Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaka923
Én sokkal jobban elszórakoztam az 1. résszel, mivel az még a teljes újdonság erejével hatott... A 2. rész közel sem nyújtotta azt az élményt, amit az 1. Túl korán jelent meg a 2. rész, ezért nem nyújtott akkora szórakozást a nagy újdonságok hiánya miatt, mivel az 1. részt rongyosra játszottam.
A legérdekesebb, hogy ezt a pont a Valve csinálta meg, akiknek ugye a határidõkkel gondjaik vannak... Errõl itt valahogy megfeledkeztek, de a HL2: Ep3 meg sehol

tudom én viccnek szántam. "Minek láb?"

Jaka923
Van akinek tetszik, hogyha lenéz maga elé és látja a lábát, nemcsak úgy "lebeg"

MerlinW
Na meg mindkét rész teljesen más stratégiát kíván, mind VS-ben a kevesebb special miatt, mind az egyszemélyes módba a szintén kevesebb special illetve a fegyverek miatt. Emellett pl. smoker irányítható kapás után, hunter-t könnyebb ellökni, nagyobbat ugrik, boomer messzebbre köp, stb. Szóval más.

Az elsõ rész pályái elérhetõk nem hivatalosan a második részhez is, de az nem ugyanaz.

[merlinw.org]

minek az

Rage47
a 2ben nincs a karakterednek lába
Optimus Prime
Mindkét játék jó, hisz az 1 nem lett rosszabb - mert az istencsászár - a 2 kijövetelével. Persze a 2 szebb, több a fegyver, több és nagyobb a pálya, új zombik és más helyszín. Szerintem, aki eddig nem vette meg az 1-et már ne is vegye, a 2 most akciós.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Rage47
szerintem is
MerlinW
Én mindkettõt megvettem, szerintem meg két különbözõ játékról beszélünk.

[merlinw.org]

Dj Tommy
Nekem is csak a L4D2 van meg, de ez is elég nekem, nem kell mellé az 1 is<#vigyor2>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

LasCar16
a második részben vannak közelharci fegyverek,defibrillátor plusz spitter,jockey charger spec. infként,így többféleképpen lehet taktikázni a vsben, és akkor az új játékmódokat nem is említettem, realism-ot, realism vs-t, scavange-t, és ezek mellé minden héten jön új mutáció is, tehát nagyobb élményt nyújt, összetettebb

#acm

Amiga
De akkor az elsõ részben teljesen más pályák és szereplõk vannak, tehát ez a két játék differenciáltan más ebbõl a szempontból?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

LasCar16
dehogy jobb az elsõ, ebben több az újdonság, nincs kempelés, mindkettõnek megvan a maga feelingje, szerintem felesleges megvenni az elsõ részt

#acm

Az elsõ jobb.

Why so serious?

Amiga
Ezt kicsit kifejtenéd? Mennyire ûbereli a 2. rész játékélménye az elsõétõl? Miben különböznek?

Jaka923
Nem feltétlenül...

Amiga
Érdemes megvenni az elsõ részt IS, ha szeretnék beruházni erre a játékra?

legalább ha nekimegyek a survivornak, vigyem már el... többször is elõfordul hogy fullnekimegyek csak éppen lecsúszik ez a rakás szar

Azt már megcsinálták. Amikor kijött akkor is elkaptad ha fél méterrel elmentél mellette, most néha akkor se ha nekimész. Szerintem nem kéne már tovább csinálni mert még rosszabb lesz.

Why so serious?

charger hitboxot mikor akarják megcsinálni?

MerlinW
Mai patch tartalma:

Charger now receives 300 points for any Survivor that is insta-killed.

Charger now receives 100 points for any Survivor that is insta-incapped by a charge.

Any infected that causes a Survivor to stumble into a "ledge hang" situation will receive 50 points.

Bullets that first pass through an infected character before striking a Survivor are now ignored as friendly fire.

Tanks go into a stasis when they spawn and leave stasis when the human player takes over.

Tanks do not attack when they are in stasis.

Tanks in stasis are invisible but still show a glow to the infected team.

Tanks in stasis cannot be set on fire.

[merlinw.org]

Gyerekek, agyatlan rusht csak a gyengék ellen lehet csinálni. A jobbak ugyanis megfingatnak. De rush természetesen ott is lehet és ez egyben érthetõ is. Ki akarja várni arra, hogy az erõs csapat újra támadjon?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

LasCar16
nem azt mondom h minden szar helyre be kell nézni, lehet ezt ésszel is csinálni tempósan, egy pillanat alatt át lehet vizsgálni 3 szobát pl, de nem úgy h valaki rohan és nem néz hátra, aztán meg õ lepõdik meg ha nem mennek a többiek

#acm

jó zene<#finom>

Lunki88
Már vártam mikor süti el valaki ezt. <#hehe> De igazad van, ha már ennyit emlegetik. <#vigyor2>
Nesztek rush:

