Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legérdekesebb, hogy ezt a pont a Valve csinálta meg, akiknek ugye a határidõkkel gondjaik vannak... Errõl itt valahogy megfeledkeztek, de a HL2: Ep3 meg sehol
Az elsõ rész pályái elérhetõk nem hivatalosan a második részhez is, de az nem ugyanaz.
[merlinw.org]
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
#acm
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
#acm
Why so serious?
Why so serious?
Charger now receives 300 points for any Survivor that is insta-killed.
Charger now receives 100 points for any Survivor that is insta-incapped by a charge.
Any infected that causes a Survivor to stumble into a "ledge hang" situation will receive 50 points.
Bullets that first pass through an infected character before striking a Survivor are now ignored as friendly fire.
Tanks go into a stasis when they spawn and leave stasis when the human player takes over.
Tanks do not attack when they are in stasis.
Tanks in stasis are invisible but still show a glow to the infected team.
Tanks in stasis cannot be set on fire.
[merlinw.org]

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
#acm
Próbáltam ezt már megmagyarázni a többieknek is, de neeem😊 Ha nézelõdünk, centinként haladunk elõre, az gyakorlatilag annyit jelent, hogy tálcán kínáljuk fel magunkat😊 Na meg ezért 2 óra minden VS. Simán le lehet zavarni 1 óra alatt😊
[merlinw.org]
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Why so serious?
Aktuális mutation, az oldalamról elfogytak az emberek, mit ad isten túlélõként 3 bottal nyomom 4 játékos ellen. Felcsillant a szemem, nem kell várni a lemaradókra, szerencsétlenkedõkre, indulás!
Csodálkoztam is milyen könnyen elértünk a pálya 50%-áig erre becsatlakozik egy játékos és mit ad isten elindul visszafelé a pályán...
Írok neki hogy jöjjön de valahogy nem érti, mindkét bot megy utána mert természetesen lenyomják majd végre mintha megindulnánk erre megint visszafordul a botok mennek felkelteni engem meg elkapnak.
Na itt léptem ki a francba. Mondjuk inkább az a típus vagyok aki ilyenkor kilép szó nélkül ahelyett, hogy elküldje a társait a f@szba. <#zavart1>#zavart1>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
[merlinw.org]
Why so serious?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mégsem nagyon bírják kivitelezni az emberek? 😊
Azt bírom amikor az elsõ roham után mikor a támadók meghalnak, a túlélõk meg nekiállnak szöszmötölni meg nézegetni ahelyett, hogy legalább respawnig haladhatnának.
Tegnap is abból állt a játék, hogy hátrafelé nézegettem vajon jönnek-e már utánam, majd beugrottam egy ablakon, elkaptak, a másik 3 le sem sz*rt hagytak megdögleni.
Szóval én azt mondom, hogy egy összehangolt rushoz kell a legtöbb taktika...
Tetszik ez a mutáció, csakúgy mint a versus survival. Jó lenne ha utóbbit véglegesítenék.
Why so serious?
Why so serious?
Mai nap csatlakoztam a zombi irtók táborához.Ha lenne hozzám hasonló kezdõ szinten lévõ egyén aki játszana,vegyen fel Steam-en: Gabe_18_
Egyelõre offline próbáltam,de k...a sok a zombi... <#vigyor4>#vigyor4>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.