Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davic mai megnyilvánulása:

1, hív vs-re ellenfélnek, testvéremmel csatlakozunk
2, kiderül a játék közben, hogy a játékosok fel kezdõ. a tapasztalati elõny és a gyõzelem nálunk van
3, davic mar privatban a 2. palyan panaszkodik es szidja orochi, hogy miket csinal
4, dead air 4. pályán rusholunk, ekkor lelép az ellenfél teljes csapata, davic kezdeményezésével
5, privátban ilyen üzeneteket ír és a hozzá tartozó elõzmény:

Davic: csáó
Davic: magyar vs
Davic: érdekel ??
RIZZO: csõ
RIZZO: számíthatsz rám
Davic: még eddig 2 ember kell
RIZZO: kell még ember?
Davic: aha
RIZZO: tesóm hívon
Davic: csak nem velem :S
RIZZO: hátha
Davic: sajna
Davic: oks
RIZZO: kik vannak benne?
Davic: kamikaze aki elég jó
Davic: meg orochi
RIZZO: az ellenfel is magyar?
Davic: aha
Davic: mind a 2 csapat magyar
RIZZO: es ok kik?
Davic: orochi és kamikaze
Davic: mi megvagyunk
RIZZO: jaa
Davic: azé mondtam h sajnos nem mellém
RIZZO: ertem
RIZZO: az ellenfelbe hivsz
Davic: aha 😞
RIZZO: ha a tesom jon, akkor megyek
RIZZO: de ha nem, akkor inkabb kihagyom
Davic: jöjjön
Davic: jöjjön csak hívdRIZZO is now playing Left 4 Dead. Click here to join.
Davic is now playing Left 4 Dead. Click here to join.
Davic: orochi és a csoda mákok
Davic: csukott totál ép ajtón átugrik
RIZZO: xD
Davic: bár azért
Davic: a kezdõnk inkább idegel 😛
Davic: kérdezget mivel kell indítani
Davic: én ki fogok ragelni ha orochi állandóan ien csoda dolgokat csinál
Davic: ráugrom semmi
Davic: átugrik az ép ajtón 1 ugrással
Davic: faszoman van kedve ienkor ehez
Davic: fps lagja van
Davic: szedje lentebb a grafot faszom
RIZZO: nem tudom
Davic: virgonc 0 pont
Davic: na tessék XD
RIZZO: ha jól sejtem, a csapatod mostanaban vette meg a ajtekot
Davic: hát gratulálok
Davic: ügyesek vagytok
RIZZO: tudom
RIZZO: bár inkább csk én és krisz
RIZZO: kami kedõ
Davic: jólvan szia helló
Davic: faszom
RIZZO: ami a problámádat illeti
RIZZO: amiatt ne nekem gratulálj
RIZZO: te hívtál
Davic: ja
Davic: de 3000 pont bazdmeg
RIZZO: a gyõzelem vagy vereség majdnem mindegy
Davic: azt futtok ?
Davic: már nyertetek
RIZZO: 4000 amugy
Davic: jó
RIZZO: uncsi meccs volt
Davic: tudod mit
RIZZO: nem akartuk huzni az idot
Davic: kurva anyádat bassza el 1 vonat bazdmeg
Davic: gratutlálok
Davic: baromarc
RIZZO: nem semmi
Davic: tudod
Davic: mit
RIZZO: gratulalok a stilusodhoz
Davic: ennyit érsz bazdmeg
Davic: kösz jól fejlõdik
Davic: na szevasz
Davic: paraszt
Davic: hülye baromarcú
RIZZO: jülvan kispajtas
Davic is now Offline.

6, Testvéremet és engem törölt a steamrõl.

