5661
  • muki020
    Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem
    Letöltöttem a játékot meg a steamet de nem indul, az intró után kilép!
    Azt írja:Could not load libray client.
    Tudnátok segíteni?
    Mi lehet a gond?
  • böröczk
    vics féjl
  • Bokafix2
    Áldott legyen a neved.

Ha nem küldöd el a klines.dll-t még mindig küszködnék.

Most pedig a zombikon verem le a steam hülyeségét, miszerint írogassak a futtatás-ba hülye paramétereket, amik semmire sem voltak jók.

Mégeccer 1000 köszi..., neked köszönhetem hogy 4 rongyom nem ment kárba.
  • Bokafix2
    Köszi szépen... megoldódott... hiba volt az l4d2 steam kliens dll-lel.
  • Optimus Prime
    Még valami kimaradt, ami gyakori hiba - Steam fórumot szoktam olvasgatni - adminisztrátorként vagy bejelentkezve? Az integrity chck és defrag megoldásokat én is ajánlom még. Ha jól látom XP-d van, 32 vagy 64 bit? Esetleg angol nyelvre tenni a Steamet? Mert mikor anno bejött, hogy magyar egyes Valve játék nem indultak.
  • MerlinW
    Van ~10GB szabad helyed a C meghajtódon? Ha van másik partíció/lemez célszerű arra telepíteni a Steam-et, mert minden Steam-es játék oda fog letöltődni.
  • wesker24
    Na nálam is ugyanez volt a hiba pedig fel volt rakva a játék !

De az istenért se akart elindulni ! Habár nálam akkor csinálta ezt amikor a mutatorokat szedte lefele !

Ccsinálj rajta egy Cache integrity ellenörzést meg egy defrag töredezettség mentesitést esetleg töröld le a ClientregistryBlob fájlt és akkor a steam ujra frissiti magát !

Nekem ezek után jó lett mert amint végzett az ellenörzéssel hibát talált azt ujra leszedte és már jó volt !
  • Bokafix2
    Nemcsak restart volt... az egész steam-t is újratettem a játékkal együtt de ugyanez a probléma.

Itt mikor a játék neve alatti kis indító ikonra kattintok, bejön ez a kis ablak amibe telepíteni akar.

Felül: Left 4 Dead 2 - Steam
    Középen: Telepítés folyamatban... 1%

Ez fél percig tart, utána meg ez:

Felül: Steam -Hiba
    Középen: A Left 4 Dead 2 nincs teljesen telepítve. (55)

Alul pedig a support link amit sokszor próbáltam.
    Amikor meg OK-t nyomok eltűnik az ablak, de a játék nem indul el.

• Optimus Prime
    Ez érdekes hiba. Esetleg egy screenshotot tudnál mutatni róla? Hogy tölt/telepít még a Steam. Ha felteszed lemeről akkor az a vanilla verzió, erre jön a sok update... Egy Steam és Windows restartot próbáltál eme jelenség után? Vagy még ott a "verify integrity" funkció.
  • Bokafix2
    1mb-os netem van... évekbe telni mire letöltöm. A többi eredeti steam játékot is lemezről telepítettem és mindegyik elindul. Ez vacakol egyedül.
    Steam service hibára hivatkozik és linkel is egy support oldalt, ahol van szó erről a problémáról, és az a vicc hogy pontosan megcsinálom amit mondanak és így sem jó.
    Mert azt kérik hogy start menü futtatásba lépjek be és gépeljem be ezt a karakter sort:

32 bit esetén:
    C:Program Files\Steam\bin\steamservice.exe /install

Megcsináltam... ki is írja hogy steam service install completed... Elindítom újra a steam-et. Indítanám a játékoz erre megint telepíteni akar valamit... 1%-ig jut el aztán megint ez a szöveg:

"A játékot nem sikerült teljesen telepíteni (55)"

De miért nem jó mikor azt csináltam amit kértek, pont úgy ahogy leírták... és mit akar ez a vacak telepíteni amikor fenn van már az egész játék, és mikor feltettem frissítette is a steam. Akkor mit telepítene még ez a szerencsétlen?

