53877
0MWkPbn.jpg
  • Kry
    Sztem nem, de ha felfeedelik akkor bármeik tud op lenni :P
  • Zomil
    Tristana sztetek nem op egy kicsit? eddig amelyik csapatban benne volt mindig az nyert :S
    vagy csak véletlen?
  • fallenhun
    40%
  • Anthrax
    Lenne egy kérdésem, a Cd reduction-ben van valami cap ?
  • Kry
    Na végre eu-n is be lett jelentve mindenki aki január 17 előtt létrehozott acc-ot az megkapja corki-t és az UFO skinjét ingyé. Btw végre egy sokkal jobb képet lehet megtekinteni magáról a skinről is. Ja illetve akiknek már megvolt corki kapnak egy 3 napos Ip boost-ot.
  • Unknow
    Az az item annyira fölösleges,hogy nagyon... Akkor már inkább elköltöm a pénzt valamire ami normálisabban sebez, armor penetrationt ad, vagy akármi. Valószínűleg nem véletlenül nem használja senki. Százalékos mana égetéssel talán már megérné, vagy egy abilityval amivel silencel, tényleg lehetne anti-caster cucc. Így kb semmit nem ér.
  • Kry
    És még nem eset szó arról hogy add egy kis magic resistet is xD
  • Zeros
    Nem olyan drága itemrőlvan szó ezért a játék elején könnyen összerakható, akkor akkor pedig a manás hősök sincsenek fölösleges manapontok birtokában nem hogy egy sion singed stb... a 400 manájukat igen hamara lelehet szedni vele és onnantol kezdve ezek a meele hösök nem sokat érnek ranged ellen... sztem elég hasznos tárgy egy akármilyen ranged dps nek
  • Terensz
    Főleg Tryndamere, Mundo és Katarina ellen nagyon kevés

Én mondjuk itt a LOL-ban nem nagyon látom az előnyét. A DotA-ban is csak image-es heroknak volt érdemes kirakni a mana-eltüntetést, LOL-ban pedig kérdés, hogy Shaco image-e burnol-e manát, más image-es heroról pedig nem tudok. Egyedül kevés manát viszel le, a manaburnból származó sebzés nem kritel, sheen, triniti és lich bane varázslatot követő sebzésbónuszát sem kapod meg utána. Továbbá: 3 herora teljesen hatástalan. Szóval én mérsékelten tartom jó tárgynak.
  • Jowanson
    Ha mondjuk a 42-t max mana 2%-ának vesszük, akkor 1% max mana 21, ebből a 100% 2100. Szerintem a hősök többsége nem éri el late game előtt, vagy egyáltalán ezt a küszöböt, ezért a 42-t én szvsz hasznosabbnak látom, bár tény hogy nem túl sok, lehetne mondjuk 50 az egy szép kerek szám :)
  • avengir
    Kevés a 42 mana burn, jobb lenne egy max mana 1-2%-a.
  • RennHUN
    Ezek a skinek eu-n múlthét pénteken voltak akciósak. Hírként is ott volt.
  • Jowanson
    Nerfet? Úgy érted buffot nem?
    Egyébként miért kéne neki buff, annyira gyenge item? Épp most gondolkodom egy AS/AP Udyr builden, és azon gondolkodtam hogy egy Wits End jól jöhet-e bizonyos setupok ellen.
  • Kry
    Noh, hát pozitiv észrevételem hogy vmi történhetett a fiúkkal, ugyanis: amellett hogy felújitották a lol-europe.com-ot ami már önmagában is jó ötlet volt, végre egyszer napra pontosan frissitették a free herokat ( hozzáteszem csak 6 napig voltak benn az elözöek ) már most a híreket is rendesen írosgálják ki, hiszen a "this is sparta" heroról is fenn volt már a hír reggel.
    Még azt nem tudom hogy amcsin ahogy nézem állandóan akciózgatják a skineket, és mivel eu-n nem irják ezt ki hírként, ez azt jelenti hogy eu-n nincsenek ezek az akciók?
  • RennHUN
    Persze lehet, hogy valaki szerzett, amikor lehetőség volt rá.
  • RennHUN
    Nincs Pax Cardmaster. Gondolom nem is lesz.
  • avengir
    A játék megjelenésekor 40 hőssel pontosan 6xos ára volt, ha egyesével vetted a hősöket; a collector packhoz képest amibe az összes + bonusz is volt.
  • avengir
    EU serveren is van Pax card master skin?
  • avengir
    Kennen, the Eyes of Truth

Az eredeti koncept artokon egy fa volt; nem értem miért van tele villám skillel, de mind1.
  • avengir
    Én a fa hőst várom már :)

Wits End kap majd vmikor vmi nerfet, hogy legyen értelme venni?
  • RennHUN
    Gragas a teszt szerveren már megy, Pantheon pénteken kerül fel oda. Még nincsenek, csak a teszteken.
  • Anthrax
    US-n ezek a hősök fent vannak már vagy csak terv ?
  • RennHUN
    Gragas:

