53877
0MWkPbn.jpg
  • avengir
    Én ezt ajánlom bannernek

• avengir
  • Unknow
    Velünk tolod és hidd el számít az a rúna XD Csak páran most herot próbálgatnak :D
  • Kry
    Na, hát toltunk egykét practicét 5v5be only magyarok TS-el és háát elég nagy különbség volt minőségben a sima gémekhez képest, eddigis tudtam mondjuk mitől jobbak a premade ts-es teamek,de ezek után biztos vok benne, hogy többet jelent mint rúna könyv vagy mastery ág. :P

Más: Kéne kirakni vmi kira lol-os képet fejlécnek vagy minek, esetleg itt megszavazhatnánk mi legyen az.
  • Unknow
    Várhatod ahogy mi is várjuk. Ők se tudják még,hogy akarják ezt megoldani.
  • RennHUN
    Nee lenyúltad az 500-at.. :D

Én is szoktam néha szarul játszani, de ezzel mindenki így van. Elég ha kapsz egy rossz kombinációt egy soron veled, amit nem tudsz úgy kezelni, ahogy kéne. Megesik.
  • Terensz
  • Terensz
    kihalt topic...
  • Terensz
    Amúgy én pl. néha feedelek, meg elég rosszul játszok. Ez néha a körülmények, rossz kezdés, új hero kipróbálása, vagy csak épp egy elfuserált napnak köszönhetően alakul így.

És akkor mi van, ha valaki n00b? Egyszer majd megtanulja. Vagy épp nem. Nem mindenki tökéletes.
  • Terensz
    MukieNber!!4 lassan meglesz az 500. hsz, és házigazda leszel :-)
  • Terensz
    Nekem lesz az még további 8 hét is :-) 2-3 hete kezdtem, most vagyok level 15. Pedig 2 hétvégén mást sem csináltam, csak LOLoztam.
  • avengir
    Előző patchel emelték a szinthez szükséges xp limitet, így nem 4, hanem 5 hét elérni a level 30at.
  • Jowanson
    Az online csapatjátékok pikantériája :) Egyébként még 4v5be sem lehetlen nyerni, nem könnyű de nem lehetetlen.
  • RennHUN
    Nagyon várom, hogy ez így legyen.

Anthrax: Ráadásul sok már lvl30. Túl sok xp-t ad a vesztett meccs. :)
  • Anthrax
    Kezdem marhára unni,hogy ebben a játékban, ha a csapatodban 1 vagy max 2. de 1 is elég noob van aki lófaszt nem csinál, csak fut mindenki elől junglezik, feedel, akkor kb. megbaszhatod, tele van retardokkal ez a játék komolyan
  • Unknow
    Arról,hogy most éppen milyen az ELO system mondom ott a leírás. Erről megy most a vita, és ezt is fixálni fogják a patchben. Csak ugye ha valaki megragad lvl 25ön 200 meccs után, azt nem rakhatja azzal össze aki lvl 25ös viszont 140 meccsel van ott, mert ugye magasabb az ELOja. Ehelyett összerak titeket vele, akiknek a szintje miatt van ugyan ott az ELO-ja mint neki aki a lostokkal rontotta le. Miért így sorsol a rendszer? Mert a fejlesztők szerint ez így balanced. Ez lesz most arra javítva,hogy szintbe is megkötések lesznek elméletileg.
  • Jowanson
    Hm, persze így érthető. Csak speciel ezzel a meccsel az volt a fura hogy baromi jól nyomták, meg nálunk ment a bénázás is persze. Szóval nehéz elképzelni hogy azért elég jól játszó(vagy csak annak tűnő) arcok -30-40 win lose arányban vannak. De a megoldás nyilván valami hasonló lesz.
    Egyébként meg van benne ráció, mert az utóbbi 6-8 meccsem speciel win volt és nem azt akarom mondani hogy érezhetően nehezedtek a meccsek, de ezek közül már 2-3 olyan volt amit a végén sikerült csak megfordítani. Ez után meg nyilván olyan jön "nehézségben" amit a végén sem tudsz megfordítani :)
  • Unknow
    Mert sok 20-25ös player -30 -40 win - lose arányban van :)
  • Jowanson
    fallenhun"Athem: amikor nálunk mindenki max 15-ös, 2 fős premade volt a miénk, akkor miért kaptunk rendszeresen olyanokat, akikből 2-3 20+, a többi 25+?"
    Én ugye a karcsú kis lvl13-ammal játszogatok és ha egyedül vagyok akkor is, de akár már 2fős premade-be is nonstop lvl20+ ellenfeleket kapok.
    Pl tegnap volt legutolsó meccsünk, rommá lettünk alázva, Kry lvl30, én lvl13, kaptunk 3db lvl15-25 randomot, ellenfél 4xlvl30, 1xlvl28.
    Na erre tessék gombot varrni. Ennyire imbák lennénk ketten, meg az a 3 random? Akik közül az egyik yetivel fel-alá szaladgált mint fing a gatyában, a másik meg shaco-val lvl5-6 körül kb 1 percet állt a bázison mondván hogy vár a goldra mer mindjárt meg lesz az iteme...
    "Annyira" nem rossz ez az ELO de azért vannak érdekes meccsek.
    Thats a fact :P
  • avengir
    Legyen igazad
  • RennHUN
    Értelmezd újra azt a mondatot légyszives, vagy fogalmazd újra a tiédet, mert ebben a formában semmi közük egymáshoz.
    Attól, mert te azt mondod, hogy kell lenni egy lvl30-asnak mindegyik csapatban, még nem lesz, és 20+ se feltétlenül.

