5661
  • tototto
    na közben eltűnt a komment amire írtam :D
  • tototto
    15/1, de mondom a 25/5ös adsl szeróra is 300+ pingel csatlakozik fel meg akkor más játéknál is szar lenne a ping
  • böröczk
    Köszi. Hát ez az, amit nem szoktam olvasgatni. Csak most kivételesen betegen vergödtem itthon, és jól jött volna, ha nem kakil be a kommjuniti.
  • tototto
    sziasztok nem tudjátok miért lehet az hogy egyik haverral left 4 dead 1 és 2 alatt próbálunk játszani, nála felmerül olyan gond, ha én vagy egy 3. ember indit szervert 300+ fölötti a pingje, ha ő indit szervert nekünk lesz 300 fölötti, de ha keresünk egy legjobb elérhető szervert akkor mindenkinek 30 körüli tehát normális, csak L4D 1 és 2 csinálja ezt más játéknál nincs ilyen gond ott jó a ping ha inditunk szerót, amugy régen jó volt L4D-ekben is mert már játszottunk közösen
    nem megy semmi a háttérben se vírusölő se torrent se ftp semmilyen letöltés, mindenki thomeos(ők adsl, én kábelnet) és budapesti
    nincs valakinek ötlete mi lehet a gond?
  • lolSL
    Planned Downtime on Monday, October 11th
  • böröczk
    "Invalid Announcement specified. If you followed a valid link, please notify the administrator"
  • csoli31
    Csak neked csak most!
  • böröczk
    Egész délután kakka a sztim, még most is, nem tudom, mi van már, de igazán helyrejöhetne a kommjuniti..
  • Viktor99
    Ez de rossz :D
  • Rage47
    http://www.youtube.com/watch?v=-lFkXFqHc9E
  • Fabio Capello
    amúgy csak nálunk van az, hogy No Mercy scavenge-ben nem jelennek meg a kannák, vagy szimplán szar szerver vót?:D
  • tototto
    nekem az alap kampányok feliratai mennek magyarul, de a passing és a sacrifice dlc szövegei nem jelennek meg egyáltalán
    szóval bugos a feliratkezelése a dlcknek
    arra nem emlékszem a passing régen jó volt e de most nekem az se jó
  • Amiga
    A párbeszédek magyar feliratozása nekem a legutolsó DLC-letöltő frissítés után elszállt... addig rendben működött. Szóval ez bug.
  • Optimus Prime
    A feliratozásnál 3 mód is van kikapcsolva, Closed Caption és teljes feliratozás... azt hiszem. Az egyik a hallássérülteknek van, ezért a hangok leírása a másik elvileg csak a dialógusokat feliratozná. Utóbbi tuti működik, mert sokáig be volt kapcsolva z 1-nél.
  • MrAndree
    Nem is játszik vele. :)
  • Narxis
    :D
  • MerlinW
    Sz@r lehet neked:)
  • Rage47
    de attól
  • Munszu
    Nem tudom, de nekem sose volt időm nézegetni hogy van-e lába a karakternek vagy nincs.
    Amúgy-se dől össze a világ ha nem látod :), nem attól lesz jó játék.
  • morvaigaben
    Elvileg az a legsikeresebb kampány az egyben, szal átültették a 2-be.
    Én ezt hallottam.
  • lolSL
    hoty rendesen menjenek a modok végre
  • Bence94
    amúgy miért kapta meg a 2 a no mercyt ? ennyi erővel az első rész is kaphatna egyet meg fegyókat is párat...rohadt illúzió romboló, hogy nincs lábunk pedig 1-ben volt...
  • MrAndree
    És hosszú. :D
  • GaBika6
    Akkor már tényleg nem értem... Minden magyar csak a párbeszédeknél nem ír ki nekem semmit... Kiírja hogy dörömbölnek az ajtón, meg vegyem fel a közelharci fegyvereket, stb, de mikor 2 karakter beszél semmi.
  • MerlinW
    Hmm nálam magyarul is írja. Mikor pl. megyünk le a lifttel a plázában, illetve minden küldetés elején. A DLC-s feliratozást pedig tegnap javították.
  • csoli31
    Ja meg még amiket mi mondatunk velük, azokat is.
    (Nyamvadt lejárt vip státusz)
  • csoli31
    Most akkor én is mondjam erre, hogy téves?
    Játékban a főbb párbeszédeket is feliratozza magyarul (csak a 2 DLC-nél nem).
  • Fabio Capello
    nope, csak be kell lépni egy tf2 szeróra, és meghalni :D

én már megkaptam :)
  • misztic
    kell valamit csinálni a l4d2-ben hogy a tf2-ben megkapjam a tegnapi akcióhoz tartozó palacsintasütőt és sapkát?
  • GaBika6
    THX...
  • Fabio Capello
    téves. Angolul kiírja a párbeszédeket, magyarul nem, csak az intro-ban.
  • GaBika6
    Láttam hogy van párbeszédeknél, de nálam valamiért nincs...
  • bertino
    szal mégsincs ?
  • GaBika6
    Angolul sem írja ki a párbeszédeket Te zseni... Majd szerzek melót szinkrontolmács koma ha érdekel...
    Amúgy ha megvettem és magyar, akkor elvárom hogy a pénzemért legyen benne felirat, mert úgy tudom van, de ha senkinél nincs, akkor off...
  • bertino
    irja le, ami érdekli, ha nincs magyar felirat ott, ahol kell neki, akkor nincs magyar felirat.

amugymeg kis angol tanulás sosem válik kárára az embernek...
  • Jaka923
    Talán, mert érdekelné, hogy mit mondanak a karakterek...
  • bertino
    minek is a magyar egész pontosan ?
  • GaBika6
    Az is be van állítva mindenre kéne írnia magyarul, de semmi...
  • lolSL
    hang beállításoknál
  • GaBika6
    Magyar a steam és magyar a menü is, de feliratok nincsenek a párbeszédeknél. Ezt elő lehet valahogy hozni?