53877
0MWkPbn.jpg
  • Terensz
    Ja, amúgy yetivel kipróbáltam, TF fagyálló-e. Nem volt az
  • Terensz
    Akkor unlockold, és nézd meg, mennyire könnyű vele jól játszani. Én is imbának éreztem Evelynn-t, amíg nem unlockoltam.
  • avengir
    A játék beta; igen en is zart beta teszter vagyok es elobb voltam hon zart beta teszter mint lol, de nem ez a lenyeg. A hont fejleszto csapat osszes korabbi jatekaban fizetni kellett meg a jatekon felul a replay+klan rendszerert, de majd kiderul most mi lesz.

+50% crit meg nem feltétlen jó vétel, pl.: early gamebe a +200 hp jobb választás lehet.
  • fallenhun
    Anthrax: szerintem TFel nam annyira könnyű játszani, mert "focken' squishy", meg ha látod a kártyát, talán csak odabszol egy stunt neki, hagy örüljön. :D TF erős kari, de nem OP, így hogy mostmár nem aoe stun. Poppyt azért még nerfelhetnék.
    Unknown: és mégsem mindenki azt használja :D
  • Anthrax
    Udyr TF-hez képest kuzya fasza, ult, lát valakit low hp-n sárga kártya teleport és meghalt, rosszabb bármelyik gankernél,mert legalább azoknak átkell menni mapon ez meg csak tol egy teleportot és máris mögötted van bokorban. Az aoe kártya dobásról nem is beszélve fél hp-t lekap csak úgy, na őt OP-nek érzem
  • donatus13
    A játékért fizetsz , nem a replay systemért, a játék béta... jó lenne nem elfelejteni:D
  • Unknow
    Azért azt megnézem, hogy mivel ellensúlyozod az 50% crit dmg-t rúnából ami majdnem egy infinity edge kezdésnek :P
  • fallenhun
    Biztos játszottatok már bármilyen mmo-t. Ott is úgy van, ha nincsenek jobb cuccaid, mert alacsonyabb szintű vagy, akkor cumi. Itt is. Ennyi a történet. A rúnákat pedig simán lehet ellensúlyozni játékkal. Maradt már nekem véletlenül tank mastery tábla meg crit dmg rúna Heimerre, aztán mégis kaptam a "lol, heimer was quite op this game" dumákat a végén. És nem, nem lvl 12-es ellenfelek voltak, hanem 25-30.
  • Unknow
    Azért ez nem teljesen így van. A rúnák és a summoner skillek szerintem igencsak, khm... nem tudom. Mióta ezek vannak úgy érzem nem is én nyerek sok meccset hanem a rúnáim pl. Véletlen bekerül ellenünk valami lvl 20 alatti ember, az akkora hátrányban van, hogy az fantasztikus. Tehát hiába fizetett érte, neki nem lesz annyi cucca mint nekem :P
  • avengir
    "rühellem ha megveszek valamit és nem kapok teljes hozzáférést ,a játékhoz"

Itt ingyen kapsz hozzáférést a teljes játékhoz; ha fizetsz érte, akkor pesig extrákat kapsz, melyek nem borítják fel a játék egyensúlyt; és nem a klán+replay systemért kell fizetni (pl.: HoN).
  • RennHUN
    A LoL egy fillér fizetése nélkül is 100%-os hozzáférést ad. Ja, dolgozni kell a hősökért? Ez van. Nekem például tetszik ez az unlockolós rendszer. Itt is folyamatosa a balance beállítása. Gondolom HoN-ban is van OP hős.
    Persze sokkal jobb lehet 20 évesekkel játszani, nekünk csak a 12 marad. :(
  • donatus13
    Félreértés ne essék én nem szidom a LoL-t csak rühellem ha megveszek valamit és nem kapok teljes hozzáférést ,a játékhoz hanem utána még fizetnem is kell érte időnként +ba és nem is csúcs minőség a balance meg nekem nem jött össze volt valami patkány szerű ranged hős kb lvl 4 en ledarálta egész teamet alap lövéssel na ez mi?
  • Zeros
    vki tud arról vmit,h refer friend system van e EU-n is? v esetleg lesz e?
  • Unknow
    Látom otthon vagy a dologban. Esetleg nem tudsz oda egy meghívót szerezni? :P
  • daemonervosa
    azért erre az átlagéletkoros témára kiváncsi lennék, hogy hol olvastad :)
  • donatus13
    Ezeket a hülyeségeket nem tudom honnan veszitek ,HoN-t egyszer megveszed és meg kapod az összes hőst nincsenek ilyen farmolos baromságok mint a LoL ban a grafika jobb nem csak mert dárkosabb hanem nem ilyen gyerekes mint lolban itt az átlag életkor 13-14 év a HoNban 20,hogy mennyire fejlesztik , kb hetente jött új hős 3 hónapig ,most azért nincs mert balancolják a játékot a matchmakinget adják hozzá most jött replay system és jön majd még hős mind a két félen 6 slot minden részhez ami 36 + hős a mostani 60 hoz készítenek pályákat is a map editor is jön nem sokára szóval fejlesztés van bőven itt os ott is.
  • RennHUN
    Malphite-ot használja valaki gyakrabban?
  • Jowanson
    udyr stunja 1 targetra hat 6secenkent az tény, de targetenként, azaz simán tudsz vele stunnolgatni mindenkit. pl ha maciba rohangalsz egy csapatharc során egy ütés ide egy a haverjának és mind a kettő megkapta a stunt. üldözésnél jól jön, a low HP-jú enemy kap egy ütést amitől aztán utolérik a haverok, de te már rohansz is a következőért :)
  • Zeros
    Másrészről meg videojában a HoN-nak teljesen uj egyedi hősök vagy mit is irtak már nemtudom pontosan, pármásodpercre rá odahookolja a rothado izé a másikat és elkezdi enni tényleg olyan egyedi hogy hasra estem tőle :D De hogy még fizetős is lesz... Nem nagyon olvastam utána azt esetleg tudja valaki kik a fejlesztők esetleg itt is valami régi dotás fejlesztő arc?

