Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
igen aki elõrendeli magyarán befizet egy zsákba macskára 😊
(who pre-purchase Left 4 Dead 2)

Krinyo
Tényleg huszadszor is ezen akarsz pörögni? Már teljesen mind1

tototto
mert a hûség azt jelenti hogy megjelenés elõtt már elõrendeled a steamen a játékot? és aki a boltban veszi meg minden játékát az már nem hûséges nekik, nekik már nem jár?

angelslie
Az is megkapja aki most fogja még csak megvenni...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

tototto
igaz még nem játszottam a 2 demojával de a budapest game shown kint volt a demo és abból ami nekem lejött meg a videókból, nem egy külön játék ez, inkább egy feltupirozott elsõ rész
ott volt például az ut3 is amihez kijött a titan pack a 2.0ás patch mellett, több uj játékmód, uj jármû, rengeteg uj pálya, és midnez ingyen, nem tudom ha a tf2höz kilehet adni ingyen a class updateket amikkel szinte egy uj játékot kapunk ha az egészet nézzük, itt miértnem lehetett volna megoldani? mókusvakítás, meg pénzlehúzás ennyi a l4d2 szerintem

Krinyo
A válasz benne van a kérdésedben...azért mert elõrendelték

tototto
akkor meg ha hûség akcióról lenne szó miért csak az elõrendelõk kapják meg, miért nem az összes l4d2 tulaj aki esetleg késõbb veszi meg?

Hivatalos bejelentés szerint ma este/éjszaka, eseménynaptár szerint holnap este/éjszaka. Sajnos valószínûbb az utóbbi.
azért ez a "kettõ majdnem ugyanaz" dolog így a demo után nem teljesen helytálló 😊

Én azért nem hiszem, hogy ez valami gigantikus vevõcsalogató dolog lenne én inkább figyelmességnek érzem, ezt emlegetik más cégek "hûségakció" néven. Nem hiszem, hogy nagy mennyiségû plusz eladást jelentene az adott terméknek, de biztos, hogy javít a valve megítélésén és látják az emberek, hogy a valve megbecsüli a hûséges vásárlóit.
És amúgy ez egyeléggé bevett szokás más cégeknél: a Blizzardnál lassan már azért is wowos minipet jár, ha náluk mész vécére, ahogy az EA is szinte minden játékához elõrendelõi/CE bónuszként ad valami apróságot egy másik játékához.
Szerintem a ló túloldalára akkor esnének át, ha valami olyan dolgot adnának, amitõl erõsebb leszel a TF2ben, de errõl szó sincs.
angelslie
Már rég levan töltve, úgy értettem hogy mikor lehet játszani vele...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

tototto
ki mondta hogy dögöljenek meg, szerintem kicsit röhelyes az akció hogy egy másik játékban kapsz bonuszt ha megveszed, annak is több értelme lenne ha most elõrendeli az ember akkor a l4d1hez kapsz valami extrát, de a tf2nek nagyobb a tábora, meg ott van sok potenciális vásárló az rpg jellege miatt sokan képesek fizetni is akár hogy legyen egy sapkájuk
meg aki ez egyet megvette az tudja hogy a kettõ majdnem ugyanaz
de lehet a CSsekkel is bepróbálkoznak és kapnak valami extrát mondjuk egy hétig semmilyen szerver nem dob ki a cheat miatt 😊

Akkor most már én is elvesztettem a fonalat: azért dögöljenek meg, mert most van ilyen vagy azért, mert az elsõnél nem volt? Esetleg mindkettõért? 😊
tototto
hát igen kár hogy az elsõ résznél nem volt semmi ilyen akció, jah ott nem volt felháborodás a megjelenés miatt, valahogy bekell tömni az elégedetlenek száját

Ja, szerintem is dögöljenek meg, hogy egy ilyen ajándékkal kedveskednek azoknak, akik rendszeres vásárlóik... O_o
tototto
lassan eljutunk oda is hogy vegyétek már mert nincs eladás, ha kell leszopjuk a faszotok is csak vegyétek 😊

Rage47
<#vigyor3>
az event szerint a public demo 4-e reggel 8 óra. számolj ezzel a lehetõséggel is.

