53877
-
Zeros #306 ami most igy hirtelen eszembejutott ezzel kapcsolatba... : beigérték a skint azt viszont nem tudják odaadni ha nincs meg a hős ezért odaadják a hőst... mert ugy emlékszem skint csak akkor tudsz venni ha már megvan a hős vagy hülyeség? ha az nézzétek el késő van már :D -
#305 az szep lenne, foleg hogy kilockoltam 6k pontert corkit ;) remelem kapok akkor refundot ;) -
#304 Az egyik idegesito dolog : nincs kickelesi lehetoseg
Gyerek kozolte egy ponton a jatekban hogy o nem akar tovabb jatszani leallt tancolni, es korberakta magat wardokkal ... igy utolag vicces.
De akkor ott idegesito volt .... -
RennHUN #303 Ha minden igaz, Corki free lesz. Lehet megkapjuk az ajándék skin mellé.
A rúnák teljesen hőstől függenek, meg azért annyira sokat nem adnak pluszban, ami szerinted fontos, arra rágyúrsz. Érdemes megvenni őket, pár játék alatt bejön az ára.
Itt sok-sok dolog olvasható, majdnem minden hőshöz van leírás, elég sok helyen rúnák is:
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=28809
-
#302 Azaz, nem szabad velem játszani mert fix leavelek XD -
Marvinyo #301 Sziasztok!
Szerintetek milyen rúnákat érdemes venni? Mert nézegettem őket, és nekem nem tűnnek valami jóknak. 18as szinten +1 attack, meg +10 health. Érdemes rájuk költeni? :(
A másik kérdés, hogy Ashe (tutorial champion) a tutorial alatt valamennyire megtetszett. Megér 450 IP-t? vagy tartogassam másik hősre? (jelenleg Corkivan nyomom, most ő van a freek között, de egy idő után nem lesz free :)) -
Zeros #300 minden 5 game ből 1 el is indul mindenki poppyval vagy blitzcrankkal akar menni.... -
#299 csöcs it -
#298 "Left 1" - mocskos líver!!!44!!4NÉGY -
#297 View Summoner Profile és ott van. -
Jowanson #296 Az a most played champions fül mikor jön be? -
#295 Na, mai nappal kezdve lehet linkelgetni, hogy kinek milyen hosszú az e-penise XD Az enyém ilyen hosszú XD Stats -
#294 http://www.impulsedriven.com/ Itt vettem meg, lehet írták csak nem figyeltem, mind1 már -
Jowanson #293 Mielőtt megrendeled, érdemes megnézni hogy melyik hősöket kapod meg, illetve amennyiben az ember gondolkozik rajta hogy megveszi, szintén érdemes előre megnézni a hősöket, hogy ne azokat kezdd el kivenni.
http://leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=18374 -
RennHUN #292 Nem átbaszás az, pontosan le van írva melyik hősök járnak a packhoz. Hol sikerült megvenni? -
#291 Hozzárendeltem kódot, nem kellett újat csinálni -
fallenhun #290 A Riot pontot szerintem tartogasd olyan tartalmakra, amik majd a Season One idején jöhetnek be. Mert pl. elvileg tervezik a Multi-page Mastery táblát, de kérdés, hogy ingyenes lesz e, vagy csak Riot pontért vehető.
Amúgy amit megvettél, azzal új accot is kell csinálnod, vagy csak kóddal hozzárendeled a már meglévőhöz? -
#289 Végül sikerült megvennek cirka 3700 Ft-ért a Collector's Edition-t, de jó nagy átbaszás az egész. Ugye kapsz 20 hőst,de olyanokat is ami már megvan ,igy kb kaptam 10et, de hát legalább van +10 hősöm és 2k Riot pontom. -
fallenhun #288 Kry: mennyivel jobb lett volna pl. Poppy buggal folyamatosan kikapni, megy hasonlók, nem? De most komolyan, mondd el nekem: milyen kár ér téged azzal, hogy 2 napot csúszik az UShez képest az EU patch? Az előnyei egyértelműek. -
RennHUN #287 Biztos vagyok benne, hogy nem a buzgóságon múlik. A Riot fejleszti, hamarabb felrakják a cuccot. Utána meg lehet a hotfixeket pakolgatni, mint ahogy most is volt. Mi már azt kapjuk tőlük, ami javítva van. -
#286 Nah örömmel látom hogy patchel a lol, ez a 2 napos késés még belefér, ettől függetlenül tartom magam ahhoz, hogy bár EU-n játszok, és itt is fogok, US-en kicsit buzgobbak az üzemeltetők, noh mind1.
A lényeg hogy ma már lesz blitz, corki, stb... ééés poppy :P
-
fallenhun #285 Amúgy nem örülök ennek a "hívj meg barátokat" eventnek. Mindenki csinálja majd a 6234h23k4lhk324 és a hnkjl43635 nevű karikat, 5 kliens bent, és sux hard. Persze ha még ki akar baszni másokkal, nem is premade lesz.