Jowanson: hát igen poppy kicsit lol mikor azt látom hogy rámrohant és 1500 dmg egy ütésből xD ezekután énis toltam vele párat és ha veszel neki egy trinityt meg mellé BF ből összetákolt fegyokat mégdurvábbat is tud ütni, Udyr ezzel ellentétben szerintem abszolut nem erős a stunnja ami egyedül ér valamit de az is csak 6 secenként egy targetre, ami OP még az fiddle meg nunu mert egy sima soulstealerrel elvagánykodnak már az elején is ami megvan 1200 ból...
  • Jowanson
    Udyr eros? Jatsz egy jo Poppy v Blitz ellen :) Poppy elvileg tank de akkorakat csap ha dd itemeket veszel neki hogy orom nezni, vagy eppen sirsz ha ellened van. Blitz szinten, stunja is van mint udyrnak, raadasul 2x sebzessel, sheen-el nem kicsit tap neki (is), aztan ott a kozelhuzasa ami mondjuk skillshot az teny de ha megtanulsz vele jatszani akkor csak rajtad mulik hogy sikerul-e, aztan a vegere ott az aoe nuke-ja. lvl6on faszakat lehet vele gankelni: grab, stun, aoe kozbe 1-2 auto attack, exhaust es az ellen jo esellyel nem er el a tornya ala, ha epp nem onnan kaptad ki a grab-el.
    Udyr max maciba gyorsabb az elso 2-3-4sec-re kap movespeed-et, no meg nem csak cipo ad movement speed-et hanem pl: zeal, triforce, phantom dancer is. Egyebkent meg semmi ranged skillje nincs, had legyen mar valamije amivel oda tud erni utni.
    Probald ki es meglatod h nem annyira OP.
    Lvl 10+ fasza kis host lehet belole kihozni par itemmel, de early game-be nem tul eros hos szerintem.
  • Kry
    Őszintén mondva, nekem a hon-ba főleg az nem tetszett ellentétben a LoL-lal, hogy 80%-ban teljesen a Dotát másolják le.

Ezenkivül sztem nem fogják annyira fejleszteni mint a lol-t. de ez még a jövő kérdése. :)
  • fallenhun
    A HoN meg ugye fizetős lesz, a LoL meg nem, ezt senki ne tévessze szem elől. A HoN-tól meg nemtudom miért kell hasra esni. Mert darkosabb a grafika? Hát nemtudom...
  • Zeros
    sry a double postért...
    ha legalább valami fantáziát hozzátennének, de még a mapok is ugyanazok egy az egybe mint a dotába, nincs azzal semmi bajom hogy ilyen game eket csinálnak mert én is nagyon szeretem a dotát de utobbi időben inkább csak lolozok mert ezt is megkedveltem, meg valljuk be kell a változatosság, de ne egy ctrl c ctrl v vel csináljanak már "új játékokat" /sarcasm off
  • Zeros
    OMG hány dota copy-t akarnak még csinálni?
  • Unknow
    A HoN egyelőre még zárt sajna és nagyon nincs balance. Amúgy valszeg jobb lesz mint a LoL :)
  • donatus13
    Szerintem nem ez lesz a legnagyobb multigame :D Marad az első a wow, utána a starcraft 2 (ide csatlakozom én is:D) meg szerintem a HoN nak is jóval nagyobb játékos köre van mint a LoLnak lolban nem írja ki de sok embert nem nagyon láttam volt amikor ilyan 7-8 perc volt mire becsatlakozott egy meccsbe ,honban esténként 40 k ember játszik és pillanat alatt találsz egy meccset.

