53877
-
Jowanson #426 Sorry, ezt így munkahelyről nehéz lenne lecsekkolni. -
Zeros #425 Jéééé egy régi L2-ős botter xD -
RennHUN #424 11. hét Gragas, 12. Pantheon. A 10. héten egyik se. -
fallenhun #423 Jowanson: ma már az új hősök vannak, mégpedig amiket írtam. -
Jowanson #422 lolhu-n ezt írják:
Hőscsere pénteken.
Annie Mage
Dr. Mundo Melee DPS
Janna Mage
Kassadin Melee DPS
Kayle Tank
MasterYi Melee DPS
Morgana Support
Tristana Ranged DPS
Twisted Fate Ranged DPS
TBD (New Champion)
Gragas test serveren Pantheon normalon. -
#421 Azt hittem legalább egyik új hero is jön most, de úgy néz ki még várnak vele :( -
fallenhun #420 10. hét ingyenes hősei:
Annie Mage
DrMundo Melee DPS
Janna Mage
Kassadin Melee DPS
Kayle Tank
MasterYi Melee DPS
Morgana Support
NuNu Tank
Tristana Ranged DPS
Twisted Fate Ranged DPS -
Jowanson #419 Még mindig nem árultad el mi a híres nevezetes udyr bug. Az us fórum csak arról zeng h broken mer sivir/ashe lvl1-en autoattackolja 1 percig az meg csak leecheli a creepeket és nem hal meg ami a lol kategória imho. Én nem tudom elképzelni de a lvl30 már biztos egy totál másik dimenzió.
A passive-jából és a tiger stance-ből adódó attack speed-et is hotfixelték, a legtöbb post erre érkezett, de biztos van a fórumnak egy olyan része ahova lvl13as közönséges halandó nem juthat be csak a lvl30 félistenek. -
#418 Jah...hát lvl 13-on az bizony még csak theorycraft ^^ Így már értem,hogy miért nem értjük egymást :P -
#417 milyen rune setupot javasoltok twitchre?
noobok kiméljenek , köszönöm. -
Jowanson #416 nem theorycraftolok es ben a hulyeseget tolom hanem amit _kiprobaltam_. ezekre a bugokra gondoltam, nem ezek azok. leszarom ki ver meg kit a bugra vagyok kíváncsi, ennyi.
JhonB nev alatt megtalalsz -
#415 Na mondom,hogy gyere és játszunk :P Poppy és Udyr is bugos. Ki vannak téve a dolgok US fórumra is. Nem értem minek tolod a hülyeségedet ahelyett, hogy jönnél és megnéznéd magad. Most minek theorycraftozol és nyomatod itt a hülyeségeket? Ez olyan mint a rúnás dolog legutóbb. Na ha annyira nem számít akkor mondom gyere és játszunk egyet. Amennyiben megvertek minket elismerem azt is. Csak marhára nem értem a számolgatásaid :P -
Jowanson #414 Égek a vágytól hogy megtudjam az udyr bugot :)
Malady-t és sword of the divine-t is kipróbáltam, tiger-be a 3 kis ütés számít 1 attacknak tehát egyik sem bugos afaik, mivel minden (4x3) kis sebzés után látsz egy 100-ast, avagy minden 3 kis sebzés után látsz egy egyre növekvő számot 5-10-15 stb. -
#413 Dotában voltak/vannak 1 gombos herok, például king leoric :D 3 passziv és 1 stun skill :P ettől még ott is kellett skillesnek lenni, mozgás terén stb...
-
Zeros #412 Jahjah télleg hogy lehettünk ekkora lowok hogy nem jöttünk még rá Teemo= a legnagyobb skillzor karakter az egész játékban.
Avengir azért te is elvagy tájolódva egy kissé dotára mondod hogy 1 gombos kari, dotához azért több skill kell mint a lol hoz és mig dotába ha elfeedelnek eg herot akkor azt könnyebben kilehet szedni mint itt lolban kiváncsi lennék melyik a kedvenc karaktered valahogy olyan érzésem van valamelyik 1 gombos vagy végig zongorázoma billentyüzetet. -
haxorz #411 Nah örülök h ilyen pozitívan fogadtátok :D
A fórumba felraktam a TS infókat.
Majd ha gondoljátok gyertek, valaki csak lesz fent. -
#410 Na, akkor ma játszhatnánk is egyet nem de? :) -
#409 Hát nem tom, én még mindig keresem a main champem, ma talán megveszem gangplanket, bár régebben nem tetszett, de mostmár hátha...
Jowansonnal majdnem mindennap játszunk esténként :D és már vmikor leirta ign-ét, kicsivel lejjebb. -
haxorz #408 Üdv,
Szerintem igenis vannak op hősük, de egyik sem megölhetetlen.
Szóval nincs olyan h ő most OP hőssel van ezért azonnal nyertek, ha nem tud játszani ugyanugy feedelhet. Ráadásul a legtöbb OP hős nem az egész game-ben OP. Ott van pl Fiddlestick, lvl 1-en az életszívása sebez 300-at és ugyanennyit gyógyít. Ez így magában sok embernek semmit nem mond, de Cho'Gath ultija sebez 300-at amikor a karakter 6-os szintü.
