Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Arab money
ˆ gabeone
2010. márc. 26. 21:53 | privát | válasz erre | #6418
5000 forintot ajánlok fel annak, aki eljuttat engem pH0b0S-hoz. Játszik Cs-ven, Left-el, COD-al és BC2-vel is. Az ajánlat KOMOLY!
látom nem most kezdted felhúzni magad a random beszólásokon 😄 pedig annyira alap manapság az anyázás, kár napokig rágodni egy beszóláson
ha sokat játszottál volna azóta magyarokkal már ketten biztos beugattak volna megint 😄
Arab money
Why so serious?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Why so serious?
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Nemrég vettem meg a játékot, játszótársakat keresek 😊
Realism expertet szeretnék.
Profile name: Bandris
Why so serious?
#acm
"kurva anyádat bassza el 1 vonat bazdmeg" Ezért sejtheted, hogy gondolkodás nélkül mit kapott volna..
Why so serious?
Nem azt mondtam normális dolog anyázni de becopyzgatni se kell egy magánbeszélgetést mindenféle fórumtopikokba. És ennek semmi köze ahhoz, hogy ki hol nõtt fel.
Why so serious?
Rage47: és akkor örökre rendben is marad...?
VS-en ma kikapott a csapatom kb. 3000 ponttal. Friennd only vs volt, anyázás nélkül. Csak leírtam, mert Andree-nak ez lehet nagy dolog 😊 Ti milyen környezetben nõttetek fel? Ugye ettõl függõen lehet az anyázás természetes vagy természetellenes állapot az életünkben.
Rizzo, mondtam már legutóbb is, túl komolyan veszed az ilyen hülyeségeket. Le kell szarni és kész.😄
Why so serious?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
[merlinw.org]
#3439 Rizzo: ez is az Internet része, sajnos, ennyi erõvel én is beírhattam volna egy múltkori esetet, de nem tettem mert ezek nem fórumtémák.
#acm
Mert akkor fogj egy ásót aztán ásd el magad te is...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
#acm
valahogy mindig Rizzohoz kötõdnek ezek a személyeskedõs esetek
kéne egy házigazda
Krisz azt is üzeni, hogy bátran keresd fel, ha különórákat szeretnél venni.
Davic gondolom minden csapattagomnak hasonlókat írt privát üzenetben, ezt Krisz megerõsítette.