Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
ja, én blokkoltalak, bocs :D mindjárt feloldom
Rage47
töröltél, vagy miért?
böröczk
pff, senki se akar

Kumiho #2179

aki akar vegyen fõ' :)

steamem: Neoncsoves

Rage47
na neked is megvan? hnap tolhatnánk egy új mutationt:)
Dizson
Vegyél fel steamre. A nevem ugyan az mint itt sg-n.

nincsmit, örülök hogy bõvült a magyar L4D community :)

Kösz az infót az akcióról. Mi is lecsaptunk rá 3-an. A haverok 10 perccel az akció lejárta elõtt vették meg:D
MerlinW
VS-ben engem az õrjít meg, hogy minden lyukba bemegy mindenki, magukra hívják a hordákat, stb. Mikor meg haladunk le vagyunk teremtve, hogy rush-olunk. Az a cél, hogy túléljünk nem? Mi a baj a rush-al? Állítsanak meg, nekik meg az a dolguk.

[merlinw.org]

MerlinW
Nyilvános szervereken mindig találsz játszópajtásokat, érdemes ott gyakorolni, végigjátszani 1-2x. 2 fõ szabály van, mindig maradj a többiek seggében, figyelj rájuk és ne idõzz sehol egy helyben.

[merlinw.org]

hali ma vettem meg a gamet aki tolná az elejétõl vagy bevenne egy kezdõt az keressen <#violent><#integet2>

Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper

Majd szólhatnátok ha értelmes dolgokról is szó lesz és nem erkölcsös embernevelési normák a faszparasztok elleni hatékonysága megtárgyalásának felesleges szóvirágainak bontogatásáról. Köszöntem. Szóval rizzo, függetlenül attól, hogy igazad van-e vagy nincs, de az ilyen irányú sérelmeidet ne ide plakátold legközelebb mert például az új mutációról vagy bármi játékkal kapcsolatosról 100 hsz. óta szó sem esett.

Why so serious?

Fabio Capello
Aki normális, azt fel köll venni :] A többit meg elfelejteni.

Jók az érveléseid.

Azért van ami változott. Kevesebb a trágárság, tenni kell ellene.
dronkZero
"Ezek nem elvárások, ez hétköznapi NORMA."
De, ezek a te elvárásaid, hogy az emberek megfelelnek annak, amit te "hétköznapi NORMA"-nak nevezel. Nem, a világ tele van faszparaszttal, akik ennek nem felelnek meg.

"Másrészt szerintem annyit el lehet várni a másiktól, amennyit te is nyújtasz."
Elvárni lehet, de sûrûn fogsz csalódni. Mint például most legutóbb is.

"Azt a célt, hogy így NE viselkedjenek lehet nem tudom elérni ezzel a nyilvánossággal sem,"
Na pont ez az, hogy tudod, hogy úgysem lehet ezzel semmit elérni, de mégis csinálod a fesztivált úgy, hogy erre rajtad kívül valójában senki sem kíváncsi. Így ami marad, az nettó hiszti.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Online barátról beszélek. Értsd: a barátságnak több formája van.

Tegyük tisztába a dolgokat:

- "Elõször túlzott elvárásokat támasztasz" - Ezek nem elvárások, ez hétköznapi NORMA. Másrészt szerintem annyit el lehet várni a másiktól, amennyit te is nyújtasz.

"Errõl nem a faszparaszt tehet" - Ez igaz, de azért nem teljes mértékben, mert az ember változik. Az erkölcsi normáinkat mi magunk alakítjuk ki, azt nem belénk nevelik.

"Az életben is ismered a srácot? Ha nem, akkor nem.. õ nem volt soha a barátod..." - A barátság nem feltétlenül a személyes ismeret függvénye, a barátság a segítõ szándékon és a pozitív hozzáálláson alapszik. A feltétel nélküli kölcsönös jó akaráson. Egyébként értem mire gondolsz, ide ismét annyit mondanék még, hogy Online barátnak tekintettem.

"Eheh, szép dolog kitûzni szent célként a világ összes hülyéjének megnevelését, csak éppen hamarabb fogsz beleõrülni, minthogy akár egyetlen egyet is sikerülne..." Erre van pozitív és negatív példám is., De nem akarlak untatni vele titeket.. :)

"Ellenben arra tökéletes módszer, hogy magadat egy idióta pattogó kis seggfejnek tüntesd fel." Azt a célt, hogy így NE viselkedjenek lehet nem tudom elérni ezzel a nyilvánossággal sem, de a józan paraszti ész azért azt elárulja, hogy ki nem seggfej. Túlbuzgó az lehet, hm, nem tudom... Döntse el mindenki maga.

"Sok sikert hozzá, és ne tartsd messze a gyógyszert a géptõl, amikor már kell!" - Szerintem annak az embernek aki így anyázik, nagyobb szüksége van a gyógyszerre. Magas vérnyomás?
MerlinW
Az életben is ismered a srácot? Ha nem, akkor nem.. õ nem volt soha a barátod...

[merlinw.org]

dronkZero
Nem, ezt te csinálod magadnak. Elõször túlzott elvárásokat támasztasz, aztán meg feleslegesen idegeskedsz rajta, hogy ezen elvárásaidnak az emberek nem felelnek meg. Errõl nem a faszparaszt tehet (mert õ olyan, amilyen, amilyennek anyukája nevelte), hanem te.

Ez az anyázás befolyásolta az online életemet. Egy barátomban kellett csalódnom, akivel nem sokkal az anyázás elõtti idõkig nagyon sok és jó partit játszottam.
dronkZero
Eheh, szép dolog kitûzni szent célként a világ összes hülyéjének megnevelését, csak éppen hamarabb fogsz beleõrülni, minthogy akár egyetlen egyet is sikerülne...

Ellenben arra tökéletes módszer, hogy magadat egy idióta pattogó kis seggfejnek tüntesd fel.

Majd ha egyszer felfogod, hogy ezek csak _szavak_ és valójában semmilyen hatással nincsenek az életedre... áh, nem, hamarabb fogsz megõrülni. Sok sikert hozzá, és ne tartsd messze a gyógyszert a géptõl, amikor már kell!

Fabio Capello
minden mutáció egy hétig tart, kivéve ha véglegesítik (pl. realism versus)... Jó lenne ha a mostani versus survit is véglegesítenék... :]

Optimus Prime
Na, ezt jó volt végre megtudnom. A chainsaw mód is ideiglenesen? Egy hete van meg és legtöbb módot még ki se próbáltam.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

MerlinW
Új játékmódok, 1 hétig vannak, néha visszaszavaztatnak egyet-egyet. Volt realism versus - ami sikerének köszönhetõen véglegesítve lett, volt törpementõs, csak headshoot-os, csak láncfûrészes, most a vs túlélõ, stb. Többnyire pont egy hétig élvezhetõk:)

[merlinw.org]

Lényegében ennyi, nem is túl jók. Bár ez a mostani kifejezetten érdekesnek tûnik.

Why so serious?

Ezek a mutationok 1-2 hétig élnek csak, aki addig nem játszik velük az végleg lemarad róluk?
Mire jók amúgy? Új játékmód pár napig és ennyi?
MerlinW
Új mutation nagyon jóó:) Versus Survival:)

[merlinw.org]

Hozzáteszem, hogy ez az adott nicknév nagyon is ismerõs a magyar steam közösség életében. Ott van számos játékban, számos közös barát között. Értsd: pl. egy Blazzer nevû új játékos nem kapta volna meg ugyan ezt a figyelmet, sem tõlem, sem más fórumozótól.
Andree értem én mirõl beszélsz: ne foglalkozzunk a hülyékkel. Ez a legkézenfekvõbb dolog, nem lesz belõle vita, nem kell neked energiát belefektetned az esetbe és te sem kerülsz elõtérbe, így ezáltal nem lehet szekálnak majd téged is akár. Te egy nagyon humánus ember vagy, amilyen hozzáállású emberekre is szükség van, de a te hozzáállásod nem old meg egy adott problémát. Vannak emberek, akik radikálisok és jobbat kívánnak a környezetüknek. Hogy te is értsd mirõl beszélünk: a hülyéket meg kell nevelni, õk rászorulnak, talán nem tudnak róla hiszen otthon sem nevelték meg õket rendesen. Talán a radikálisnak tûnõ dolgok hatására ezek az emberek a jövõben megváltoznak. Ha az anyázást ráhagyod, legközelebb majd többet enged meg magának.. A rosszat csírájában kell elfojtani.