Nah akk egy kis hirdetés (akit zavar attól elnézést)
A Hard Academy klán, amely más játékokban is jelen volt régen, most megalakult a lolban is. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, hogy egy rendes társaságot kialakítsunk. (elegünk van már belöle, h 3-4-en arranged team-ben bekapunk még 1-2 embert, akik teljesen tönkreteszik a játékunkat)
Akit érdekel : hardacademy.atw.hu -
#407 Már bocs, de Udyr op. Pontosabban bugos, és ezt már a fórumokon is tudják. Az,hogy neked gőzöd sincs,hogy lehet ezt kihasználni az már megint más tészta :P
Nidalee miért lenne noob? Azzal célozni kell, és nyomni kell a skilleket. Teemoval még azt se kell mert elég ha felgeareled és a passive skillei mindent elintéznek :P
Jowanson téged még mindig várlak egy practice gamera, hogy mutassál már valamit végre :) Annyira mondod itt az okosságokat, hogy mostmár kíváncsi vagyok arra mit is tudsz. Adjál már egy summoner nevet :P -
Jowanson #406 kapcs ford? kicsit bővebben kifejtenéd?
Malady-t nem lvl1-en fogsz neki venni, stunja 1sec, melee range. Ennyi erővel ott van TF, ranged stun, 1.5 v 1.75sec ha jól tudom, +ulti lassítás ha már maladyról beszélünk, vagy Blitz közelrántás 1000 range-ről, plusz stun dupla sebzéssel, +move +attack speed másik skillből, plusz aoe nuke.
TF lehet ropibb de ranged, blitz meg 1 tank.
De Udyr OP. Semmi ranged skillje nincs, és a bear stance-et is föl kell szintezni hogy az a move speed boost érjen is valamit. Felezték a turtle stance manaszívását így részben használhatsz fasza manaregenes rúnákat vagy cseszhetsz el lóvét egy meki-re/potikra az elején hogy tudd használni a shield-et egyáltalán. A passive-ját is nerfelték, az attack speed boost most már additív és nem multiplikatív, ezt mondjuk még megértem.
Szerintem jó kis kari, és egyáltalán nem OP. Meg kell tanulni játszani ellen, mint majdnem minden nem "trviális" champ ellen. -
#405 malady+first skill, instant stun+kill -
Jowanson #404 Udyr OP na ne má, most lett nerfelve... -
#403 Teemo annyira noob, hogy a passzív skilljét erősíteni fogják a következő patchbe. Sztem egyik hős se noobab mint a másik vagy tufsz vele játszani vagy nem. És mivel nem dota, ezért kevesebb a 1 button hero. -
fallenhun #402 Ha már noob kari, akkor Nidalee. Annyira undorító ellene játszani... Átalakulgat, gyógyít, van értelmeset sebző ranged skillje. Még jó, hogy nem stunnol. -
#401 Szerintem meg messze a legegyszerűbben kezelhető karakter. Ráadásul még gear igénye is kicsi. Nincs még egy olyan karakter a játékba ami ennyire könnyen játszható :) -
#400 Nem tom miért teemo a legnoobabb kari, mármint hogy nem tom hogy érted :P, sztem egyrészt passzivja másrészt ultija oan amihez kell egy kis játéktapasztalat hogy megtanuld, merre, mikor. Vmint a vakitást sem mind1 mikor és föleg hogy kire. -
#399 OPnek én két heroet mondanék, de azokat is inkább bugosnak. Udyrt és Poppyt, Teemo meg a legnoobabb karakter. Na mikor azzal megyek szabályszerűen mindenre figyelek csak a játékra nem, és MÉG ÚGYIS ÖLÖK! Ettől függetlenül elég jól balanceolt ez a játék :) -
#398 "Mikor msnezni akarok én is inkább AP mint physical sebzésre megyek vele" XD
Háát, most így összevágdosva a vidit, én is összeállithatnák egy iet 50 játékból hogy teemoval csak gombákkat ölök meg embereket, de azért ez nem így mükszik. :P Am funny kis videó :D Shaco az egyik oan hero amivel még nem voltam, és nagyon utálom, nem mondanám op-nek, de aki ügyesen használja, az nagyon szivathat vele :P -
#397 Hehe igen XD AP Shaco nagyon nagyon vicces dolog. Mikor msnezni akarok én is inkább AP mint physical sebzésre megyek vele :) -
Jowanson #396 AP Shaco
http://www.youtube.com/watch?v=eIXFJqa78No -
RennHUN #395 Az, hogy keresgéli, még jó is lehet. Ha jelenti utána. -
#394 Egyébként hihetetlen hogy vannak akik szinte csak ezeket a bugokat keresgélik, ahelyett hogy normálisan játszanának, én pl sosem agyaltam hogy "na mien játék beli hibát lehetne kihasználni" -.-
Btw megmosolyogtatott, érdekes lehetett, magamból kiindulva teemoval egy gombát beraktam volna közéjük és jó kis "feed" lett volna :P -
Jowanson #393 volt heimer bug:
http://www.youtube.com/watch?v=lrTT7m3Z3wU&feature=related -
#392 Nagyon szívesen -
magyo16 #391 hohóó összejött...köszi a segítséget.. -
magyo16 #390 mitcsinálok?a csúszkát lehúztam az aljára de semmi:S -
fallenhun #389 Lescrollozol az aljára, és akkor tudsz az Accept-re kattintani. -
magyo16 #388 feltettem, elindítom és kirak valami ablakot, hogy olvassam el bla bla...de csak a "i deciline" cuccra lehet menni az "i accept"-re nem..valaki segítsen lécci..köszi -
magyo16 #387 sziasztok..én csak most szereztem meg a játékot és nem tudom,hogy mit hogy kell..szóval ha adnátok egy kis útmutatót a jétk kezdéséről,játékról azt megköszönném..és ha fel lehetne veletek venni a kapcsolatot a játékban annak még jobban örülnék..:D