MerlinW
Én sem értettem soha.. a rush = haladás... az a baromság mikor minden szobába benéz mindenki, szöszölnek, stb. Túlélés a cél nem? Akkor rássolni, azaz haladni kell😊 Az ellenfél dolga, hogy ezt megakadályozza😊

Próbáltam ezt már megmagyarázni a többieknek is, de neeem😊 Ha nézelõdünk, centinként haladunk elõre, az gyakorlatilag annyit jelent, hogy tálcán kínáljuk fel magunkat😊 Na meg ezért 2 óra minden VS. Simán le lehet zavarni 1 óra alatt😊

[merlinw.org]

még mindig jobb mint olaszoknak emg juvenak szurkolni <#idiota>

LasCar16
mondod te aki ma is ész nélkül úgy elõrementél mint vmi pub hülye

#acm

rusholni a legszebb és legegészségesebb dolog

Dj Tommy
Ma megszereztem ezt az Achievementet: Guardin' Gnome, avagy törpe cipelés 3 pálya részen keresztül.<#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Ezért nem publikolok...

Why so serious?

BaLeeX
Ki tudnak borítani a szerencsétlenek, ma is sikerült.

Aktuális mutation, az oldalamról elfogytak az emberek, mit ad isten túlélõként 3 bottal nyomom 4 játékos ellen. Felcsillant a szemem, nem kell várni a lemaradókra, szerencsétlenkedõkre, indulás!

Csodálkoztam is milyen könnyen elértünk a pálya 50%-áig erre becsatlakozik egy játékos és mit ad isten elindul visszafelé a pályán...
Írok neki hogy jöjjön de valahogy nem érti, mindkét bot megy utána mert természetesen lenyomják majd végre mintha megindulnánk erre megint visszafordul a botok mennek felkelteni engem meg elkapnak.

Na itt léptem ki a francba. Mondjuk inkább az a típus vagyok aki ilyenkor kilép szó nélkül ahelyett, hogy elküldje a társait a f@szba. <#zavart1>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

MerlinW
Van vagy 60 jó játékos, normális steam ismerõsöm. Vagy hozzájuk csatlakozom, vagy csinálok egy "csak barát" szobát és perceken belül megtelik😊 Pub szerveren csak az elsõ résszel játszom.

[merlinw.org]

Azért képtelenek kivitelezni mert képtelenek együtt maradni. Az más hogy ha az ellenfél minuszban van, esetleg mind a 4 halott akkor sietünk ahogy tudunk, meg az is természetes, hogy nem nézünk be minden egyes sarokba, de a megállás nélküli hülye rusholás nálam megöli a játékot.

Why so serious?

BaLeeX
Én mindig menübõl. Quick match vagy play online, még sosem találkoztam ilyen problémával.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Lunki88
Egyébként ti hogy kerestek szervert versus-hoz? Simán a menübõl, vagy konzolból openserverbrowser parancsal? Nálam az utóbbinál van egy olyan hibajelenség hogy ha valamiért nem tudok csatlakozni egy szerverre, akkor megfagy a menü és nem reagál bárhova is kattintok... Ez csak nálam van így?
BaLeeX
Nincs benne taktika?

Mégsem nagyon bírják kivitelezni az emberek? 😊

Azt bírom amikor az elsõ roham után mikor a támadók meghalnak, a túlélõk meg nekiállnak szöszmötölni meg nézegetni ahelyett, hogy legalább respawnig haladhatnának.
Tegnap is abból állt a játék, hogy hátrafelé nézegettem vajon jönnek-e már utánam, majd beugrottam egy ablakon, elkaptak, a másik 3 le sem sz*rt hagytak megdögleni.

Szóval én azt mondom, hogy egy összehangolt rushoz kell a legtöbb taktika...

Tetszik ez a mutáció, csakúgy mint a versus survival. Jó lenne ha utóbbit véglegesítenék.

Nem igazán szeretem az agyatlan rusht, nincs benne taktika, csak futni kell ész nélkül.

Why so serious?

MerlinW
Magyarul fejvesztett, összehangolt rush-olás vagy gyors halál😊

[merlinw.org]

Fabio Capello
Healthpackocalypse, nincs medkit az életed meg folyamatosan megy lefelé. Ja és versus 😄

Mi az új mutáció?

Why so serious?

Cím alapján erre nem gondoltam volna. De most már legalább nem 2 óra egy VS játék.
Fabio Capello
brutális az eheti mutáció :|

Fabio Capello
és ez nem is fog megváltozni :]

Üdv!
Mai nap csatlakoztam a zombi irtók táborához.Ha lenne hozzám hasonló kezdõ szinten lévõ egyén aki játszana,vegyen fel Steam-en: Gabe_18_

Egyelõre offline próbáltam,de k...a sok a zombi... <#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bertino
nem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

böröczk
másnál is kaka most a sztim?

Kumiho #2179

REPS0L
ak játszani akar pl most, annak steamen ColdF 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu