53877
0MWkPbn.jpg
  • haxorz
    heh :)
    Az US egyre szarabb...
    Sok a lagg, sokszor nem peccsel, meg ilyen apróságok.
    Szal gondoltuk úgyis európában élünk menjünk EU szeróra :D
  • avengir
    Kellett a friendship bonus vagy mi ez a tömeges megtérés?
  • haxorz
    HaxorZ néven megtaláltok ingame
  • donatus13
    Milyen néven nyomod?:D én jönnék.
  • haxorz
    Üdv, aki unja, hogy mindig lámákkal kell játszania az nézzen be ide: hardacademy.atw.hu
    Minden nap játszunk, és majdnem mindig össze tudunk hozni full arranged teamet.
    Ezen a héten tértünk át US-ről EU-ra.
    Az eddigi tagok közül majdnem mindenki 30-as US-en és szinte mindenki a cb óta játszik.
    TS is van. Szal EU playerek gyertek :D
  • fallenhun
    De azt vedd figyelembe, hogy:
    - lehet, hogy közben lekaptad a játékot, mert pl. nekem volt, hogy igényelt egy reinstallt

- ill. a játék törli a régebbi logokat, mert 1 hónap alatt kb. sok száz megásra duzzadhat egy log könyvtár
  • avengir
    Nézd meg holnap; nekem azonnal beszokta frissíteni, viszont általában 1 logot teszek fel.
  • Kry
    Nekem 35-öt :P
  • Zeros
    feltöltöttem az összes logomat és 55 meccset ir a 300 valamennyi helyett...
  • avengir
    Upload your stat :D
  • Kry
    Nem lenne rosz ötlet ez a banneres cucc, csakhát 5 meccsemről csinál statisztikát 450 helyett. :P
  • donatus13
    EU s vagyok, azért kösz:D
  • avengir
    6-7 fele USen.
  • donatus13
    Valaki lesz este? szeretnék játszani , magyarokkal.
  • avengir
    lolbasen tudsz user bart csinálni
  • RennHUN
    ezmiez?
  • avengir
  • avengir
    Katarina utoljára akkor volt használható hős amikor Kayle [closed beta]. Az első nerfelése után semmit nem ért. Hasonló Sivir, early gamebe szar, mid-gamebe gyilkos, late game szo-szo, de leginkább gyöngusz. De az egész játék lassabb már vagy legalábbis én ezt érzem.
  • Jowanson
    provide me "bad" matchmaking game records thread:
    http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=22605&page=134

vannak vicces screenshotok :)
  • Unknow
    Pedig TF nem imba és nem és elég easy frag:P
  • Jowanson
    Ezen jót röhögtem XD

Best tips against cardmaster:

1: do not go below 100% health or he will gate and kill u.

2:do not let him get a kill for his soulstealer because his his cards now do 400 dmg and can spam them every 4 seconds.

3: do not bother with banshees because his goldcard stuns through it. Also he will just take your shield down with spam a card every 4 seconds.

4:If u cannot win a 5v5 battle do not leave base because he has a global slow and there team will always catch u.

5:actually do not ever leave base, because he always knows where u are.

6:make sure u stack magic resist and health above 6k so he does not 1 hit u.

7:always play tank so he does not one hit u.

8: play as tf yourself and have 1v1 op battles with him for supremness.

9:if u see tf on enemy team shutdown computer.

10:if u failed too do any of these tips and he is still raping u, surrender at 25 minutes too save time and pray the next game doesn't have him in it.
  • Jowanson
    Zilean whine thread reszlet :)
    Although i guess this was a joke thread, i have, and have seen others, absolutely wreck face with zilean. if you have a teammate that can harass well, you can hide in the bushes, and bomb -> rewind -> bomb somebody at level 2 for well over 1/2 their life. With an early game mejai, by level 6 you can double bomb kill most champs from full easily. Toss in a haste + ult and a flash afterward, you can do anything, tower dive 5v1's and come out with at least 1 kill (2+ if they don't spread out) and no death.

3rd time ever playing him i went 16/2 (had awesome taric laning partner harrassing and stunning)
  • Unknow
    Katarina ultija sose volt tömeggyilkos mert akinek volt esze kiszaladt, akinek meg volt hozzá skillje az megszakította. Katarina csak CC mellett tudott ölni és a többi skillje az ultin kívül jóformán használhatatlan volt mindig is. Mostani Katarina ami életképes az az Ability Poweres , Shunpos. Rohadtul nem fért rá a nerf. High ELO ratingen eddig is alig láttál Katarinat, ezután meg fix nem fogsz.
  • avengir
    Minden csak nem tank, ha meg first target, akkor esélye sincs.

