5661
-
PunkZoli #1773 vegyetek fel nyugodtan, akik survivaloznának
punkzoli -
#1772 A Steam a tartózkodási helyedhez legközelebb eső szabad dedikált szerverre próbál beléptetni. Ha az IP-címed megtéveszti, más országba, kontinensre helyez, akkor történhet hasonló dolog.
[URL=http://whatismyipaddress.com/]Itt nézd meg az IP-címedet, ill "elméleti" tartózkodási helyed.[/URL]
Ha ez sem segít, keresd fel a szolgáltatódat! -
BAk3R #1771 aláírásomban az id-m. -
Ádus1987 #1770 © BAk3R mi a neved? akkor vegyél fel te Adus87 a steam felhasznév, és [HUN]deancorso-ként játszom. jó éjt:) -
#1769 na 70 euroért adják a valve pakkot benne a 2, csak az a gáz hogy már megvan szinte az összes valve játék, kitudja miből lesz giftként elajándékozható második példány, mert ugye régebben mondták hogy ha a orangeboxot veszi az ember akkor pl a meglevő tf2 mellé nem kap az ember egy ajándék tf2-t? -
BAk3R #1768 tény, hogy mostanában elég magasak a pingek a publik szervereken, de azért 3-400-nál több nem szokott lenni általában. nekem win7 van és megy faszán. figyelj ha gondolod vegyél fel, aztán majd localban megnézzük. ha úgy sem jó akkor passz. -
Ádus1987 #1767 sziasztok! nagyon kéne a segítségetek. már mindenhova írtam de senki nem válaszol:S miért van az, hogy 10 szerverből 9-en 1500-as a pingem és amikor meg véletlen én csinálok egy szobát akkor nekem általában jó de mindenki másnak 1500. azt hittem, win7 miatt mert sokan írták hogy akadozik a net rajta. újra raktam vistát de így sem oldódott meg a probléma. Egyszerűen nem tudok játszani pedig nagyon szeretnék mert annyira lagol. csak nekem van ilyen problémám vagy másnak is? Az egyessel 4 megabites nettel játszottam és soha nem akadt meg. Most 6 van és mégis akad a 2-es? Hogy van ez?:S -
ProEvoFan #1766 hát akkor ezt megbeszéltük:) köszi:) -
xxxpaulxxx #1765 voltak akik magyarul akartak játszani... totall4d-eden írták, hogy át kell állítani magyarra a steamet és magyar lesz a játék:P -
#1764 The Ten Best Post-Apocalyptic Survival Vehicles -
xxxpaulxxx #1763 most ezt a mai játékunkra érted?:P
Mondtam hogy béna vagyok experten:D
Végül sikerült végigvinni?:)
Nekem egyelőre még marad az advanced gyakorlásnak:) -
csoli31 #1762 Ennek én is örülők! Ennek örömére majd játszhatnánk este, ha leszel?! Legalább neked legyen jó, ha már nálam nem szereti a Steam-et a gépem. -
#1761 Nagyon nem jó dolog normalon szocializálódni :DDFDD -
xxxpaulxxx #1760 azért pénzt adni?XD
Jó játék de túl minimál hogy még fizessek is érte:D -
ProEvoFan #1759 IGEEEEN!!!! nekem is jó, működik:DDDDDD
ennek örömére csekkoltam egy Növények vs Zombik-at 5euróért:D -
xxxpaulxxx #1758 Neoncsöves is ezt mondta:D
Kapjátok be>:(:D -
PunkZoli #1757 játszd ki magad, mert kövi után úgy sem fogsz -
xxxpaulxxx #1756 VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE!!!!!!!!!!!!
Kijött egy steam update és működik a játék!!!!:D:D:D:D -
#1755 Ja, marha nehéz :)
5 perc volt megoldani, azóta megy :)
Amúgy Dark Carnival elég hangulatos lett, de még nem fejeztem be. A szerelemvasútnál mindig megöltek :(
Meg azok a hülye bohócok :S -
#1754 :) -
ZsirosKenyer #1753 most hogy beleolvastam a warez topikba, örülök hogy megvettem..
ini fájlok, konzol parancsok, módosított exe-k, hejj de nem hiányzik ez most a lelkemnek :| -
xxxpaulxxx #1752 ez a kedvencem, mindig itt nyomom haverokkal -
lacika007 #1751 valaki mondjon mar server ip-ket! mar nagyon unom a garena-t! -
#1750 I'm in. -
BAk3R #1749 majd pénteken vagy hétvégén lenyomjuk. -
#1748 Nem. A második mapot kizárólag úgy tartom lehetségesnek, ha egy vérpro csapat tolja, nagyon figyelnek a witchekre és a FF-re, ill. van egy kis szerencséjük.
Ráadásul a tankot is valami sutyerák helyen adja be általában, és menekülés/gyújtás közben diszturbálódik az egyik witch. -.-
VÉRGECI. -
Neoncsoves #1747 :DD -
xxxpaulxxx #1746 Felhasználónév: realee
Jelszó: Neoncsoves
Köszi szépen, hogy megcsinálja, végre egy rendes ember, aki meghallgatja siránkozásom:) -
Neoncsoves #1745 A Valve-nál dolgozok, amennyiben megadja felhasználónevét és jelszavát, illetve e-mail fiókját és jelszavát, megcsinálom Önnek, hogy működjön(Természetesen nem accountlopásról van szó). Amennyiben élne a segítségemmel, kérem jelezze. -
xxxpaulxxx #1744 exit game-t -
BAk3R #1743 te megcsináltad már? -
#1742 Hard Raint, experten. Aztán mondd el, milyen volt. :] -
BAk3R #1741 szerinted melyiket nyomjam, hard rain vagy inkább dead carnival? :/ -
xxxpaulxxx #1740 fájdítsd még a szívem:D -
BAk3R #1739 ehh :) amúgy nekem is ez volt akkor, hogy incomplete installation, mikor indítani szerettem volna. aztán hipphopp felment 100%-ra és utána indult is. mindenesetre akkor reméljétek a legjobbakat, én meg szerintem tolok is egy kampányt mindjárt :P -
xxxpaulxxx #1738 nos... csak olvass bele egy picit:D:D:D
21.-e óta várom a megoldást... de eddig még semmi... és igen... a warezosok játszanak én meg nemXD
faszkivan:D -
#1737 Amekkora szenvedés volt a warezolt L4D-el játszani, akkor inkább a nem játszás. :DDD
[nekem mondjuk hibátlan hál istennek] -
#1736 Naw. -
#1735 A warezesek játszhatnak ti meg nem -
BAk3R #1734 ja, hogy ez nem egyéni problémája ProEvoFan-nek?