Egy újabb értelmiségi mutatkozott be. Megyjegyzem: ha nem kezdõkkel van, de veszít akkor is lelép. Ezt már tudja mindenki, aki játszik vele. Davicnál számoltam, 4 meccsbõl 4 alkalommal lépett le a mostanival együtt. Úgy gondolom, Davicra büszkék lehetünk. Lehet rá számítani, normális, nem ragequitter és választékosan fejezi ki magát. Ami pedig a legfontosabb: hogy mások anyukáját hozza szóba.

Davic: feltételezem személyesen is szeretnéd a leírtakat elmondani! Hiszen szemtõl szemben korrekt! A jelenlegi eset már nem bosszantott fel engem. Azért én számítok Baranyi Dániel kollégára Vácról.
Már próbáltam de nem segített. Egyébként nem csak akkor akad hanem bizonyos idõközönként is egy kis idõre. A játékot már raktam fel újra de az nem segített
Rage47
próbáltad a multicore renderinget kikapcsolni?
Rage47
1 embernek látta steam fórumon, hogy ugyanez a gondja, nem kapott rá választ sajna
Akkor senkinek nincs ötlete hogy miért akad be a játék ha lenyomom az E gombot? Reméltem valakinek volt már ilyen gondja.
Nohab
Mivel mi is ismertük, elméletben még klántag. 😛
Rage47
lol és eltalálta😄
Hogy találtad ki? 😄

Why so serious?

dronkZero
Tirexi...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nekem volt egy ilyen ismerõsöm akinél egész nap futott l4d. Nem játszott vele csak futtatta, hogy menõzhessen a játékidejével utána. Neki ez jó volt valamiért.

Why so serious?

Andreenak nincs 800 órája, tavaly júliusban vette a játékot és akkor már mérték. Így annyi órája van amennyit mutat. Abba meg most ne menjünk bele, hogy kinek mi látszik vagy nem látszik skillben. 😄

Why so serious?

Nohab
Jaja
MerlinW
Jaja, az program (l4d2.exe) futásidejét méri, ahogy minden más (pl. XFire).

[merlinw.org]

Azt is beleszámolja ha csak a menüt nézed.
Az elsõ részhez azt is számoljátok hozzá, hogy fél évig nem mérték az idõt. Szóval Andreenak lehet van már vagy 800 órája, még se látszik skillben😄. khmmmkockakhmmm

Akkor<#felkialtas> Bocs a sok szóismétlésért, de ledöbbentem..
Akkor ha csak a lobbiban vagy és nem játszol, akkor is adja a + órákat a stathoz? Akkor a left 4 dead játékídõnk 25%-a kuka!<#csodalk>
Nohab
Vannak páran akik direkt futtatják a tálcán hasonló statért. Esetleg még másik játék közben is.
Tatyla
jó igaz néha bugos most már magyar de hol van felirat hol nincs...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MerlinW
Alapból magyarnak kellene lennie. Nálam legalábbis mindig az volt (Steam-et magyarra kell állítani).

[merlinw.org]

Tatyla
a párbeszédekhez van honosítás?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Meg pro, ezt még tedd hozzá...

Why so serious?

jó a logod

LasCar16
mer kocka vagy bandi :A_SD

#acm

Optimus Prime
Nekem csak ~180 órám van az 1-en. Igaz csak tavaly október óta van meg. Egyébként a L4D az egyetlen játékom, amivel rendszeresen játszok még akkor is, ha épp valami új játékot veszek. Vagy mondjuk egy régit, ami nem rövid.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Ez mitõl durva? Úgy van majdnem 400 órám a 2ben hogy mellette van 500 az 1ben. Pedig mostanában jó ha hetente 3-4 VS-t játszom összesen a 2 résszel.

