5661
-
#1893 Hát azért vitatkoznék ezzel:) sőt jó páran is...
mindn2 gémnek van egy bizonyos határa, amelyek jobbak multiban. de ez már cod 2 óta működik:D -
#1892 Annyira benne vagyok most ebben a zombis témában hogy leszedtem a zombie shootert meg a killing floort:D -
MrAndree #1891 Steamen letaszította, összeladásban nem hinném, így továbbra sem meglepő, hogy az a topik pörög jobban. Ettől még nem jobb játék mint a Left 4 Dead 2, sőt... :) -
#1890 Arról nem is beszélve hogy warezolni is ezerszer egyszerűbb. -
#1889 Én a steames összehasonlításra írtam ezt!
hiszen most letaszította a mw2-őt. nem látod amúgy, arra válaszoltam egyébként is, aki bemásolta asteam top10-et? :D -
MrAndree #1888 Nem tudom. Az a helyzet, hogy amit team VSeztem eddig az úgy nézett ki, hogy mind a 4 szinte egyszerre lépett ki így aztán nem is volt idő arra, hogy helyettük más jöjjön. -
#1887 team vs-nél nem léphet be más helyettük? :/ -
MrAndree #1886 Igen sajnos, a team VS ebben a formájában lófasz, kiragel a sok balfasz és nem jön a helyükre senki így mi is maradtunk a hagyományos "belépünk négyen aztán tedd publikra" módszernél. Elvárogatunk 10 perceket lobbyban de legalább ha valamelyik kilép a játékból akkor többnyire jönnek a helyére. -
MrAndree #1885 Most komolyan ezt hasonlítjuk össze? Az MW 2 minden idők leghypeoltabb (ha gonosz, vagy inkább csak őszinte akarnék lenni, akkor azt is mondhatnám legtúlhypeoltabb) játéka. Azon lennék meglepve ha nem pörögne beteg módon a topikja... -
#1884 tökéletesen fogalmaztad meg -
#1883 a maunika showt is többen nézik mint egy doku filmet, attól még nem lesz tartalmasabb. -
#1882 Szerintem eleve népszerűbb játék (hazánkban) az mw2 mint ez a game. -
#1881 szlogi, az egy felhájpolt fasság az agyatlanoknak -
#1880 Ahhoz képest lassan pörög sg-n a l4d2 topik.
nézd csak meg az mw2-őt :D
vagy mi magyarok kevesen vettük meg? -
#1879 Mert sok a frusztrált fasz, aki nem bír veszíteni. -
#1878 Miért van az, hogy egy rendes vs-t nemlehet végigtolni anélkül, hogy kiragelne mindenki...
Azt hittem a Team vs jó lesz, de sokadik menet után is kilépkedett az ellenséges csapat. Némelyik az 1. pálya után, de volt, akik a 3.-ig bírták.
A legtöbb vs finálén még nem is jártam, pont emiatt... -
#1877 Köszi a választ, nekem is sikerült XD 1x leütöttem egy jockeyt is meg huntert is XD -
PunkZoli #1876 üzlet? mert lehet van 3 játék ami érdekel, de azok túl vannak árazva...
Ezért nem fogod megvenni. Így viszont azok is megveszik "milyen jó biznisz" alapon akiket nem érdekel 3 játék a pakkból. Sőt, így sokkalta többen fogják megvenni.
100, 3 játékot vevő ember helyett most
1000 összes játékot megvevő ember lesz
Ha egy emeber ugyanannyit költ 3 játékra mint az összesre, melyik éri meg jobban a kiadónak? -
#1875 Pontosan. Aki meg akarta venni az már amúgyis megvette, így azok is megveszik akik nem szándékozták eredetileg. -
#1874 Kicsi off: A steamnek miért éri meg ezek a pakkok mint például a THQ complete pack? 15 játék van benne kb 50 euróért, holott kb 3 játék van benne ami egymaga annyiba kerül mint az egész pack összesen(például az új RF)
Ezzel nem azt akarom mondani hogy rossz dolog ha kiadnak így valamit, mert igen is jó, és olcsó, csak nem értem miért éri meg nekik? A karácsony miatt? -
#1873 Holnap-holnapután szabad vagyok.