De ezeket leszámítva én is szép jövőt látok a lolban.
  • fallenhun
    Kry: tudod jól te is, hogy vannak parasztok, akiket ez kicsit sem érdekel. Bot, editor, hack, tökmindegy mi.
  • Kry
    Remélem nem fogják ezt a játékot is tönkre tenni, hackelésekkel, különböző csalásokkal, botokkal stb... Mert a gém maga többet ér ennél jóval. 1 év és sztem egyik legnagyobb multigame lesz. Csak nehogy ráunjak XD
  • RennHUN
    Ezeket lehet szépen jelenteni. Ha tényleg botot próbál azért, ha nem, akkor simán mert barom, megérdemli hogy kivágják.
  • Anthrax
    Pedig van más játékokban is,a győzelem nem érdekli ,csak,hogy játsszon, XP IP vesztésre is jön, és éjszaka benyomja és közben alszik 1et :D
    De aztán itt lehet csak szopatott az írásával. Haverom is csinálta, ki is akadtak tőle.
  • fallenhun
    pvp bot, ilyet sem hallottam még :D
  • AnarchoiD
    Tegnap este talalkoztam a legundoritobb "nem kivannam ellensegemnek sem" "random" gyerekkel aki a sajatmaga irt bot -jat tesztelte a jatekban, kvazi semmit nem csinalt csak feedelt ...

• fallenhun
    Marvinyo: hát igen, eléggé megerősítették. Közepes játékkal is nagyon erős. Szerintem kicsit túltápolták.
  • Kry
    Vagy disconnectelnek ( ezt elég sok minden előidézheti )
    Vagy széndékos leave, talán pont emiatt a barát-program-hülyeség miatt :P

Én még a patch óta nem találkoztam pro udyrral, esetleg egy-két nábbal, azokat lehetett alázni rendesen :P

• Marvinyo
    Valaki magyarázza el nekem egyes (ide képzeljetek el minden olyan szót amit az MSWord aláhúzna azzal a hibával hogy "ilyen szót nem illik papírra (képernyőre) vetni :D)-nak miért jó hogy belépnek, aztán fél másodperc múlva ki? 7 vereségből 6ot azért kaptam mert valaki lelépett a játék elején és állandóan 3v5, 4v5 alakul ki, ami jól taktikázva még nyerhető lenne (nem egyszer már az utolsó két torony volt csak állva), de arra meg nem mindenki hajlamos.

Úgyhogy aki akar vegyen fel barátként, hátha vívunk értelmes meccseket is! :) (MarvinyoHUN)

U.I: Udyr szerintetek is baromira el van túlozva? Ahogy én észrevettem igen. Cipő nélkül olyan gyors mint én cipővel (Corkinál és Ashenél is fennáll), ráadásul akkorát csap hogy az már elviselhetetlen.
  • avengir
    Én most emiatt hatalmasat csalódtam a Riotba; nem az ip refound kell, hanem hogyha valódi $ vettem corki-t (ami nem áll fent), akkor most miért teszik mindenki másnak ingyenessé; értelmét nem látom ezután pénzt költeni rá, mert lehet ingyenes lesz....
  • Kry
    Hát elvileg ha megszavaztatják velünk, akkor hallgatnak is majd a szavazás eredményére, ami már hamar eldölt, nagyarányban a YES-re szavaztak. Szerintem adniuk kéne 6300 IP-t mindenkinek aki a szavazás lezártáig regelt, és akkor nem fognak QQ-zni a Corkit már unlockolok :P Na de nekem 8 mi lesz, corki még nincs meg ugyan, de terveztem már hogy megveszem, ha viszont megkapnám ingyé, akkor meg helyette blitzcrank :P
  • fallenhun
    Aki nem tudja, miről is van szó:

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=46646

A leaguecraft.com főoldalán is ott a hír.
  • RennHUN
    Utálnám, ha Croki mindeknél ott lenne. A kérdés az, hogy mennyire veszik figyelembe a szavazás eredményét, amit ők írtak ki.
  • avengir
    Nem lesz free Corki; mert egyesek rendes pénzt adtak már érte

Tehát vagy kap egy külön modellt, vagy normálisan megírják a klienset és ha megveszed corkit, akkor jár mellé a skin.