53877
0MWkPbn.jpg
  • fallenhun
    EU-n mostmár úgy van, mint US-n, végre szinkronban vannak ezzel. Persze jobb lett volna ha nem, mert kimaradt így chogzilla, shaco, akiket meg akartam nézni.
  • Kry
    Trynda nekem is megvan, elég állat hero, DE azt hozzá kell tenni hogy szvsz egyik legnehezebb, ehhez kellett nekem a letöbb játékot tolnom mire ráéreztem, de mostanság már szinte csak 20+ killt tolok vele :D
    Kell hozzá jó kis apm is, főleg az ulti használatánál. Összességében nagyon jó hero, csak nehéz is ám, gyakorlás kell hozzá :P

Free herokat egy ideig még számolgattam, jósolgattam, de most már rájöttem hogy nincs értelme, mert összevissza van, eu-n meg még a napot sem lehet tudni, egyszer hétfő, egyszer szerda, még csak hírként ki sem írják.
  • fallenhun
    Karthus sem volt a free hősök között, aztán most mégis betették, mert kisírták, hogy csak nem adnék ki 6300-at, ha nem is tetszik a kari... Trynnél is simán bennevan.
  • RennHUN
    Ezt honnan tudod?
  • avengir
    Usen a következő 2 héten nem lesz free tryndamare.
  • RennHUN
    Ellene játszottam elég sokszor, vele még nem. Nagyon idegesítő, amikor 100 hp marad neki és meglép az ultival.:) Gyakori hős pedig, tegnap majdnem minden meccsünkön volt egy. Ha nem vagy biztos benne, várj még a hét elejéig, hátha az új adag free hős között ott lesz. Így nem pazarolsz pontot ha esetleg mégse tetszik.
  • avengir
    Sztem illene megnézned, hogy a Riot Games szerint mikor jelenet meg a játék.

Nekem us serveren matchmaking sosem para, inkább az zavar, hogy átlag 50 perc egy játék és nem jár érte több ip/xp.
  • Unknow
    lvl12-n alacsony ELO pontokkal nem is tudom mit akartok de mindegy. Szerintem az még az ultrakezdő kategória és nem csoda ,hogy vannak ilyen emberek ott. Anno én is játszottam US-en és semmi különbség nincs.

Item buildekről meg annyit, hogy US-en a leaguecraftos buildeket nyomatják, amiknek a nagyrésze elég kezdetleges, és talán 1-2 van ami valójában használható. Arról nem is beszélve,hogy szinte minden meccsre úgy kell vásárolni,hogy mi van az ellenfélben.

