53877
0MWkPbn.jpg
  • Unknow
    Bezony, szerintem marha jó lesz most XD Alig várom ,hogy a Master Yi mass cry elleopje a fórumot, hogy "OMG ! I was in god mode, and died! FIX!" :D
  • Kry
    Exhausttól miért is kéne elbúcsúzni? Pont hogy most lesz jobb, mert például yi-t mostmár ha lassitani nem tudja legalább megvakitja.
  • Unknow
    Az elo-d némi képpen csökken ha olyan hőssel tolod amivel még nem játszottál, de ennyire azért nem. Szal itt tényleg valami rettentően tré ELO van :D
  • avengir
    Én a promotot várom vissza, ingerlő az átlag 40-50 perces game; exhausttol pedig lehet elbúcsúzni véglegesen.
  • avengir
    Nem a summoner level dönt, csak alacsonyabb szintű playerek jó eséllyel nem tudnak játszani a hőssel amit kivettek.
  • Zeros
    az csak egy példa számsor volt :)
    ezt a minusz dolgot viszont nemtudom mire irtad
  • Unknow
    Azt hiszem itt logikai bukkanóba ütköztünk. Alapból 30 ability powert lehet kirakni. Ezeknek a rúnák lesznek 10%-al hatékonyabbak :P Javíts ki ha tévedek, de ha valamit növelnek az nem minuszba fog menni :P
  • Zeros
    cekellow lvl 16
    emwolb lvl 17
    snoggry lvl 22
    naquez lvl 16
    bloodfrenzy lvl 28

debaszottnagy prok vagytok hogy 5 lvl 30 as elverte őket, biztos a jó elotok miatt dobott össze velük mééééééégilyen faszagyerekvagyok screenshotot méééééééééééééééééég
    mellesleg a runebookodat ha ingyen adnák se kéne olyan szinten szar
  • Zeros
    1+3+5+7+9=25 25*1,1=27,5
    1*1,1+3*1,1+5*1,1+7*1,1+9*1,1=27,5
    jah tényleg más
  • AnarchoiD

Duhito amikor a 10. killnel az ellenseg aszondja csalo vagyok noob meg minden es feladjak ;)
  • RennHUN
    Itt van sok tipp hozzá is, érdemes szétnézni:
    http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=28809

Nekem az a véleményem, hogy akármelyik hőst érdemes megvenni, ha tetszik, és szeretnél vele játszani.
  • Roy4l
    és majd ha következő héten és akkor milyen runa set érdemes hozzá venni?
  • RennHUN
    Ezen a héten semmiképp, mert pont ingyenes.
  • Roy4l
    szerintetek érdemes megvenni morgana-t ?:D
  • Unknow
    Nem a végleges számot emelik 10%-al, hanem rúnánként. Szóval mindjárt másabb így a dolog nem de?:P
  • avengir
    Vége a bd twitchnek? :(

Rúnákat és tárgyakat is nerfelnek, pl zárt bétába még simán +3-400 hpval lehetett kezdeni a játékot.
  • Kry
    AP-ből összvisz 31 jön ki. Ha most ezt meg akarják emelni 10%-ál, akkor 34 ap. Hát az aztán nagy szám, fúú mostmár erre fogok gyüjteni az tuti -.-
  • Unknow
    Ha a rúnákra gondolsz, akkor az lenne a legjobb megoldás ha kivennék a rákba őket. Szerintem egy ökörség, hogy ekkora handicapet lehet összeszedni azzal,hogy többet játszol mint egyesek. LvL 7-8ig a játék még so-so a skillekről szól. Utána már nem igazán. Ez van.
  • Jowanson
    Nerf helyett lehetne hardcap v diminishing a statokon, mert ez így kicsit tényleg kib@szás szagú. pl CD redu 40%-on van cappelve ha jól tudom, a dodge-on meg in game van diminishing, azaz hogy egyre kevesebb dodge%-ot kapsz az itemekből, de ebben nem vagyok biztos.
    Vélemény?
  • Kry
    Én most itt arra céloztam hogy ezek szerint rúnákba is belenyúlhatnak akármikor mint ahogy a herokat is nerfelgetik buffolgatják, egyszer fennt egyszer lennt.
  • Unknow
    ? Itt a 29k IP-s rune book lesz nerfelve. Az 50% + crit dmg. Amit mondtam is,hogy ne legyen néhány karakterrel és némi okoskodással one shotolni lvl 1-en. Ez meg szerintem marhára jogos, mert ahhoz semmi tudás nem kell, hogy egy lvl 1-es karakter agyonverj.
  • Kry
    Na utána néztem már a kövi patchben mien változtatásokra számithatunk: LINK de mivel ezt a test realmos résznél lehet olvasni így ezen még változtathatnak szvsz.

darkmenx: téged sem láttunk még jáccani. Am twitchnek sztem attack spd kell, bár ahogy elnézem tovább fogják nerfelni méghozzá most az ultija rangeből szednek majd le :P

