5667
-
irja le, ami érdekli, ha nincs magyar felirat ott, ahol kell neki, akkor nincs magyar felirat.
amugymeg kis angol tanulás sosem válik kárára az embernek... -
Talán, mert érdekelné, hogy mit mondanak a karakterek... -
minek is a magyar egész pontosan ? -
Az is be van állítva mindenre kéne írnia magyarul, de semmi... -
hang beállításoknál -
Magyar a steam és magyar a menü is, de feliratok nincsenek a párbeszédeknél. Ezt elő lehet valahogy hozni? -
illusion0 #3993 Sziasztok!
Itt ért valaki a Left 4 Dead 2 Sourcemod pluginokhoz? -
Üzletpolitika... mifasznak vennéd meg a 2. részt, ha belepeccselnék szép lassan az első részbe? -
buddabudda #3991 Steam-t állítsd magyarra. -
Steam-en vettem, de nincs magyar feliratom, pedig be van állítva. Mit kell tennem hogy elővarázsolódjon??? -
én meg 4,75 €-ért :D így megérte viszont nagy kár, hogy az első részbe egyetlen egy fegyvert se raktak bele pluszba akár a 2. részből is... -
Én ugyan csak 24€-t fizettem de én sem:) -
Én 12 000-ért vettem meg és abszolút nem bántam meg :) -
hát tessék bepótolni némelyik szerintem jobb is mint az alapmapok :)
L4Dmapson találsz sokat 80% fölöttiekkel már lehet próbálkozni -
silent hillt játszottuk végig haverokkal nyáron, az ütős :D -
Jó, custom kampányt még nem sokat próbáltam... :D holnap meglesem ezeket is. -
pedig de -
Online monotonná? Hát nem tudom:) Ráadásul ott van a több száz jobbnál jobb custom kampány is. -
dehogynem. -
Egy idő után monotonná válik a hentelés, 10k-t azért nem ért meg. -
Midweek madness (aminek a jelentése ugye "hétköznapi őrület"), tehát váltani fogja a Weekend:) Vagyis legkésőbb holnap vége. Már ha a szokásos az ütemterv.
(Ez a játék 10k-t is megért. Ha ez nem, akkor semmi.) -
mai lesz az.
szerintem. -
na megvettem ennyiiért már megérte... viszont ezt szeretném megutdni, hogy mikor ér véget ez az akció ? azt írja csütörtök 4 pm de melyik a mai vagy jövőhét csütörtökig ? -
Van ám kereső a Közösség menüben. Van magyar is persze, mondjuk külföldit kerestél az előbb. -
misztic #3975 és van ilyen magyar csoport?
-
Csatlakozz a L4D2 Steam csoporthoz, és a játék főmenüjében jobb oldalt megjelennek a csoport szerverek - több száz. Miután normál esetben max 4 vagy 8 fő lehet egy szerveren, nem beszélhetünk jóféle szerverekről, hiszen mindig más van rajtuk. -
misztic #3973 cs all.még új vagyok l4d2-ben.tudnátok pár magyar vagy jó féle külföldi szervert ajánlani? -
csoli31 #3972 Csináljatok egy gyorsítótár ellenőrzést a játékon. Ha azzal végzet, akkor indításnál elkezd letölteni valamit (fél percig tartott nálam), és utána már rendesen elindul. -
Ugyanez a hiba remélem kijavitják mihamarabb valaki megint ki lesz rugva a steamtöl:D -

-
Nem leszedett vmi frissitést azóta nem megy megint nemtom mivan most. -
nektek sem indul a játék most? :S -
Nemtudom minek ez a sok sírás, mi már kb 80 kanpányt leszedtünk, meg pályákat! itt nem ez a 2 pálya a lényeg, itt szerintem csak az a probléma, hogy nem ugy csinállták meg hogy a 2 survivorcsapatból lehessen választani egy küldetésben!!! pl. a 2 csak, meg Ellis meg Bill egy csaudacsapatban munkállkodba :D
JOIN -
xxxpaulxxx #3966 Jogos:) Végülis... ebből a szempontból egy szavunk nem lehet:D
Amúgy sikerült kipróbálnom... tényleg ugyan az... de azt nem tudtam, hogy az 1. rész karakterei is bele lesznek importálva a játékba... plusz a no mercy kampány is... azért ez már így nem is rossz... ez már nevezhető dlcnek, nem úgy, mint az 1nél:D
Amúgy azt ne mondjátok már, hogy ez a 2 kampány (amiből 1 kb felér féllel) 3 giga lenne?Oo -
Ingyen mit vársz?:) -
xxxpaulxxx #3964 De miért? Miért nem tudtak belerakni más pályákat legalább, ha már a finálét úgy is megspórolták?:S
(még nem próbáltam, mert nem volt időm rá:D) -
Teljesen ugyanaz, csak szebb:) -
xxxpaulxxx #3962 2re milyen a dlc? Ugyan olyan minimális, mint az 1re?:D -
na szép 50-100k-al jön a game steamről..... -
nemtom, nekünk beadta...