Amúgy még mindig várjuk a magyar playereket egy jó kis practice gamera, továbbra is Athem néven találtok.
  • Jowanson
    Kénytelen vagyok egyet érteni Zeros-sal. US-en elnyomtam lvl 12ig de olyat még _soha_ nem láttam mint itt EUn az első pár meccsem alatt, legyen az practice vagy normal game. Néhány példa:
    - lvl 1-en simán berohan random hőssel az ellen tornya alá csak azért hogy megpróbálja megölni az amúgy low HP-s enemyt, persze nem sikerül.
    - Első 2-3 percben 2+ halál, TF etette Warwick-et egy picit.
    - Random enemy hőst sikerül megölnie 2 havernak, majd kb 5 másodperccel a halála után az egyik meghal: agyon ütötte a super minion meg a többi néhány még élő sima, mivel az ellenséges hős halála után még simán ott állt _egyhelyben_ kb 5-10 másodpercig.
    - Akiket ellenfélnek kaptam azok sem játszottak olyan ügyesen és változatosan mint amihez US-en hozzászoktam.
    - Az item buildekről meg ne is beszéljünk, tényleg szörnyű. Nem ártana US fórumot olvasgatni néha-néha.
    És még sorolhatnám. Nem vagyok pro, soha nem dotáztam, de ez azért tényleg nonsense. Ilyennel US-en soha, ismétlem _soha_ nem találkoztam, még practice meccsen sem. Igen lvl 1-12 emberkékről beszélünk, na de akkor is ez már az ultranoob kategória, szerintem :)
  • Zeros
    Tryndamere ről valaki tud mondani valamit? Még egy játékba se láttam hogy valaki vele tolta volna. Ha felkeltem akkor 1 vagy 2 game után meglesz az 1350 pont és azon gondolkozom h őt unlockolom.
  • Zeros
    mégcsak 6 de, us en kis szinten se volt ennyi lowskill. meg amikor az arc corkival jön és produkál egy 0-13 as statot akkor azzal mivan? volt olyan game 29-1 es stattal fejeztem be amikor meghaltam akkor buktuk el az egészet... enyhén felbasz mikor 4/4 loss mert olyan lowokat oszt mellém....
  • fallenhun
    Zeros, hanyas vagy amúgy? Csak mert alacsony szinten alap, hogy vannak noobok. Nem mindenki dotázott előtte. Én is jó szar voltam, amikor kezdtem. Kb. 11-12-es voltam, mire találtam olyan karit, amivel elég jól tudok játszani, addig velem is megesett, hogy etettem.
  • RennHUN
    Ez se a szerveren múlik. A matchmaking nagyon rossz. Beteszi a lvl 10 alatti játékosokat is a lvl 20+ ellen. Utána meg a kicsik vagy kilépnek, vagy feedelnek.
    Állitólag foglalkoznak a dologgal a fejlesztők, de nem nagyon látni a hatását. Ha megnézed akármelyik (eu/us) fórumot, a threadek fele ezért sír. Ez az ELO rendszer egy szar.
  • Zeros
    Ahogy eddig észrevettem eu server tele van noobokkal... eddig az összes gamebe amit toltam az volt h enemynel 1 ember tudott jatszani 20+ kill többi max 5 de az jo esetben meg nálunk is nekem 20+ kill és szintén max 5 másoknál... az itemekről h mit vesznek meg inkább ne is beszéljünk...

na BUÉK
  • fallenhun
    Anarchoid, egy oldallal ezelőtt már linkeltem neked a cikket, amit az us fórumon írtak, hogy open beta van még. Itt a mondat:

The League of Legends “Pre-Season” will allow time for players to learn the game, build teams and develop advanced strategies and tactics, before the opening of Season One in the first half of 2010.

Kb. lefordítva: "A LoL "Pre-Season" (előszezon) lehetőséget ad a játékosoknak, hogy megismerjék, megtanulják a játék menetét, csapatokat építsenek, fejlettebb stratégiákat, taktikákat dolgozzanak ki, a Season One (első szezon, évad, akármi) megnyitása előtt, ami 2010 első felében várható." Stb.

Olvass, ne csak kommentelj!

• RennHUN
    Befejezhetnéd már ezt az eu-us baromságot. Ugyanaz van a két szerveren. Ebből a mondatból melyik szó megértése okoz problémát? Segítünk szívesen.
    Mindenki a játékról beszél, kivéve téged, neked valamiért fáj, hogy van eu is.
  • fallenhun
    Anarchoid, te nagyonhülye vagy, de ezt már tisztáztuk.
  • AnarchoiD
    EU -ban openbeta van meg ? :)
  • fallenhun
    EU-n már nem hosszú a sor, pár másodperc alatt talál meccset. A többi map majd csak akkor lesz valószínűleg, ha vége az Open Beta-nak, ami kb. tavasz.
  • AnarchoiD
    akartam is kerdezni, nagyon iistenititek eu-t mekkora a que time ? csak mert us-en meg sosem kelett varni 30secnel tobbet , de inkabb kevesebbet

@zeros :

Uj map az "majd majd lesz csak" :) nincs kobevesett (meg kb se) datum hozza "near future" :

"In the near future, we’re adding a 2-lane map, which will be a bit faster paced, and more geared at 3 and 4-person teams. Later on, we’re looking to expand the genre to a bunch of different map types using the same Champions. We plan on enumerating as we get closer to the release of these maps."