Ezt írtad: "Adott egy illetõ akit életemben nem láttam, valószínûleg a nicknevén kívül mást nem is tudok róla, és akkor elkezdi szidni az anyámat vagy engem. Ennek kellene érdekelnie?" Szerkesszük át kicsit a mondatot és legyen ez belõle: "Adott egy illetõ akit ezelõtt még életemben nem láttam, valószínûleg soha nem is fogom, és akkor elkezdi szidni az anyámat vagy engem. Ennek kellene érdekelnie?" Na az az nyomi ember, aki az interneten a nick neve mögül bátor anyázni, az tegye meg az utcán is! Hiszen az interneten semmivel sincs több joga szidni más embernek a családtagját, mint személyesen, ellenben töketlen módon monitor mögött meg merészeli tenni. Én is lezárom a magam részérõl a off témát, Brigi asszonyságnak meg is ígértem, hogy nem írok több tapasztalt esetleges esetet a jövõben. Tényleg menthetetlen a helyzet, ahogy õ írta. Kár fáradozni.
Rage47
<#eljen>
BaLeeX
Kicsit élénk a fantáziád.

Részemrõl befejeztem az offot, bár a játékról úgysincs szó itt már régóta.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Miért? Adott egy illetõ akit életemben nem láttam, valószínûleg a nicknevén kívül mást nem is tudok róla, és akkor elkezdi szidni az anyámat vagy engem. Ennek kellene érdekelnie? Egyrészt üres szavakkal dobálózik másrészt meg magát minõsíti vele. Persze ha nem lenne jobb dolgom én is 80 hozzászóláson át tartó ügyet csinálnék belõle, nincs még tele elég fölösleges hülyeséggel ez a topik...

Why so serious?

FSpofon
hát igen a középiskolai lövöldözés be szokott válni
a kacsintásod utalás arra hogy tudsz arról hogy hamarosan ilyen be fog következni? mert ez esetben értesíteni kéne a fórum vezetõségét hogy tegyen feljelentést ...

Arab money

BaLeeX
Jó felfogtam, titeket nem zavar, ha anyukátokat lekurvázzák, mert ez tök elfogadott és mindennapi neten.

Ezentúl ezt tiszteletben tartom.
Engem zavarna, csak ezt szerettem volna leírni.

Bár jó lenne azért ha beidéznéd hol írtam olyat, hogy menni kell megkeresni az ilyet. Én csak azt írtam, hogy hallottam már hasonló esetrõl. És bevált. Utána nem volt hasonló probléma. Ennyi. <#wink>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

böröczk
bejelentették a lefforded 3mat

Kumiho #2179

Narxis
Kijött az új DLC?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

böröczk
<#eljen>

Kumiho #2179

Az aláírással én sem értem mit foglalkoztok. Nem árt vele az ég világon senkinek és semminek. Ellenben tudja mi a fegyelem!
Épp írtak Briginek, hogy eddig 2 esettel foglalkoztam mindössze. Abból egyet akartam megkeresni.. (Lehetséges, hogy annak oka volt?) Pedig ennél némileg gyakrabban érnek ám atrocitások!
Megint jól felfogtad a lényeget:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

FSpofon
milyen proci hûtõd van? <#zavart1>

Arab money

Hát igen, beszólnak a neten és akkor rögtön menni kell megkeresni és jól elverni mert az nem állapot hogy nekem beszóltak. Zseniális logika. 10 éves értelmi szint alatt ajánlott.

Why so serious?

BaLeeX
Hol nem sz*rom én le, hogy a te szerinted én milyen szinten vagyok?
Azt sem tudok ki vagy és nem is érdekel, meg nem is szóltam hozzád.

A konfig meg azért van az aláírásomban, mert a játék topicokban rengeteg olyan kérdést megelõz, mint hogy "milyen géped van?" "milyen oprendszered van?" stb.

De ha szerinted ez a konfig olyan brutál, hogy ezzel menõzni lehet akkor nem vagy képben. Peace.

FSpofon
igen lan, változott a stílus az elmúlt években. 9-0 után hoz egy kört vmi totál noname team, és jön az üvöltés az irányukból hogy "megbaszunk a kurva anyátok!!". egyes csapatok végig anyáznak, zsidóznak meg minden, üvöltve. így pörögnek fel. szinte mindenki ilyen, ezen már nem lehet felkapni a vizet.

Arab money

Emiatt elnézést is kérek. Azért abban bízom, hogy többet használok, mint ártok.<#puszis>
Amúgy pedig a 13 évest nem tudod bántani. Õk még ikyab kis ártatlan korban élnek, amelyben büntetõjogi felelõsségük sincs. Egy felnõtt ember, hogy tudná õket bántani? Még arra sincs ötletem, hogy hogyan lehetne megfegyelmezni õket, mert az a családjuk feladata. Amúgy pedig barátnõm keresztfia a hetekben kapott internetet. Sokat játszik a gta valamelyik epizódjával a neten, ahol percenként szidják egymás anyját. Nem akartam hinni a szememnek..<#wow3> A barátnõm keresztfia nem figyeli mit írnak, van annyi esze, hogy ne foglalkozzon vele. Annyi sajnos már nincs, hogy a gta-val se foglalkozzon.. <#buck>
böröczk
Jajj, Te meg itt má ne akarjá má erkölcsrendészkedni, egy olyan számomra, akinek az aláírásában a pc konfigurációja van (ugye Rézs? : D), ugyanolyan zsirosfejü anyázós kocka szintjén van, mint akiket itt ócsároltok, nem a totyikhoz méltóan.
Szóval be lehetne fejezni, mert hiába írogatok a modiknak, azok lófalloszt nem képesek lépni a topic tisztítása érdekében, nyaralnak a lovak.
Rizzo, Te pedig annyit hibáztál, hogy megint olyasmit publikáltál egy fórumon, amit nem helyén való, senkinek semmi köze a Ti privát beszélgetésetekhez, és látod má megin hova vezetett? haccáz új hozzászólás, mintha egy új dlc jött volna ki, vagy bejelentették volna a lefforded hármat... <#violent>

ps: az élettelen kis fikás káromkodókat meg mi is nagyon jól ismerjük mw2-bõl fõként, idõ után hozzászokik az ember, hiszen nem tud ellene tenni, nem kell egybõl pofozkodásról meg bunyóról beszélni, annyira óvodás szint.

Kumiho #2179

De most komolyan, õ is nekem szól be, hogy unalmas vagyok. Egy szóval nem említi meg, hogy igen, milyen hülyén tudnak viselkedni az emberek. Én errõl írok a fórumban, te pedig ilyen hasznos hozzászólásokat írsz, hogy unalmas vagyok. <#hehe> Képzeld, van aki szerint még õrült is vagyok, mert átírtam a nevem iwiwen Donald Kacsára! Az emberekre pozitív hatást kell gyakorolni, mert bizony sokan rászorulnak. A társadalom már nagyon romlott. És mielõtt megint olyan hozzászólást kapnék, hogy sztárolom magam vagy hasonló, igen, én is sokat voltam kis negatív szarházi. A cs-s idõkben bizony a primitív közösség olyan hatást gyakorolt rám.. Egyébként pedig beszéltem lázárral és tisztáztam vele az önfényezés és a büszke viselkedés közötti különbséget. Az egyiktõl van mit tanulni, a másikat senki sem szereti.
BaLeeX
Majd beleszaladnak egy olyanba aki nem veszi ennyire hétköznapinak az anyázást kapnak pár pofont aztán utána gondolkodnak.

Nem egy hasonló esetrõl tudok. A mai világban csak arról nem tudod kideríteni, hogy kicsoda akirõl nem akarod.

Ha icl egy lan, azt megnézném, hogy ott anyáztak egymásnak. Még mikor kicsi voltam sokat játszottam a cs-vel. Voltam több lanon is, ahol soha senki nem szólt be a másiknak. SENKI, ha akarod még betûzöm is.