Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

18-20 év közötti emberek szerintem már nem számítanak "kis taknyosoknak". Megjegyzem nem is anyáznak kevesebbet mint 13 éves társaik...

Why so serious?

BaLeeX
Addig alap az anyázás a kis taknyosoknál amíg jól nyakon nem veri õket valaki érte...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

De semmiképp sem bunkó
Miért olvasnám el? Unalmas vagy.
Mások már annál többet hallottak róla.
FSpofon
ebben a topikban még 1x se merült fel a neve, én pl még sose hallottam róla

Arab money

Ez csak részben igaz, mert ha elolvasod a többi részt is, akkor láthatod, hogy az nem random beszólás volt. 😊 Davicért pedig kár, mert valaha jó gyerek volt..
ott meg csak kapkodta volna a fejét, hogy mivanmivanmivan😄DD
FSpofon
és hozzáteszem nem csak neten van, múlt heti ICL-en a sok cs-s meg codos üvöltve kurva anyázta egymást majd' minden frag után 😊

Arab money

FSpofon

ˆ gabeone
2010. márc. 26. 21:53 | privát | válasz erre | #6418
5000 forintot ajánlok fel annak, aki eljuttat engem pH0b0S-hoz. Játszik Cs-ven, Left-el, COD-al és BC2-vel is. Az ajánlat KOMOLY!

látom nem most kezdted felhúzni magad a random beszólásokon 😄 pedig annyira alap manapság az anyázás, kár napokig rágodni egy beszóláson
ha sokat játszottál volna azóta magyarokkal már ketten biztos beugattak volna megint 😄

Arab money

Telepítsd újra a játékot, nekem az megoldotta.

Why so serious?

A személyes TE gondolatot minden olvasóra értettem. A válasz ment egyszerûen Brigi üzenetére csak.
Legközelebb, ha lesz hasonlóan szélsõséges anyázás, a kis surmók miatt nem én fogom megírni, hogy ne tudjanak írni a "mindig rizzohoz kötõdnek az ilyen esetek" megjegyzéshez hasonlóakat. Addig találjatok ki valamit értelmetlen furkálódást, lesz rá idõtök. A mostani esetnek részese voltam egyébként is, Davic kb. minden embernek anyázott a csaptban. Igen, ha TE ott lettél volna, akkor neked is anyázott volna válogatés nélkül. Minden embert ismert a csapatban a saját Friend list-ája által, veled, aki éppen engem furkálsz biztosan nem tett volna kivételt. Állítólag a rush miatt anyázott, de ha a dead air 4. pályán, miután beindítjuk az autót és visszaszaladunk egy biztonságos kis szobába/wc-be, akkor mi változott volna: mondom: kb 3-5 perccel késõbb jutunk be a safe room-ba és ezen a helyen még egy tapasztalt csapat sem okozott volna számottevõ sebzést, pláne nem a csapata, ahol kezdõk vannak. Ezen felül megkockáztattuk a tankot és nem húztuk az idõt. Ezért Davicnak inkább köszönetet kellett volna mondani, nem anyáznia. Milyen szarházi egy viselkedés ez? Na én az ilyen embert nem bírom!
Van egy kis problémám a 2. résszel. Ma jött meg az új 9600GT-m. Felraktam a legújabb driver-t. Frissítettem a DirectX-et. De még mindig rossz a The Passing kampány. Nem akar elindulni, kidob egy egy Engine error-al. Mi lehet a probléma? És hogy lehet megcsinálni?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

LasCar16
na már csak te kellettél ide gödi :ddd , mennyé inkább nézzed a cuki állatos vidiket

#acm

És azóta mindenki le is törölte róla... 😄

Why so serious?

böröczk
: DD Ó, Tirexi, aki egyszer mindenki barát-listáján szerepelt vala...

Kumiho #2179

böröczk
Te meg gáz vagy, mennyé innen. Avatarod meg még gázabb, szedd le.

Kumiho #2179

böröczk
de amúgy Davic mindnél jobban játszik, az az Orocsi gyerek meg emlékezeteim szerint valami überbéndzsa, biztos azóta befektetett egy x22 : D hiába, akit nem áldott meg az élet a figyelem és reflex csodájával, néha azzal helyettesíti : D

Kumiho #2179

böröczk
én <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Kumiho #2179

LasCar16
tanítsd Davicot 😄

#acm

Érdemes leírni a korod a saját korosztályod megtalálása érdekében. Megfigyelhetõ, hogy a idõsebb és a fiatalabb korosztály (értsd 10-15 és 20-25) jobban megtalálja a játszópajtást a saját korosztályában. Ha idõsebb vagy még akár én is szívesen kitanítalak. 😊
Sziasztok!

