5661
  • böröczk
    Hát tessék belefeccölni egy ezrest, vagy írni a Máltai Szeretetszolgálatnak : D
  • SötétBarom
    A kutyám megkóstolta és ízlett neki.
  • SötétBarom
    De
  • böröczk
    CSUVI volt amúgy : DDDDD
  • böröczk
    Az még érthető is, ha az egyik 49-es fekát leöli valaki az acsiért (feltámasztós) : D
    Majd valamelyik nap meg kéne mindet csinálni experten, feltéve, ha ma leszek, neki lehet állni.
    És mé nincs mikrofonod, hö? : D
  • Rage47
    OMG, ez "élvezetes" lehetett:D csak nem Csuvi volt?:D
  • SötétBarom
    Ki volt az a faszkalap délután? :D

Utálom az ilyen feszengő arcokat. Azért játszom hogy kikapocsolódjak, és hogy helyenként tudjak jókat röhögni, meg néha izgulni. Ez meg pampog bazmeg egyfolytában Ráadásul a hangulatát is elbassza a játéknak, ha valaki egyfolytában olyanokról beszél, hogy hol mennyi medpack fog spawnolni, és hogy a 49 healthes arcot lőjük le, mer ha reviveoljuk, akkor 50 lesz neki

Általában úgy próbálok játszani, mintha ott lennék, nem pedig adatok alapján döntöm el, hogy mi lenne a jó a következő 5 percben :DD
  • böröczk

nem is, estére elfárad

• Ron Ragm
    inkább sötétben ül, fényben mászkál.
  • Rage47
    este ül, nappal sétál
  • tototto
    a demoban mászkált a boszi, a fullban van olyan mint az egyben hogy csak üldögél és hajlong vagy mostmár mindig mászkál?
  • MrAndree
    Az expert realismot pont nem ott kéne próbálni majd szerintem. Illetve próbálhatjuk ott is, de akkor számoljunk 8 óra szabaidővel és gép mellé készített hideg élelemmel. :D
  • böröczk
    realismben easyn egyből kinyír a viccs, arról nem beszélve, hogy 5 négyzetméteren 10 van belőle : D
  • MrAndree
    A finálék szemetek, mi is is 35 perc alatt eljutottunk odáig, minden pálya elsőre meglett (jó csapat volt persze). Ott meg a végén fél órán át ég a tank és bedarál mindenkit, meg a mellénk spawnoló charger meg ilyenek. :)
  • SötétBarom
    Hát nem tudom. Experten ha jó a team, akkor nagyon jól lehet haladni, csak oda kell figyelni. Realism-t még alig nyomtam, de nem tűnt úgy, hogy gecibb lenne a director. Amivel lehet szopni, hogy ha nem fedeznek pillanatok alatt ledarálnak a commonok is. Főleg, hogy tier1-es cuccokkal alig lehet ledarálni őket.
  • MrAndree
    Chargeres velem is megtörtént a lentebb emlegetett fináléban, nézek körbe sehol semmi, egyszercsak a semmiből elém került. Rám is tette lapát kezét rögtön.
  • BAk3R
    kb. 4 órán át nyomtunk a swamp fevert, a fináléban beadott 2 tankot egyszerre, csak egyikünk jutott a hajóra.. azt tudom mondani, hogy nagyon mocsok lett az ai, baromi nehéz. meg akkor olyan, hogy állok a folyosón és simán mellém spawnol egy charger. most egy időre félre teszem megint a játékot.
  • MrAndree
    Dead Center-t csináltuk most meg, szóval ne azt. Hard Rain az feelinges valóban. Csak végünk lesz. :) De amúgy tényleg az van sokszor, hogy "na menjünk játszani, csak még kell negyedik". Aztán 40 perc múlva elkezdjük mert végre találunk. :D
  • SötétBarom
    Vasárnap este benne lennék. Dead Centeren, azt ismeri szerintem mindenki a legjobban.. Ha viszont a feelingre megyünk, akkor mindenképpen a hard rain, vagy a swamp fever kampányból válasszunk :DDD

