5661
  • gabeone
    Ezt a módszert is próbáltam, mint lehetséges megoldást.:) A válasz igen. :(
  • Barnus
    és ha a use gombot más billre rakod, akkor is ugyanez történik?
  • gabeone
    Update: A "use" gomb használatakor akad meg a kép legalább 2-3, de akár 10 másodpercre is. Függetlenül attól, hogy fegyvert veszek fel, ajtót nyitok ki vagy csak úgy megnyomom a gombot. Reinstall nem segített. Van ötlet mi lehet a baj? Nem játszottam bő 1 hónapja a játékkal, ma pedig játék során ezzel a problémával találkoztam.
  • gabeone
    A Left 4 dead 2-ben amikor ajtót nyitok vagy fegyvert veszek fel, minden esetben megakad a játék. Van ötletetek, hogy mi lehet a baj? Folytattam hibajavítást a programban a steamen, de a probléma nem oldódott meg. Teljes újratelepítés előtt kreatív ötleteket remélek tőletek a fórumon. A játékot továbbá steam ajánlott beállítások mellett is kipróbáltam. Köszi
  • Doom 4
    Nekem is van és én is kívül állóként került be egyszer véletlenül. Aztán csak jöttek az emberek. De már nagyon rég nem játszottam, steamre se mentem fel, remélem még megvannak, mert jól elvoltunk.
  • Barnus
    hát majd próbálkozom, de ha nyomtok valami csoportos coopot vagy akár vs-t, akkor szívesen beszállnék, ha épp nincs elég ember :)
  • MerlinW
    Van rengeteg. Nekem is van 3-4 15-16 fős L4D társaságom.
    Barátoknak vagy klánoknak hívják őket:) Éppen ezért kívülállók felejtősek.
    Steam csoportszervereken lehet összehalászni jóembereket.
  • Barnus
    Hali,most találtam ide. Van valami magyar community L4D2-nek, esetleg az első résznek, akik rendszeresen együtt játszanak, vagy mindenki csak random quick matchezik?
  • böröczk
    már megoldottam, viszont megint toszakszik a sztim komunitty, másnak is?
  • DAFFANGER
    Ezek a custom pályák meg campaignok kurva jók és egyszerü is a telepitésük nagyon jó ez a game:)
  • böröczk
    win reinstall után, ha a verify integrity of game cash nem segít, akkor mit lehet még tenni, hogy elinduljon a játék, és ne kelljen újra lekínlódni a két mbites netemmel.. ?
  • darki81
  • bertino
  • MerlinW
    Steam-en mindkét rész összesen 10€.
  • böröczk
    Sokkal jobb, amikor dead air 4. pályánál, széfház elött sírdogál a bárpult tetején. : D
  • Gubberx
    loooool
  • morvaigaben
    Emós witch várja a fél10es buszt :)
  • xxxpaulxxx
    yo dawg?:D
  • Narxis
    lol
  • Rage47
    Fixed the fix of the fix of the fix of the door exploit in No Mercy
  • Narxis
    omfg
  • darki81
    omg
  • Neoncsoves
  • böröczk
    5 percenként legalább 2-vel
  • morvaigaben
  • Neoncsoves
  • MerlinW
    Nem - mondjuk van neki saját topikja - elvileg ez a DLC volt az utolsó dolog amit az első rész kapott.
  • TheGrinder
    az 1. részben nem lesz új versus mod???
  • buddabudda
    A héten jó sok hunterrel találkozhatunk a mutációban :).
  • tototto
    közben ugy oldottam meg hogy a config fájlba manuálisan beírtam :D
  • böröczk
    bind F4 "toggleconsole" pl, amúgy helytelenül pötyögted az összeset : D
  • tototto
    ezzel valóban működik köszönöm :)
    a ping probléma sajnos még továbbra is fenn áll :(
  • MerlinW
    Én F9-re szoktam, az is jó.
  • lolSL
    ne 0-ra bindeld az nem fog működni
    f4 pl jó
  • tototto
    próbálkoztunk ezzel de a bindelés után ha bezárjuk consolet nem nyitja meg az adott gombbal ujrainditás után se
    neked hogy működik az alábbiak közül melyik lenne a jó? (egyébként mindegyiket próbáltuk de egyikre se volt jó)

bind 0 toggleconsole
    bind "0" toggleconsole
    bind "0" "toggleconsole"
  • buddabudda
    A vége hova lett nem tudom :D.

... csak szívrohamot fog kapni az idegességtől.
  • buddabudda
    Ez a Taaank! mutáció szerintem nagyon nagy.
    Sok múlik a szerencsén (hova spawnolnak a tankok), illetve nem árt egy kis pályaismeret (legrövidebb út), meg a rushról szól, meg arról hogy mindenkit hátrahagyunk, csak mi éljük túl :D. De ettől még egy fél órás baromkodás az egész.
    Úgyhogy nyugodtan rakhatnák örökre is.

És még van aki ebben a módban is rage quittel. Az ilyen nyugodtan törölje le, törje ketté a dvd-t, lopassa el a steam accját, de ne játszon többet ezzel a játékkal, mert a többi játékmódban.
  • Fabio Capello
    steamben a játéktulajdonságoknál az indítási parancssor mögé illeszd be a -console szót, és játékindításnál, amikor behozza a konzolt, oda írd be hogy bind "billentyű" "toggleconsole"
  • tototto
    jó lenne a dedi szeró, amig alapkampányokon megyünk, de mi nem versusolunk hanem inkább letöltenénk addon kampányokat és azokon mennénk végig csak ugye azokból meg nincs dedi szeró
    meg pl multkor amikor elkezdtünk játszani egy szerveren valamiért rendszeresen profi szintre váltott annak ellenére hogy haladóban kezdtük el, meg kényelmesebb saját szerónkon játszani mint kutatni jó pingű épp szabad szerverekre, de legfőkébb a custom kampányok miatt lenne jó
    külföldi fórumon volt valami cmdrate a configban ami ebbe beleszól de az nála is ugyanaz amit írnak hogy legyen

más: a consolet hogy lehet behívni játékban, mert hiába kapcsoljuk be menüben a konzolt nem műxik semmire, a config fájlban található egy bind togleconsole rész de bármire állítom nem hozza be a játék..
  • böröczk
    Jaja, utána már olvastam, hogy nem a net a probléma, külföldi fórumokon nem néztél utána? Amúgy miért nem jó a dedikált szeró? : D