A játék demóját.
Waczkor
Mit is?
Bocs de megint le vagyok maradva asszem😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Simán le lehet tölteni, csak kattints IDE.
tototto
már van preload, játszani gondolom majdcsak este 9tõl lehet

angelslie
Bíztató 😊
Na nembaj, megyek aludni, talán délután mire hazaérek már lehet majd 😊

Rage47
valve sem tudja
angelslie
Mikor lehet holnap kezdeni tölteni?😊

köszi, de én meglepinek gondoltam a játékon belül a haveroknak, ha érted 😊

úgy könnyebben leesett volna
Itt van a szövege (angolul):
Jonathan Coulton - Re: Your Brains lyrics

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

angelslie
Nem írja ki... nekem bevolt végig kapcsolva a full captions, de nem írta..

Na akkor nyitott kapukat döngetek. <#ravasz1>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem tudom, nem szoktam subtitlét kapcsolni, de ha a szám címére rákeresel a neten, fenn van 1000 helyen. 😊

angelslie
Nemrég linkeltem be videón...
Egyébként én nem értem a Still Alive-ot hogy lehet lejátszani vele... tegnap fél órát vacakoltam vele, egyszer sikerült arra beállítani, de véletlen elnyomtam <#falbav>

a gépzene szövegét a captions, és subtitle kiíratja legalább?😄
A zenegépes poént nyomtátok már?

Az elsõ mapon a sarki kávézóban van egy zenegép. Indítsátok el és kb a 2. vagy 3. szám, mikor egy srác gitárral énekel. Kezdjétek meghallgatni és kb a 40. másodpercnél mikor a srác azt énekli: "But here's an FYI: you're all gonna die screaming" készüljetek fel!!!<#nyes>
Amúgy mindig ez van, ha kivárjátok (elég ha egyikõtök), lehet vele szopatni a társakat, hahaha,... különösen experten fasza.

A szám címe egyébként Re: Your Brains by Jonathan Coulton
A szövege haláli (szó szerint) érdemes meghalgatni, lehet rajta röhögni, szerintem egész jó a zene maga is.

ezt én is kiszúram.
hard

Krinyo
Úgy látom a tank mostmár arra dobja a "kavicsot" amerre elmozdulsz/elugrasz, nem megy már a régi "megvárom az utolsó pillanatot és elugrok oldalra" trükk 😄

angelslie
:SF?A :

Lunki88
Értem, köszi!
morphologu
Csõ mindenkinek. A demo valami idõkorlátozás van rajta. Tegnap még ment rendesen máma már játék betöltésnél simán kilép? De nagyon ott van a game. A gitár marha jó<#vigyor> Bár az elég idegesítõ mikor a társaim lefagynak rajtam meg Jockey lovagol a fejemen. De nagyon ott van a gém.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

SötétBarom
<#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Rage47
tettem be szavazást a L4D1 topikba, lehet szavazni.
ide is berakom amint lesz hozzá jogom.

woy
nekem dobozos verzióm lesz én azt szeretem <#vigyor2>

Frank99
megrendeltem és lõn:

müxik a demo!

maradjatok otthon egy hétvégén, és akkor lesz eredeti csocsótok.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

bertino
ennyi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nincs bizony, de a L4D1 topikban van egy offtopic link, ahol szerintem nyugodtan kérdezhetsz a L4D2-t érintõ warez dolgokról. lényeg, hogy nincs külön offtopic, az elsõ offtopicjában fut a 2 is.

woy
nincs is l4d2 off topic

angelslie
Nem panaszkodok, egyszerüen leírtam hogy jó a demo ezektöl függetlenül..

ezzel inkább az off topicban panaszkodj ha nem gond!

angelslie
Hmm egész jó a demo csak lefagy és csak úgy kilép amint bementem az elsö safehouseba... Meg ha gitárral vagy machetevel ütök :/

4-es csomagot csak steam-en keresztül tudsz intézni, mint minden elõrendelést. steam-en keresztüli vásárlás esetén nincs doboz.