Ma délelőtt próbálkoztam random arcokkal, de igen faszkalapok voltak :D
  • böröczk
    Majd egyikhööz (experten persze) csatlakozhatnál hozzánk, ha már egy éve felvettelek pajtáslistára, úgyis az utolsó emberünket szoktuk kapargatni. : D
  • SötétBarom
    Nekem csak a parish van meg. A többit csak darabokban csináltam végig.. Most célirányosan megpróbálom végigtolni mindet. Aztán realismben is mindet. :)))
  • MrAndree
    Jelentem túl vagyunk az első kampányon experten. Az első 3 pálya meglett elsőre, az utolsót pedig majdnem tovább tartott megcisnálni mint addig eljutni. Ötször kezdtük újra a finálét, a végére már mindenki unta de a fene se akarta feladni és a végén meglett. Alig 4 van vissza. Meg a realism... :)
  • böröczk
    jaaa, te vagy a hülye vuki barátöja : D
  • xxxpaulxxx
    de már update előtt is... szóval most reménykedek, ha már 2 updatet túlélt akkor ezután se lesz szar:D
  • Hoz_Hun
    Akkor hajrá! Használd ki ezt a rövid időszakot.
  • xxxpaulxxx
    és csodák csodájára most update után is működik a játék:D
  • Hoz_Hun
    Jah tudom. A FAT32 hiba nagyon sokakat kivágott 12/1 updatnél. Az hamar orvosolták, mert az emberek elkezdték formázgatni a winchesterüket. Ez engem nem érintett mert NTFS-ben vagyok.
    Maga az update sem segített csak a C-re költözés.
  • MrAndree
    Érdekesség, hogy amióta volt ez az update azóta nem 5 percig indítja a Steam a játékot hanem elindul rögtön. :)
  • Rage47
    Updates to Left 4 Dead 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

Left 4 Dead 2

Fixed crash on startup when using FAT32 file system

Fixed in-game chat input where the local encoding differs from the input language's

Fixed bug where Survivor Bots would sometimes become unresponsive in Scavenge games

Updated subtitle localization files for Hungarian, Portuguese, Romanian and Russian

Fixed exploit that allowed players on the Infected team to spawn directly next to the Survivors
  • Hoz_Hun
    Béna vagyok . Nem találom.
  • SötétBarom
    Jól figyeld meg az aláírását.
  • SötétBarom
    Holnap este 8-9 körül egy real deal viszont érdekelne :)
  • Hoz_Hun
    De. Hogy talállak meg?
  • SötétBarom
    Én mennék, csak dolgozom :D
  • BAk3R
    valaki nem jönne most expertezni?
  • Hoz_Hun
    Na de érted, most mit gondoljak? Adott egy játék amivel játszok két hétig, updatelik és onnantól kezdve nem indul el. Ezzel ráadásul nem vagyok egyedül, egy raklap másik ember is így járt. Az összes többi játék (L4D1, HL2, stb és a nem Steamesek is) továbbra is jól futnak.
    Akkor kit hibáztassak?

De ottvan a FAT32-es hiba is, amit a 12/1 updattel hoztak be és rögtön javítottak is 12/4. Az is egy vicc.
    Azért ezek nem olyan bugok hogy beszorul a charger, vagy átesek a hidon.
  • MrAndree
    Nekem is D-n van a Steam és az összes Steames játék a kezdetektől fogva és soha gondom nem volt egyiknek az indításával se.
  • böröczk
    Érdekes, nekem változatlanul a D-n van, ahol a leffóded egy is is.
    Mindenért a Valve rohadjon le, hógyne, annyira baziegyszerű szidni, pedig ez most kétlem, hogy az ő hibájuk lenne. : D
  • ProEvoFan
    nálam a steam 2 fő könyvtárat csinált
    van egy külön a játékok/STEAM és a játékok/HL2 mappám

ide teszi külön mappába a STEAMos játékokat: játékok/HL2/SteamApps/common vagy a játékok/HL2/SteamApps/account nevem

ide vannak szétszórva a játékok
    nem hinném h ez baj lenen...mert csak a l4d2 szarakodik...pontosabban már nem tudom mit hiszek
  • Rage47
    főcikk sg-n a l4d2:)