De mivel meg a "coming soon" bejelentesek se teljesultek 100% szal ne vard tul hamar ;)

• Zeros
    köszi

eu-n mindig ilyen rohadt hosszú a várakozási idő?
    és a másik kérdésem h mikor bejelntkezek a sorba akkor van egy olyan hogy több map de egyenlőre még nem választható funkció, erről esetleg valakinek info h mikorra tervezik a többi mapot?
  • fallenhun
    Újat kell csinálni.
  • Zeros
    US meg EU ra ugyanaz a felhasználó jó vagy újat kell csinálni?
  • Dizson
    Na lecserélték a free herokat. :)
  • Rage47
    játszottunk most Dizsonnal, 4v5ben sikerült nyernünk :D jó kis game, és naon addiktiv
  • Kry
    Ja és Európaira gyere, ne amcsira
  • Kry
    Amúgy a játék ingyenes, szóval nem muszáj megvenni, ha mégis megakarod akkor steamen megteheted: http://impulsedriven.com illetve itt http://store.steampowered.com/
  • RennHUN
    Tegnap telepítettem újra a játékot és azóta minden meccs előtt ki kell kapcsolnom a dekorációt a menü részek között. Nem vagyok most ingame nem tudom fejből mi a neve, az a sötét sáv a map, a skillek és a hp között a kép alján. Elég zavaró ezzel foglalkozni meccsek elején. Van valami ötlet, hogy lőhetném ki véglegesen? Volt ilyen valakinek?
  • RennHUN
    Vagy onnan, amit az előbb írtak, vagy innen:
    http://www.lol-europe.com/index.php

Attól függően hogy us, vagy eu szerverre szeretnél menni.
    A collector's pack egyébként steamen megvehető, 15 euro.
  • Terensz
    Szerintem egyszerűen csak töltsd le.
  • Jowanson
    Sziasztok

Meg szeretném venni/rendelni a játékot, tudna valaki segíteni hogy honnan volna érdemes? Tudomásom szerint jelenleg Magyarországon nem kapható így külföldről kéne rendelni.
  • Kry
    No problem,

Általában amikor benyomok egy arrenged gémet, akkor aki a játék szerint elérhető azt invitálom, s aki jön aki nem alapon inditom 1-2 percen belül, persze csakha nem ír vmit :)

Egyébként ideje lenne már free herokat lecserélni mert a mostaniak már asszem 8 napja elérhetők -.-
  • fallenhun
    Gomezz bocs, láttam hívtál játékba, csak közben én tanultam a holnapi vizsgámra, csak bentmaradt a kliens. :/
  • bobo14
    igen riot pont(megnéztem a nevét:)
  • AnarchoiD
    amerifags ? :) hat inkabb azok mint a nemetul beszelo holland/nemet -ek ;) attol gorcsot kapok
  • AnarchoiD
    riot pont ?
  • bobo14
    tom h off de én szétröhögtem rajta magam így hajnali 2-kor xD
    http://www.youtube.com/watch?v=E6x51iO5zhs

de csak h nelegyen teljesen off:
    vki nemtudja h "ököl" pontot hogylehet venni?
    mármint sms-el banki utalással v hogy?
    (azért "ököl" pont mert nemtom a nevét:P
  • Unknow
    Na volt game. Holnap szerintem megint ilyen tájban lesz megint. Akinek van kedve megint várjuk :)
  • Kry
    Na megjöttem, mehet a gém. :D
    Amúgy holnap lesz a hőscsere? Merthogy holnaphoz egy hete volt a patch, amivel együtt frissitették az free herokat :P
  • Dizson
    Pedig van. Na várjál felveszlek. ;)