5661
  • SG fan
    Nekem 7-től tökéletes! :)
  • lolSL
    kifogás
  • Doom 4
    Hát nekem 6 vagy fél 7 től kb 8 ig nem tudok játszani csak hangok nélkül mert a netes rádión pont akkor vna a müsor amit szoktam hallgatni de attol szerintem játszani tudok majd... csak a kommunikácio cska irásos lesz...
  • SG fan
    Csapatomnak: Ma vagy valamikor ráértek? Jó lenne egyet közösen játszani! :)
  • SG fan
    Szerintem felesleges, mert nekem is rengeteg ismerősöm van, de azért ezt a három embert csak meg tudom jegyezni. XD
    Játékon belül meg tök felesleges remélem ezt nem kell magyaráznom! XD
  • Maak
    megvagyunk már 4-en, csak még a 4. tag nem lépett be a steames fórumba, azért nem adtuk le még a jelentkezést

sry laci
  • Doom 4
    Amúgy szerintem akik egy csapatba vannak ki kéne találni csapatneveket, és azt a saját nevük elé beríni egy []-e. Mind a bajnokságra jó lenne, meg most előtte is gyakorlásnak is hogy megtaláűljuk egymást, mert nekem van vagy 30-40 ismerősöm azt állandóan keresgetni kivel vagyok...
  • MerlinW
    Akkor írhatok egy Borbee, Pedro, Nagylacit harmadik csapatnak? A negyedik tagot pedig összekotorjátok addig:)
  • Nagylaci
    Én mennék.
  • Maak
    szedd össze a 4. emberünket előbb :D
  • Borbeee
    Hellosztok érdeklődnék ,hogy meddig lehet a jelentkezést leadni ?
  • SigS
    Végülis mehetek. Majd addigra átnézem a szabályokat
  • Doom 4
    Úgy értem hogy nem volt felrakva a gépen, és ugye nem dobozos hanem steames verzióm van.
  • bertino
    akkor torlod, amikor akarod.
  • SG fan
    Ezt nem értem, úgy tudtam nem lehet játékot a steamről törölni, vagy igen? Csak mert mondtad, hogy régebben meg volt de most újra le kellett töltened.

Merlinw: Oké! :)
  • MerlinW
    Dead Center-en fogunk játszani, abban van minden. Szűk, tág területek, sötét, világos és gyűjtögetés a végén.

A csapatomnak üzenem, hogy kerítsetek egy mikrofont addig, ha még nincs:)
  • Doom 4
    De hát még anno az egyel nagyon sokat, aztán volt kis szünet aztán jött egy oszt. társam is ez még törtön volt akkor is marha soakt de oylan szinten hogy nyár volt, és kb reggel 9 kor kelés és olyan éjel 2-3 ig toltuk kb. 3 szünettel. Azzal a csapattal szinte verhetetlenek voltunk. Aztán játszottam marha sokat L4D2 vel is törtön, aztán megvettem mind2-t.
    Steamon az első résszel 65 órát a másodikkal csak 14 órát toltam. Bár formába kéne jönnöm, mert jó 3-4 hónapja nem játszottam.
  • bertino
    oke Lala.
  • SG fan
    Akkor ez azt jelenti, hogy még nem is játszottál a l4d2-vel? Nem azért, hogy gond lenne csak kérdem.
  • SG fan
    Fasza! XD
  • Doom 4
    A kavarodás elkerülése végett jelzem, hogy én vagyok Bandi-W/\RRÍOR
    Na már lassan letöltődik a játék (mert nem volt felrakva) úgy hogy már ma elkezdek gyakorolni. Ma kb. 18 órától tudok majd játszani, vagy kicsit később, de 21-22 óráig rádiót hallgatok, szóval akkor nem fog menni.

Ja igen a bajnoksággal kapcsolatban, az hogy melyik pályán fogunk játszani illetve a csapatok össze állítása, sorsolásos lesz vagy valaki össze párosítja a csapatokat?
  • MerlinW
    Fejlécbe kitennéd ezt valami jól látható helyre kérlek?
  • MerlinW
    Gyere te is, oszt leszünk mi is hárman.

Így akkor két csapat össze is állt:

1. csapat
    Brigi (csapatkapitány)
    André
    Lázár
    buddabudda

2. csapat
    MerlinW (csapatkapitány)
    SigS
    Roland
    Bandi-W/\RR³OR

Nem kell megijedni, a csapatkapitányság kimerül annyiban, hogy számon tartja az eredményeket és közli velem. Az hogy csapaton belül ki hozza a döntéseket az rátok van bízva:)
  • SG fan
    Jaja az komoly volt! XD

Te is indulsz bajnokságon?
  • Neoncsoves
  • böröczk
  • Neoncsoves
    én azért nem megyek mert utálok nyerni!
  • MrAndree
    Hajaj, hármunkat terlegetni azért még Briginek is sok lesz. :D
  • Lunki88
    Én is nevezni fogok, szerencsére a csapatkapitány nem én leszek. Elég low vagyok vs-ben de talán a többiek kompenzálják majd. :)
  • MerlinW
    Vasárnap 17 órát írtam ugyan, de a lényeg, hogy nap végéig megkapjam az összecsapások eredményeit. Persze mindenek előtt a csapat összeállításokra lenne szükségem, legalábbis a játékosok neveire, hogy össze tudjuk hozni őket. Ahogy látom az első csapat már meg is van, még ha nem is a legszerencsésebb felállásban:)
  • buddabudda
    Én még beszállok mellétek és akkor lesz egy atom núb csapat.
  • MerlinW
    Ki van tűzve a csoportban.
  • böröczk
    Én Lázárral és Andréval leszek innen, mer nubok, és istápolnia kell valakinek őket. Apropó, mikor lesz má konkrét időpont kitűzve?
  • Prince23
    Na ne már, téged is elkapott a csillámpóni effektus? :D
  • SigS
    Jól toltuk este, kicsit zúzott a magyar válogatott
  • SG fan
    Az sg steam groupba már kiírtam de azért itt is jelzem! :)

aki jelentkezik a l4d2 bajnokságra és csapattársat keres maga mellé akkor vegyen fel és írjon! Az sg groupban RolandHUN néven megtaláltok! (ez nem a steam azonosítóm!) szóval keresőben nem adja ki! Thx!
  • MerlinW
    Jaja ismerem, néha használom én is.
  • darki81
    Oké vágom, és nem rossz az 5let
    De amugy az xfire az egy nagyon jó program, itt megtudod osztani másokkal a videokat-fotókat stb.
  • MerlinW
    Én nem csináltam L4D groupot.. én SG csoportot csináltam. Játéktól teljesen független. Nem játék miatt lett létrehozva hanem, hogy megtaláljuk egymást Steam-en, miután sokan írkálták, hogy nem találnak magyar játékosokat. Másrészt és az Xfire-t hurrogtam le, miután Steam mellett baromi felesleges az X.

Tervben van SG-s TF2, L4D1 és HL2 DM bajnokság is, amennyiben vevők rá az emberek. A legjobb az egészben, hogy nincs is rám szükség. Kirakom a hírt, a többit elintézitek. Ezt a L4D2-es bulit levezénylem, a többit meg majd rátok bízom jól:)

Ha nem tudtok csoportokba rendeződni, akkor csak jelezze nekem mindenki aki részt szeretne venni a dologban és én összesorsollak titeket:)
  • SG fan
    OK!!! :)