5661
-
#4114 14 EUR = 3,880 HUF -
Barnus #4113 Viszont most a steam-en kb 900Ft-ba kerül az L4D2!! Add el az accodat egy ezressel többért, és vegyél magadnak egy l4d2-t belőle :D -
#4112 :/ -
#4111 nincs rá lehetőség -
#4110 Sziasztok Bocsánat hogy ide írok. de van rá esély hogy leszedjem a Steam Accomról a Left 4 Dead 2 -t hogy más accba beirhassam a CD kulcsot? mert el szeretném adni az Accountomat és a left 4 dead 2 még kéne. :S -
#4109 Egy embert tudtam csak felvenni de mindegy beléptem én is az SG-steam csoportba ott megtaláltok szoktam L4D2-ni-üdv
SG.hu Steam csoport -
#4108 Persze, azért van:)
Ha csatlakozik még pár ember, csinálhatunk bajnokságokat. 2x8-as játék, majd győztes csapat győztes ellen, vesztes vesztes ellen, azaz 4 helyezettel. -
#4107 tegnap beléptem én is, majd felveszlek benneteket friendsbe is ha nem gond, általában minden este toljuk haverokkal a versus-t de van amikor nem jon ossze 8 ember ugyhogy jo ha van honnan hivni valakit :) -
#4106 tulajdonságok, inditási opciók: -window -
Trantorius #4105 Hello
Átállítottam a képernyő beállításokat, de kiderült utólag hogy nem támogatja a monitorom azt, emiatt ha megnyitom csak sötétséget látok. Hol lehet manuálisan átállítani a képernyő beállítást, anélkül hogy elindítanánk a játékot? -
#4104 SG.hu Steam csoport
Szerintem így a legegyszerűbb összekotorni egymást. -
#4103 Sig -
#4102 Optimus2007 -
#4101 steam: MerlinW |HUN| -
Barnus #4100 hali. BrOwnage néven keress rám, vegyél fel, magyar vagyok és l4d2-zöm :D -
#4099 Csáó L4D2 fanok.Jó lenne Magyarokkal is játszani ha vkinek van kedve felvehetne steam-en jó lenne minél többen nyomni Magyarokkal.Ha valakit érdekel a steamem vagy az övét megadja irjon egy privit légyszives.Üdv -
Barnus #4098 Király:) Vagyunk jópáran, de ha gondolod vegyél fel steam-en, szoktunk jó kis coopokat nyomni esténként. -
#4097 Megvettem! -
#4096 Megvan bocs -
#4095 mi? -
#4094 3,50€ steamen! :) -
#4093 Jó kis map, legalább 2x végigvittük haverokkal. (Nem játszunk túl sokat. :) ) -
#4092 L4D1-hez már régóta kint van. Igazi profik csinálták. :) -
Barnus #4091 nem ismerem. ez egy map? jó? szólj amint lesz, töltöm és teszteljük:) -
#4090 nemsokára kész a l4d2 változat.
-
Barnus #4089 Amúgy közben rájöttem, hogy a profil szerkesztésnél van lehetőség saját linket készíteni a profilomhoz, elvileg oda beírtam, hogy barnus és most a http://steamcommunity.com/id/barnus címen vagyok elérhető, ami barátibb, mint az a hosszú számsor :) -
Barnus #4088 Igen, igazad van, csak ha épp átírom a steam nevemet, akkor már nem találnak meg. tulképp MSN-en is a bejelentkezési emailed alapján találnak meg és minden hasonló programban. De igazad van, az ID jobb ötletnek tűnik:) -
#4087 Gondoltam felveszlek ismerősnek, de te is elkövetted azt az igen általános hibát, hogy a Steam BEJELNTKEZŐ nevedet adod meg mint ID -t! Nem azt kell. Éppenséggel arra a jelszavaddal együtt kimondottan vigyázni kellene. A Steam -en minden megvásárolt játékodra a profilod "vigyáz"...
A rendszerben a profilodnál beállított neved alapján lehet megtalálni. Ez nálad ha jól sejtem a "Brownage". Ilyen néven találtam valakit aki magyar... :D Van még egy nagyon egyszerű módszer ha megadod a profilod linkjét! itt az enyém:
http://steamcommunity.com/id/76561198003829238
[URL=http://steamcommunity.com/id/76561198003829238]Kattintható "változat" :)[/URL]
Ez közvetlenül a profilodra mutat, tévedés kizárva. (Igen valójában az a bazi hosszú szám vagy a Steam -en :D )
Szóval ha a számot megadod az alapján egy középbuta user közvetlenül megtalál keresés nélkül. Te például a 76561197990980250 -es rabtársam vagy... Izé... :D -
Barnus #4086 persze, szoktuk egymást hivni groupba. Versusoztunk is multkor, bár én inkább coopot szoktam nyomni, vs-t még gyakorolgatnom kell majd. -
#4085 OK kösz, de mondom előbb meg kell vennem :)
És azért összetartás van? Több mint MW2-ben? -
#4084 Ez nem MW2 szerencsére :D -
Barnus #4083 Találtam egy rakás magyart, akik L4D2-znek, ha felveszel steamre, akkor nyomhatunk majd pár gamet:) -
Barnus #4082 köszönjük a reklámot, viszlát. -
#4081 dlc nincs pezert. -
#4079 Helló!
Kérdésem lenne. Ha az alapjátékot megveszem, L4D2, akkor azzal játszik még valaki vagy kénytelen vagyok megvenni a DLC-ket?
Kösz -
Neoncsoves #4078 Mutáció
Custom kampány, akit érdekel katt :) -
#4077 Ma nem semmi meccsünk volt :D
Tank vs. Charger
Dark Carnival utolsó pályáján kolléga a tankhoz hozzávágta a Boomer nyálat és ráment minden zombi... ezután pedig nekifutott egy Charger és benyomta a falba... öröm volt nézni :D
Utána a tank 2 terebélyes parasztlengő kíséretében lenyugtatta.
Tank vs. Witch
Swamp pályán valahol azon a részen miután átkeltünk a folyón egy witch jányka sírdogált a fűben... odamentem hogy shotgunnal kinyírom, csak azt nem figyeltem hogy 1 db töltény volt a tárban... így a lövés után nem maradt más lehetőség mint szaladni. Futottam, közben táraztam utánam a witch...
Haverok leragadtak valahol, így tök egyedül voltam azon a részen és sajna utolért és leütött a boszorka. De épp jött egy tank és leszedte rólam :DD
Mivel a földön voltam békén hagyott és a haverokat kezdte üldözni akik időközben megérkeztek és vadul lőtték...
Horda vs. Jockey
Dead centernél egy jockey-ra rávágtuk a boomer nyálat... a horda szétkapta... :D köpni nem tudott szegény :D
Az ilyen pillanatokért duplán megéri játszani :D -
Barnus #4076 köszi, közben összefutottam már két tucat magyarral:) egyre jobban tetszik a játék, pedig anno single-ben már végignyomtam. -
BAk3R #4075 csatlakozz első körben pár group-hoz, például totall4d. de keress rá steam-en is a megfelelő kulcsszavakkal, vannak magyar csoportok még. meg szerintem itt is szívesen megadják páran a steam id-t, aztán máris lesz kivel nyomni. de egyébként quick match során is csomó magyarral futhatsz össze, érdemes a neved mellé kitenni [HUN]-t így az elején, hogy tudják. -
#4074 Mintha már valaki írt volna ilyen problémával ebbe a topikba régen... próbáld meg azt, hogy az ellenkező értékre állítod a Multicore rendering(?) beállítást.