53877
-
#226 yi buildjéről inkább ne beszéljünk; 2 zhyonas ring az 2x 25% ab pow vagy csak 1x adja a 25%ot? -
#225 mind2 oldalon 3fos preamde volt de az a 2-2 pug megkavarta a mukodest -
Zeros #224 81 - 48 és kikapnak az elég lol :D btw grat nektek, hogy hoztátok össze a win-t? yi vel nem backdoorozott a lama? :D -
donatus13 #223 2 22 befigyel:D -
fallenhun #222 Pedig a számok alapján ők nem kicsit voltak jobbak, tőletek azért feedelt mindenki szépen :P -
#221 erre mondjak hogy kemeny kuzdelem :
es persze mi nyertunk ;) -
Jowanson #220 Egyetértek, Udyr elég fasza lett, személyes kedvenc Singed mellett atm.
Itt egy jó guide akit érdekel: http://leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=33607 -
Jowanson #219 Blitz, Malphite, Katarina éééééés Udyr! Rawr!
Kárpótlás az e heti halovány felhozatalért. -
#218 Udyr utolsó patch óta baromi erős lett,előtte nem volt valami nagy szám,de most elég brutális -
Zeros #217 voala imáid meghallgattattak :)
Here is the lineup for next week, (week 8):
Code:
Blitzcrank Tank
Corki Mage
Katarina Melee DPS
Malphite Melee DPS
Rammus Tank
Sion Tank
Sivir Ranged DPS
Soraka Support
Veigar Mage
Udyr Melee DPS
source: http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=43809 -
#216 Blitz-et és Corkit kéne már freenek rakniuk úgy talán még ki is gyűjtene rájuk az ember :P:P
-
RennHUN #215 Az új hős helyett Tristana. -
Jowanson #214 Zeros én hiszek neked :) És én is így látom, igaz csak lvl12ig toltam el US-en, de olyan noobokkal én sem találkoztam ott mint itt, messze nem. Ez van.
Vegyél fel pár embert innen a forumról, esténként szoktunk játszani szerintem baromi jókat, izgalmasak, többnyire nyerünk, persze nem mindig, az ellen sem noob, mi meg általában 3an megvagyunk, persze így is volt h 2db lvl6ost rakott be mellénk az amúgy 15+os mezőnybe. Feedeltek kicsit de így is sikerült nyernünk, asszem csak azért mert a végén már 5v4 lett a mi javunkra és a mi csapatunk is be tudott tápolódni rendesen.
Told így föl magad lvl 10 fölé hamar aztán hátha akkor már javulnak a dolgok solo q esetén. -
#213 Ryze-t ugyis kiakartam próbálni az jó lesz, Annie-t meg ajánlom mindenkinek elég durva burst dmge van -
RennHUN #212 A 7. hét hősei:
Alistar Tank
Annie Mage
Gangplank Melee DPS
Morgana Support
Nasus Melee DPS
Ryze Mage
Taric Support
Teemo Ranged DPS
Tryndmere Melee DPS
New Champion Tank -
fallenhun #211 Szerintem ez hazugság. -
RennHUN #210 Nem nagyon akartam ezzel foglalkozni, de ez annyira jókor jött, muszáj bemásolnom. Us fórum a forrás.
"ashe and karthus both go bot, weird I figure, so I mid while eve and nunu tops. Ashe and karthus both die before minion spawn, I manage a kill on greedy enemy twitch with exhaust rally cleave, then twitch teleports up top and kills nunu and eve. all the while karthus and ashe die second time after they tele bottom.
