5667
-
Ez így mocsokság! -
éreztem hogy nem ugy lessz megcsinállva hogy 8 karakterből lehet válogatni :S (a két csapatot összereszthettékvolna) !! -
Nekem csak úgy kezdte a frissítést, hogy rá klikkeltem hogy Play és erre bejött az update ablak. Akinek nem csinál semmit ajánlom ezt a módszert. -
- Versus: Infected players will get a respawn time reduction against teams that rush.
sexx -
Na végigtoltam az első rész DLC-jét. Hát bevallom, hogy kicsit jobbnak vártam. Rövid is volt, ráadásul a fináléját is ismertük már... -
Szerintem ugyanaz, max a karakterek cserélődnek. -
Nekem meg csak a kettőhöz jön, az egyhez nem:) -
BAk3R #3909 az 1. és 2. részhez megjelent dlc miben különbözik? bocs, csak nem követtem mostanában az eseményeket. egyébként az égvilágon nálam semmi nem történik, tehát még csak azt sem látom, hogy 1kb-al jönne. -
Akció a Steamen -
hát ez geciszar vót (az egyhez)
reméljük a kettő jobb lészen :D -
Válassz másik szervert. Nekem szlovák szerverről full sávval jön. -
Nekem az 1-hez simán lejött. A 2 -höz persze cseszik jönni... -
buddabudda #3904 Nekem csak az 1hez tölti, de az egy fél órán belül lent van. -
harvypoker #3903 Óriási leárazás, már csak 4,75 euro a játék!!!
Aki ezek utan is lekalozkodja az mar tenyleg egy féreg :D -
Nekem 20 kb/s-el jön xD -
Neoncsoves #3901 nekem még el se kezdte tölteni :D -
Gondolom az L4D-s textúrák miatt annyi a 2.
Amúgy nem lehet importálni másik accról?
Mert megvan az egy is csak akkor még nem értettem sztímhez aztán másik accra regeltem be :/
Gondolom az ott is marad. -
Neoncsoves #3899 5euro csak az l4d2! -
L4D - 800 mega
L4D2 - 3.5 giga -
Már jön lefele... -
Volt már rá példa, hogy este 9-re dobták ki a cuccukat.Holnap nem megyek dolgozni, úgyhogy lehet ebből éjszakai játék lesz :) -
buddabudda #3895 1 hétig nem kell, az is elég ha csak holnapig vársz :).
Biztos lesz éjfél, mire kikerül, de letölteni úgy is csak 10 kilóval tudjuk majd. Utána meg a szerverek se lesznek jók, szóval mi szépen alszunk egyet, addig ők dolgozhatnak.
Tehát álmodjatok véreset és zombisat :D. -
Van benne valami! :D
Akkor egy hétig nem lépek be steambe és akkor tuti első loginnál ott lesz a L4D2 update :Ð -
jaja, ezt meg kell tanulni a valve updateknél:D -
Ne várd annyira mert csak pofára esés lesz a vége. :) -
ya -
Nemár..akkor csak a tengerentúlon 5.-e? -
hnap -
Na okt. 5. van, mikor jön mááár? :D:D:D -
Megéri megvenni én is megvettem és simán feltelepitette és jó lett.Igaz steam törlés reg cleaner meg töredezettség mentesítés gép ujrainditás steam ujra feltelepités+frissités és angol verzió a steam nem magyar és így megy rendesen ki is próbáltam ha valakinek baja lenne vele tegyen ujra mindent szerintem nekem így lett jó.üdv -
Neoncsoves #3886 Szerintem jó lenne egy olyan Mutation, ahol lenne arra esély, hogy egyik túlélő megfertőződjön (úgy, hogy a társak ne tudjanak róla), és egyszercsak átváltozna infecteddé a társuk :) szerintem poén lenne -
Awesome a köbön.
-
Na, ez durva lesz. :) -
Do you ever play Versus and wish you could be the Tank? Did you ever wish you could be nothing but the Tank? And when you died you spawned as the Tank? And all your friends were Tanks as well? The new Mutation Taaannnk!! is a little like that. And by a little, we mean exactly like that.
-
Tetszetős!
-
buddabudda #3881 Mind a két részhez a következő 5 acsit kapjuk:
1. Supreme Sacrifice: Complete "The Sacrifice"
2. Kill Bill: Have Bill sacrifice himself for the team
3. Chaos Generator: Have all 3 generators running at once in "The Sacrifice" finale
4. Sacrifizzle: As a Special Infected, incap someone who is trying to sacrifice themselves
5. Barrel Rolled: Kill a Special Infected with an exploding barrel -
† death metal † 

-
ez metál.
-
3 map lesz, a végén egy új fajta fináléval -
Jó lenne tudni hány mapos lesz ez a Sacrifice. Örülnék egy 5 mapos kampánynak.