5661
-
#4033 na közben eltűnt a komment amire írtam :D -
#4032 15/1, de mondom a 25/5ös adsl szeróra is 300+ pingel csatlakozik fel meg akkor más játéknál is szar lenne a ping -
#4031 Köszi. Hát ez az, amit nem szoktam olvasgatni. Csak most kivételesen betegen vergödtem itthon, és jól jött volna, ha nem kakil be a kommjuniti. -
#4030 sziasztok nem tudjátok miért lehet az hogy egyik haverral left 4 dead 1 és 2 alatt próbálunk játszani, nála felmerül olyan gond, ha én vagy egy 3. ember indit szervert 300+ fölötti a pingje, ha ő indit szervert nekünk lesz 300 fölötti, de ha keresünk egy legjobb elérhető szervert akkor mindenkinek 30 körüli tehát normális, csak L4D 1 és 2 csinálja ezt más játéknál nincs ilyen gond ott jó a ping ha inditunk szerót, amugy régen jó volt L4D-ekben is mert már játszottunk közösen
nem megy semmi a háttérben se vírusölő se torrent se ftp semmilyen letöltés, mindenki thomeos(ők adsl, én kábelnet) és budapesti
nincs valakinek ötlete mi lehet a gond? -
#4029 Planned Downtime on Monday, October 11th
-
#4028 "Invalid Announcement specified. If you followed a valid link, please notify the administrator" -
csoli31 #4027 Csak neked csak most! -
#4026 Egész délután kakka a sztim, még most is, nem tudom, mi van már, de igazán helyrejöhetne a kommjuniti.. -
#4025 Ez de rossz :D -
#4024 http://www.youtube.com/watch?v=-lFkXFqHc9E -
#4023 amúgy csak nálunk van az, hogy No Mercy scavenge-ben nem jelennek meg a kannák, vagy szimplán szar szerver vót?:D -
#4022 nekem az alap kampányok feliratai mennek magyarul, de a passing és a sacrifice dlc szövegei nem jelennek meg egyáltalán
szóval bugos a feliratkezelése a dlcknek
arra nem emlékszem a passing régen jó volt e de most nekem az se jó -
#4021 A párbeszédek magyar feliratozása nekem a legutolsó DLC-letöltő frissítés után elszállt... addig rendben működött. Szóval ez bug. -
#4020 A feliratozásnál 3 mód is van kikapcsolva, Closed Caption és teljes feliratozás... azt hiszem. Az egyik a hallássérülteknek van, ezért a hangok leírása a másik elvileg csak a dialógusokat feliratozná. Utóbbi tuti működik, mert sokáig be volt kapcsolva z 1-nél. -
MrAndree #4019 Nem is játszik vele. :) -
#4018 :D -
#4017 Sz@r lehet neked:) -
#4016 de attól -
Munszu #4015 Nem tudom, de nekem sose volt időm nézegetni hogy van-e lába a karakternek vagy nincs.
Amúgy-se dől össze a világ ha nem látod :), nem attól lesz jó játék. -
#4014 Elvileg az a legsikeresebb kampány az egyben, szal átültették a 2-be.
Én ezt hallottam. -
#4013 hoty rendesen menjenek a modok végre -
#4012 amúgy miért kapta meg a 2 a no mercyt ? ennyi erővel az első rész is kaphatna egyet meg fegyókat is párat...rohadt illúzió romboló, hogy nincs lábunk pedig 1-ben volt... -
MrAndree #4011 És hosszú. :D -
#4010 Akkor már tényleg nem értem... Minden magyar csak a párbeszédeknél nem ír ki nekem semmit... Kiírja hogy dörömbölnek az ajtón, meg vegyem fel a közelharci fegyvereket, stb, de mikor 2 karakter beszél semmi. -
#4009 Hmm nálam magyarul is írja. Mikor pl. megyünk le a lifttel a plázában, illetve minden küldetés elején. A DLC-s feliratozást pedig tegnap javították. -
csoli31 #4008 Ja meg még amiket mi mondatunk velük, azokat is.
(Nyamvadt lejárt vip státusz) -
csoli31 #4007 Most akkor én is mondjam erre, hogy téves?
Játékban a főbb párbeszédeket is feliratozza magyarul (csak a 2 DLC-nél nem). -
#4006 nope, csak be kell lépni egy tf2 szeróra, és meghalni :D
én már megkaptam :) -
misztic #4005 kell valamit csinálni a l4d2-ben hogy a tf2-ben megkapjam a tegnapi akcióhoz tartozó palacsintasütőt és sapkát? -
#4004 THX... -
#4003 téves. Angolul kiírja a párbeszédeket, magyarul nem, csak az intro-ban. -
#4002 Láttam hogy van párbeszédeknél, de nálam valamiért nincs... -
#4001 szal mégsincs ? -
#4000 Angolul sem írja ki a párbeszédeket Te zseni... Majd szerzek melót szinkrontolmács koma ha érdekel...
Amúgy ha megvettem és magyar, akkor elvárom hogy a pénzemért legyen benne felirat, mert úgy tudom van, de ha senkinél nincs, akkor off... -
#3999 irja le, ami érdekli, ha nincs magyar felirat ott, ahol kell neki, akkor nincs magyar felirat.
amugymeg kis angol tanulás sosem válik kárára az embernek... -
#3998 Talán, mert érdekelné, hogy mit mondanak a karakterek... -
#3997 minek is a magyar egész pontosan ? -
#3996 Az is be van állítva mindenre kéne írnia magyarul, de semmi... -
#3995 hang beállításoknál -
#3994 Magyar a steam és magyar a menü is, de feliratok nincsenek a párbeszédeknél. Ezt elő lehet valahogy hozni?