now all 4 of em are afk fountain, chatting. I am solomid as mundo. I go where I pleases, and right now its to the forums.. I know my elo's not too high but I'd rather be teamed with more competent players" -
RennHUN #209 http://hu.wikipedia.org/wiki/Irónia :) -
#208 Szerintem Us és Eu között semmi különbség nincs. Én is játszottam mindkettőn, és mindenkettőn szörnyen bénák alacsony szinten. Magas szinten meg EU ugyanúgy rohadt nehéz. Amennyiben nem hiszel nekem gyere és játsz ellenünk egy meccset. 3-4 lvl 30as és rájössz , hogy itt sincs ez másképpen. Ez az US-es dolog ugyanúgy baromság most mint anno, semmi különbség nincs. Sőt, az amerikaik még butábbak ha taktikázásról van szó. -
fallenhun #207 Ez olyan mint a busz: attól, hogy emlegetjük, nem fog hamarabb érkezni :D De amúgy de :P -
#206 Ma kéne elvileg free herokat lecserélniük nemde bár? -
fallenhun #205 Menj át US szeróra, ott nincsenek noobok. Mi igazából azért nem ott játszunk, mert ott TÉNYLEG SOKKAL magasabb a színvonal. Emlékszem, amikor már egy ideje ott játszottunk (persze csak practice meccsen fejlődve) első meccsen nem bírtunk ketten tartani egy creep wavet. Sőt. Volt, amikor annyira jók votlak az ellenfelek, hogy a töltőképernyő után egyből halottak voltunk. US szerón alacsony szinten is kurvajók, magas szinten meg próbálhatsz ellenük csítelni, de akkoris ők nyernek, annyira magas a színvonal. Azt hallottom, hogy Greenwichtől legalább 20 fokkal nyugatra mindenki úgy születik, hogy alapból gecirekurvajó.
Renn: én de. -
Zeros #204 37-10-8 as stattal loss ez már sztem abszolut nocomment kategoria, a csapattársak egyedül rohangáltak backdoorozni a végén, feléledt berohant turrethez aszt meghalt az utolso 10 perc igy telt el.... az ilyen meccsek amik olyan szinten felkurnak agyilag hogy hihetetlen és még hogy nincs tele noobbal... -
#203 Na, szerintem mára is tervezünk 1-2 játékot, mivel sokan vagyunk ezért practice, egymás ellen. Olyan 2-3 óra táján már fent leszünk. Akinek van kedve jönni egy kicsit gyakorolni nehéz ellenfél ellen az majd írjon rám. (A szokás kedvéért Athem -re XD ) -
#202 blog -
Zeros #201 Szbence néven felvehettek engem is ha valamikor terveztek valami magyar gamet irjatok :) -
Kasya #200 Sziasztok!
Kasya néven engem is megtaláltok, szivesen csatlakozok bárki játékához! -
Jowanson #199 JhonB néven futok EU-n, vegyen föl akinek kedve támad játszani egyet-kettőt esténként.
Noobok kíméljenek ;) -
fallenhun #198 7,5% rúnákból, plusz 1,5% quintessence, de ezt teheted 3x is, szóval max 12%. Vagy elnéztem. -
RennHUN #197 Itt tudsz rúnákat, meg itemeket próbálgatni a karakterekhez:
http://leaguecraft.com/ -
Zeros #196 mennyi dodge % ot lehet összepakolni runákbol nemtudja valaki? -
RennHUN #195 A skin már kész, nem a színezéssel van a bajuk. Elég felelőtlen ígéret volt hogy minden Facebook rajongónak ingyen jár a skin, most meg kell oldani hogy 50K ember valahogy megkapja a személyre szóló kódját hozzá. -
Zeros #194 ez a "dolgoznak a skinen" azért elég lol mert negyedóra átszinezni egy olyannak aki ezzel foglalkozik... -
RennHUN #193 Forrás? Nem találok róla semmit. -
#192 Jövő7en jön az új hero, ő fixen free lesz, (ha nem lesznek kész vele[buggos marad], akkor jön jövö7en trynda freenek helyette).
Tristana skinen pedig továbbra is dolgoznak. -
#191 Attól függ. Az ajánlott itemek a karakter statjaihoz vannak igazítva ha minden igaz. A probléma az,hogy pl ha van Soraka az ellenfélben már borult a dolog mert egy executioners az már rögtön must have. Na meg így tovább... -
Zeros #190 hát nálam nem mutatja hogy mi lesz csak hogy mi volt...
amugy kivettem tryndát eddig bejön eléggé :D 1 win 1 loss igaz ezzel kicsit sűrűbben halok... de majd csak beleszokok nem akarok többet unlockolni majd csak katarinát ahoz meg még kell egy kicsit játszani :D
az ajánlott itemeket amugy mi alapján irja a karakterekhez mert sztem kb a karik nagyrészénel szar itemeket ir.... -
Jowanson #189 http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Champion_Rotation_Schedule -
RennHUN #188 Akkor légyszives írd le nekünk a következő 2 hét hőseit. -
#187 US szerveren tudni előre a hősöket, trynda sose volt még free; karthos, anivia pedig a bugok miatt lett free.
Inkább adják oda a 2 ingyen skinem, amivel még lognak =)