Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Van egy olyan érzésem, hogy direkt csinálják, hogy steamen vegyék a népek.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Why so serious?
ha már a valvenél járunk ott a hl2 meg az episodepakkok adjanak ki egy l4dep1et 5000ér, vagy adják ki 12000ér a l4d + l4d2 + portal2 + HL2EP3 -at :)
De mi a fasz van itt? Szent tárgy a CoD sorozat? Kezd vicces lenni kissé...
Why so serious?
Tehát holnap várható.
12ezret 1 évre elõre nem kell szarni. én se vagyok pénzes, de tudom, hogy lesz jó játék évvégéig és legfeljebb havonta félrerakok 1000 Ft-ot, évvégére az már 12ezer, szülõk is beszállnak meg nagyszülõk mert "karácsony" és ott van majd 20ezred... abból ha nagyon akarod megveszed a játékot. márha érdekel persze... sokan vannak akik még 10 euroért se vennék meg, csak jártatják a szájukat. vannak olyanok akik még 3 eurot se adnának ki érte, mert ott a warez akkor minek origi...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Az operációs rendszeren is túl...
Ha mondjuk 8 ezer lenne a játék, és 4 ezer azoknak, akiknek megvan az elsõ része, akkor azt mondanám, hogy 100%-osan megéri.
Steam eladások 10/11-10/17:
1. Left 4 Dead 2
2. Borderlands
3. Dragon Age: Origins
4. Dragon Age: Origins Deluxe Edition
5. Operation Flashpoint: Dragon Rising
6. Sid Meier's Civilization IV: The Complete Edition
7. Aion
8. Warhammer 40,000: Dawn of War II
9. Saints Row 2
10. Cities XL Limited Edition
11. Left 4 Dead
12. Counter-Strike: Source
De a te ötleted se rossz, én megjelenés elött egy nappal vettem boltban :D
Az lenne a kérdésem hogy nekem van steamem és mikor rámennék hogy neten játszak azt írja hogy connection lost:(
amugymeg lehet van benne ujdonság de a játék fele akárhogy is nézem az elsõ rész, ha csinálnának egy olyan akciót hogy az elsõ rész tulajai fél áron elõrendelhetik a 2. részt vagy ha 3-4000 lenne az ára mint egy dlcnek vagy kiegészitõnek még elis lehetne viselni, de ezzel félek ketté szedik a communityt mert az emberek fele nem hiszem hogy megfogja venni az uj részt
na jo biztos egyedül vagyok a véleményemmel szal befejeztem
Amúgy meg ne lovagolj a "hûség" szó jelentésén, mert nem a valve kampányolja ilyen néven, csak én hoztam fel példának, hátha így jobban sikerül megérteni, de látom, hogy hiba volt... :)
Aki elörendeli az nem az miatt fogja...