5667
-
próbálkoztunk ezzel de a bindelés után ha bezárjuk consolet nem nyitja meg az adott gombbal ujrainditás után se
neked hogy működik az alábbiak közül melyik lenne a jó? (egyébként mindegyiket próbáltuk de egyikre se volt jó)
bind 0 toggleconsole
bind "0" toggleconsole
bind "0" "toggleconsole" -
buddabudda #4038 A vége hova lett nem tudom :D.
... csak szívrohamot fog kapni az idegességtől. -
buddabudda #4037 Ez a Taaank! mutáció szerintem nagyon nagy.
Sok múlik a szerencsén (hova spawnolnak a tankok), illetve nem árt egy kis pályaismeret (legrövidebb út), meg a rushról szól, meg arról hogy mindenkit hátrahagyunk, csak mi éljük túl :D. De ettől még egy fél órás baromkodás az egész.
Úgyhogy nyugodtan rakhatnák örökre is.
És még van aki ebben a módban is rage quittel. Az ilyen nyugodtan törölje le, törje ketté a dvd-t, lopassa el a steam accját, de ne játszon többet ezzel a játékkal, mert a többi játékmódban. -
steamben a játéktulajdonságoknál az indítási parancssor mögé illeszd be a -console szót, és játékindításnál, amikor behozza a konzolt, oda írd be hogy bind "billentyű" "toggleconsole" -
jó lenne a dedi szeró, amig alapkampányokon megyünk, de mi nem versusolunk hanem inkább letöltenénk addon kampányokat és azokon mennénk végig csak ugye azokból meg nincs dedi szeró
meg pl multkor amikor elkezdtünk játszani egy szerveren valamiért rendszeresen profi szintre váltott annak ellenére hogy haladóban kezdtük el, meg kényelmesebb saját szerónkon játszani mint kutatni jó pingű épp szabad szerverekre, de legfőkébb a custom kampányok miatt lenne jó
külföldi fórumon volt valami cmdrate a configban ami ebbe beleszól de az nála is ugyanaz amit írnak hogy legyen
más: a consolet hogy lehet behívni játékban, mert hiába kapcsoljuk be menüben a konzolt nem műxik semmire, a config fájlban található egy bind togleconsole rész de bármire állítom nem hozza be a játék.. -
Jaja, utána már olvastam, hogy nem a net a probléma, külföldi fórumokon nem néztél utána? Amúgy miért nem jó a dedikált szeró? : D -
na közben eltűnt a komment amire írtam :D -
15/1, de mondom a 25/5ös adsl szeróra is 300+ pingel csatlakozik fel meg akkor más játéknál is szar lenne a ping -
Köszi. Hát ez az, amit nem szoktam olvasgatni. Csak most kivételesen betegen vergödtem itthon, és jól jött volna, ha nem kakil be a kommjuniti. -
sziasztok nem tudjátok miért lehet az hogy egyik haverral left 4 dead 1 és 2 alatt próbálunk játszani, nála felmerül olyan gond, ha én vagy egy 3. ember indit szervert 300+ fölötti a pingje, ha ő indit szervert nekünk lesz 300 fölötti, de ha keresünk egy legjobb elérhető szervert akkor mindenkinek 30 körüli tehát normális, csak L4D 1 és 2 csinálja ezt más játéknál nincs ilyen gond ott jó a ping ha inditunk szerót, amugy régen jó volt L4D-ekben is mert már játszottunk közösen
nem megy semmi a háttérben se vírusölő se torrent se ftp semmilyen letöltés, mindenki thomeos(ők adsl, én kábelnet) és budapesti
nincs valakinek ötlete mi lehet a gond? -
Planned Downtime on Monday, October 11th
-
"Invalid Announcement specified. If you followed a valid link, please notify the administrator" -
csoli31 #4027 Csak neked csak most!
-
Egész délután kakka a sztim, még most is, nem tudom, mi van már, de igazán helyrejöhetne a kommjuniti.. -
Ez de rossz :D -
http://www.youtube.com/watch?v=-lFkXFqHc9E -
amúgy csak nálunk van az, hogy No Mercy scavenge-ben nem jelennek meg a kannák, vagy szimplán szar szerver vót?:D -
nekem az alap kampányok feliratai mennek magyarul, de a passing és a sacrifice dlc szövegei nem jelennek meg egyáltalán
szóval bugos a feliratkezelése a dlcknek
arra nem emlékszem a passing régen jó volt e de most nekem az se jó -
A párbeszédek magyar feliratozása nekem a legutolsó DLC-letöltő frissítés után elszállt... addig rendben működött. Szóval ez bug. -
A feliratozásnál 3 mód is van kikapcsolva, Closed Caption és teljes feliratozás... azt hiszem. Az egyik a hallássérülteknek van, ezért a hangok leírása a másik elvileg csak a dialógusokat feliratozná. Utóbbi tuti működik, mert sokáig be volt kapcsolva z 1-nél. -
MrAndree #4019 Nem is játszik vele. :) -
:D -
Sz@r lehet neked:) -
de attól -
Munszu #4015 Nem tudom, de nekem sose volt időm nézegetni hogy van-e lába a karakternek vagy nincs.
Amúgy-se dől össze a világ ha nem látod :), nem attól lesz jó játék. -
Elvileg az a legsikeresebb kampány az egyben, szal átültették a 2-be.
Én ezt hallottam. -
hoty rendesen menjenek a modok végre -
amúgy miért kapta meg a 2 a no mercyt ? ennyi erővel az első rész is kaphatna egyet meg fegyókat is párat...rohadt illúzió romboló, hogy nincs lábunk pedig 1-ben volt... -
MrAndree #4011 És hosszú. :D -
Akkor már tényleg nem értem... Minden magyar csak a párbeszédeknél nem ír ki nekem semmit... Kiírja hogy dörömbölnek az ajtón, meg vegyem fel a közelharci fegyvereket, stb, de mikor 2 karakter beszél semmi.
-
Hmm nálam magyarul is írja. Mikor pl. megyünk le a lifttel a plázában, illetve minden küldetés elején. A DLC-s feliratozást pedig tegnap javították. -
csoli31 #4008 Ja meg még amiket mi mondatunk velük, azokat is.
(Nyamvadt lejárt vip státusz) -
csoli31 #4007 Most akkor én is mondjam erre, hogy téves?
Játékban a főbb párbeszédeket is feliratozza magyarul (csak a 2 DLC-nél nem). -
nope, csak be kell lépni egy tf2 szeróra, és meghalni :D
én már megkaptam :) -
misztic #4005 kell valamit csinálni a l4d2-ben hogy a tf2-ben megkapjam a tegnapi akcióhoz tartozó palacsintasütőt és sapkát? 
-
THX... -
téves. Angolul kiírja a párbeszédeket, magyarul nem, csak az intro-ban. -
Láttam hogy van párbeszédeknél, de nálam valamiért nincs... -
szal mégsincs ? -
Angolul sem írja ki a párbeszédeket Te zseni... Majd szerzek melót szinkrontolmács koma ha érdekel...
Amúgy ha megvettem és magyar, akkor elvárom hogy a pénzemért legyen benne felirat, mert úgy tudom van, de ha senkinél nincs, akkor off...