5661
-
xxxpaulxxx #2093 nah most már csak az a nagy kérdés, hogy minek írogatsz ide:D -
#2092 Már nem azért de ez egyéni szoc probja a srácnak am nekem is az volt amikor rossz crack volt fent... akkor mindig sörétessel mentem és tudtam számolni mennyit lőttem el XD de aztán másik crackal jó lett... de nekem akkor semmit nem írt ki pl chatban is cask azt láttam: L4D_Chat_All -
xxxpaulxxx #2091 Héééééééééééé!:D -
#2090 az igazi valóságban Gödön nem lenne még térerő sem :D -
MrAndree #2089 Miért? Az az igazi realism. :) -
xxxpaulxxx #2088 olyan vaaagy...
most felfetted a valóságot:( -
#2087 egyébként szar lehet warezon játszani HUD nélkül -
MrAndree #2086 Látod, ebből is látszik, hogy jó dolog ilyen fórumokra járni, ma is tanultam sok újat... :) -
#2085 baz, ezt nem is tudtam
thx -
Bucsek #2084 Lekell integrálni, és a negativ hatványok gyökére emelni a kitevő köbgyökére n+1-szer, egyszerű, de kicsit összetett, majd mikor végeztél, egy teljes fügvényanalizist kell csinálnod, majd az ábra megmutatja, hogy mennyi skulód van. -
MrAndree #2083 :DDD
Matekzsenik előnyben... :) -
#2082 számolnod kell, ahogy lősz vele. elsőre megszámolod, később már tudni fogod, mennyi fullon, és onnantól már csak vissza kell számolni lövésenként, így tudod, mennyi van még hátra.. -
xxxpaulxxx #2081 warez
ban
-
JackMeadow #2080 nekem nem irja :( -
ProEvoFan #2079 most írt a support h email címükre küldjem a jelentést -
#2078 Woy lenti képét beszúrva ismét(jobb oldalt nézelődj):
-
JackMeadow #2077 remek d hova? -
#2076 Ki van írva. -
JackMeadow #2075 Honnan tudom h mennyi lőszerem van? mindig meglepetesszerűen kifgogy -
#2074 hello.aki akar vegyen fel steamre ,nevem hock_hun ,köszi -
Hoz_Hun #2073 Ja oké, utánna néztem. Kitalált együtes, viszont a weblapjuk létezik.
Midnight Riders -
Hoz_Hun #2072 Most lehet lámaságot kédezek, de az Midnight Riders egy létező együttes? -
Hoz_Hun #2071 Én simán, mert nekem csak kb 1,5 MB volt.
De úgy emlékszem ott írják, mit csinálj, ha túl nagy ez a fájl. Nekem amúgy a 10 MB limithatár rémlik, de nem vagyok benne biztos. -
#2070 Midnight Riders - One Bad Man
:DDd -
ProEvoFan #2069 hogyan csatoltad? nekem 8MBos lett a jelentés, és csak 2MBot lehet nekik csatolni
mert én is ott vettem fel velük a kapcsolatot, gyakorlatilag ott is kell -
ZsirosKenyer #2068 kedd szerda csüt d.e. úgy néz ki ráérek. -
Hoz_Hun #2067 Én is a support oldalon kereszül küldtem nekik a mailt. Csatoltam az msnfo32-t. Persze nem válaszoltak, eddig. -
ProEvoFan #2066 nem email címre kell ezt küldeni
van külön erre egy menüjük a support oldalon, ahol csatolni lehet fájlokat
küldtem nekik egy Everest riportot is, szerintem az sokkal jobban átlátható mint az msnfo32 riport -
#2065 Csuvi épp engem talált el. -
#2064 http://mammutmail.com/ -
#2063 na ez se nyeli le -
ProEvoFan #2062 én is arra gondoltam:)
ebből a sok kriksz krakszból nemtom mit fognak kiolvasni:D
mindenesetre az utorrentet letöröltem addig is:) már nincs benne a jelentésben:) még jó h a fennlévő játékok egyike sem warez -
BAk3R #2061 töltsd fel valahova azt küldd el nekik a linket -
ProEvoFan #2060 problémámra válaszolt a support
megkértek h csináljak egy MSNFO32 jelentést, és küldjem el nekik...csak az a probléma, h a jelentésem 8MB (még akkor is ha letörlöm a windows hibajelentéseket)de csak 2MBot enged feltölteni mikor jelentést írok a supportnak -
MrAndree #2059 Na igen. Ebből is látszik, hogy Csuvi legalább tette a dolgát amíg mi vígan fényképezkedtünk. :D -
#2058 de azért az "uss.Csuvi hit Patakin Szántvaker" is odabaszö : D -
MrAndree #2057 Oh istenem. Igen, a képen én vagyok... :D -
#2056 csini
-
#2055 Faszom megin sokáig melóztam :|
Nembaj, holnap szabadnap :] -
#2054 Sötétbarom:
Felvettelek steamen, bár még nem játszottunk de a nevedet könnyű megjegyezni. xD Amúgy nincs még SG fórumos group? Csinálni kéne egyet.