Why so serious?

elitehun
Az a csávó is csak azzal játszik akit Lunki linkelt ^^
Csak a left 4 dead 2-vel játszik. Úgy mégsem olyan nagy ez a szám, bár ez a játék szerintem nem egy ilyen nagy szám.. <#hehe>
elitehun
Akkor ezt nézd meg. igaz csak pár órával több de ez egy magyar.
Dj Tommy
Ez tényleg durva<#wow1>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Lunki88
Na ez a durva! 😄
Lunki88
Én még csak az elsõ résszel értem el a 100 órát, valahogy azzal többet is játszom mint a 2-vel. <#whatever> Ha warezt is bele venném mikor kijött akkor meglenne az 200 is bõven. <#hehe>
nekem is pont 100 óra játékidõm van 😄 pedig megjelenés óta megvan

MerlinW
Ma elértem én is a jubileumi 100. játékórámat😊

[merlinw.org]

DarkSl4yer
Szerintem az elsõ rész sokkal hangulatosabb a 2nél.
Én is ma vettem meg Steamröl szinte ingyé volt kétezer pézé<#hawaii>
Pont tegnap néztem a mediaban h ott 10 rongy...<#levele>
Ha henteltek valamikor szoljatok nekem is <#violent>
elitehun
Nem azért de sztem ez direkt van így mert a földön elég röhejesen néznél ki ahogy ott vonaglasz a kezedben egy fejszével
Optimus Prime
A Steam akciónak hála én is beruháztam a 2. részbe, amire már a demó óta vágyok. 😊 Mindezidáig 3x volt akciós, de cirka 8 euróért szinte lopás. Az 1-el több, mint 170 órát játszottam, csak a hivatalos pályákkal.
Na de a 2... Eddig a két elsõ pályán mentem végig, de hatalmasak és nem olyan rögtön megtalálom az utat típusok. Sok az update adrenalin shot, defibrillátor, közelharci fegyverek, custom laser sight, robbanó és gyújtó lövedékek.

Egy baki viszont került a gépezetbe, gondolom már szinte mindenki kiszúrta. Mikor kifekszünk akkor pisztollyal védekezhetünk, a 2-ben akkor is, ha épp fejsze vagy pajszer van nálunk.<#buck>

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Narxis
"örülünk" 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MerlinW
Át vannak ültetve az elsõ rész pályái a másodikba (l4dmaps.com), tehát bepótolhatod.

Begyûjtöttem a 48. acsimat😊 Nem akar valaki Wedding Crasher-t csinálni?😊 Kéne hozzá 3 ember😊

[merlinw.org]

Be is fektettem rá, újra +fav a topik, úgyhogy "örülhettek". 😄
Elsõ résszel nem nagyon játszottam a megvétele óta, remélem ezzel majd másképp lesz.
Tatyla
ja az lemaradt hogy a steamen...

Tatyla
ma 19.00-tol holnap 19.00-ig a L4D2 2154 HUF!

Nekem egy másik problémámvan egy elfogadhatatlan és egyben visszautasíthatatlan group invitálás formájában. Mikor elfogadtam vagy visszautasítottam volna, már nem volt tagja a csoportnak és nem tudom eltüntetni a meghívást. A friends ablakban nem reagál a steam az utasításokra, a profil/invite menüben ugyan reagál és úgy mutatja rögtön az utasítás megadása után, hogy végrehajtotta az utasítást, de a friends ablakban ugyanúgy megmarad az inv és késõbb a profilnál is. Ilyen problémával ezidáig nem találkoztam és nem tudom mit tegyek. 48+ órája nem tûnik el az invelés magától, a steam restartot és csoportos inv visszautasítást is próbáltam már. Segítsetek kérlek, mit tegyek?
sziasztok!
Megvettem a játékot , és elõfordul, hogy ezzel kivág online játékból:
Server not able to authenticate user with steam..Mi a teendõ? Help pls!
Ez nagyon súlyos! ))
LasCar16
:ASD:ASD::

#acm

Rage47
bocs😄
MerlinW
Felvenni a tárgyakat?😊

[merlinw.org]

Rage47
minek neked E?😄
Mi a problémája a játéknak akkor ha megnyomom az e-t akkor el kezd iszonyatosan akadni. Ha meg átállítom az e-t másra akkor azzal kezd el akadni.
😄DD omg