53877
0MWkPbn.jpg
  • RennHUN
    Annyi különbség hogy 1-2 nappal később van update az EU-n. De az eddigiekből azért látszik hogy ez nem olyan nagy baj. :) Mindig volt valami gáz az US patch után, mi már a javított verziót kaptuk, ami rendesen működött. Ezen kívül semmi.
  • Anthrax
    Még valami, ez EU verzió vagy van 2 között különbség ?
  • Anthrax
    de,köszi nem találtam meg :D
  • RennHUN
    http://store.steampowered.com/app/20590/

Ez nem jó?
  • Anthrax
    tudom*
  • Anthrax
    Steamen nincsen, hol tudod megrendelni vajon ?
  • RennHUN
    Szerintem a nagyobbat. Próbáltam a sebzések értékéből valamit kiszámolni erre, de nem sokra jutottam. Az biztos hogy csak az egyiket kapod meg.
  • Jowanson
    "Mivel a Sheen benne van a Trinity-ben is, ezért ez a rész nem is megy belőle."
    És ebben az esetben a sheen-nek a +100%-át kapod meg vagy a trinity +150%-át?
  • Kry
    Mundonak hp-t érdemes runákból összehozni, olyan +220-at lehet max, ami az elején egész jól jöhet.
  • fallenhun
    avengir: igazából nem értem miről beszélsz. De komolyan. Fogalmam nincs.
  • Anthrax
    Az bőven elég ,köszi
  • RennHUN
    Megvenni nálunk szerintem csak elektornikus módon tudod. pl Steam.
  • Unknow
    Amennyiben tankra mész rá tehetsz neki dodget, de annak az állatnak inkább health regent rakj.
  • Anthrax
    Az EU LoL-t hol tudom megvenni ?
  • RennHUN
    Na kipróbáltam az egészet:
    A Lich Bane a Sheen unique tulajdonságával nem vonható össze. Ezt írja is a tárgy tulajdonságainál. Mivel a Sheen benne van a Trinity-ben is, ezért ez a rész nem is megy belőle. A többi működik. Ez a 25% slow ebben az esetben.
  • Jowanson
    Stackelődés és egyéb FAQ:
    http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3287
    Én pl arra lennék kíváncsi, hogy hasonló Uniq effektek stackelnek-e, pl Sheen és Triforce passive-ja ami a next attack dmg-ét növeli. Az egyik 100%al, a másik 150%al, vajon csak az egyik érvényesül, és ha igen, melyik? Amelyik előbb van az inventoryban?
  • RennHUN
    Mit értesz azalatt, hogy dupla fejlesztés?
  • Jowanson
    LoL-ban használatos kifejezések, rövidítések:
    http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1434&highlight=terms
  • avengir
    en nem tennek dodgeot mundonak, ha nagyon kell dodge akkor ninja tabi.
  • avengir
    Min lepődnék meg?:) Olvasd el újra amit írtam, 3om különböző unique 3 különböző hatást ad, kivéve ha dupla fejlesztés.
  • Anthrax
    Dr Mundohoz szerintetek milyen runák jók ? sárgába dodge-t vennék,de piros és kék ami kérdéses számomra
  • RennHUN
    Próbáld ki botok ellen, a 3 legolcsóbb cuccal ami unique tulajdonsággal rendelkezik. Meg fogsz lepődni.
  • Rowlend
    Kösz
  • Anthrax
    baron a fenti piros koponya, a kukacot hívják így, dragon a lenti sárkány ( ez egyértelmű) ,remélem tudtam segíteni :D
  • Anthrax
    Felső torony, bot a lenti mid a közép :D feed ha sokszor halsz :D
  • Rowlend
    Na végre volt szerencsém kipróbálni :D Tegnap este egy szerver se Host se akart elindulni de ma már végre találtam egyet. Csak az a gáz hogy kicsit még tudatlan vagyok játék terén és már az első játéknál b@szogattak azzal hogy Rowlend go to top. Na mi is az a top? :D
  • avengir
    Szerintem olvasgasd egy kicsit a developer forumot.
  • fallenhun
    Hülyeség. A Unique azt jelenti, hogy egy bizonyos cuccból lehet neked többed is, de akkoris csak egynek kapod meg a Unique skilljét.
  • avengir
    Unique csak 1x jár; ill. fejlesztett tárgyakból, csak az első unique megy; tehát ha előbb kiteszed a lich bane-t és utána a trinity forceot, akkor nem kapod meg csak a lich bane egyedi képességét; TFből csak a tul. bónuszt kapod.
  • Rowlend
    Oké, köszi. De az mér van hogy fel updateoltam és Server status unavailable alatta meg írja hogy Are you connected internet? Megy a net, tűzfal nélkül próbáltam úgy se jó. AVG vírusirtóm van anélkül még nem próbáltam. Jah és Win7 64bit
  • RennHUN
    És ne rettentsen el ha az első pár játék alatt rendesen elvernek. :)
  • Jowanson
    Érdemes még elkezdeni, én is kb 2hete kezdtem egy totál uj accot EU-n.
    Némi info a játékról: http://www.leagueoflegends.com/learn/new_user_guide
    Egyébként meg szedd le és játsz pár practice game-et akár botok ellen is, és meglátod hogy tetszik-e avagy sem.
  • Rowlend
    Kaphatnék egy kis infót a játékról? Érdemes még elkezdeni?
  • Azur92
    LOL HUNGARY
  • Azur92
    Magyar játékosokat összefogó weboldal (most készült) sok érdekességgel és infókkal.

http://www.lolhungary.gportal.hu/
  • Unknow
    Nem ment az semmire, az a Black Cleaver csak egyszer stackel, simán hülye volt.
  • Kry
    lol volt egy pár nob úgy látom, btw sztem úgy lett win hogy katarina turretekre ment :P másfelől jobb volt az ellen
  • Zeros
    Malady Wit's End és Black Cleaver azoknak is csak egyszer érvényesül amit adnak?
  • Unknow
    Ez a meccs amúgy is elég lol, hogy ilyen unique képességes tárgyakat próbáltak stackelni XD Tényleg nem tudom ,hogy veszíthettek a lentiek XD
  • fallenhun
    A 25% AP bónusz unique, szóval csak egyszer adja meg. Rennek volt láma buildes meccse, amikor a vele egy csapatban lévő 4 játékosnak összesen 10+ cipője volt. Köztük egy Shaco 6 db Boots of Mobilityvel :D