53877
-
#546 EU-n nektek se indul el a játék? -
Zeros #545 twitchnek csak az ultiját nerfelték, atól függetlenül ugyanolyan... eddig is free kill volt legtöbbször, néha meg egyedül lehoz egy meccset, mai első meccsemen is ugyanez jött le a mi teamünkben levő twitch megnyerte nekünk kb... -
#544 Na, nem tudom kinek mit hozott az új patch..de nekem a legfeltűnőbb az eszméletlenül legyengített karakterek. Twitch = Free Kill, Heimer = Free Kill. Katarina is totál tré lett. Mondjuk nekem bejön, de ez csak az én beteges izlésem,hogy AP buildel halálra shunpozok mindent. Viszont nagyon szépen balanceoltak az új hősök. -
fallenhun #543 Köszi. -
Jowanson #542 http://www.lol-europe.com/board/showthread.php?p=186372
12-30-2009, 19:30 PM
If it puts an icon on the enemy's status bar, it's a debuff.
So yes, it's a debuff.
And no, you can't stack them. -
fallenhun #541 Két Ignite felülírja egymást, vagy működnek egymás mellett? -
#540 Pantheon nagyon baba; igazi gyilkos -
fallenhun #539 Az a vicces az ultijában, hogy - összehasnolítva Malphite-tal - fele annyi reuse, mana kb ugyanannyi, több sebzés, AP stacker champ (MOAR dmg). És persze a lökdősős móka is hasznosabb, ha jól használja valaki. -
Zeros #538 ja olyan janna feeling az ulti, lehet h beszopatod vele a teamet, egyszer én healelni akartam a low hp sokat azt véletlen rájuk löktem egy master yi-t olleee triple kill xD -
#537 Ja de csak Gragas free most, szal pantheont csak ha megveszek 3k-ért akkor tod kipróbáélni :(
Így első nekiugrásra nem rossz hero ez a gragas, sztem team fightokban lesz nagyon hasznos, persze rosszul is el lehet sütni az ultiját és akkor meg is lehet vele menteni az ellenfelet/ket. :P -
#536 ty -
RennHUN #535 3150 -
#534 És mennyibe kerülnek ? -
#533 US server online
2 új hős -
Zeros #532 Kirpobáltam gankplankkal hogy lvl 1 től denyzek lvl 6 osak voltunk mikor ök meglépték a lvl 1 et, jó móka az tuti :D -
#531 Deny biztosan nem lesz, pont azért, mert lassítja a játékot és ők gyors játékot szeretnének, csak folyamatos nerfelésekkel lelassult a játék mostanra. -
#530 Ja dotában denyztem egy csomót, még több koncentrációt igényel, illetve még jobban belassítja a fejlödést stb...
Egyébként lehet most is denyzni :) csak Gangplankkal :D
A pecs ami jön az tetszik, lesz benne sok jó, de az biztos hogy replay, ranked games stb hasznosabb lenne, mint ez a sok apró upgrade. Ettől függetlenül jó hogy rendesen foglalkoznak a játékkal, és tényleg havonta/hetente dobnak vmit nekünk :P persze ez érdekük is. -
Jowanson #529 Persze a deny még jobban kihozná a personal skillt ez kétségtelen, de nem dota-t akarok játszani. Plusz szerintem kétségtelenül erősítene a ranged hősökön, amire jelengleg semmi szükség. -
donatus13 #528 Jah az szerintem nehéz :D meg sokszor honon is játékot lehet vele döntani ,ha a mid es béna akkor annak a meccsnek hamar vége. -
Zeros #527 a deny hez már skill is kéne... ? -
Jowanson #526 - Remélem nem lesz deny, legalábbis remélem nem akarnak tényleg el-dota-sodni
- új térképek, replay... ja. never enough time :)
- Udyr meg remélem csak annyi nerfet kap ami a patch notes-ban szerepel, és nem csökkentik a statjait (base hp, armor, hp/lvl, armor/lvl stb) -
#525 Udyr nem baj, hogy nerf :-)
Amúgy azt várom, mikor lesz:
- creep/tower deny
- replay
- normális aktív tárgyak
- új térképek. -
#524 Nem akartok páran felnézni egy 5v5 practicera?:) -
Jowanson #523 Udyr nerf, sniff sniff... -
#522 Nekem ez az eldotásodás nem tetszik, zárt bétába ez egy gyors game volt, 1 szint/min és 15-25 perc volt egy átlag game. A sok nerf miatt mostanra 30+ perc egy game és sokkal lassabb az egész. -
#521 US-en jön ma, eu-n gondolom ogy csüt vagy péntek. A változtatások ugyanazok amiket test realmra már rég felraktak, annyi hogy poppy és pantheon is kapnak egy-egy skint :P már várom jó lesz, csak remélem nem lesznek megint op-k az uj herok, mint poppy volt :P -
#520 ma jön az új patch, köze nincs már a játéknak az eredeti bétához -
magyo16 #519 rendeben..küldenél egy ts ip-t?
-
#518 Amenyiben szeretnél practiceolni és feltudsz hozzánk jönni TS-re akkor keressél meg. Athem néven megtalálsz. -
magyo16 #517 sziasztok! én még nagyon kezdő vagyok csak egyetlen egyszer játszottam.és arra lennék kiváncsi hogy van e olyan ember aki szivesen segítene neked a játékbelő fejlődésben? a válaszokat előre is köszönöm -
haxorz #516 Hali az US szeróra a Hard Academy magyar klánba várunk aktív embereket.
TS is van.
Ha érdekel: hardacademy.atw.hu -
#515 ez jó lenne, csak hülyén néz ki benne katarina -
#514 -
RennHUN #513 Sokan játszanak innen is US-en. -
Zeros #512 Az amerikaiak biztos -
Roy4l #511 valaki játszik US szerveren? -
RennHUN #510 Ez a legjobb. -
#509 -
#508 -
#507 [IMG] http://img.brothersoft.com/screenshots/softimage/l/league_of_legends-_clash_of_fates-302493-1257493512.jpeg[/IMG]
http://media.curse.com/CommunityServer.Components.SiteFiles/127284/News/alts_lineup.jpg