53877
-
Roy4l #1186 am hurkans az 1dolog hogy hetente kifogsz 1mecset ahol ultra noobok ellen vagyd e a tudásodat nem mutatja az ilyen stattok..... szerintem értelmetlen belinkelned őket sokmindenkinek vannak jó stattjai és ők sem mutogatják -
#1185 Valóban jó ez a map, 20perc alatt simán nyerhetö, de max 30. Itt is 25perc után lehet csak surenderelni?
Hurkans: szvsz Udyr a nerfek után most eléggé gyenge :)
és elnézve az ellenfél item buildjeit nem is csoda h nyertetek, bár az a jax 1-12 nem kicsit durva :D -
Roy4l #1184 nagyon jó eza twisted normba is lehet nyomni gyors IP szerzés :D:D ma 3meccs 3win és abból az enemy 2x surrendolt és 3. meg az ő teamjük sokkal erősebb volt hero szerint mert csapatom Ryze(én)-evelynn-shaco enemy meg Morde-Kayle-TF és lazán felfeedeltek minket :D:D 0,5perc alatt 3kill :) -
Hurkans #1183 Húú miért nem mondta senki hogy Udyr ennyire jó?1.2. -
#1182 US szerveren szintén be van rakva :) -
Tababo #1181 Pont most jövök onnan. Nem hittem el hogy belerakták.
Riots gyorsaság rulz. -
#1180 Twisted Treeline immáron practiceon kivül is játszható! finally
L I N K -
Tababo #1179 EU-n játszunk páran és nekünk is rengeteg DC bejátszott. -
pCk09 #1178 Nekem is rengeteg DC van, nem tudom miért... -
#1177 A múltkor nekem is DC-zgetett (US), tegnap meg havernak csinálta ugyanezt, így este. -
Eftörsokk #1176 valaki mondja hogy este 10 körül nem csak nekem van rengeted dc-m plz... -
#1175 Cipő ellenféltől függ, ha sok a stun-s silence-s akkor mercury -
bugike #1174 kassadinal szoktam eleg sokat jatszani, es gyakorlatilag soha nem veszek sorc shoest, void staff viszont alap. gyakorlatilag egyik championon sem veszek nagyon mast, mint mercury. mondjuk en eleg kemeny playerek ellen tolom szar csapatban, szoval lehet, hogy ez a magyarazat :P
magen markbol magicpenetration, physicalon meg armorpenetration, seal glyph manareg / level / 5, quint meg hpreg / 5 ami nekem legjobban bejott. -
#1173 Morgana inkább AP ajánlott, magic pen cuccból összehozod ,cipő void staff ,ami alap nála -
#1172 én nem igy gondolom, sztem tankként elég jol megállja a helyét föleg az ultijával amivel 2 embert(saját magát/akire elnyomja) kb. hallhatatlanná tesz :)
Persze ezt csak ugy mondom, h max 3-as premade-el játszok, könnyen lehet, h egy 5v5 premade-nél már valóban nem jó :)
Egy kérdés: Morganaval/Ezriel-el, meg Katarinával játszok mostanában, runákat nekik érdemes magic pen-eset venni ugye? -
bugike #1171 akkor bizony engem csunyan misinformaltak :P -
#1170 nem, Norgi néven vagyok megtalálható :D -
bugike #1169 most lattam valami streamet, remelem nem te vagy a nightwulf, mert ha igen, akkor szegyent hozol az egyik kedvenc championomra :"/ -
#1168 minket BYM vert el :D -
bugike #1167 hat jah, azert varhato volt, h how megpakol titeket
mindenesetre eleg sokaig eljutottatok, gratz -
#1166 Shen jó nagy használhatatlan fos lett -
Roy4l #1165 nálam nem -
#1164 Ma másnál is fagy folyamatosan a PVP.net? -
#1163 Twisted Tournament, http://lol-europe.com/board/showthread.php?t=23248 -
#1162 gz :)
amugy ez milyen verseny? link hozzá? -
#1161 És igen megvan legjobb 8 között vagyunk !!! -
#1160 Nálam csak honlap nem megy -
#1159 Mi van hogy pár óránként leáll a szerver?? -
#1158 3150 -
#1157 Mennyi lesz az új hős ? -
#1156 végre minden facebook-os megkapja a tristana skin-t :P -
#1155 arranged team chat-ben mit keres 24 ember? :DDDD -
Zeros #1154 Az hogy te postoltad!!! -
#1153 Na mi a baj a keppel ? :)
-
#1152 Köszi, legjobb 16 eddig, remélem jó messzire jutunk :D -
#1151 gz, és hajrá! -
#1150 TT 4. meccs won ! -
#1149 Tud valaki valamit,hogy ESL-n lenne tournament vagy valami ? mert nézem practice listát van pár esl-es meccs -
Roy4l #1148 twistedet 5v5re? -
#1147 twisted treeline már elég régóta ott csücsül, nem értem miért nem rakták még be a matchmaking-be