Persze volt ma egy vicces meccsem. Kaptam csapattársnak jg6jv2nm22rm és 3xv62o9hnroptf játékosokat. Egyből leave. Aztán restart, megint megkaptam őket. Aztán meccs után (nyertünk, elég faszák voltak) csekk: lvl 20 és 28 :D -
fallenhun #284 Uhh, ja, szétvet az ideg, nem értem ezeket én sem. 2 napot várni! Mi van ezekkel! Hihetetlen, hogy hogyan képesek ilyen emberek szervert üzemeltetni! 2 nap!
/irónia OFF -
RennHUN #283 Igen, az az US szerver. Mász az adatbázis, más a regisztráció folyamata, ezért van ez. EU-n nem egyezhet meg az account és a summoner neve, US-en igen. :)
-
Marvinyo #282 Szép estét! :)
Pár hülye kérdésem lenne :)
Azt jól sejtem, hogyha a www.leagueoflegends.com-on regisztráltam (és azon keresztül töltöm a cuccot), az az US szerverre lesz érvényes? :(
Csak mert egyrészt utólag találtam rá (ahogy a fórumra is), hogy van egy európai is, azon meg állandóan azzal a hibaüzenettel nem enged regisztrálni hogy egyezik az Account meg a Summoner név, amit egyrészt nem értek, mert ha más akkoris ez a hibaüzenet fogad, másrészt az (ezek szerint) US szerverre meg tudtam úgy regisztrálni hogy ugyanaz a név. Érti ezt valaki? :-( -
RennHUN #281 22 óránként számolja a napi első win-t, nem a naptár szerint. -
Jowanson #280 Szerintem az a vicces ahogy a napi első nyert meccs bónuszait számolja. Nem tudom EU-n mikor "kezdődik a nap", de hogy nem éjféltől áll át az tuti. -
#279 Áh még mindig nem csináltak semmit, nem hiszem el hogy nem bírják tartani a lépést US-sel, már bánom hogy EU-n kezdtem el -.- -
Jowanson #278 Ezt a feature-t biztos valami elborult szektásoknak tervezték :)
Az még hagyján hogy csinálni egy acc-ot, de el is tolni lvl10-ig... az azért jó pár óra játékidő.
-
#277 Hát az az, de most komolyan, ezek azt akarják hogy mindenki létrehozzon magának vagy 10 accot? Kell ez nekik? Merthogy nincs olyan ember aki 10 max 100 haverját megtudja hivni egy játékba az tuti.
Más: Amcsin hős csere, megszokott időpontban, Poppy is ott figyel. Eu-n ma kéne lennie ennek az egésznek, bár mindezidáig semmi, persze estére szokták hagyni az ilyeneket... :P -
RennHUN #276 Az a 10k egy vicc. -
#275 US server acc reg
katt es tessek level 10 ig jatszani, celom a 10.000 uj jatekos -
RennHUN #274 Én várnék vele. Semmi hátrány nem ér ha nem veszed meg, alacsony szinten úgyis csak próbálgatja az ember a hősöket, a heti 10 meg bőven elég erre. Rúnákat simán lehet venni IP-ért, max a skinek miatt éri meg, de az se hiszem hogy annyira sürgős lenne. Steam-et kell figyelni folyamatosan, nemrég volt például akció, és fele áron lehetett megvenni a LoL-t. Az pedig még az US verziónál is jóval olcsóbb. -
#273 Korábban beadtam a két linket ahonnan meg lehet venni streamen, bár mostanra az egyikről azt mondom nem érdemes onann venni, mert havernak 1 2 hete nem adtak serialt, a pénz meg sehol, a másikat nem ismerem :D szal lehet próbálkozni :D
-
#272 Kérdezd meg a forumba az eu oldalon, hogy hol tudod megvenni. -
#271 Aha,de kérdés még mindig marad, ha azt megveszem az jó EU-ra is ?:P -
RennHUN #270 Amit linkeltem, az ugyanaz mint az US verzió. Csak a steam baromsága miatt drágább ha euroval fizetsz. Szerintük 29.99$=29.99€. -
#269 Eu-n játszom eddig is,csak nézem,hogy 5500 Ftért elég jó dolgokat kapsz és akkor már megrendelem, csak Eu-n nem találtam collector editions-t csak US-n -
#268 Ha van Trinityd akkor elméletileg már nincs sheen a tárgyaid közt, tehát nem kapod a bónuszát. -
#267 Sheen --> Lich bane ebben az esetben megkapod a lich bane uniquet
utána kiteszed
Sheen --> Trinity force, ekkor már nem kapod meg a TF uniquet, mert már kitetted a Lich banet korábban, amihez szintén Sheen kellett.
Ha fordítva csinálod akkor csak a TF uniquet kapod és a Lich banet nem.