• RennHUN
    Két új hős:
    Gragas és Pantheon.
  • Unknow
    Simán össze lehet hozni, és ehhez még az elixir is hozzájön ha olyan. Na de már mondtam, tessék jönni játszani és a saját bőrödön megtapasztalni. Aztán utána matekozhatsz.
  • Jowanson
    Igaz fényévekre vagyok attól hogy 50k IPt elköltsek rúnákra de azért számolgassunk egy kicsit. Runakbol 50% +crit dmg, masterybol 10% az összesen 60, 2% crit chance es 6 armor pen és +5% overall dmg.
    Tegyük fel lvl 1-en ütsz 100-at shaco-val (bár nem tudom hogy de legyen). Hátulról +25% az 125, crit+60%(125*1.6=200), összesen 325, plusz az 5% összesen 341,25, amiből még lejön az armor ami legyen csak 10%, az akkor is nagyon max 300. Esetleg még lizard buff bár nem tudom pontosan mit ad.
    Ha valaki többet ki tud hozni be my guest. Ja és akkor lvl 1-en ha veszel egy kesztyűt van 12% crit-ed (shaco alapból 2%, 2% mastery, kesztyű 8%). Végülis összejöhet. Azért ez még messze van a 400-tól, az 500ról nem is beszélve.
    Poppyval kíváncsi vagyok mit lehet összehozni, annyira nem ismerem a karit hogy itt matekozni kezdjek.
  • Anthrax
    Valaki összeszámolta már, hogy mennyi IP ha megveszed az összes runát, championt ?
  • Unknow
    Majd mikor Te is elköltessz 50k Ip-t rúnákra akkor mond,hogy túlzás amiket mondunk :P
  • Kry
    Nah ma meglett délután a lvl 30 , arról pedig hogy mennyi a különbség a szintek között, háát, mondjuk úgy igaz de, azért ezek az 500ás dmg-ek nekem kicsit túlzásnak tünnek, ugyanis, rúnából dmg-t elég keveset lehet összehozni, mintahogy ap-ből sem túl sokat ( 30 körülit ).

A crit dmg-ről annyit hogy, amig nem veszel vagy 2 avaricét, vagy phantom dancert stb... addig nem nagyon veszed hasznát, kivétel lehet egy-két mákos lövés, ami bekrittel, de egyébként nem vmi sokszor jön be. Ha be is jön, akkoris amig nincs alapból nagy sebzésed, akkor sem kritelsz 100-200nál nagyobbakat.

Amiben igazat adok, az az hogy 12es szint alattiak az összes summoner spell hiányában valamelyest hátrányban lehetnek, de sztem kézügyesség kérdése :P továbbá a mastery pontokból sem mind1, hogy 10 vagy 30 pont van, de szvsz jó csapatjátékot nem múlja felül, 1v1-ben viszont jelenthet kétségtelenül előnyt, de nem minden esetben.
  • Unknow
    ? Én alapból ekkorákat ütök Shacoval... Poppyval az egyik srác szintén és így tovább. High lvlen ezek az alap sebzések. Erről beszélek... Vegyél fel friendbe , Athem. Ma úgyis játszunk egy 5v5 practicet, aztán meglátod miről beszélek.
  • Zeros
    Poppynak becritelhet az első skillje? (az ami a sima ütést erősiti) csak mert én még egyszer sem criteltem vele
  • RennHUN
    Én kaptam lvl 1-en Poppytól 500-as ütést. Én voltam a first blood.. Igencsak meglepődtünk.
  • avengir
    Én játszanék veled; hidd el a critical semmi, főleg dmg nélkül; majd mikor jön a 0,6 sec cds veigar a 3000-et sebző skilljével és elkezd nukeolni...

Az elején hogy kapsz te akkora sebzéseket direkt leüttetted magad??? kirakhatnátok egy replayt.
  • fallenhun
    5:47 alatt sem vesztettem még tornyot (illetve csapatom). Remek. Egyre jobb. +26-ról jó ha pozitívban maradok a hét végére.
  • Kry
    Nem kell ezen annyit lovagolni.
    Nekem pont ez tetszik a LoL-ban hogy minél többet játszol annél jobb leszel, és ez értendő a játéktapasztalat mellett arra is hogy rúnázhatsz, talent pontokat kapod stb...
    Ha ez nem lenne sokkal hamarabb ráunna mindenki :P
  • Unknow
    Itt most arról beszélek,hogy egyenlő skillekkel és csapatjátékkal azokkal a rúnákkal ég és föld a különbség. Ha ennyire nem hiszed gyertek és játszatok ellenünk egy meccset. Nagyon vicces ám mikor lvl 1en kapod a 300-400as criteket meg sebzéseket. Ez ,hogy a skillel ezt lehet ellensúlyozni egy baromság. Ezt nem lehet ellensúlyozni ekkora lvl cap mellett. Szóval felőlem csinálhatunk egy ilyen bizonyító meccset ha akarod.
  • Terensz
    Láma :S
  • Terensz
    3000 IP-pont ték!!!44!4
    http://tendero.hu/fototar/upload/foto/10221-img.png
  • Kry
    Ezt én is tom bizonyítani mert együtt toltuk xD
  • Jowanson
    "Azért azt megnézem, hogy mivel ellensúlyozod az 50% crit dmg-t rúnából ami majdnem egy infinity edge kezdésnek :P"
    Az a majdnem azért kicsit erős, az infi edge ad még 80dmg-et meg 20% crit-et. Egyébként lvl 11 vagyok atm, folyamatosan lvl 20+ emberek vannak mellettem és ellenem is solo q-ban is ha játszom vagy akár ha valakivel innen a forumról és többet szoktam nyerni mint veszteni. Szart se érsz a masterykkel meg a rúnákkal ha jobb a másik oldal csapatjátéka.
    Múltkor a legvégén kb az utolsó 2 percben fordítottunk meg egy játékot, a középső inhibitorunk már lenn volt és 2 super minion a belső tornyokat ütötte. Az ellen szarrá feedelt shaco-ja kicsit elbízta magát, szétesett a csapatjátékuk, a miénk meg összejött, ennyi.