Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rowlend
Volt már rá példa, hogy este 9-re dobták ki a cuccukat.Holnap nem megyek dolgozni, úgyhogy lehet ebbõl éjszakai játék lesz 😊

GET OVER HERE!

1 hétig nem kell, az is elég ha csak holnapig vársz 😊.
Biztos lesz éjfél, mire kikerül, de letölteni úgy is csak 10 kilóval tudjuk majd. Utána meg a szerverek se lesznek jók, szóval mi szépen alszunk egyet, addig õk dolgozhatnak.
Tehát álmodjatok véreset és zombisat 😄.

morvaigaben
Van benne valami! 😄
Akkor egy hétig nem lépek be steambe és akkor tuti elsõ loginnál ott lesz a L4D2 update :Ð

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Rage47
jaja, ezt meg kell tanulni a valve updateknél😄
Lunki88
Ne várd annyira mert csak pofára esés lesz a vége. 😊
Rage47
ya
morvaigaben
Nemár..akkor csak a tengerentúlon 5.-e?

Rage47
hnap
morvaigaben
Na okt. 5. van, mikor jön mááár? 😄😄😄

DAFFANGER
Megéri megvenni én is megvettem és simán feltelepitette és jó lett.Igaz steam törlés reg cleaner meg töredezettség mentesítés gép ujrainditás steam ujra feltelepités+frissités és angol verzió a steam nem magyar és így megy rendesen ki is próbáltam ha valakinek baja lenne vele tegyen ujra mindent szerintem nekem így lett jó.üdv

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Szerintem jó lenne egy olyan Mutation, ahol lenne arra esély, hogy egyik túlélõ megfertõzõdjön (úgy, hogy a társak ne tudjanak róla), és egyszercsak átváltozna infecteddé a társuk 😊 szerintem poén lenne

Optimus Prime
Awesome a köbön.<#awink>

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

XeeN
Na, ez durva lesz. 😊

lolSL
Do you ever play Versus and wish you could be the Tank? Did you ever wish you could be nothing but the Tank? And when you died you spawned as the Tank? And all your friends were Tanks as well? The new Mutation Taaannnk!! is a little like that. And by a little, we mean exactly like that.
<#szeret>

morvaigaben
Tetszetõs! <#wow1>

Mind a két részhez a következõ 5 acsit kapjuk:

1. Supreme Sacrifice: Complete "The Sacrifice"
2. Kill Bill: Have Bill sacrifice himself for the team
3. Chaos Generator: Have all 3 generators running at once in "The Sacrifice" finale
4. Sacrifizzle: As a Special Infected, incap someone who is trying to sacrifice themselves
5. Barrel Rolled: Kill a Special Infected with an exploding barrel

darki81
† death metal † <#gonosz2><#vigyor1><#pias>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

bertino
ez metál. <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lolSL
3 map lesz, a végén egy új fajta fináléval

Lunki88
Jó lenne tudni hány mapos lesz ez a Sacrifice. Örülnék egy 5 mapos kampánynak.
Fabio Capello
omg, ez KURVAJÓ

Ma felfedik még az új acsikat is, holnap meg mutációkról híreznek. Vasárnap és hétfõn is lesz valami új hír.

lolSL

Kössz megoldottam 😄
darki81
4.000.- Eredeti és megéri 😉

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

SZilaJMaGGoT
Vedd meg, vagy menj az offba! 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem
Letöltöttem a játékot meg a steamet de nem indul, az intró után kilép!
Azt írja:Could not load libray client.
Tudnátok segíteni?
Mi lehet a gond?
böröczk
vics féjl

Kumiho #2179

Bokafix2
Áldott legyen a neved. <#worship><#worship><#worship>

Ha nem küldöd el a klines.dll-t még mindig küszködnék.

Most pedig a zombikon verem le a steam hülyeségét, miszerint írogassak a futtatás-ba hülye paramétereket, amik semmire sem voltak jók.

Mégeccer 1000 köszi..., neked köszönhetem hogy 4 rongyom nem ment kárba. <#worship>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Bokafix2
Köszi szépen... megoldódott... hiba volt az l4d2 steam kliens dll-lel. <#smile>

Optimus Prime
Még valami kimaradt, ami gyakori hiba - Steam fórumot szoktam olvasgatni - adminisztrátorként vagy bejelentkezve? Az integrity chck és defrag megoldásokat én is ajánlom még. Ha jól látom XP-d van, 32 vagy 64 bit? Esetleg angol nyelvre tenni a Steamet? Mert mikor anno bejött, hogy magyar egyes Valve játék nem indultak.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

MerlinW
Van ~10GB szabad helyed a C meghajtódon? Ha van másik partíció/lemez célszerû arra telepíteni a Steam-et, mert minden Steam-es játék oda fog letöltõdni.

[merlinw.org]

wesker24
Na nálam is ugyanez volt a hiba pedig fel volt rakva a játék !

De az istenért se akart elindulni ! Habár nálam akkor csinálta ezt amikor a mutatorokat szedte lefele !

Ccsinálj rajta egy Cache integrity ellenörzést meg egy defrag töredezettség mentesitést esetleg töröld le a ClientregistryBlob fájlt és akkor a steam ujra frissiti magát !

Nekem ezek után jó lett mert amint végzett az ellenörzéssel hibát talált azt ujra leszedte és már jó volt !
Bokafix2
Nemcsak restart volt... az egész steam-t is újratettem a játékkal együtt de ugyanez a probléma.

Itt mikor a játék neve alatti kis indító ikonra kattintok, bejön ez a kis ablak amibe telepíteni akar.

Felül: Left 4 Dead 2 - Steam
Középen: Telepítés folyamatban... 1%

Ez fél percig tart, utána meg ez:

Felül: Steam -Hiba
Középen: A Left 4 Dead 2 nincs teljesen telepítve. (55)

Alul pedig a support link amit sokszor próbáltam.
Amikor meg OK-t nyomok eltûnik az ablak, de a játék nem indul el.

Optimus Prime
Ez érdekes hiba. Esetleg egy screenshotot tudnál mutatni róla? Hogy tölt/telepít még a Steam. Ha felteszed lemerõl akkor az a vanilla verzió, erre jön a sok update... Egy Steam és Windows restartot próbáltál eme jelenség után? Vagy még ott a "verify integrity" funkció.

Bokafix2
1mb-os netem van... évekbe telni mire letöltöm. <#vigyor0> A többi eredeti steam játékot is lemezrõl telepítettem és mindegyik elindul. Ez vacakol egyedül.
Steam service hibára hivatkozik és linkel is egy support oldalt, ahol van szó errõl a problémáról, és az a vicc hogy pontosan megcsinálom amit mondanak és így sem jó. <#fejvakaras>
Mert azt kérik hogy start menü futtatásba lépjek be és gépeljem be ezt a karakter sort:

32 bit esetén:
C😛rogram Files\Steam\bin\steamservice.exe /install

Megcsináltam... ki is írja hogy steam service install completed... Elindítom újra a steam-et. Indítanám a játékoz erre megint telepíteni akar valamit... 1%-ig jut el aztán megint ez a szöveg:

"A játékot nem sikerült teljesen telepíteni (55)"

De miért nem jó mikor azt csináltam amit kértek, pont úgy ahogy leírták... és mit akar ez a vacak telepíteni amikor fenn van már az egész játék, és mikor feltettem frissítette is a steam. Akkor mit telepítene még ez a szerencsétlen?

Az a szerencse hogy most vettem, így csak 4 000 huf-t buktam rajta.

Optimus Prime
Esetleg úgy próbáltad, hogy Steamen keresztül töltöd le?

Lunki88
Fusd át ezt a topikot, leírnak pár lehetséges megoldást a problémádra.
Bokafix2
Megvolt.. az egész játék + steam... és ugyanaz... <#nemtudom>
Megérte megvenni. <#nevetes1>

Jaka923
Tedd újra Steamestül...

Bokafix2
lol

Nem az a baj... rég fenn van a steam és csomó eredeti steam-es játék is van. Sõt emiatt a hiba miatt újra is telepítettem az egész kócerájt, mégse jó... feltelepíti a játékot, frissíti.. és mikor indítani akarom valaminek elkezdi a telepítését, de 1%-nál nem jut tovább, és kiírja ezt a service szarságot.
Az intro lemegy a játékban, de utána kilép.

Rage47
rakd fel a steamet
Bokafix2
Ma vettem a játékot, és nem lehet vele játszani mert mindig megszakad egy telepítés... steam service hibára hivatkozik. Azt írja engedélyeztessem a steam service-t. Azt hogy kell?

SötétBarom
SACRIFICE PART II !!!!

Megamasszív háttérinfokkal!!!44

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kérem szépen ez így volt fair, azon a részen tankot kapni amúgy is orbitális nagy szopás szegény survöknek. 😊

Why so serious?

Gurren
én nem vagyok pesti, de megérte egy kicsit ráfizetni. szeretem, ha itt van egy játék a polcomon <#smile>

Optimus Prime
Huh, ilyet a TRON 2.0 óta nem láttam. Esetleg a tûzfalad nem blokklja a Steam OverlayUI-t? Mert akkor csinál hasonlót. És Fõnök? A Coach nem edzõt jelent?

A CDGalaxis ára ok, de annak, aki nem pesti postával már olcsóbb Steamen. Én mondjuk ~2200 Ft-ért vettem akcióba. 😊

Gurren
dehogy kell cipelni. beregisztrálod steamen a termékkulcsot és olyan, mintha ott vetted volna.

MerlinW
Kell a francnak doboz, csak fogja a port, oxidálódik a lemez, cipelni kell ha máshol játszunk😊

[merlinw.org]

Gurren
cdgalaxisnál most 3600ft és megkapod dobozostól.