5661
-
#4154 Nem azért írom ezt hogy kötözködjek, de emlékszem hogy régen vitáztunk egyet, mert csinálltam egy xfire csoportot, Left 4 Dead 2 Hu néven, ugyan ebből a célból, hogy 4vs4-et lehessen játszani, te meg belinkelted a magyar l4d2-es groupot, hogy ott van ez, minek kéne amit te csinálltál. (mármint én)
Most meg létrehoztál egy ugyan ilyet, csak steamosban
De én nem mondok semmit erre, lehet hogy még majd csatlakozom is a csoportba, csak gondoltam leírom.
Nem haragszom, meg semmi rossz indulat nincs bennem, csak lekellett írjam
Meg azt is írtad, hogy mi sosem leszünk barátok, (mert vitáztunk)
Tudom rég volt, csak gondoltam megosztom a néppel, és remélem nem bántottalak meg! -
#4153 Van csoport chat, illetve fel kell venni egymást logikusan:) A csapatokat sorsolhatjuk is, de ki is választhatjátok magatok. Gondolom a verseny előtt játszotok pár meccset, mert idegen csapattársakkal nem működik a VS. Össze kell szokni. -
SG fan #4152 És ha ebből lesz valami akkor majd, hogyan lesznek elosztva a csapatok? Csak mert pl. én speciel egyedül vagyok tehát nincs ismerősöm a groupba, de attól még indulnék a bajnokságon! :)
-
#4151 Attólmég nembiztos hogy noobvagy hogy ez kimaradt az életedből -
SG fan #4150 Jaj elnézést a noobságomért! XD
-
#4149 jah, akkor sry -
#4148 30-an vagyunk már így val'szeg meglesz a 4 csapat. A "bajnokságban" csak csoporttagok játszhatnak, tehát elsősorban SG bajnokságról van itt szó, nem külsős összeszokott csapatokról. Ez amolyan SG-s csapatépítő bajnokság lesz:) -
#4147 ugy tunik, hogy reszunkrol 1 csapat tuti, a 2. meg kerdeses, hogy osszeall-e
plusz meg van ket csapat akik anno jatszottak illetve az egyik azt hiszem aktiv most is, veluk is beszelek majd, hogy ki tudnak-e allitani 4-4 fot
szerintem lassan itt is elkezdhetnenek osszeallni a csapatok, hogy lassuk hany fot erdekel a dolog illetve hany csapat jonne ossze a groupbol aztan johet a mehet :) -
MrAndree #4146 No, leégessük magunkat lázár? :D -
#4145 Csatlakozz a lent linkelt közösséghez és megtalálunk. Ott lesz kihirdetve, amint összeáll a dolog. -
#4144 én is benne lennék a dologban: ID alant olvasható, nickneveim: lázár,lascar,LAS,csillámlázár :D -
#4143 A globális voice chat-et meg lehet szavaztatni a szavazás menüből, de sok értelme nincs. Lobby-ban lehet beszélgetni mindenkivel. -
#4142 Asszem úgy volt amikor még törtel toltuk, hogy volt egy kod amit ha bekapcsoltunk akkor midneki hallor mindkit -
#4141 Játék közben természetesen csak a saját csapatod hallja amit mondasz. -
Barnus #4140 Úgy tudom, hogy ingame csak a saját csapatod hall voice chaten:) -
SG fan #4139 Ez igaz. Csak azért mondtam, a team Speaket mert ha esetleg csak a saját csapatodnak akarsz mondnai valamit, hogy a másik csapat ne hallja, hát akkor a team speak a jobb. Asszem. :) -
#4138 TS sem kell. Szervezéshez ott a Steam csoport chat, beszélgetni pedig lehet játékon belül is. -
SG fan #4137 Jaj félreírtam nem steam hanem team speak, hiszen az steam az már eleve adott, ha meg van a játék XD -
SG fan #4136 jaja csak kéne valaki aki megszervezi. Meg kéne egy steam vagy valami hasonló, hogy lehessen egymással beszélni. XD
Aztán csinálni egy szobát beállítani, hogy csak haverok jöhessenek és kész! XD -
#4135 Ha lesz ilyen akkor én is feltolom meg lehet osztálytársam is megveszi és akkor még + 2 ember. -
#4134 ha esetleg lesz ebbol a bajnoksagbol valami, akkor en egy csapattal beneveznek (talan ketto is kijonne), persze meg a tobbiekkel egyeztetnem kell.
ha osszejonne akar 4*4 ember, mar el is indulhatna a dolog szvsz -
gyuri35 #4133 A többiek sokszor várnak arra hogy én menjek előre,általában a hátam védik,vagy átkutatják a terepet,mit nem szedtem fel! -
#4132 Igaz nem olyan lineáris, mint az 1 pályái, de eltévedni azért nehéz. :D Ha nem botokkal játszol akkor meg csak követted a többieket. -
gyuri35 #4131 Köszönöm szépen!Ő az "utcák" -
#4130 útmutató -
SG fan #4129 Hát nem tudom nekem egyértelmű volt, hogy merre kell menni. Amúgy a második a kólás rész? az nagyon komoly! XD -
SG fan #4128 Jó lenne valamikor ha bajnokságot nem is de legalább egy versusra elegendő magyart összeszedni. Király lenne! -
gyuri35 #4127 Egyszemélyes Hadjárat-Halott központ 1.pálya a "Hotel" azt megcsináltam 2. az "utcák" hogyan jutok el a 3. hoz a "pláza"-ba? -
SG fan #4126 Köszi a válaszokat, lejött a friss update és már működik tudok szobát nyitni és indítani szóval fasza. Ja és beléptem az sg.hu steam groupba. :)
-
#4125 Pontosan melyik pálya?Most nem vágom a nevét írd le ugy talán tudok segíteni. -
gyuri35 #4124 Sziasztok!Single-player-t szoktam játszani,marhajó a játék az "utcák" résznél hová kell eljutni?Köszi a segítséget! -
#4123 Nem vesztettél semmit. Fáradt csapattársak, idióta pub töltelék és szerverproblémák jellemezték a mai játékot:) -
#4122 Bocs Merlin játszottam, tele volt saját host -
#4121 Jah akkor vettem meg...megérte -
#4120 Jah, állnak a valve szerverek. Majd megoldják, előfordul. -
Barnus #4119 jah látom közben már vége az akciónak. valami 3.5euróba került egy-két nappal ezelőtt. 75%-os kedvezmény volt rá. -
#4118 Mit értesz az alatt, hogy nem akar játékot indítani? -
#4117 Az az egyes nem hivatalos szerverek baromsága. Vissza a szobába majd start megint. Ha nem keres másik szervert akkor állítsd hivatalosan kijelöltre. -
#4116 Nemtom mivan meg mit töltött le megint de nekem például nagyon magasakat ugrik az ember:D -
SG fan #4115 Mi a fene van a left 4 dead 2 vel? Nem akar játékot indítani? Utána néztem ma volt update és a steam valami hl2 ről írt, hogy azok akik így telepítették nem indíthatnak szervert. Mi az most már az sem elég ha megveszem a játékot bazzz. Vagy mi a gond?!!!! Mert ma töltöttem le egy bővítményt azzal is gond volt de azt le is töröltem. Nálatok mi a helyzet?