5661
-
#3953 Szuper, köszönöm a gyors választ. Este nagy zombihentet csapok :P -
#3952 CHAOS GENERATOR
Have all 3 generators running at once in "The Sacrifice" finale
vagyis a sacrifice fináléban mind a 3 generátor menjen egyszerre
namármost singleben szépen egymás után bekapcsoltam őket, mégse kaptam meg az achi-t, vagyis akkor kampányban kéne 2 másik emberrel összedolgozni, hogy egyszerre legyenek bekapcsolva és ne egymás után? -
#3951 Szia!
Két DLC van most már hozzá. Az első a "The Passing", a második most jelent meg és a címe: The Sacrifice. PC -re ingyenesek a DLC-k és automatikusan letöltődnek nem tudod elmulasztani őket! -
#3950 Üdv!
Most vettem meg steamen a játékot és az lenne a kérdésem hogy hány dlc jelent meg hozzá eddig ill. van-e köztük inygenes. -
#3949 Ja értem okés köszi. -
#3948 nézz körül fórumban, jópár embernek van ilyen hibája, ott van megoldás is
daffanger: ingyenes a dlc -
#3947 De miért ugy van megcsinálva hogy ne lehessen addig játszani jó gyors a netem is ez meg itt szarakodik 100kb-al bazd.Meg ki a fenének kell ez a dlc elvileg pénzes nem?Vagyis megvásárolni kell vagy tévedek? -
#3946 nekem és havernak is a sacrifice elinditás után 5-10 sec mulva beakad és kilép asztalra, L4D1el végigtoltuk a kampányt kettőnél meg kiakad, nektek nem csinálja? nekem XP neki Win764bit van de ugyanaz a hiba -
#3945 tölti a dlct ami tegnap jelent meg -
#3944 Üdv!Nem tudjátok mikor belépek a steam-be mit updatéel a L4D-2ö?Egyátalán mi ez és lehet használni vagy micsoda?Ráadásul olyan lassan jön befordulok:D
Ez miatt nem enged játszani most azt irja várjam meg mig befejezi a letöltést hát b.....ok-.- -
#3943 mielőtt szétoltanak gyorsan elmondom, regelsz steam-en, rányomsz hogy buy, megadod a dombornyomott kártyaszámodat, aztánletöltöd amit megvettél. utána bármennyiszer bármennyi gépre le tudod szedni az accoddal a cuccot. jo dolog. -
Zsolti1124 #3942 Üdv!
Adna valaki erről a steames vásárlásról egy tájékoztatást?
Mennyi lenne a posta költség és kb hány nap alatt hoznák le? -
#3941 Nem tudni meddig tart ez a leárazás? -
BAk3R #3940 hát ez nem volt nagy szám :P második játékra volt vagy 25 perc advanced-en ez a 3 map. -
#3939 Hozzátéve, hogy a liftben még ugrani sem lehet(ett az első részben, itt meg nemtom). -
#3938 Nekem még ugyan nem tűnt fel, de most, hogy mondod ez egy feltétlenül szükséges módosítás volt! Gondoljunk csak bele. A négy túlélő relatíve hosszabb ideig egy szűk zárt helyen van aminek nyitott a teteje. Na most képzeld el, hogy te vagy a Spitter... :D -
#3937 "Removed need for Left 4 Dead 2 Add-on Support for Community Campaigns"
ez most mit akar jelenteni , nem szükséges a custom mapokhoz, akkor mihez kell, mert nekem ez is frissített tegnap, egyenlőre nem merem letörölni ha valaki tud erről valamit akkor ne tartsa vissza :) -
buddabudda #3936 No Mercy coop kampányban 1 különbséget vettem észre, a 4. mapon a liftnek a tetején nincs lyuk. :D -
#3935 No Mercy-n pár dolog megvan változtatva, de csak apróságok -
#3934 Szerintem ezzel akarták elkerülni, hogy egy ügyes játékos esetleg még egy csomó ideig húzza odalent egyedül. Esetleg egy pályatervezési hibát kihasználva...
Amúgy amennyire agyonreklámozták annyira nem nagy szám az egész. Tulajdonképpen csak két új pálya mivel az utolsó a "Port" már amúgy is benne volt a játékban. Persze ingyé' van meg minden úgyhogy szép tőlük a dolog, de ahogy beharangozták többet lehetett volna várni. A No Mercy -ben meg csak nekem tűnik úgy, hogy minden olyan mint az első részben kivéve, hogy vannak új fertőzöttek és fegyverek?! Szerintem még a zombik sebzésmodellje is olyan "buta" mint az 1-ben. -
BAk3R #3933 :) jó amúgy? -
#3932 amúgy abban mi a ráció, hogy a fináléban amikor feláldozom magam és elindítom a generátort, 98 hp-val ledownolok azonnal? :D:D:D
btw már megint nem kaptunk lószart se... -.-" -
buddabudda #3931 Egy apró elszámolás belecsúszott :D, de hát ez van ha az ember hasra ütés szerűen ír számokat. -
buddabudda #3930 Sacrifice kampány: ~900 MB
No Mercy kampány: ~1500 MB
L4D1 karakterek: ~500 MB
Ez eddig 3000 MB.
Kérdés: Mi a maradék 500 MB?
Válasz: a Sacrifice kampányban van egy tank, amin van egy alsónadrág, ezt a nadrágot is le kellett tölteni
Viszont úgy láttam, hogy az l4d1-ben nincs rajta ez a gatya -
#3929 vagy mint a gta iv topikban, név lista :) -
#3928 de a nem esgések köcsögök -
BAk3R #3927 3,5 giga a dlc?? a játék maga annyi, mi van ebben. jó, hogy 175kb-al jön... -
buddabudda #3926 SG-s talán még nincs, de helyette ahány magyar játszik annyi group van. -
#3925 szerintem nem lenne hülyeség csinálni egy steames sg group-ot, feltéve ha még nincs. -
#3924 haha, lol, jo akkor megy a hír bocs :))) nincs itt valami gémer lista? spanokkal szoktuk kegyetlenül tolni steam-en de nem mindig van mindenki fent :) -
#3922 jól tetted :D -
#3921 Köszi,akkor most meg is veszem...
Szép nap ez a mai,tegnap nem voltam suliban...este nem mondta egyik haverom se,hogy ma nincs első 4 óra. Mivel 2-3 óra az út oda-vissza ezért inkább hazajöttem...szarok a maradék 2 órára. -
#3920 Nem, nem haldoklik.Nagyon sokan játszanak vele, és érdemes megvenni :) -
#3919 Anno megkérdeztem az L4D első részénél is...érdemes megvenni steam-en keresztül 5ojróért? Mmint játszanak még vele? Asszem 2ezerért vettem az első részét,de nem bántam meg,játszottam még vele bőven...szal van még kivel játszani vagy haldoklik? -
#3918 Ez így mocsokság! -
#3917 éreztem hogy nem ugy lessz megcsinállva hogy 8 karakterből lehet válogatni :S (a két csapatot összereszthettékvolna) !! -
#3916 Nekem csak úgy kezdte a frissítést, hogy rá klikkeltem hogy Play és erre bejött az update ablak. Akinek nem csinál semmit ajánlom ezt a módszert. -
#3915 - Versus: Infected players will get a respawn time reduction against teams that rush.
sexx -
#3914 Na végigtoltam az első rész DLC-jét. Hát bevallom, hogy kicsit jobbnak vártam. Rövid is volt, ráadásul a fináléját is ismertük már... -
#3911 Szerintem ugyanaz, max a karakterek cserélődnek.