Nemrég vettem meg a játékot, játszótársakat keresek 😊
Realism expertet szeretnék.
Profile name: Bandris

Errõl jut eszembe Lázár, hogy nekem meg veled van elszámolnivalóm a sok bdanizás miatt... 😊

Why so serious?

Nektek meg egy szájkaratésat.😄
LasCar16
hagyd már abba az önfényezést 😄 meg ezt a megkeresem és ellátom a baját dolgot, jézusom 😄 komolyan nyitni kellene neked egy fight topikot lassan

#acm

FSpofon

Arab money

Nem nagyon tudom, hogy mit írjak. Mert írni felesleges. El kellene mennem hozzá, de jelenleg ez sem érdekel. Nem érzem ezt a sérelmet felejthetetlennek, amit feltétlenül kellene torolni, õ vele egyszerûen csak nem foglalkozunk. Sok jó vs-t játszhatott le az oldalamon a davic, amelyekben szinte soha nem veszített. Hát ilyenben többé biztosan nem lesz része. Ide leírtam az esetet, hogy ne vesszen el a süllyesztõben, tudjátok, hogy milyen ember is a davic. Ezt az oldalát ugyanis nem fogja büszkén mutogatni.
Bárcsak azt mondta volna, hogy személyesen akar anyázni. Persze ahhoz az ilyen piti embereknek nincs bátorsága. Andree, te mindenkit védesz, de ezt a védelmet nem mindenki érdemli ám meg.

"kurva anyádat bassza el 1 vonat bazdmeg" Ezért sejtheted, hogy gondolkodás nélkül mit kapott volna..
Jah és a friends only VSeken szokott lenni a legtöbb anyázás meg veszekedés, ez már csak így van. Nem véletlenül utálja azokat mindenki.

Why so serious?

Este azt várhatod mert egyelõre nincs gépem. 😊

Nem azt mondtam normális dolog anyázni de becopyzgatni se kell egy magánbeszélgetést mindenféle fórumtopikokba. És ennek semmi köze ahhoz, hogy ki hol nõtt fel.

Why so serious?

Akkor este várlak egy anyázásra a steamen. Jó móka lesz )))

Rage47: és akkor örökre rendben is marad...?

VS-en ma kikapott a csapatom kb. 3000 ponttal. Friennd only vs volt, anyázás nélkül. Csak leírtam, mert Andree-nak ez lehet nagy dolog 😊 Ti milyen környezetben nõttetek fel? Ugye ettõl függõen lehet az anyázás természetes vagy természetellenes állapot az életünkben.
Persze, hogy rendben volt. Rendben van vele most is minden. Én is kurvaanyáztam már amikor rossz napom volt. Ennyi.

Rizzo, mondtam már legutóbb is, túl komolyan veszed az ilyen hülyeségeket. Le kell szarni és kész.😄

Why so serious?

Rage47
érdekes, mert én játszottam Daviccal anno, és rendben volt minden...
Tatyla
aki majd esténként játszana vegyen fel steamen ,név az aláírásban...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MerlinW
Annyi haszna van a dolognak hogy, ha public-ban játszanék és bármelyik alul említett fazonnal összehozna a sors, akkor az repül, vagy én lépek😊 Feketelista powa😄

[merlinw.org]

LasCar16
nem egyenlõ azzal,nem szoktam problémázni a vereség miatt, csak azt nem bírom ha valaki annyit nem tart be h maradjunk együtt pl, amivel ki lehet küszöbölni azt ha kezdõvel játszol.. de Davicot se így ismertem eddig azért írtam ezt, h biztos rossz napja volt.

#3439 Rizzo: ez is az Internet része, sajnos, ennyi erõvel én is beírhattam volna egy múltkori esetet, de nem tettem mert ezek nem fórumtémák.

#acm

BaLeeX
A "felkapja a vizet" nálad is egyenlõ azzal, hogy elkezdesz valakit kurva anyázni?

