5661
  • lolSL
    14 EUR = 3,880 HUF
  • Barnus
    Viszont most a steam-en kb 900Ft-ba kerül az L4D2!! Add el az accodat egy ezressel többért, és vegyél magadnak egy l4d2-t belőle :D
  • Renjike
    :/
  • Rage47
    nincs rá lehetőség
  • Renjike
    Sziasztok Bocsánat hogy ide írok. de van rá esély hogy leszedjem a Steam Accomról a Left 4 Dead 2 -t hogy más accba beirhassam a CD kulcsot? mert el szeretném adni az Accountomat és a left 4 dead 2 még kéne. :S
  • DAFFANGER
    Egy embert tudtam csak felvenni de mindegy beléptem én is az SG-steam csoportba ott megtaláltok szoktam L4D2-ni-üdv

SG.hu Steam csoport
  • MerlinW
    Persze, azért van:)
    Ha csatlakozik még pár ember, csinálhatunk bajnokságokat. 2x8-as játék, majd győztes csapat győztes ellen, vesztes vesztes ellen, azaz 4 helyezettel.
  • Maak
    tegnap beléptem én is, majd felveszlek benneteket friendsbe is ha nem gond, általában minden este toljuk haverokkal a versus-t de van amikor nem jon ossze 8 ember ugyhogy jo ha van honnan hivni valakit :)
  • MerlinW
    tulajdonságok, inditási opciók: -window
  • Trantorius
    Hello
    Átállítottam a képernyő beállításokat, de kiderült utólag hogy nem támogatja a monitorom azt, emiatt ha megnyitom csak sötétséget látok. Hol lehet manuálisan átállítani a képernyő beállítást, anélkül hogy elindítanánk a játékot?
  • MerlinW
    SG.hu Steam csoport

Szerintem így a legegyszerűbb összekotorni egymást.
  • SigS
    Sig
  • Optimus Prime
    Optimus2007
  • MerlinW
    steam: MerlinW |HUN|
  • Barnus
    hali. BrOwnage néven keress rám, vegyél fel, magyar vagyok és l4d2-zöm :D
  • DAFFANGER
    Csáó L4D2 fanok.Jó lenne Magyarokkal is játszani ha vkinek van kedve felvehetne steam-en jó lenne minél többen nyomni Magyarokkal.Ha valakit érdekel a steamem vagy az övét megadja irjon egy privit légyszives.Üdv
  • Barnus
    Király:) Vagyunk jópáran, de ha gondolod vegyél fel steam-en, szoktunk jó kis coopokat nyomni esténként.
  • SigS
    Megvettem!
  • SigS
    Megvan bocs
  • SigS
    mi?
  • TheGrinder
    3,50€ steamen! :)
  • zsakosfrodo2
    Jó kis map, legalább 2x végigvittük haverokkal. (Nem játszunk túl sokat. :) )
  • Lunki88
    L4D1-hez már régóta kint van. Igazi profik csinálták. :)
  • Barnus
    nem ismerem. ez egy map? jó? szólj amint lesz, töltöm és teszteljük:)
  • lolSL
    nemsokára kész a l4d2 változat.

• Barnus
    Amúgy közben rájöttem, hogy a profil szerkesztésnél van lehetőség saját linket készíteni a profilomhoz, elvileg oda beírtam, hogy barnus és most a http://steamcommunity.com/id/barnus címen vagyok elérhető, ami barátibb, mint az a hosszú számsor :)
  • Barnus
    Igen, igazad van, csak ha épp átírom a steam nevemet, akkor már nem találnak meg. tulképp MSN-en is a bejelentkezési emailed alapján találnak meg és minden hasonló programban. De igazad van, az ID jobb ötletnek tűnik:)
  • Nagylaci
    Gondoltam felveszlek ismerősnek, de te is elkövetted azt az igen általános hibát, hogy a Steam BEJELNTKEZŐ nevedet adod meg mint ID -t! Nem azt kell. Éppenséggel arra a jelszavaddal együtt kimondottan vigyázni kellene. A Steam -en minden megvásárolt játékodra a profilod "vigyáz"...
    A rendszerben a profilodnál beállított neved alapján lehet megtalálni. Ez nálad ha jól sejtem a "Brownage". Ilyen néven találtam valakit aki magyar... :D Van még egy nagyon egyszerű módszer ha megadod a profilod linkjét! itt az enyém:

http://steamcommunity.com/id/76561198003829238

[URL=http://steamcommunity.com/id/76561198003829238]Kattintható "változat" :)[/URL]

Ez közvetlenül a profilodra mutat, tévedés kizárva. (Igen valójában az a bazi hosszú szám vagy a Steam -en :D )
    Szóval ha a számot megadod az alapján egy középbuta user közvetlenül megtalál keresés nélkül. Te például a 76561197990980250 -es rabtársam vagy... Izé... :D
  • Barnus
    persze, szoktuk egymást hivni groupba. Versusoztunk is multkor, bár én inkább coopot szoktam nyomni, vs-t még gyakorolgatnom kell majd.
  • SigS
    OK kösz, de mondom előbb meg kell vennem :)

És azért összetartás van? Több mint MW2-ben?
  • Doom 4
    Ez nem MW2 szerencsére :D
  • Barnus
    Találtam egy rakás magyart, akik L4D2-znek, ha felveszel steamre, akkor nyomhatunk majd pár gamet:)
  • Barnus
    köszönjük a reklámot, viszlát.
  • bertino
    dlc nincs pezert.
  • SigS
    Helló!

Kérdésem lenne. Ha az alapjátékot megveszem, L4D2, akkor azzal játszik még valaki vagy kénytelen vagyok megvenni a DLC-ket?

Kösz
  • Neoncsoves
    Mutáció
    Custom kampány, akit érdekel katt :)
  • Synchronous
    Ma nem semmi meccsünk volt :D

Tank vs. Charger

Dark Carnival utolsó pályáján kolléga a tankhoz hozzávágta a Boomer nyálat és ráment minden zombi... ezután pedig nekifutott egy Charger és benyomta a falba... öröm volt nézni :D
    Utána a tank 2 terebélyes parasztlengő kíséretében lenyugtatta.

Tank vs. Witch

Swamp pályán valahol azon a részen miután átkeltünk a folyón egy witch jányka sírdogált a fűben... odamentem hogy shotgunnal kinyírom, csak azt nem figyeltem hogy 1 db töltény volt a tárban... így a lövés után nem maradt más lehetőség mint szaladni. Futottam, közben táraztam utánam a witch...
    Haverok leragadtak valahol, így tök egyedül voltam azon a részen és sajna utolért és leütött a boszorka. De épp jött egy tank és leszedte rólam :DD
    Mivel a földön voltam békén hagyott és a haverokat kezdte üldözni akik időközben megérkeztek és vadul lőtték...

Horda vs. Jockey

Dead centernél egy jockey-ra rávágtuk a boomer nyálat... a horda szétkapta... :D köpni nem tudott szegény :D

Az ilyen pillanatokért duplán megéri játszani :D
  • Barnus
    köszi, közben összefutottam már két tucat magyarral:) egyre jobban tetszik a játék, pedig anno single-ben már végignyomtam.
  • BAk3R
    csatlakozz első körben pár group-hoz, például totall4d. de keress rá steam-en is a megfelelő kulcsszavakkal, vannak magyar csoportok még. meg szerintem itt is szívesen megadják páran a steam id-t, aztán máris lesz kivel nyomni. de egyébként quick match során is csomó magyarral futhatsz össze, érdemes a neved mellé kitenni [HUN]-t így az elején, hogy tudják.
  • Narxis
    Mintha már valaki írt volna ilyen problémával ebbe a topikba régen... próbáld meg azt, hogy az ellenkező értékre állítod a Multicore rendering(?) beállítást.