Build szvsz: 1,2,3,max 1; maxolod 3; maxolod 2; kozbe az ultira mindig teszed a pontot. item: shenn; cipo, phage; tf; cipo fejlesztes (ellenfeltol fugg); lifesteal; black cleaver es jobb esetben eddigre vege is a jateknak.
  • Jowanson
    Pantheon mennyire tanky a passive-jával?
    Tegnap játszottam eggyel, nem néztem az itemjeit de igazi tank híján általában ő ment elöl és elég jól bírta a gyűrődést, meg a dmg-et is tolta rendesen.
  • avengir
    Pantheon gyilkos, simán jó dps és ha nem faszlow a team akkor simán lehet vele 20-0 csinálni. Egyedül az ultija tréééé; de anélkül is megvan.
  • Jowanson
    Kat azért elég nagy team killer tudott lenni az ultijával. Most is csak meghallod a hangot és mindenki reflexből menekül, mindegy hogy mivan :)
    Azóta csak 1 katarinával találkoztam aki első itemnek frozen mallet-et rakott össze... tény hogy nem sok vizet zavart. Azért kíváncsi lennék hogy normális körülmények között mekkora nerf volt ez a dmg-ének.
    Tény hogy Udyrral csak 1 ütés kellett neki maciba és annyi volt az ultija, de 70%os dodge mellett(ki+shunpo) ütögethetted :) Viszont ha volt egy kis esze és kivárta a cc-ket akkor simán megfordított egy team csatát vagy gank-et, szerintem.
  • Unknow
    Katarina nerf indokolt volt? Mert? Csak a noobok nem tudtak ellene mit kezdeni. Nem véletlen nem ért semmit se high tierbe így se....mostmeg ...
  • World00
    Akkor végülis milyen rúnák jönnének jól poppynak? =) Egyébként mi a véleményetek az új karakterekről? Valaki már próbálta már Phanteont? Ellenfelem már volt, de egyenlőre szerintem csak rossz kezekben láttam. Gargas meg tud durvulni csak épp az ultijával nem vagyok kibékülve. Még nem voltam vele azonban csapattársam volt már és sokszor inkább rosszul sült el azaz ulti, de abban a játékban ő ölte a második legtöbbet szóval nem panaszkodhatok :D.
  • Jowanson
    Van :)
    TF sztem elég jól játszható, szerintem is OP tud lenni a megfelelő kezekben. Én most zilean-on vagyok kiakadva kicsit, tegnap rommá harrassolt egy a timebomb-rewind-timebomb kombóval, persze utána meg elfut, vagy már közel is +65%-al jön tehát esélyed sincs elmozogni. Elég jól sebez, alacsony a cd-je és kevés mana. End game-be szerintem nem túl erős hero, de baromi jó burst-je van ezzel a kombóval.
    Udyr nerf óta Sivir-rel próbálkozom, több-kevesebb sikerrel. Legtöbben alábecsülik a hülye kis bumerángjait, aztán már késő elfutni :) Farmolni meg isten módon lehet vele(főleg egy melee után), de ezt gondolom nem kell bemutatni senkinek.
  • avengir
    Van rá igény, hogy leírjam, hogy kell in-game replayt felvenni?
  • Zeros
    hát azért nem, 1-2 tier3 as áráért kirunázol egy lapot tier 1 esből, az értékei fele a tier 3 asénak, ára a tizede. mindenképpen megéri
  • avengir
    Ne vegyél rúnákat amíg nem tudsz tier 3asat venni, addig csak ip pocsékolás.
  • World00
    Sziasztok még nem játszok olyan rég, de tetszik a játék. Most vagyok 13-as és rászoktam poppyra. Elsőre egy kis segítséget akarok kérni méghozzá abban, hogy milyen rúnákat ajánlotok hozzá?
  • avengir
    Council szerint Warwick, Trynda, Ryze, TF kuka, remakelni kell az összeset, ebből köv patchbe Ryze jön.
  • fallenhun
    Kat nerf indoloklt volt, mert eléggé snowball kari. Tvics is. Udyrt meg sehogy nem tudják eltalálni. Ha erősítik, op lesz, ha gyengítik, akkor meg használhatatlan. Én nem értem, miért változtattak rajta a legutóbbihoz képest ilyen nagy mértékben.
    Heimer meg :D Hát hihetetlen. Az a -200 range megölte a karit. Persze egyetértek, hogy nagy rangeről noskill lövés, de neki kb. azon kívül nem volt semmi, és kis MR meg levédte a sebzés nagyját. Engem tényleg érzékenyen érintett, mert a meccseim 95%-át vele játszottam, most meg kereshetek kb. újat.
    TF-hez meg hozzá sem nyúltak, amikor kb. sírvafakadok, ha meglátok egyet.
  • avengir
    Következő patchbe ismét katarina nerf. "Reduced the casting range of Bouncing Blades to 600 from 650."
  • avengir
    Az meg a top, hogy kész vannak a hardware cserével, csak meg kell várni, míg manager azt mondja, hogy mehet újra a server.
  • avengir
    Alistarral meg még kevesebben játszanak. Riot games meg kezdhetne valamit magával, nem hiszem el, hogy az US servernek hetente tönkremegy egy hardware egysége.
  • Kry
    elindul.
    Sztem jó a pecs, katarinára szvsz ráfért bőven, elvileg egy nindzsa, ami sose volt csapatkiller :P Udyrt viszont nem értem miért kell széjjel nerfelni egyre kevesebben vannak vele. :P