Az durva, hogy mind a kettő l4d top 10. :o -
ZsirosKenyer #1872 aktuális steam top 10:
1. Left 4 Dead 2
2. Call of Duty: Modern Warfare 2
3. THQ Complete Pack
4. Dragon Age: Origins
5. Dragon Age: Origins Digital Deluxe Edition
6. Borderlands
7. Batman: Arkham Asylum
8. Left 4 Dead
9. Serious Sam HD: The First Encounter és Far Cry 2: Fortune's Edition
10. Dead Space és GRID
-
Hoz_Hun #1871 Ha neten játszol azonnal találsz embereket, akik 100x sz@rabbak a botoknál. -
Hoz_Hun #1870 Én azt szoktam szeretni mikor narancssárgában magukra tekerik a medkitet. Főleg akkor vicces, ha valaki mellete már a földön mászik vörösben.
Nem tudom, lehet vannak páran, akik úgy gondolják, lejár a medkit szavatossága, ha nem használják fel azonnal. -
#1869 Ha neten játszol azonnal találsz embereket akik még ha sz@rok is, 100x jobbak mint a botok. Expert, nehéz. Nagyobbat sebeznek a zombik és több lövést kibírnak. -
Since #1868 Sziasztok
Kipróbáltam a játékot. Az 1-el nem játszottam valami sokat, mert igazából nem kötött le. A második rész már jobban tetszik, de sajnos a botok eléggé hülyék :-) A Carnevál 4. részénél tartok, és ott haltam meg amikor a hullámvasutat kell lekapcsolni. elképesztő hogy milyen hülye az AI. Gondolom erre jön a válasz hogy a singlebe nyomja az hülye, ez kifejezetten coop-os játék. Na igen ám csak ahhoz megfelelő embereket is kell találni :-)
Az expert fokozat az miben nyilvánul meg? Még nem volt időm kipróbálni de gondoltam megkérdezem addig is informálva leszek :-) Köszi a válaszokat. -
ZsirosKenyer #1867 ja, majd igyekszem ráérni d.e. -
#1866 Valamikor össze kéne hozni egy real deal partit. (jobban, mint a múltkor :DD) -
#1865 első részben alapból normalon van a nehézség. akárcsak itt
de úgy emlékszem eleinte lehetett állítani elsőben is a nehézséget, aztán kivették -
ZsirosKenyer #1864 vagy azt nem lehet állítani?
az első részben lehetett, itt még nem figyeltem meg tüzetesebben a szitut. -
xxxpaulxxx #1863 normalon vs?:D -
ZsirosKenyer #1862 akkor veletek kéne nyomnom, mer nehéz értelmes arcokat találni.
Én inkább csak normal-ban nyomok vs-t, az expert kampányon felbaszom magam a sok ökör miatt.
Egy klavit összetörtem már. -
#1861 Az szép. :) -
xxxpaulxxx #1860 yup -
xxxpaulxxx #1859 de itt nem:D -
#1858 Ez mi akarna lenni? Barátot akarok felvenni steamon, és ezt írja ki amikor az add friend-re kattintok:
Some features of the steam community become available once you have games in your steam account.
Ezek szerint kell egy steamos játék mielőtt felvennék egy barátot is? -
#1857 Azt hiszem meg van a karácsonyi ajándékom:D
Amúgy multizni egyszerű? Felcsatlakozok steamre aztán a játékban kilistázza a szervereket és rácsatlakozok valamelyikre vagy hogy megy ez? -
#1856 Na végül megszereztem az utolsó achit is, a Real Deal és az 5. expert a Parish-on játszódott, ismerősökkel gond nélkül eljutottunk a fináléig, és csak egyszer kellett újrakezdeni a hídon. Nem gondoltam volna, hogy egy expert realismra elég 1 ór 17 perc... :D
Ezen kívül a Hard Rain volt még gáz (2. pálya), és a Dark carnival 4. pálya vége, amikor a hordával szembe kell futni.
-
#1855 Ilyen zárójeles számot a windows rak automatikusan fájlok és mappák végére, ha a létrehozás helyén van már ugyan olyan nevű állomány.. -
xxxpaulxxx #1854 igen saját és a (2), az a "hibakód"