van, vagy ez csak könnyítés a sok kocsi miatt?
Volt egy bug is pár másodperccel később. 2en már feküdtünk, a 3. túlélő elkezdett menekülni, a 4-t pedig kiütötte a hídról. DE nem halt meg hanem valami alsóbb területre esett, ahol elkezdett lógni. Néhány másodperccel később felállt, de nem tudott visszajönni, közben a tank utána ment a menekülőnek. Mikor elkezdte verni a menekülőt akkor a beakadt ember teleportált egyet pont mellém, majd felszedett engem majd a másik fekvőt is és mentünk tovább. Végül ketten jutottunk el a helihez. -
#1852 Ha a második képed saját, akkor miért Left 4 Dead 2 (2)???
Nincs ott valami gixer a telepítéseddel? -
#1851 :DDDDDdddd -
#1850 Ezt ahogy leírtad és elképzeltem, szénné röhögtem magam lol.
#1849 Te sem vagy 100-as! :D -
xxxpaulxxx #1849 Én mindig előre szólok, ezt ugye te is láthattad:D
De most gyakorolni se tudok... köcsög Valve... hogy én hogy utálom őket néha:D
És ha már ffffffffffffuuuuuuu:
-
#1848 Tényleg. Viszont azokkal szimpatizálok, akik előre szólnak, hogy nem annyira jók experten. Mondjuk ők többnyire nem is faszkalapkodnak és figyelni is tudnak, nem lövöldöznek hátba, és nem gyújtanak fel lépten nyomon.
Még az előző sztorihoz a nonplusszultra:
Spitter leköp, megfekszem, ugye szenvedek a goo-ban. Gyerek odarohan adrenalinnal, és felszed, de az istenbarmának nem esett le, hogy a goo még ottvan. Felállok, B&W képernyő, 0,5 sec -> meghalok.
Mondom fuck, ne szedjél fel. Mire ő: dehát a goo megölt volna.
FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUU -
PunkZoli #1847 elképesztő mennyire túlvállalják magukat az emberek, vagy legalábbis fogalmuk nincs a képessségikről...
irtanám a fajtáját -
#1846 relcsi gyere inkább jáccani ahelyett h esgén lógsz egész nap -
Neoncsoves #1845 Valve-nél dolgozok, direkt csinálom hogy neked ne menjen! -
Neoncsoves #1844 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1843 -
#1842 Nem vicces annyira, gondoltam délelőtt végigmennék a Parish-en experten, megvártam amíg megtellik a lobby, aztán go. Volt egy csávó, aki annyira böszme volt, hogy hihetetlen. Gondolom valami easy-n szocializált fasz lehetett, vagy nem tudom, de tulajdonképpen miatta volt expert az egész :DDD A legtöbb váratlan helyzetben minimum egy incapet eleresztett auto shotgunnal, ha rossz helyen volt egy kanna, vagy tartály azt biztos, hogy eltalálta a hent közben, és 5 witchből 3-at magára uszított (emiatt persze folyton meghalt). Azért volt lol nagyon, mert lehetett látni, hogy nem direkt csinálja (voltak jó megmozdulásai is). A legütősebb az volt, amikor a temető előtt bekúrt egy gázpalackot az autók közé mikor jött a tank, hogy majd azzal ad neki. Na a robbanás beindított 3 riasztót
Negyedik mapot már nem bírtam, ki kellett lépnem. -
Neoncsoves #1841 Na mesélj!:D -
#1840 JÉzusom, ma játszottam egy akkora ökörrel, amilyennel eddig még nem :DD -
BAk3R #1839 :)
nekem meg még mindig nem jó a steam cloud. -
xxxpaulxxx #1838 Én is csak mássalXD -
#1837 Mi vígan játszunk :D -
#1836 Amúgy a Mudman az arckoszoláson kívül csinál valamit?:D -
xxxpaulxxx #1835 Hmmm hétvégén nem játszottam...
Látom pénteken kijött egy ápdét
ÉÉÉÉÉÉÉS
ÚJRA 2ES HIBÁRA HIVATKOZIK MIUTÁN MGÁLL 1%NÁL A COMPLETEING INSTALLATION....
Neonnak igaza volt:D
Ez már komolyan vicc a valvetől... -
#1834 BÉZBÓZÜTŐŐ 4ever!!! -
MrAndree #1833 Most mit mondhatnék, én láttam meg előbb... :) -
#1832 szomorú, mert mindig ellopod:D -
MrAndree #1831 Az utolsó szomorú szamuráj? :) -
#1830 Én a baltát szeretem nagyon :P
Amúgy egy tipp, ha még nem próbálta ki valaki: Gránátvetöt szereljétek fel robbanótölténnyel ;) 1 lövésre elég csak, de az nagy lesz :D -
#1829 annál jobb érzés nincs számomra mikor katanával kaszabolhatok:D -
#1828 de a tepsi szerintem akkor is hatalmas ötlet volt -
MrAndree #1827 Valószínűleg inkább amiatt. A második rész ugyanaz mint az első csak kétszer annyi minden. :) -
#1826 vagy a klánozás miatt -
xxxpaulxxx #1825 tartósabb az 1, amiben fele ennyi dolog volt, mint ebben?:D -
#1824 azé volt tartósabb, mert nem volt mw2 :D -
#1823 Azt nem... nem 5/10 a játék számomra, hogy oda jussak vele :)
Majd jövőre megszeretem xD vagy mittomén... eddig amolyan gyenge 8-as az előzetesek alapján. és az nekem még jó gémek kategóriája. csak hát az 1 valahogy "tartósabb" volt -
MrAndree #1822 Ennek semmi köze az időhöz, játszani kéne vele. :) -
ZsirosKenyer #1821 szerintem uninstall now. -
#1820 Igen, és ezt jelenleg bánom is.
Hátha majd az idő segít ezen nekem. -
#1819 ezen hozzászólásod alapján télleg tök felesleges volt megvenni. -
#1818 nálam is igy volt mikor mw2-ztem (de sajna már nem, mivel banolták a keyem) :D ha elkezded, beszív a játék :D gondolom befolyásolja az embert a fejlődésrendszer is, ami a l4d-ben ugye nincs :) -
MrAndree #1817 Mivel 4 órát játszottál vele így esélyt sem igen adtál neki. Még csak a közelében se jártál a Hard Rain kampánynak például. Vagy nem láttad a Dark Carnival fináléját. Szóval játszani kéne vele. Mondjuk én az MW 2-vel vagyok úgy, hogy annak a multijára maximum akkor fanyalodnék rá ha az egyetlen játék lenne a világegyetemben. :) -
#1816 Velem is ez van most. :D Jó meccset nyomtunk ma :) -
#1815 Ez sajna még egy darabig így lesz (dehogy meddig...egyszer csak "ráunok"). az mw2 eddig kiölte az összes játékokat számomra, amelyek fent vannak a particiómon. ha gémezek akkor mw2
Bár amikor megvettem a left 4 dead első részét, akkor mindig cod 4 multiztam, de a left 4 dead megvétele után "kiölte" belőlem azt. És ez nem sikerült a left 4 Dead 2-nek! itt a bibi. MW2 úgy kiütötte, mint macskát szarni :D
-
MrAndree #1814 Na hát igen, az a helyzet nem egész nap Modern Warfare 2-t kéne játszani és akkor maradna időd erre is. :D