Ez a rúna nerf viszont kicsit szemétség, mivel 10-20k IP-ket lő el rá az ember, és eladni, visszafordítani nem lehet, kombinálás meg elég baromság :P
  • Jowanson
    nomen est omen
  • darkmenx
    te egy geci jo jatekos vagy, kar, hogy meg senki nem latott jatszani.
  • Jowanson
    Én pusztán abból a néhány meccsből vontam le konzekvenciát ahol 4-5 db lvl28-30as ellenfél ellen sikerült nyerni avagy akár fordítani megfelelő csapatjátékkal, még akkor is ha volt köztük 1-2 etetett/skilles + gondolom agyonrúnázott TF/Kass/Eve etc. Igen, lvl12-13 körül és általában nem én voltam az egyetlen 20 alatti.
    Okoskodás? Ugyan már...
  • csimi
    MARIS MEGYEK
  • darkmenx
    Ingame keresd meg Yashirou -t , ő rohadt sokat nyomja twitchel.
  • csimi
    milyen rune setupot javasoltok twitchre?

noobok kiméljenek , köszönöm.
  • darkmenx
    MARIS MEGYEK
  • Unknow
    Ingame keresd meg Yashirou -t , ő rohadt sokat nyomja twitchel.
  • daemonervosa
    ,,!, :)
  • darkmenx
    milyen rune setupot javasoltok twitchre?

noobok kiméljenek , köszönöm.
  • daemonervosa
    köszönöm ,ez megtisztelő :)
  • Unknow
    Nem, Te azt mondtad,hogy a rúnák nem számítanak annyit, és ,hogy szerinted ettől még perfectly balanced a játék. Erre mondtam,hogy baromság. A készítők is úgy vélték, hogy lehet no skillezni rúnákkal. Ezért is mondtad,hogy ha annyira imba lenne akkor mindenki ezzel tolná. Akinek meg volt az IPje, az ezzel is tolta, jön is a nerf.

Amúgy meg mi van? Mr. Félisten? Átmegyünk offenzívbe, hogyha nincs igazunk? :P Csupán csak az okoskodásodra mondtam, hogy legtöbbször baromságokat beszélsz, és ezért vágtam ide be a patch notet is.
  • RennHUN
    Pont Blitz miatt nem tetszik a 12. :) Teemo kezelhető.
  • Kry
    11.hét= Shaco invázió (mintha eddig nem lett volna belőlük elég) viszont Gragasra már nagyon kiváncsi vok, szal annak örülök, bár megint sok lesz a játék megkezdődése előtti leavelgetés de ez már megszokott :P
    12.hét Ismét free Blitz? :P Itt meg teemoból lesz minden játékban 1, inkább 2.

Egyéb: Athem, Jhon követem a vitátokat már napok óta, nem azé de abbahagyhatnátok -.- teljesen világos hogy athemnek játékbeli tapasztalata több, de jhon meg "lexikálisan" tud sok mindent.
    Szal elég a vitából pls.
  • RennHUN
    A 12. hetet előre utálom.
  • Roy4l
    már ma benntvannak a 10. heti herok én az oldalon megtaláltam a 12ig mindent ide leirom ha valaki nemtalálta volna meg:D:
    11.hét:
    Alistar Tank
    Anivia Mage
    Gangplank Melee DPS
    Shaco Melee DPS
    Sivir Ranged DPS
    Taric Support
    Twisted Fate Ranged DPS
    Veigar Mage
    Zilean Support
    Gragas Tank
    12. Hét:
    Ashe Ranged DPS
    Blitzcrank Tank
    Heimerdinger Support
    Karthus Mage
    Nasus Melee DPS
    Ryze Mage
    Singed Tank
    Soraka Support
    Teemo Ranged DPS
    Pantheon Melee DPS
  • Jowanson
    Tudod az a gond hogy te sem olvasol. pontosabban te nem olvasol, mert én igen, mint ahogy írtam utána olvastam a fórumon, az egy másik kérdés hogy nem találtam meg.
    A rúnákkal kapcsolatban meg nem a skill volt amit felhoztunk példának, hanem hogy baszhatod a rúnáidat ha szar a csapatod, vagy nem jön össze a csapatjáték az ellenfélnek meg igen. Rúnákkal nem fogsz játékot nyerni, csapatjátékkal igen.

Azért köszönjük szépen hogy leereszkedsz a szintünkre mr. félisten.
  • Unknow
    Tudod, az a gond,hogy nem olvasol és ezt a bugot nem tudod,hogy mennyire imba.

Udyr

* Fixed a bug where Udyr's Bear Stance was providing multiplicative move speed, rather than additive, causing it to give too much movement speed while slowed

Természetesen kapjátok mellé a jól megérdemelt nerfet is ahogy azt illik. Ja és végre Poppyt is javítják.

Ja igen, és lvl 13as szinten én azt nem értem, hogy pl mi volt az a rúnás vita, amihez még hozzá se szagoltál. Továbbá igen, ez a bug amit felül írtam legfőképpen fullra rúnázott Udyroknál volt idegesítő és rohadt imba. Erre mondtam,hogy alacsony szinten nem tudom miről beszélsz. Te azt is megmondtad,hogy a rúnák így nem imbák, úgy nem imbák, és ,hogy ez mennyire skill függő. Na nesze neked, jön a rúna nerf is , annyira nem volt imba.