Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
fincsííí
az a bele lenne?!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
hanem inkább összehúzná, mert ha látják, olvassák mi van a 2rõl akkor megjön a kedvük hozzá
na meg lesz még 3, 4, 5 rész is tuti, és akkor csak a felesleges havi egy kommentek lesznek a korábbi részek topikjaiban
szavazni kéne, ilyen szavazógéppel a banner alatt
1. topikösszevonás, egy L4D topik az összes résznek(L4D1 topik, átköltözünk)
2. minden résznek új topik
3. minden résznek új topik, a kettõnek neoncsöves házigazda 😄
koszi a valaszt
a l4d2 demot lehet most elozetessen tolteni, azt mikortol lehet jatszani? es a demo az meddig marad meg? ido korlatos vagy orok mint a hl2demo?
Az operációs rendszeren is túl...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
minek má 2 topik ide, az elsõrõl tuti nem fog senki beszélni már, ha meg igen, elfér egy topikban
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Felirat angol, csak a duma nem :/
De szerintem BAk3R legyen, neki van tapasztalata 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A director engem viszont annyira nem tud meglepni, sokat játszom a demóval, és mellette az l4d1-el is, és nem tapsztalok akkora változást...
úgylátszik config kérdése
Nem értettem miért daráljuk le néha olyan simán experten a pályákat. Hát a végén kiderült hogy végig advanced-be volt. Aztán a következõ menetben normal-ba rakta vissza a Director, és csak a végén vettük észre :S:S
jó lenne ezt valahogy kikapcsolni :I
Egyébként meg 2 és fél hét van hátra.