Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GET OVER HERE!
Biztos lesz éjfél, mire kikerül, de letölteni úgy is csak 10 kilóval tudjuk majd. Utána meg a szerverek se lesznek jók, szóval mi szépen alszunk egyet, addig õk dolgozhatnak.
Tehát álmodjatok véreset és zombisat 😄.
Akkor egy hétig nem lépek be steambe és akkor tuti elsõ loginnál ott lesz a L4D2 update :Ð
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
<#szeret>#szeret>
1. Supreme Sacrifice: Complete "The Sacrifice"
2. Kill Bill: Have Bill sacrifice himself for the team
3. Chaos Generator: Have all 3 generators running at once in "The Sacrifice" finale
4. Sacrifizzle: As a Special Infected, incap someone who is trying to sacrifice themselves
5. Barrel Rolled: Kill a Special Infected with an exploding barrel
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Egy kis segítségre lenne szükségem
Letöltöttem a játékot meg a steamet de nem indul, az intró után kilép!
Azt írja:Could not load libray client.
Tudnátok segíteni?
Mi lehet a gond?
Ha nem küldöd el a klines.dll-t még mindig küszködnék.
Most pedig a zombikon verem le a steam hülyeségét, miszerint írogassak a futtatás-ba hülye paramétereket, amik semmire sem voltak jók.
Mégeccer 1000 köszi..., neked köszönhetem hogy 4 rongyom nem ment kárba. <#worship>#worship>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
[merlinw.org]
De az istenért se akart elindulni ! Habár nálam akkor csinálta ezt amikor a mutatorokat szedte lefele !
Ccsinálj rajta egy Cache integrity ellenörzést meg egy defrag töredezettség mentesitést esetleg töröld le a ClientregistryBlob fájlt és akkor a steam ujra frissiti magát !
Nekem ezek után jó lett mert amint végzett az ellenörzéssel hibát talált azt ujra leszedte és már jó volt !
Itt mikor a játék neve alatti kis indító ikonra kattintok, bejön ez a kis ablak amibe telepíteni akar.
Felül: Left 4 Dead 2 - Steam
Középen: Telepítés folyamatban... 1%
Ez fél percig tart, utána meg ez:
Felül: Steam -Hiba
Középen: A Left 4 Dead 2 nincs teljesen telepítve. (55)
Alul pedig a support link amit sokszor próbáltam.
Amikor meg OK-t nyomok eltûnik az ablak, de a játék nem indul el.
Steam service hibára hivatkozik és linkel is egy support oldalt, ahol van szó errõl a problémáról, és az a vicc hogy pontosan megcsinálom amit mondanak és így sem jó. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mert azt kérik hogy start menü futtatásba lépjek be és gépeljem be ezt a karakter sort:
32 bit esetén:
C😛rogram Files\Steam\bin\steamservice.exe /install
Megcsináltam... ki is írja hogy steam service install completed... Elindítom újra a steam-et. Indítanám a játékoz erre megint telepíteni akar valamit... 1%-ig jut el aztán megint ez a szöveg:
"A játékot nem sikerült teljesen telepíteni (55)"
De miért nem jó mikor azt csináltam amit kértek, pont úgy ahogy leírták... és mit akar ez a vacak telepíteni amikor fenn van már az egész játék, és mikor feltettem frissítette is a steam. Akkor mit telepítene még ez a szerencsétlen?
Az a szerencse hogy most vettem, így csak 4 000 huf-t buktam rajta.
Megérte megvenni. <#nevetes1>#nevetes1>
Nem az a baj... rég fenn van a steam és csomó eredeti steam-es játék is van. Sõt emiatt a hiba miatt újra is telepítettem az egész kócerájt, mégse jó... feltelepíti a játékot, frissíti.. és mikor indítani akarom valaminek elkezdi a telepítését, de 1%-nál nem jut tovább, és kiírja ezt a service szarságot.
Az intro lemegy a játékban, de utána kilép.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Why so serious?
A CDGalaxis ára ok, de annak, aki nem pesti postával már olcsóbb Steamen. Én mondjuk ~2200 Ft-ért vettem akcióba. 😊
[merlinw.org]