5661
-
#3830 Hé, Te melyik megkeseredett ismerősöm vagy a listámon? : D
Amúgy csak bent ragadtam a leffódedben, így nem tudtam intézkedni, de smot meg szomorú, hogy a törölt hozzászólásra írt válaszok értelmüket vesztették : D -
MrAndree #3829 Itt nem fog senki segíteni. Ha ennyire nem megy akkor vedd meg. Olcsó. -
#3827 látom Don segített a script berakásánál:D
többi scriptet is rakjátok be:p -
beli21 #3826 Uhh most látom... köszi de nem vok jártas forumokban. Télleg csak látni kellene... -
MrAndree #3824 Bizony. Pedig mostantól éjjel-nappal a topikot kéne figyelnie, hogy mikor kell valamit törölni. :) -
#3823 ;) -
buddabudda #3822 Ez a hozzászólás még mindig itt van?!?!
Nincs más hátra, mint...
...Brigike monnyon le!!!!!
Most látom, hogy kedves gazdasszonyunk éppen L4D2-t játszik. -
Neoncsoves #3818 jaj de bunkó vagy, mivan ha gyengénlátó?
-
MrAndree #3817 Megtanulsz olvasni és akkor sikerül majd értelmezni a fenti szöveget. -
#3816 Duna part sok a kavics dobáld a vízbe, az ingyévan -
Richardix #3808 Kéne némi SOS help!
Akárhova csatlakozok, 15 mp múlva beadja, hogy "connection problem, auto-disconnect in x seconds". Nem tok sehova se felmenni emiatt! Eddig minden faszán ment, most meg semmi! Valami tipp? -
#3806 Húúúáááásztáááákurva
-
#3805 ^^ -
#3804 wazze ezek a title-k :D -
MrAndree #3803 Sok sikert a túléléshez... :) -
#3801 nade ellenem is van protekSÜNöd? :D -
#3800 bözsi attól hogy hágé letté még nincs hatalmad fölöttem, modi proteksönöm van göd ellen az véd -
#3796 No, akkor itt húzzunk egy vonalat. : D
(Lázár ban-jogát ki birtokolja? : D) -
#3795 yay, itt a házigazda ASSZONYSÁG
mindenki pssszt. :D -
#3794 Késő lázár :D
eljött a terror ideje :D -
#3793 nevör, max ha megveszi a szavazatomat -
MrAndree #3792 Támogatom, legyen egy kis rend. Vagy még nagyobb káosz. A lényeg hogy buli legyen. :D
+1 -
Bucsek #3791 Brigit Fődzsámbónak -
#3790 Nem, de a Duna átfolyik majd a Deák téren -
buddabudda #3789 Brigikét játszható karakternek l4d-be... ja nem, házigazdának :D.
+1 -
#3788 hátőő.. Lesz ingyen sör meg örök élet? :D
+1 -
Na, mindenki írja le ide szépen, hogy engem akar itt főmuftinak, mer különben örökké itt fog rothadni az összes piszok, amit eddig néhányan idecsináltak, valamint az esetleges jövőbeli szennyek ellen is megfelelő védelem biztosítása szükségeltetik,
brigikét házigazdának, köszöntem, : D
-
sedor #3786 Hát ez gyors volt mostmár jó :D köszönöm ! -
#3785 nekem külön partícióm van most neki, 160 giga hellyel, azzal csak ellesz egy darabig :D:D:D -
#3784 Minden játékot a Steam könyvtárába telepít. Célszerű nem a rendszer partícióra telepíteni a Steam-et. -
sedor #3783 Sziasztok!
Ma vettem meg a L4D 2 - őt és lenne egy olyan problémám hogy elindítanám a telepítést kell neki ugyebár a 7400 mb hely . Nekem azt írja h 0 mb helyem van és nem enged megahjtót se választani. Kérem valaki segítsen ! -
#3782 digitális, ingyenes -
#3781 És jön a képregény is. Nem tud róla valaki, hogy milyen formába? Csak USA-ban rendes bolti képregényként, digitális formában Steamen, fizetős vagy ingyen? -
#3780 -
#3779 "The Sacrifice" will launch on October 5. -
#3778 Innen letöltheted az összes és legfrissebb L4D1 küldetést. -
#3777 Ja és még annyit hogy 5 küldetés van eddig a 7-ből, de az az 5 küldetés, több mint két óra játékidő :D -
#3776 Több mint 60 küldetést leszedtem már,de amit tegnap leszedtünk, az az eddigi leges legjobb! Clamtoll: L4D2 Death Toll Remake Az hogy beta 1.1 az nezavarjon senkit, mert mi nemtalálltunk semmi hibát bennne -
buddabudda #3775 Jaja. A #3765-ben linkelt videóban 3. perc körül elég sok részlet van a L4D2-ből, ahol az első rész karaktereivel tolja. -
Neoncsoves #3774 de a 2-ben is játszhatunk az 1 karaktereivel... ezért kapjuk meg a No Mercy kampányt is a 2-ben.