Az a szerencse hogy most vettem, így csak 4 000 huf-t buktam rajta.
  • Optimus Prime
    Esetleg úgy próbáltad, hogy Steamen keresztül töltöd le?
  • Lunki88
    Fusd át ezt a topikot, leírnak pár lehetséges megoldást a problémádra.
  • Bokafix2
    Megvolt.. az egész játék + steam... és ugyanaz...
    Megérte megvenni.
  • Jaka923
    Tedd újra Steamestül...
  • Bokafix2
    lol

Nem az a baj... rég fenn van a steam és csomó eredeti steam-es játék is van. Sőt emiatt a hiba miatt újra is telepítettem az egész kócerájt, mégse jó... feltelepíti a játékot, frissíti.. és mikor indítani akarom valaminek elkezdi a telepítését, de 1%-nál nem jut tovább, és kiírja ezt a service szarságot.
    Az intro lemegy a játékban, de utána kilép.
  • Rage47
    rakd fel a steamet
  • Bokafix2
    Ma vettem a játékot, és nem lehet vele játszani mert mindig megszakad egy telepítés... steam service hibára hivatkozik. Azt írja engedélyeztessem a steam service-t. Azt hogy kell?
  • SötétBarom
    SACRIFICE PART II !!!!

Megamasszív háttérinfokkal!!!44
  • MrAndree
    Kérem szépen ez így volt fair, azon a részen tankot kapni amúgy is orbitális nagy szopás szegény survöknek. :)
  • Gurren
    én nem vagyok pesti, de megérte egy kicsit ráfizetni. szeretem, ha itt van egy játék a polcomon
  • Optimus Prime
    Huh, ilyet a TRON 2.0 óta nem láttam. Esetleg a tűzfalad nem blokklja a Steam OverlayUI-t? Mert akkor csinál hasonlót. És Főnök? A Coach nem edzőt jelent?

A CDGalaxis ára ok, de annak, aki nem pesti postával már olcsóbb Steamen. Én mondjuk ~2200 Ft-ért vettem akcióba. :)
  • Gurren
    dehogy kell cipelni. beregisztrálod steamen a termékkulcsot és olyan, mintha ott vetted volna.
  • MerlinW
    Kell a francnak doboz, csak fogja a port, oxidálódik a lemez, cipelni kell ha máshol játszunk:)
  • Gurren
    cdgalaxisnál most 3600ft és megkapod dobozostól.
  • MerlinW
    14 pénz a játék (~4000 Ft)
  • buddabudda
    Max mátrixos repüléssel tudtam volna kikerülni :D, mert pont arra a részre tett, ahol nem volt hová menekülni. De ha kb 5 mp-vel később adja át, akkor már megúszom.
  • Fabio Capello
    rövid és tömör válaszom: orbitális cumi :D Ügyelned kellett volna erre, és a kellő pillanatban egy mátrixos ugrással elkerülni :D

Btw, ilyen előfordul :) Én is spawnoltam már tankkal tűzbe, a L4D1 jópofa kis spawnol a tank, de még 10 másodperc mire kontrollt kapsz buli meg még jobb, főleg ha az emberre három molotovot basznak rá, és mire irányít, jó ha 30% hp-ja van...
  • buddabudda
    Egészségedre!

Az milyen már, hogy Dark Carnival-n a hullámvasutas résznél lespawnolok tankként és abban a pillanatban keresztül megy rajtam a kocsi, felére csökkentve az életerőmet.
  • Fabio Capello
    DA CHAWPER SAUCE!!! RUNRUNRUN!!!
  • darki81
    hát, van vagy 70, de ujratettem a gépet, és most csak 2 volt!
    Megprobálom ujratölteni a supportot akkor, hátha jólesz!
    thx
  • buddabudda
    Ha több custom kampány is fel van téve, akkor töröld ki a többit, van hogy "összeakadnak".
    Ha ezután se megy, akkor próbáld ki, hogy letöltöd újra az addon support-t.
  • darki81
    Tudja valaki hogy nekem miért ilyen a textúra néhány custom pályánál, másnak nem nem?
    Fénylik mint a ...:D
  • MrAndree
    Immunisak.
  • Optimus Prime
    Engem az zavar, hogy Louis megharapták. Nem kellett volna neki már...? Vagy it ne úgy van, mint a Resident Evil filmekben? :) A rajzstílus még nekem is túl extrém, lehetett volna kidolgozottabb.
  • böröczk
    én még csak azt se, végigpörgettem a képeket a rajzok miatt : D egyébként jópofa, de azér nem egy klasszikus : P
  • lolSL
    inkább jó kis videot kellett volna csinálnuk a történetből :)
  • bertino
    én egyszer végigolvastam azt annyi, tul sokat azért nem is lehet beszélni róla.

mindenesetre jópofa, nekem tetszik.
  • Lunki88
    Úgy látom a képregény nem sokakat érdekel, mert mindenről szó esik itt csak arról nem.
  • darki81
    Hát, ha már kineveztek királynőnek, törölheted is kb 80%-át a komenteknek, mert ez nem chat.hu :D

Üdv. darki vótam, a szomszéd tanyárú XD
  • MrAndree
    Zava néven ismered. :D