Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én dronkzero-val értek egyet, a left 4 dead 2t sokáig csak azért játszottam, mert megvettem. Úgy 1 hónapja viszont, egy hasznos zombi update óta tényleg jó játéknak tartom.
Ellenben ez a játék tényleg csapatfüggõ. Egy jó játékhoz 8 jó ember szükságes :/ Cs-ben egyedül is elnevetgélek a játékon, csak legyen kikre lõni. 😊
Ellenben ez a játék tényleg csapatfüggõ. Egy jó játékhoz 8 jó ember szükságes :/ Cs-ben egyedül is elnevetgélek a játékon, csak legyen kikre lõni. 😊
én ezt letudom annak, hogy anno l4d1 idején ehhez hasonló játék nem nagyon volt... a 2. rész is ugyanarra a játékmenetre/élményre alapoz és ezért nem érezzük újdonságnak a dolgot.
Az elsõ része tényleg ért annyit. Ezt már százszor megbántam, hogy megjelenéskor vettem meg. Nem maradtam volna le semmirõl, ha most venném meg töredék áron.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Egyre többen veszik meg világszerte a left 4 dead-eket. Ahogy csökken a játék ára, az a játékos is megveszi, aki inkább pl. counter-strike párti. Sokan játszanak magyarok, de az ismeretlen külföldiekkel is nagyon jókat lehet játszani. Itt a legtöbben toplistás áron vettük meg a játékot, és azt hiszem mindannyian azt tanácsoljuk, hogy ennyi pénzért tényleg jó vétel ez a játék.
Ööö itt komplett hadjáratokról van szó, az a lényeg, hogy kipróbáld😊 A felfedezés öröme stb. Egyébként a 75-80% feletti értékelésû anyagok mind jók.
Én már nem is nagyon játszom gyári pályákon, 100+ óra után igen unalmasak😊
Én már nem is nagyon játszom gyári pályákon, 100+ óra után igen unalmasak😊
[merlinw.org]
Szerintem õ is ugyanezt írta, egy az egyben. 😄
Én személy szerint nem szeretem a nem hivatalos dolgokat, vannak jók, de kinek van kedve próbálgatni õket?
Én személy szerint nem szeretem a nem hivatalos dolgokat, vannak jók, de kinek van kedve próbálgatni õket?
Nálam a nem kompatibilis mapokat sikerült konzolból elindítani. Írták is valahol hogy nagyjából kompatibilisek lesznek az elsõ rész mapjai a 2-vel. Arra egyébként nincs módszer vagy parancs hogy a társak neve ne legyen kiírva a fejük fölé?
Eddig az a helyzet hogy ezek a nagyon jó resi mapok még nem kompatibilisek az L4d2-vel sajnos !
Vagyis csak az L4D1-ben tudsz velük játszani !
Nálam az L4d-ben a Silent Hill alap az egyik legjobb map és Resident Evil 2 másik ami szintén alapmû ugyanaz mint az origi resi2 csak L4D szereplökkel !
Vagyis csak az L4D1-ben tudsz velük játszani !
Nálam az L4d-ben a Silent Hill alap az egyik legjobb map és Resident Evil 2 másik ami szintén alapmû ugyanaz mint az origi resi2 csak L4D szereplökkel !
ööö ezek a módok jók a 2-höz is vagy csak az 1-hez,és honnan érhetem el?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Sikerült, épp a resident evil 1 left4dead-es változatával szenvestem. Eddig tökugyanaz minde az eredeti 😊 Utánna kipróbálom a többi resit, a cold feart és a silent hillt 😊
nincs mit, sok szerencsét 😊
Ja megvan, csak le sem tom tölteni mert terhelt a szerver. Verjem bele 😊 de köszi!
És ez a library hol van? A játék könyvtárában, vagy valahol a steam-ben?
Library > Tools > Left 4 Dead 2 Add-on Support
Elvileg annyit csináltam hogy a VPK-t bemásoltam az Addons könyvtárba. De a mapok ikonjai is csak lila és fekete kockákból állnak. Mivel ez nemsikerült, így kitömörítettem a vpk-t gfcscape-el, majd konzollal elindítottam, de ígyis ugyanaz volt a helyzet.
Mert fel kellene telapíteni ilyen addon supportot is? Olyat honnan lehet leszedni? Egyszerûen nem találja a textúrákat.
Mert fel kellene telapíteni ilyen addon supportot is? Olyat honnan lehet leszedni? Egyszerûen nem találja a textúrákat.
Addon Support cuccos fel van-e telepítve
Hello! Valaki nem tudja hogy a custom mapok nálam miért rózsaszín kockásak?
Új mutáció: kétszer annyi szupermutáns, és még gyorsabban is spawnolnak. Én elõzõ mutációkkal nem játszottam, csak az elõzõ hetivel, ott viszont legalább annyival több volt az esély, hogy nem volt horda. Szóval a régebbiek nem voltak valamilyen módon "kiegyenlítve"?
egyedül játszani a legjobb.
na meg oroszokkal!
na meg oroszokkal!
miért? aki még szeretne játszani, ColdF néven megtalál steamen, tegnap vettem meg a gammát hogy haverral játszak, de amig õ nem telepíti fel addig egyedül nem játszom 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Szerintem most az elsõ résszel játszanak, szóval pont nem ezt a topikot nézik 😄.
Ha játszanak is nem az sg fórumot nézik.
tényleg csak speciális fertõzöttek vannak? pff...
sry, javítom, csak azt hittem legalább normális infik is vannak
sry, javítom, csak azt hittem legalább normális infik is vannak
Aki ezt írta, biztos hogy nem próbálta még ki! Ugyan is csak speciális fertõzõtek vannak ebben a mutationban!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
hogy mit? <#ticking>#ticking>
soha
soha
én tegnap vettem meg, játszhatumk majd<#kacsint>#kacsint>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Úgyérted: Never tell your password to anyone?
Meg amúgy is: már számos hsz óta nem esett szó a left 4 deadrõl! Andree utasítását tartsátok be ti is. 😊
Meg amúgy is: már számos hsz óta nem esett szó a left 4 deadrõl! Andree utasítását tartsátok be ti is. 😊
<#wilting>#wilting><#levele>#levele>
Igen nekem is ez a gond pontosabban volt de steambõl indítom és így nem basz ki
PS3 ID: kolb@szman
Egyszer csinált nekem hasonlót valami invalid steam authentication szerû szöveggel. Steam restart megoldotta.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Valaki nem tud arra megoldás hogy játszunk és kidob a steam ?
PS3 ID: kolb@szman
ja<#schmoll2>#schmoll2>
nem mondtam melyik hónap szóval várhatsz <#hehe>#hehe>
Ja oké. Várni fogom.
Why so serious?
azt mondtam hónap végén kapod meg <#zavart2>#zavart2>
Ne vegyétek fel, megbízhatatlan egyén. Ma nekem 5 millió forintot ígért de azóta sem érkezett meg. 😊
Why so serious?
nem baj tudom hogy recskatimeban nem illik zavarni <#hehe>#hehe>