5661
  • Doom 4
    Csapatom, azaz Roland, MerlinW, és SigS. Holnap reggel megyek boltba, veszek mikrofont, és kéne egyet játszani, még az is lehet hogy imerőseim közül össze jön még egy csapat és akkor vs-t tudunk tolni olyanokkal akik nem rage quitelnek...
  • LasCar16
    eddig csak 3 csapat van a bajnokságban? srácok tessék nevezni.
  • SigS
    Thx
  • MerlinW
    Gib fest nevű mutáció. Általában hetente (péntektől péntekig) váltakozik, l4d blog szavazatai alapján. Most éppen nem az van, egyébként a főmenüben éred el őket a Mutation játékmód alatt.
  • SigS
    És az melyik/hol van amikor M60-al kell lövöldöözni? Vagy az mod?
  • MrAndree
    Nem, a legszebb az amikor egyik barátod poénból szavazást indít hogy kickeljenek a másik 2 meg reflexből igent nyom. :)
  • Optimus Prime
  • buddabudda
    Nincs is annál szebb, mint mikor localhost-t csinálsz és kickelnek :D
  • darki81
    ha helyi szervert csinálsz akkor vége
  • vérpocok
    Ha steamen a lobby-ba indítok egy játékot és közbe csatlakoznak be játékosok, de én pl. kilépek, akkor a játék folytatódik vagy vége lesz? Mert cod5 zombinál pl. ha kilépett a lobby leader a játéknak is vége lett.
    Csak kíváncsi vok rá.
  • darki81
    asszem a heves esőn
  • DarkSector
    ezt is megnézem.

a bohócot meg a sárembert tudom konkrétan az ügynök véletlen sikerült, de a munkást láttam egy épitkezésen csak nem tudom hogy pontossan hányas fejezet és hányas rész.
  • DarkSector
    THX
  • buddabudda
    Hard Rain-n biztosan, a DLC pályákban meg vegyesen vannak.
  • MerlinW
    Asszem a Passing-ben.
  • DarkSector
    srácok az építőmunkás hol van?
    melyik pályán.
  • TheGrinder
    na végre elingult 12jára
  • TheGrinder
    baszhatom ha nem indul :D mármint úgy értettem hogy Nem a játékon belül hol lehet? cfg ben átírtam 1024x768 ra de még a főmenűig sem jön be a game csak a loading ot mutatja semmi más, na ezért megért 3.5€ -ot ! -.-''
  • darki81
    DE!

Ma este 19h-ig, 3,5 euro, azaz 950.-forint a game steamon
  • TheGrinder
    a játék felbontását hol lehet kissebbre venni nem a játékon belül?
  • MrAndree
    Ezek ilyen idióta moddolt szerók, van olyan is ahol sebez a smoker füstje. Az is eszméletlen nagy marhaság.
  • MerlinW
    Mindnyájan a SG csoport tagjai?
  • SigS
    Volt olyan hogy kiírta hogy "Press duck for free yourself" ..vagy valami hasonló.
    Láttam már ilyet, sőt beadta a szerver nekem is! Nyomogattam, kiszabadultam. Értelmét nem látom
  • Borbeee
    Az is elképzelhető ,hogy modolt volt a szeró mert van olyan hogy kés és akkor elvágod magad így a hátőrt is letudod szedni magadról.

1. Csapat
    Liiivi
    Deko
    Ultor
    Borbeee csapatkapitány

Második csapat is összeállt egyezettetek velük és akkor beírom őket is.
  • Neoncsoves
    há nem modolt szeró volt véletlenül? :)
  • darki81
    német vót 3 GER meg 1 hun volt az ellen
  • böröczk
    még sose találkoztam ilyennel, de ha német vagy ruski vót, akkor nagy valószínűséggel : D meg amúgy is
  • darki81
    hát nemtom, lehet csitelt a kisgyerek, mert már odahuztam, és már simogattam is! Ezt 2x is megcsinállta, és lementem...
    De sebaj, megmaradt a kampány téma, már tömm mint 90-et végigvittünk
  • böröczk
    sehogy
    de olyan van, hogy huzod, és ellöki, de te már azt hiszed, hogy elkaptad, közben mégsem.. amikor viszonylag közelről kapod.. vagy húzod-húzod, és valamiben megakad a nyelv, kettészakad, vagy kettévágja láncfűrésszel, ilyesmik vannak..
  • darki81
    ha szmókerral elkapom a gyereket, az hogy tud kiszabadullni, kinyirni, mikor már odahuztam és szaggatom szét és nemsegit neki senki?
  • lolSL
    featured kampányból :)

• böröczk
    oké, majd megsasolom : D
    de azt hiszem, láttam a kiírásod, jó ötlet
  • MerlinW
    Csak hogy tudd, adtam neked ott félisten jogokat - dolgozzon más is alapon:)
  • böröczk
    Ezeket a továbbiakban steames csoportban vitassuk meg, elvileg arra lett kitalálva ugyebár.
  • kri555
    Ott vigyorgok Francissel :D
  • darki81
    azért beindult a buli a végére
  • SigS
    kicsit később leszek én is,
  • darki81
    Szoktatok leszedni kampányokat, és azokat végigvinni ismerősökkel?
    Mert ma megcsinálunk egyet, aki szeretne jönni az szóljon, van 2 hely!
  • SG fan
    Hát lehet mégsem jó a hét! Na mindegy ha fenn vagyok nyomhatjuk ha nem akkor nem! XD Logikus! :)
  • Doom 4
    Héttől valszeg nekem is jó!