5661
-
#2053 -
#2052 Az igen komoly coop volt :DDDDDDDDDDD -
ZsirosKenyer #2051 arra gondolsz mikor egész évben serious sam-et nyomtunk? :DD
Ott aztán lehetett fejlődni :> -
#2050 -
#2049 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1258574452 -
#2048 -
Melkon666 #2047 Úgy néz ki a legújabb nvidia driver megoldotta a problémát. Viszont az furcsa, hogy a kereső nem talál senkit scavange, survival és versus módban. Mindenki csak campaign-t meg a realism-ot tolja vagy szar a kereső? -
#2046 a telepítésnél kér product code-t, erre van megoldás?
(az off topic nem jön be...) -
#2045 Elképzelhető, bár nem tudom potnosan mióta csinálja. -
xxxpaulxxx #2044 ment rendesen=a warez is mehet rendesenXD
Nem lehet hogy update vágta tönkre? -
#2043 Nem véletlenül nem az off/warez topikba írtam ám.
"eddig ment rendesen"
Értékelem a szándékot de néha olvasni sem ártana c: -
xxxpaulxxx #2042 vedd meg és hibátlan lesz:) -
#2041 Hm... mostanában egyből kivág amikor Single Playert vagy Local szerveres játékot akarok indítani STEAM validation rejecteddel, pedig eddig ment rendesen. Amúgy minden más jó. Valaki tud valami tippet rá mondani? -
xxxpaulxxx #2040 úristen
már olyan régóta vagy kocka?X) -
#2039 Ugyan. Nem vagyok én kocka, csak már régóta játszom :o)
Még quake2-vel kezdtem a multyt.. -
xxxpaulxxx #2038 csíter vagy kocka... most melyik a jobb?:D -
#2037 Van mögöttem némi FPS tapasztalat, szal igen. ;) -
#2036 Pont Téged? -
BAk3R #2035 :) -
#2034 : DDDDDDDDDDDDDDDD igen -
xxxpaulxxx #2033 Te is gödi vagy?:D -
#2032 :DDDD nyertem, oks lecc pléj -
#2031 Engem az sem szokott zavarni, ha van a csapatban valaki, aki totál gyík. Dob a feelingen. 4 túlélőből nyilván van egy, aki töketlen :DD
Amúgy külföldiekkel még soha nem tapasztaltam észosztást. Ezért volt furcsa, rég játszottam magyarokkal, erre az első dolga, hogy a kezdő maptól kezdve osztja az észt meg szid mindenkit.
Külföldiek csak scavengen fasszopók, de ott nagyon. Tegnap 1 órán át cheatereztek pl. :DDDD -
#2030 Fáj, mi? : D Malájpajtásnőidnek (az a durva, hogy helyesírás ellenőrző nem húzta alá ezt a szót XD) szúrós a szakálla, ezért még leffóded kettőbe is beleképzelsz olyat, ami neked sosem adathat meg audiovizuálisan : D
FIGHT off, gyere inkább ölni : D -
#2029 gondolom idézőjelben értette, hogy faszkalap:) -
MrAndree #2028 Engem se zavart, tényleg jó játékos. Meg amúgy is kurvára leszarom, hogy egy online játékban ki mit szól be... :D -
MrAndree #2027 Na látom háború lesz itt is. A Steam profilos kommentháború nem volt még elég? :D -
BAk3R #2026 nem fasz egyáltalán, néha talán idegesítő kicsit, de olyankor rá kell szólni azt kész.
szóval azért ez kicsit túlzás szerintem. én általában jókat játszok vele, meg jó csapatmunkás.
experten meg nem árt egy kis előrelátás meg kalkulálás. -
#2025 -
#2024 :DSA:?_ -
#2023 ja, ha már az azonosulásnál tartunk akkor téged a spitterhez hasonlítanálak csak neked más szokott a szádból folyni -
#2022 jaja, hiszen azok is emberek, akik megfertőződtek..
Jockey a tipikus kispados hülyegyerek lehetett, az a testnevelésből felmentett forma, kis atlétájában meg tornagatyájában : D
Lázár kedvenced, igaz? : D Sorsközösséget érzel vele, istenkém -
#2021 még egyszer szádra veszed a hazámat, beletaposok a halászlevetekbe : D -
#2020 Amúgy szerintem jót tett volna a játéknak, ha az SI-k kaptak volna legalább 2-3 skint.. (mint a boomer) -
#2019 inkább egy ilyen gödi bauer -
xxxpaulxxx #2018 szerintem inkább Uhrin Benedek -
#2017 mikimanó :D:DD:D:D:D
-
#2016 Keep chillin' bro :) -
#2015 milyen mikimanó feje van... -
#2014 Ne fürgyé' le!