5667
  • bertino
    irja le, ami érdekli, ha nincs magyar felirat ott, ahol kell neki, akkor nincs magyar felirat.

amugymeg kis angol tanulás sosem válik kárára az embernek...
  • Jaka923
    Talán, mert érdekelné, hogy mit mondanak a karakterek...
  • bertino
    minek is a magyar egész pontosan ?
  • GaBika6
    Az is be van állítva mindenre kéne írnia magyarul, de semmi...
  • lolSL
    hang beállításoknál
  • GaBika6
    Magyar a steam és magyar a menü is, de feliratok nincsenek a párbeszédeknél. Ezt elő lehet valahogy hozni?
  • illusion0
    Sziasztok!
    Itt ért valaki a Left 4 Dead 2 Sourcemod pluginokhoz?
  • dronkZero
    Üzletpolitika... mifasznak vennéd meg a 2. részt, ha belepeccselnék szép lassan az első részbe?
  • buddabudda
    Steam-t állítsd magyarra.
  • GaBika6
    Steam-en vettem, de nincs magyar feliratom, pedig be van állítva. Mit kell tennem hogy elővarázsolódjon???
  • Bence94
    én meg 4,75 €-ért :D így megérte viszont nagy kár, hogy az első részbe egyetlen egy fegyvert se raktak bele pluszba akár a 2. részből is...
  • MerlinW
    Én ugyan csak 24€-t fizettem de én sem:)
  • Jaka923
    Én 12 000-ért vettem meg és abszolút nem bántam meg :)
  • tototto
    hát tessék bepótolni némelyik szerintem jobb is mint az alapmapok :)
    L4Dmapson találsz sokat 80% fölöttiekkel már lehet próbálkozni
  • Rage47
    silent hillt játszottuk végig haverokkal nyáron, az ütős :D
  • Narxis
    Jó, custom kampányt még nem sokat próbáltam... :D holnap meglesem ezeket is.
  • Narxis
    pedig de
  • MerlinW
    Online monotonná? Hát nem tudom:) Ráadásul ott van a több száz jobbnál jobb custom kampány is.
  • bertino
    dehogynem.
  • Narxis
    Egy idő után monotonná válik a hentelés, 10k-t azért nem ért meg.
  • MerlinW
    Midweek madness (aminek a jelentése ugye "hétköznapi őrület"), tehát váltani fogja a Weekend:) Vagyis legkésőbb holnap vége. Már ha a szokásos az ütemterv.

(Ez a játék 10k-t is megért. Ha ez nem, akkor semmi.)
  • bertino
    mai lesz az.

szerintem.
  • Bence94
    na megvettem ennyiiért már megérte... viszont ezt szeretném megutdni, hogy mikor ér véget ez az akció ? azt írja csütörtök 4 pm de melyik a mai vagy jövőhét csütörtökig ?
  • MerlinW
    Van ám kereső a Közösség menüben. Van magyar is persze, mondjuk külföldit kerestél az előbb.
  • misztic
    és van ilyen magyar csoport?
  • MerlinW
    Csatlakozz a L4D2 Steam csoporthoz, és a játék főmenüjében jobb oldalt megjelennek a csoport szerverek - több száz. Miután normál esetben max 4 vagy 8 fő lehet egy szerveren, nem beszélhetünk jóféle szerverekről, hiszen mindig más van rajtuk.
  • misztic
    cs all.még új vagyok l4d2-ben.tudnátok pár magyar vagy jó féle külföldi szervert ajánlani?
  • csoli31
    Csináljatok egy gyorsítótár ellenőrzést a játékon. Ha azzal végzet, akkor indításnál elkezd letölteni valamit (fél percig tartott nálam), és utána már rendesen elindul.
  • DAFFANGER
    Ugyanez a hiba remélem kijavitják mihamarabb valaki megint ki lesz rugva a steamtöl:D
  • Rowlend

• DAFFANGER
    Nem leszedett vmi frissitést azóta nem megy megint nemtom mivan most.
  • Gubberx
    nektek sem indul a játék most? :S
  • darki81
    Nemtudom minek ez a sok sírás, mi már kb 80 kanpányt leszedtünk, meg pályákat! itt nem ez a 2 pálya a lényeg, itt szerintem csak az a probléma, hogy nem ugy csinállták meg hogy a 2 survivorcsapatból lehessen választani egy küldetésben!!! pl. a 2 csak, meg Ellis meg Bill egy csaudacsapatban munkállkodba :D
    JOIN
  • xxxpaulxxx
    Jogos:) Végülis... ebből a szempontból egy szavunk nem lehet:D

Amúgy sikerült kipróbálnom... tényleg ugyan az... de azt nem tudtam, hogy az 1. rész karakterei is bele lesznek importálva a játékba... plusz a no mercy kampány is... azért ez már így nem is rossz... ez már nevezhető dlcnek, nem úgy, mint az 1nél:D

Amúgy azt ne mondjátok már, hogy ez a 2 kampány (amiből 1 kb felér féllel) 3 giga lenne?Oo
  • MerlinW
    Ingyen mit vársz?:)
  • xxxpaulxxx
    De miért? Miért nem tudtak belerakni más pályákat legalább, ha már a finálét úgy is megspórolták?:S

(még nem próbáltam, mert nem volt időm rá:D)
  • MerlinW
    Teljesen ugyanaz, csak szebb:)
  • xxxpaulxxx
    2re milyen a dlc? Ugyan olyan minimális, mint az 1re?:D
  • Gubberx
    na szép 50-100k-al jön a game steamről.....
  • Fabio Capello
    nemtom, nekünk beadta...