Mert akkor fogj egy ásót aztán ásd el magad te is...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Narxis
lol 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A probléma sokkal nagyobb annál mint, hogy a történet a fórumra leírásra került. Miért került leírásra? Ez senkit nem döbbent meg/gondolkodtat el? Írjatok egy találkozóhelyet, odamegyek meg is kövezhettek akár, azt is vállalom(!). Én azután is azt fogom állítani, hogy a probléma ott van, ahol az anyázás ok nélkül kezdõdik.
Õszintén nem vagyok annyira meglepõdve, hogy ilyen reakciókat kapok, mint mait most te írtál. Végül is, csak ok nélkül írt olyan üzeneteket mindenkinek, mint pl. "kurva anyádat bassza el 1 vonat bazdmeg". Ez az üzenet teljesen rendben van. Rossz napja volt, miért is törõdünk vele. Hagy írjon ilyeneket üzeneteket máskor is! Lázár, ez lenne az Internet? A többesszám, amirõl te és rage írtatok most, amúgy tudjátok, hogy a mostanival együtt 2 eset? Apám, mintha minden nap ide járnék megosztani a sérelmeimet..😄 Elárulom neked, ha én ilyen üzenetet írnék be neked ok nélkül (és úgy egyébként is), szégyenemben elsüllyednék..
LasCar16
és ezt mi a francért teszed ide be? Mindenki felkaphatja a vizet, én is felszoktam, mert télleg idegesítõ tud lenni ebben a játékban ha nincs összhang, mindenkinek lehet rossz napja, amúgy meg nem ez a hely az ahol ilyen "céltáblát" kellene aggatnod a játékostársaidra.

#acm

Tudom, nem is keverem, de viselkedni itt, online is tudni kell(ene).
Még annyit írok, ami kérdést tegyél fel magadban: hogy l4d-ben,cs-ben és bármilyen fps és versenyjátékban, ahol van "tét, kihívás" a személyeskedõ esetek nem rendszeresek? Ha nem nekem írnak valami butaságot, bántót vagy sértõt, akkor az egyik csapattársam teszi az ellenfélnek vagy éppen fordítva. Sajnos ez a magyar meccseken szinte rendszeres. Én ott is rászólok a másikra, hogy viselkedjen az ellenfelével szemben rendesen.
Rage47
Én szimplán törlöm az antipatikus egyéneket. Ne keverd a netes gamer ismerõsöket az igazi barátokkal.
Igen, és ez kérlek alásan azért van, mert rizzo nyilvánosságra hozza az ilyen eseteket. Ugyanis rizzo mindig úgy viselkedik online, mint személyesen is, talán annak, akit nyilvánosságra hozok, szintén így kellene tennie. Ha esetleg másképpen látod, az szomorú. Mert engem lehet hibáztatni, de attól a probléma még megmarad. Játszani kellene nem káromkodni. Azonkívül Davicot barátként kezeltem, mostanában nem gyengén elszakadt nála a cérna. Feltételezem ezért ragelt ki minden más játékból is. Amit pedig jó tudni, idegeskedés vagy bármi egyéb dolog a háttérben senkit sem ment fel a viselkedése alól! Bárki aki olyat mondana amit késõbb megbánna, inkább ne mondjon semmit. Ha pedig pl. az ilyen helyzetet nem bánja meg, az ismételten csak szomorú. Ugyanis ez a primitív viselkedés. Az enyémre mit tudsz mondani? Hogy nálam kötnek ki az ilyen esetek? Persze, én nem teszem zsebre õket, inkább tanuljatok belõle és ne legyetek ilyenek..
Rage47
elég gusztustalan ami itt megy
valahogy mindig Rizzohoz kötõdnek ezek a személyeskedõs esetek
kéne egy házigazda
Milyen bajról beszélsz? )) Azonkívül: beszélgetésnek nevezed azt, amit davic írt? Akkor beszélgess vele..
Testvérem üzeni neked Davic: hogy ne minket szidj, mert nem tudsz játszani, nem ez a játék lényege, meg amúgy is csak egy játék. Felesleges lett volna nem rusholni, mivel támadni nem nagyon tudtatok. Pack nélkül végigmentünk minden pályán. Szóval, ez kegyelemdöfés volt, minek húztuk volna az idõt?

Krisz azt is üzeni, hogy bátran keresd fel, ha különórákat szeretnél venni.

Davic gondolom minden csapattagomnak hasonlókat írt privát üzenetben, ezt Krisz megerõsítette.
FSpofon
nem illik privát beszélgetést kiteregetni. amúgy meg rég nyomnod kellett volna az X-re miután gratulált és kész, te kerested magadnak a bajt.

Arab money