Valaki játszik, nyer, nő az elo. Megint nyer, megint nő. Sokat nyer, sokat nő. Veszít, csökken az elo. Ez szinttől független. Mi ebben a nehéz? 2-3 ember összeáll, együt keresnek meccset, tovább nő az elo. Máris esélyes, hogy kap magas szintű playereket.
  • fallenhun
    Athem: amikor nálunk mindenki max 15-ös, 2 fős premade volt a miénk, akkor miért kaptunk rendszeresen olyanokat, akikből 2-3 20+, a többi 25+?
  • fallenhun
    Vettem egy mély levegőt, és úgy mondom el: egy spell lesz, csak 2 külön effekt. Mint TF-nek a Destiny: külön slow effekt és külön destiny effekt. Tehát rá tudod baszni Yi-re, csak mostmár ahelyett, hogy nem hat rá, blind effekt rajtamarad, slow nem (persze Highlander alatt).
  • Unknow
    Szerintem nem olvasod amit írsz. A másik csoportba valszeg azért volt ott a 25ös mert marha tré ELOja volt. Nem azért mert a low lvlnek volt magas...
  • Unknow
    Nem tudom ti mit néztek és hol játszotok, de hogy ahányszor nálunk egy lvl 30as van a groupba, akkor az ellenfélbe is minimum lesz egy az fix. Esetleg 25 körüli ha nagyon low lvl emberek vannak mellettünk. Thats a fact.

Egyébként már mondtam párszor ,hogy nem én írtam, tessék beírni a keresőbe a cuccost és kifogja dobni. Pl ,hogy premadeknél automatikusan megy fel az ELO (attól függően ,hogy hány ember arrenged) és így tovább.
  • avengir
    lesz exhaust slow & exhaust blind, az exhaust pedig megszűnik ---> a miss es a slow mar kulon spell es nem egy.
  • fallenhun
    Athem: mondjuk pont te voltál a hülye példa :D De ha olvasod (márpedig olvasod) a fórumot, tudod miről beszélek, amikor a faszságot emlegetem. És ÉLŐ-pont ide vagy oda, tényleg nem úgy van, ahogy írtad, vagy legalábbis lehet, hogy úgy kellene működnie, de nem úgy működik. Ti nagyrészt premade nyomjátok, de mi nem mindig, és néha én sem hiszem el, amit látok.
  • RennHUN
    Nem szokásom képeket készíteni a meccseimről, de nem egy képem lenne, amiben nálunk a legnagyobb 15 volt, a másik csoportban a legkisebb 25. Hidd el, a lvl30 alatti játékosoknak is lehet magas elo-ja, ha sokat nyernek. Nem feltétlenül kell béna 30-as, hogy egymás ellen kerüljenek. Sajnos.
  • Kasya
  • RennHUN
    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=sauce
  • Zeros
    milyen szósz tartár? :D
  • Unknow
    3 hónap alatt annyi faszságot írkáltunk,hogy mindenhez oda tettem nektek a linket. Tessék használni a kis kezedet, gépeld be,hogy ELO. A Sauce az meg nem source amire te gondolsz. (Hamár faszságoknál tartunk.)
  • fallenhun
    Sauce pls. Komolyan. Írkáltatok az elmúlt 3 hónapban annyi faszságot, hogy link nélkül azt sem hinném el, ha azt írnátok, hogy az ég kék, de néha felhős.
  • Unknow
    ...ott van a topicja fórumon. ^^ Ha nekem nem hiszed keressél rá. Volt egy nagyon szép post erről, hogy az ELO , hogyan is működik ebben a játékban.
  • RennHUN
    Ennek azért olvass utána.
  • Unknow
    Szinteddel együtt nő az elo-d is. Akkor rak össze ilyen kis szintűekkel mikor rettentesen rosszul játszol. 5 30as játékost fix nem rak össze úgy egy csapat ellen se,hogy az ellenfélbe nincs 30as. Ott bizony tényleg az van,hogy szar az ELO :)
  • Zeros
    nem is tudtam hogy us en 10 perc után lehet surrendelni
  • AnarchoiD
    Talan azert szar mert pro vagyok, es nelkule is expert ;) ezert nemszamit hogy 30-as vok ;) melelsleg nalunk is volt 2 random ... ja es az ellenfel vegig osztott minket hogy milyen benak vagyunk hogy asztan 5 - 0 ra feladjak 10perc utan ...
  • RennHUN
    Ezt fordítva is lehet magyarázni. Az alacsony szintűek kicsit jobbak, mint a többi, nyernek egymás után meccseket, és jó nagy lesz az elo-juk. Egyből kapják a 20+ játékosokat ellenfélnek, nehogy nyerjenek többet. Főleg ha mondjuk premade csapat volt, mégnagyobb elo. Aztán szépen elverik őket a "nagyok", és megint kapnak pár kisebb játékost. Ez a rendszer még mindig egy nagy szar.
    Állitólag lvl 13 alatti játékosokat nem tesz be a nagyok közé, de még mindig gyakran talákozom kicsikkel.
  • Zeros
    jah jah igen igen és akkor az 5 pro lvl 30 ast mér rakja össze fele akkora szintűekkel azt még mindig nem magyaráztad meg, de várj ne is magyarázd meg mert megmondom én, annyira szarok hogy az ELO juk a béka segge alatt van, néha összejön nekik (vagy nektek? te is benne vagy a screenshoton levö 5 proba?) és akkor zuzzák a shotot forumra hogy ök a skillesek valami kis frappáns szöveg kiséretében